Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Paras varmuuskopiointiohjelmisto PC:lle

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Paras varmuuskopiointiohjelmisto PC:lle

Tässä osiossa esittelemme sinulle kokoelman parhaita tietojen varmuuskopiointiohjelmistoja kotitietokoneille, jotka voivat auttaa sinua estämään tietojesi katoamisen. Tuleva kokoelma sisältää täysin päivitettyjä, uusia ja ilmaisia ​​ohjelmia.

Tietokoneellesi tallennettujen tietojen vioittumiseen on monia syitä viruksista ja bugeista laitteistoongelmiin.

Jos jotain niin kauheaa tapahtuu, menetät henkilötietosi, kuten kuvat, musiikin, koulutus- ja yritysasiakirjat. Tämä on todella katastrofi. Siksi on parempi varmuuskopioida tiedot säännöllisesti ennen kuin tällainen ongelma ilmenee.

Vaikka se onkin työlästä, oikean ohjelmiston valitseminen voi olla helpompaa kuin uskotkaan. Sinun ei myöskään tarvitse maksaa tästä, koska Windowsissa on monia ilmaisia ​​varmuuskopiointiohjelmia.

Paras varmuuskopiointiohjelmisto PC:lle

 • AOMEI Backupper Standard 3.2
 • EaseUS Todo Backup Free 9.0
 • Macrium Reflect Free 6.1.1000
 • FVarmuuskopiointi 5.5
 • Backup Maker 7.102
 • Areca Backup 7.5
 • Paragon Backup and Recovery 14 ilmainen
 • QILING Disk Master Professional 3.6
 • Cobian varmuuskopio
 • Paragon Backup & Recovery
 • Google Backup and Sync
 • DiskImage
 • Acronis True Image
 • Nero BackItUp
 • PhotoRec-tietojen palautus
 • Recuva
 • O&O DiskImage

Varmuuskopiointi luo itse asiassa kopion sinulle tärkeistä tiedostoista, ohjaimista tai osioista. Siksi monissa tapauksissa voit tehdä sen manuaalisesti, mutta on ohjelmisto, joka tarjoaa käyttäjälle houkuttelevia vaihtoehtoja tarkkaan ja automaattiseen varmuuskopiointiin. Esimerkiksi hyvän varmuuskopiointityökalun avulla voit määrittää tarkalleen, mitkä tiedot varmuuskopioidaan ja kuinka usein. Turvallisuuden lisäämiseksi on myös mahdollista salata varmuuskopiotiedosto. Lisäksi se on hyvä varmuuskopiointityökalu, joka ei aiheuta ongelmia tiedostojen palauttamisessa.

Varmuuskopioiden tyypit

Kuvamuodossa tallennettu varmuuskopio on tarkka kopio koko asemasta tai osiosta. Tämä varmuuskopio sisältää asennetut ohjelmat ja järjestelmätiedostot. Jos sinun on asennettava Windows uudelleen, voit käyttää tätä kuvatiedostoa järjestelmän käynnistämiseen, joten sinun ei tarvitse asentaa kaikkia ohjelmia uudelleen ja asentaa Windowsia uudelleen. Huomaa, että jokaisen järjestelmän varmuuskopiotiedosto on järjestelmäkohtainen, etkä voi käyttää kuvatiedostoasi toisen järjestelmän käynnistämiseen.

Kuvatiedostot ovat erittäin suuria ja niiden luominen kestää kauan; Siksi ei ole järkevää tehdä tämäntyyppistä varmuuskopiointia päivittäin. Asiakirjojen, kuvien ja musiikin varmuuskopiointi päivittäistä varmuuskopiointia varten ei riitä. Varmuuskopiot jaetaan yleensä useisiin luokkiin:

Täysi varmuuskopio tai täysi varmuuskopio

Tämä varmuuskopio on kopio valitsemistasi tiedoista.

Differentiaalinen varmuuskopio

Tämä varmuuskopio on kopio tiedoista, jotka on lisätty tai muutettu viimeisen täyden varmuuskopioinnin jälkeen.

