Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Paras sivusto kuvan koon pienentämiseen!

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Paras sivusto valokuvan koon pienentämiseen!

Kuten tiedät, kuvan koon pienentäminen on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka tulee ottaa huomioon hakukoneoptimoinnissa. Nopea sivun lataaminen ja lataaminen on millä tahansa verkkosivustolla positiivinen asia sekä käyttökokemukselle että hakukoneille.

Koska valokuvilla on tärkeä rooli verkkosivustolla, oikean koon ja määrän käyttäminen voi parantaa verkkosivuston suorituskykyä. Aiemmissa artikkeleissa olemme puhuneet sisäisestä SEO:sta ja valokuvakoon pienentämisestä.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle 10 verkkosivustoa, joissa on parhaat ilmaiset valokuvien optimointityökalut kuvien pakkaamiseen ja koon muuttamiseen. Vastaamme myös kuvien optimointia koskeviin kysymyksiisi. Pysy siis kanssamme artikkelin loppuun asti.

Paras sivusto kuvan koon pienentämiseen

On monia tapoja pienentää valokuvan kokoa. Yksi näistä tavoista on käyttää online-sivustoja, joiden avulla voit pienentää valokuvasi kokoa laadun heikkenemättä.

JPEG-optimointisivu

JPEG-optimointiohjelma Tämän sivuston avulla voit pakata valokuvasi verkossa. Tämä yksinkertainen työkalu, kuten nimestä voi päätellä, toimii vain JPEG-tiedostojen kanssa.

JPEG Optimizerin tärkeä ominaisuus on, että sen avulla voit muuttaa kuvien kokoa ennen optimointia. Itse asiassa tämän verkkosivuston avulla sinun ei tarvitse optimoida ja muuttaa valokuvaa kahdessa vaiheessa.

Tällä sivustolla voit myös valita optimointitason, eli säätää optimoidun kuvan laatua. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä valokuvaajille, koska sen avulla voit löytää oikean tasapainon laadunvarmistuksen ja tallennustilan säästöjen välillä.

Optimizilla-sivusto

Huomaa, että et voi luoda PDF-tiedostoja tällä sivustolla. Ja tämä ei tietenkään välttämättä ole kaikille tärkeää.

Tällä sivustolla on mahdollisuus pienentää kuvan kokoa JPEG- ja PNG-muodossa. Kanssa Optimizillamahdollistaa kuvien erinomaisen laadun säilyttämisen mahdollisimman pienissä koossa.

Tällä verkkosivustolla voit tarkastella valokuvasi ennen ja jälkeen -versiota käyttämällä olemassa olevaa liukusäädintä. Ja määritä, kuinka paljon haluat pakata ja optimoida kuvia laadun heikkenemättä. Siksi voit esikatsella kuvan laatua ennen kuin jatkat.

Tämä valokuvien optimointisivusto on loistava käsittelyyn kuvagalleriana tai valokuvapinona. Optimizillan avulla voit ladata jopa 20 kuvaa kerrallaan ja mukauttaa kunkin kuvan pakkaustason.

ImageRecycle-sivusto

ImageRecycle on toinen kuvanvähennyssivusto. Tämä sivusto tukee kuvia JPEG-, PNG-, GIF- ja PDF-muodoissa ja voi helposti pakata ja optimoida niitä. Työskentely tämän sivuston kanssa on niin helppoa, että voit siirtää valokuvia työpöydältäsi tai sijainnistasi ImageRecycleen. Nauti myös vedä ja pudota -käyttöliittymästä säästääksesi aikaa.

Imagerecyclin äänenvoimakkuutta vähentävä verkkosivusto

Toinen tämän verkkosivuston etu on ilmainen analytiikka, jonka se tarjoaa verkkosivustolle. Kun pyydät analytiikkaa verkkosivustollesi, ImageRecycle tarjoaa ilmaisen raportin, jonka avulla voit määrittää, mitkä kuvat on optimoitu verkkosivustollesi.

Tällä sivustolla on myös erityisiä lisäosia joihinkin sisällönhallintajärjestelmiin, kuten WordPress, Shopify, Joomla, Magento. Et tarvitse verkkosivustoa kuvan optimoimiseksi asentamalla ja käyttämällä sopivia laajennuksia, ja voit pakata valokuvat samassa paneelissa.

CompressNow-sivusto

Pakkaa nyt on toinen kuvakoon optimointi- ja pienennyssivusto, joka mahdollistaa suuren määrän kuvia lataamisen. Lataa vain kuvat JPEG-, PNG- ja GIF-muodoissa järjestelmästäsi, aseta kuvien pakkausprosentti ja lataa ne lopuksi käytettäväksi verkkosivustollasi.

Compressnow-valokuvakoon pienennyssivusto

Voit esimerkiksi vetää ja pudottaa 10 kuvaa kerrallaan. Mutta toisin kuin Optimizilla, CompressNow tarjoaa saman optimointitason, joka koskee kaikkia ladattuja valokuvia. Siksi tämä sivu sopii, jos haluat optimoida kaikki kuvat tasaisesti ja yhtenäisesti.

Online-kuvanoptimointisivusto

Tämän valokuvien optimointisivuston avulla voit helposti optimoida kuvat kaikilla alkuperäisillä muodoilla, jotta valokuvasi latautuvat verkkosivustolle nopeammin. Online-kuvan optimointi on myös toimintoja kuvien muuntamiseksi JPEG-muodosta PNG-muotoon.