Inkrementaalinen varmuuskopiointi

Tämä varmuuskopio on kopio tiedoista, jotka ovat muuttuneet edelliseen varmuuskopioon verrattuna (mikä tahansa).

AOMEI Backupper Standard 3.2

AOMEI Backupper Standard -ohjelmisto on helppokäyttöinen ohjelma tiedostojesi varmuuskopiointiin. Tässä ohjelmassa on monia Ominaisuuksia, kuten tiedostojen synkronointi, osion varmuuskopiointi, asemat, kuvien luominen, aikaisempien varmuuskopioiden helppo selata ja mahdollisuus luoda pelastuslevy hätätilanteissa.

Tämän ohjelmiston ajoitusjärjestelmän avulla voit asettaa tietyn ajan tai päivän automaattisesti ja säännöllisesti varmuuskopiointia varten.

Tietenkin on joitain rajoituksia verrattuna tämän ohjelmiston ammattilaisversioon ja 49 dollarin hintaan. Esimerkiksi ilmaisessa versiossa ei ole mahdollista yhdistää varmuuskopioita, hallita varmuuskopioiden viemää tilaa tai luoda kuvia järjestelmästä.

EaseUS Todo Backup Free 9.0

Ensi silmäyksellä ilmainen EaseUS Todo Backup -ohjelmisto ei ole vähempää kuin edellinen ohjelmisto. (Voit luoda varmuuskopioita tiedostoista, asemista ja järjestelmästä sekä ajoittaa varmuuskopioita, kaapata kuvia ja tallentaa levyjä.)

Mutta lyhyen ajan kuluttua huomaat muita hyödyllisiä toimintoja. Esimerkiksi Smart Backup -järjestelmätoiminnolla voit määrittää tiettyjä kansioita ja ohjelmisto varmuuskopioi ne heti, kun niiden sisältö muuttuu. Toinen tämän ohjelmiston ominaisuus on mahdollisuus tallentaa varmuuskopioita Google asemaOneDrive ja Dropbox.

Tässä ohjelmassa on monia ominaisuuksia, jotka eivät ole saatavilla ilmaisessa versiossa. Näitä ominaisuuksia ovat kyky salata varmuuskopiot, täysi tuki, Internet-esto ohjelman suorituskyvyn parantamiseksi ja mahdollisuus käynnistää ennen käyttöjärjestelmää, mikä mahdollistaa tietojen palauttamisen ilman kiintolevyn (muistin) tarvetta.

EaseUS Todo Backup Free -ohjelmiston monimutkaisuuden vuoksi sen käyttäminen voi tuntua vaikealta, mutta se ei ole niin vaikeaa. Joten jos olet pakkomielle varmuuskopioiden luomisesta, on parempi kokeilla tätä ohjelmaa.

Macrium Reflect Free 6.1.1000

Macrium Reflect -ilmaista ohjelmistoa ei ole tehty tavallisille ihmisille. Ilmaisessa versiossa ei ole mahdollista luoda varmuuskopiota tiedostoista, vain varmuuskopio kaikista tiedoista. Lisäksi käyttöliittymä ei ole käyttäjäystävällinen.

Tietenkin ammattikäyttäjät löytävät tästä ohjelmistosta upeita ominaisuuksia. Tämän ohjelman ominaisuuksista voidaan mainita seuraavat:

Differentiaalinen varmuuskopiointiominaisuus varmuuskopioi vain muuttuneet tiedostot

 • Pakkausvaihtoehto
 • Kehittynyt suunnittelutoiminto
 • Mahdollisuus muuntaa VHD-kuvia
 • Mahdollisuus luoda pelastuslevy
 • Ja kyky määrittää varmuuskopioiden käyttöikä ja poistaa ne tietyn ajan kuluttua.

Varmuuskopiointimallien avulla voit myös määrittää edistyneen varmuuskopiointiohjelman sekunneissa.

Valitse vain Differentiaalinen varmuuskopiointimalli, jotta järjestelmäsi voi luoda täyden päivittäisen varmuuskopion äskettäin lisätyistä tiedostoista kuukausittain. (Tietenkin aikatauluja voidaan muuttaa tarvittaessa)

FVarmuuskopiointi 5.5

FBackup-ohjelmisto on mielenkiintoinen varmuuskopiointityökalu, jossa on muutamia ominaisuuksia, jotka keskittyvät varmuuskopiointitoimintojen yksinkertaisuuteen.

Esimerkiksi laajennuksen avulla voit varmuuskopioida tärkeitä tietoja, kuten Chrome-tietoja, Firefoxia, Outlook-sähköpostiviestejä, Windows-selaimen suosikkeja, kuvia ja asiakirjoja muutamalla napsautuksella.

Peilivarmuuskopiointivaihtoehdon avulla voit helposti kopioida tiedostot osasta toiseen pakkaamatta niitä tai luomatta kuvaa. Lisäksi maagisen käyttöliittymän avulla voit luoda ensimmäisen varmuuskopion hetkessä.

Backup Maker 7.102

BackUp Maker -ohjelmiston tavoitteena on tarjota tiedostopohjainen varmuuskopiointityökalu kaikille. Aloittelijat, joilla on kyky käynnistää ohjelma maagisesti, saavuttavat tavoitteensa lyhyessä ajassa, ja ammattilaisille on hyviä sivuvaihtoehtoja, jotka voidaan mainita:

 • Varmuuskopioiden salaus
 • Salasanasuojauksen varmuuskopiot
 • Sulje pois tiedostot koon mukaan
 • Mahdollisuus luoda varmuuskopioita CD-/DVD-/Blu-ray-/FTP-/FTPS-levyille
 • Mahdollisuus suorittaa varmuuskopiointitoimintoja liittämällä USB-laite
 • Mahdollisuus lähettää varmuuskopioraportteja sähköpostitse

Valitettavasti tällä ohjelmistolla on myös suuri haittapuoli: joudut maksamaan ylimääräistä 16 dollaria lukittujen tiedostojen varmuuskopioinnista.

Yleisenä työkaluna BackUp Maker -ohjelmisto ei ole hyvä vaihtoehto, mutta jos haluat varmuuskopioida vain tiedostoja, joita ei aina käytetä (kuten kuvia, musiikkia ja dokumentteja), tämä ohjelma ja sen ominaisuudet kannattaa käyttää.

Areca Backup 7.5

Tämä ohjelmisto on suunnattu suoraan ammattilaisille. Areca Backup -ohjelmisto tarjoaa käyttäjälle erilaisia ​​ammattimaisia ​​ominaisuuksia ja temppuja, mukaan lukien seuraavat:

Mahdollisuus suodattaa varmuuskopioita kansion, koon, päivämäärän, tilan ja yleisten ilmaisujen mukaan

Tukee Zip- ja Zip64-muotoja

AES ja AES256 salaus

Suojattu tietokone- tai Internet-tallennustila FTP-, FTPS- ja SFTP-palvelimien kautta

Valitettavasti tämän ohjelman käyttöliittymä on hieman odotettua monimutkaisempi ja yksinkertaisten tehtävien suorittaminen vaatii monimutkaisia ​​toimia.

Sinun tulisi esimerkiksi käyttää komentorivityökalua varmuuskopiointien ajoittamiseen.

Lukittuja tiedostoja ei voi varmuuskopioida ennen kuin maksat 4 dollaria laajennuksesta.

Tietenkin tässä ohjelmistossa on muita lupaavia ja hyödyllisiä toimintoja. Delta-varmuuskopiointitekniikan lisäksi, jonka avulla voit tallentaa tiedostojen muuttuneita osia, tämä nopeuttaa merkittävästi varmuuskopiointiprosessia. On myös mahdollista palauttaa tiedostot tiettyyn ajankohtaan.