Tällä valokuvakoon pienennyssivustolla voit ladata ja muokata vain yhtä kuvaa kerrallaan. Huomaa, että tällä sivustolla käytettävien kuvien suurin sallittu koko on 2,86 MB.

Trimauspaikka

Trimage sopii paremmin Linux-käyttäjille, koska se voi poistaa kuvista metatiedot ja EXIF-​​​(joukko lisätietoa, joka lisää kameran tekniset tiedot, asetukset, kuvausajan ja -paikan, väriavaruuden jne.) kuvista .

Jos olet myös Linux-käyttäjä, tämä sivu on loistava ehdotus kuvan koon pienentämiseksi ja optimoimiseksi. Tämän sivuston avulla voit pakata JPEG- ja PNG-muotoisia kuvia korkeimmalle mahdolliselle tasolle.

Muuta valokuvasivun kokoa

Muuta kuvien kokoa on toinen ilmainen verkkosivusto valokuvien koon pienentämiseen. Tämän verkkosivuston avulla voit muokata kuviasi käytettäväksi verkkosivustollasi, sähköposteissasi ja foorumeillasi.

Lataa vain valokuva ja aseta pakkaustasoksi 100 ja 1. Lataa sitten optimoitu valokuva.

Voit myös käyttää tämän sivuston Ominaisuuksia ja visuaalisia tehosteita. Ominaisuuksiin kuuluu tekstitysten lisääminen, visuaaliset tehosteet, viivojen ja reunusten lisääminen, varjot, pyöristetyt kulmat ja muut muutokset.

GiftOfSpeed-verkkosivusto

GiftOfSpeed On joukko pakkaustyökaluja, joiden avulla voit optimoida kuvia PNG- ja JPEG-muodoissa. Voit myös minimoida valokuvasi koon käyttämällä erilaisia ​​sinulle tarjottuja menetelmiä ja tekniikoita.

Imageoptimizer-kuvakoon pienennyssivustoHuomaa, että tämä sivusto sallii vain useiden tiedostojen lataamisen ja muokkaamisen PNG-muotoisille kuville. Jos kuvasi on vain JPEG-muodossa, voit tehdä tämän vain kerran.

Compressor.io -sivusto

Tämä valokuvakoon pienennyssivusto varmistaa, että pakkaat kuvat mahdollisimman korkealle laadun heikkenemättä.

Kompressori.io on kyky optimoida kuvia JPEG-, PNG-, GIF- ja SVG-muodoissa ja pienentää tiedostokokoa 90% tai jopa enemmän! Tämän sivuston haittana ovat latausrajoitukset. Tämä tarkoittaa, että Compressor.io ei salli useiden kuvatiedostojen optimointia samanaikaisesti.

Pieni PNG-sivusto

Pieni PNG on yksi vanhimmista ja suosituimmista ilmaisista valokuvien optimointi- ja koonmuutossivustoista, joka tarjoaa sinulle monia kuvanpakkausvaihtoehtoja.

Tämä sivusto tarjoaa mahdollisuuden optimoida kuvatiedostoja JPEG- ja PNG-muodoissa. Ja voit ladata jopa 20 kuvaa kerrallaan ja jopa 100 kuvaa kuukaudessa. Huomaa kuitenkin, että yhden kuvan koko ei saa ylittää 5 Mt. Lopuksi pakkausprosessin jälkeen voit ladata kuvat tietokoneellesi tai tallentaa ne Dropboxiin.

Tällä sivustolla on myös WordPressin ja Magneton laajennuksia, jotka helpottavat käyttöä.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on valokuvien optimoinnin tarkoitus?

Laadukkaiden kuvien sijoittaminen verkkosivustolle lisää verkkosivuston volyymia. Lopuksi sivusto latautuu käyttäjälle myöhemmin. Ja se ei vain lisää poistumisprosenttia, vaan tuo myös negatiivisia pisteitä verkkosivuston hakukoneoptimoinnille.

Siksi on parempi käyttää yllä olevia ohjelmistoja tai online-sivustoja kuvan koon pienentämiseen ja kuvien optimointiin.

Vaikuttaako valokuvien optimointisivuston käyttö kuvanlaatuun?

Ei todellakaan – kaikissa esitellyissä sivustoissa on laatutason säätö ja kuvan pakkaus.

Tukevatko kuvanvähennyssivustot kaikkia muotoja?

Useimmiten kyllä ​​- esimerkiksi io-sivustolla on mahdollisuus optimoida kuvat kaikissa JPEG-, PNG-, GIF- ja SVG-muodoissa.

lopullinen johtopäätös

Yleisesti ottaen optimoi verkkosivuston kuvat, eli kuvien koko ja laatu, niin, että se ei vaikuta verkkosivuston latausnopeuteen, ja rohkaise käyttäjiä pysymään verkkosivustolla. Ohjelmistojen, kuten Photoshop ja Paint, lisäksi kuvien optimointiin voidaan käyttää myös verkkosivustoja, kuten Tiny PNG, Compressor.io, Optimizilla jne.

Toivomme, että tämä artikkeli auttoi sinua optimoimaan kuvasi laadusta tinkimättä. Jos käytät sivustoa, jota ei ole mainittu yllä, kirjoita meille kommentteihin.