Jos olet kokenut ja ammattimainen käyttäjä ja tarvitset täyden hallinnan varmuuskopiointiin, Areca Backup on yleensä yksi parhaista vaihtoehdoistasi.

Paragon Backup and Recovery 14 ilmainen

Ilmaista varmuuskopiointiohjelmistoa Paragon ei ole päivitetty vähään aikaan, ja se on aivan selvää. Tämän ohjelmiston käyttöliittymä on vanha ja on mahdollista varmuuskopioida vain kuva (ei tiedostoa). Tässä ohjelmistossa on useita hyödyllisiä suodattimia, joiden avulla voit kaapata kuvia VHD- ja VMDK-muodossa, mutta tämän ohjelmiston pääkoneella ei ole mitään sanottavaa.

Tietenkin Paragonin kyky tallentaa kuvasi kapseliin, paikkaan, joka ei todennäköisesti katoa, jos osio kaatuu, on tehnyt tästä ohjelmistosta arvokkaan sovelluksen.

Tällä ohjelmistolla on myös mahdollista luoda käynnistettävä pelastuslevy ja hallita osioita.

Kaiken kaikkiaan Paragonia voidaan pitää hyvänä kilpailijana tällä alueella, mutta yrityksen tulisi kiinnittää siihen enemmän huomiota ja päivittää se nopeammin.

QILING Disk Master Professional 3.6

QILING Software on kokenut ja ammattitaitoinen varmuuskopiointimestari, joka kiinnitti huomiomme nopeasti yksinkertaisella mutta tehokkaalla strategiallaan. Tässä ohjelmistossa on enemmän ominaisuuksia kuin vastaavissa ohjelmissa.

Siksi sen lisäksi, että tiedostot ja kuvat voidaan ajoittaa täydellisesti ja varmuuskopioida muuttuneet tiedostot, myös pakkaus, salasanasuojaus ja ajoitusvarmuuskopiot ovat mahdollisia. On myös mahdollista luoda pelastuslevyke ja palauttaa tietoja kiintolevyltä tai kiintolevylle.

Seuraavat ominaisuudet sisältyvät myös tähän sovellukseen:

 • Täydellinen kuvantamistyökalu asemille tai koko järjestelmälle
 • Siirrä tietokoneesta toiseen
 • Luo, alusta, poista ja palauta asema
 • Terveystesti ajoa varten
 • Eheytystyökalu
 • RAM-levytyökalu
 • Virtuaalinen kiintolevy ohjelmistojen testaamiseen

Cobian varmuuskopio

Attribuutit

 • Korkeat personointimahdollisuudet
 • Valinnainen salaus
 • Ei apua aloittelijoille

Kobian Backup on ehkä markkinoiden edistynein ilmainen varmuuskopiointityökalu; Tästä syystä kaikki käyttäjät eivät välttämättä pidä siitä. Mutta jos osaat määrittää sen, voit odottaa siltä parasta suorituskykyä.

Copy Backup -toiminnolla voidaan luoda ja ajoittaa erilaisia ​​varmuuskopioita. Tällä ohjelmalla luodut tiedostot voidaan arkistoida erilliselle asemalle järjestelmässä tai verkossa tai käyttää FTP:n kautta. Kubina Backup voi tallentaa varmuuskopioita eri paikkoihin samanaikaisesti; Siksi on mahdollista tukea useita kanavia samanaikaisesti.

Kubian Backupin avulla voit pakata varmuuskopiotiedostot pienempään tallennustilaan. On myös mahdollisuus salata tiedot.

Valitettavasti Kobian Backup ei ole kovin vahva tiedostojen palautusosastolla. Palautusprosessi ei ole Automaattinen; Siksi, jos sinulla on salattuja tiedostoja, sinun on ensin purettava niiden salaus ohjelmistolla. Palauta sitten tiedostot manuaalisesti itse.

Silti Backup Kobansia voidaan pitää yhtenä tehokkaimmista ilmaisista työkaluista arvokkaiden tietojen varmuuskopiointiin.

Paragon Backup & Recovery

Attribuutit

 • Aseta avustajan avulla
 • Ominaisuudet Korkea personointi
 • Varustettu edistyneellä palautuksella tai palautuksella

Paragon Backup and Recovery -työkalu yksinkertaistaa varmuuskopiointiprosessia. Tämän ohjelman ohjattu käyttöliittymä auttaa sinua käyttämään sitä. Voit asettaa sovelluksen hakemaan koko tietokoneen muistin ja valitsemiesi tiedostojen ja kansioiden tietyt osiot. On myös mahdollista varmuuskopioida tiedostot tietyssä muodossa.

Kun olet tehnyt yllä olevat asetukset, aseta varmuuskopiointiaikataulu ja -tyyppi ja poistu turvallisesti ohjelmasta. Paragon hoitaa asiat automaattisesti ja aikataulun mukaan.

Paragon Backup & Recoveryn ominaisuudet eivät lopu tähän, ja kuten nimestä voi päätellä, tähän ohjelmaan sisältyy myös tietojen palautustyökaluja. Eli jos jostain syystä et pysty käynnistämään järjestelmää ja siirtymään Windows-ympäristöön, voit käyttää CD-levyä tai flash-muistia järjestelmätietojen palauttamiseen ja edellisen tilan palauttamiseen.

Nämä ominaisuudet ovat ilmaisia, ja riittää, kun luot ilmaisen tilin käyttääksesi niitä kaikkia.

Google Backup and Sync

 • Selkeät ja yksinkertaiset asetukset
 • Ei sovellu täydelliseen järjestelmän varmuuskopiointiin
 • Rajoitettu personointivaihtoehto

Google Backup on suhteellisen moderni pilvipohjainen työkalu. Tämä tarkoittaa, että mitä enemmän tallennustilaa sinulla on Google Drivessa, sitä suurempi varmuuskopiotiedostosi voi olla.

Kun käytät tätä työkalua, sinulle tarjotaan rajoitettu määrä vapaata tilaa, ja on monia tapoja lisätä tätä määrää ilmaiseksi. Yleensä Google Backup and Sync soveltuu henkilökohtaisten tiedostojen varmuuskopiointiin, eivätkä ne ole tehokkaita koko järjestelmän varmuuskopiointiin.

Jos haluat varmuuskopioida henkilökohtaiset tiedostot ja kansiot Google Backup and Sync -sovelluksella, anna ohjelmalle niin monta tiedostoa ja kansiota kuin haluat ohjelman valvovan. Kun teet muutoksia, poistat tai lisäät mainittuja tiedostoja ja kansioita, ohjelma synkronoituu nopeasti.

Kuten nimestä voi päätellä, tämä työkalu voi synkronoida tiedostoja eri tietokoneiden välillä. Tässä tapauksessa kyseiset tiedostot ovat saatavilla useilla laitteilla verkkopohjaisen Google Drive -sovelluksen kautta. Google Backup and Sync voi olla loistava työkalu tietojen varmuuskopiointiin volyymirajoituksesta riippumatta.

DiskImage

Download DiskImage on loistava ja luotettava ohjelmisto tiedostojen, Windowsin ja kiintolevyllä olevien tietojen täydellisen varmuuskopion ja emuloinnin luomiseen. Ohjelmiston päätehtävä julkaisun valmistelussa on täysin samanlainen, palauttaen juuri silloin, kun sitä tarvitaan tietojen palauttamiseen ja palauttamiseen.

Sekä tavalliset että ammattikäyttäjät voivat käyttää tätä ohjelmistoa sen ominaisuuksien ja suunnittelun mukaan. Tämä ohjelmisto voi myös täysin varmuuskopioida asennetut laitteisto-ohjaimet ja palauttaa ne tarvittaessa. Mahdollisuus varmuuskopioida käyttöjärjestelmä auttaa myös käyttäjää suorittamaan käyttöjärjestelmän täyden palautuksen hätätilanteessa. Tällainen ominaisuus sekä mahdollisuus varmuuskopioida ohjaimia antavat käyttäjälle mahdollisuuden tarvittaessa palauttaa järjestelmänsä kokonaan.

Acronis True Image

Acronis True Image -ohjelmisto on täydellinen paketti, jonka avulla voit varmuuskopioida tiedostojasi, mutta se myös suojaa järjestelmääsi useilta uhilta, kuten viruksilta, pysäyttämättömältä ohjelmistoasennukselta ja virheiltä – Kiintolevysuojaus. Tietokoneeseesi voi tallentaa kaikki tiedot aktiviteeteistasi ja tärkeistä asioista, kuten perhekuvia ja videoita, ja sinun tulee aina suojata ne.

Acronis True Image antaa sinulle tämän mielenrauhan, sillä voit kopioida tiedostoja kokonaan ja poistaa huolen tärkeiden tiedostojen poistamisesta. Jos henkilökohtaisille tai alkuperäisille Windows-tiedostoillesi tapahtuu jotain pahaa, voit palauttaa tiedostosi käyttämällä aiemmin luomaasi varmuuskopiotiedostoa. Tämä ohjelmisto tarjoaa monia sovelluksia alkuperäisen Windowsin varmuuskopiointiin ja CD-levylle polttamiseen.

Nero BackItUp

Lataa Nero BackItUp on Nero Collection Companyn tehokas työkalu, joka tarjoaa turvallisen ja luotettavan varmuuskopion tietokonetiedostoista. Käyttäjät voivat tallentaa tietonsa tällä ohjelmalla ja palauttaa ne täysin turvallisesti ja taatusti.

Tällä ohjelmalla on mahdollista varmuuskopioida erilaisia ​​ääni- ja videoformaatteja ja ohjatun ohjelman avulla voit myös varmuuskopioida tiedostot hetkessä. Jos tarvitset myös suojattuja tiedostoja poltettavaksi kiintolevylle, voit ottaa suojatun synkronoinnin käyttöön Nero BackItUp -ohjelmistolla ja varmuuskopioida ne vahingoittamatta tiedostojasi.

Nero BackItUp on kattava ohjelmisto kaikkien tietokoneesi tietojen varmuuskopiointiin. Tässä ohjelmistossa on lukuisia varmuuskopioiden luontiominaisuuksia, jotka täyttävät kaikki käyttäjien tarpeet tällä alueella. Varmuuskopion luomisen lisäksi on myös mahdollista palauttaa kaikki varmuuskopiotiedostot, mikä tekee tästä ohjelmistosta erittäin kattavan varmuuskopiointi- ja palautustyökalun. Ohjelmiston tärkeitä toimintoja ovat automaattinen ja manuaalinen varmuuskopiointi kaikista kiintolevyllä tai osana kiintolevyn tiettyä osaa tiedostoista ja jopa käyttöjärjestelmästä ja ajureista, jopa eri aikavälein ja eri olosuhteissa. Tulee.

PhotoRec-tietojen palautus

PhotoRec Data Recovery -ohjelmisto on sovellusten palautusohjelmisto, jossa on yksinkertainen käyttöliittymä. Tämä ohjelmisto voi olla parhaiden Windowsin palautusohjelmistojen luettelossa. PhotoRecin avulla voit palauttaa minkä tahansa laitteen, mukaan lukien flash-muistin, ulkoisen kiintolevyn ja jopa muistikortin.

Tämä ohjelmisto tukee yli 480 tiedostomuotoa palautukseen, joten kaikki palautettavat tiedostot ovat palautettavissa tämän ohjelmiston avulla. PhotoRec tukee useita levymuotoja ja tarjoaa mahdollisuuden valita syviä tai pinnallisia skannauksia. Tämä ohjelmisto on saatavana myös kannettavana versiona, eikä sitä tarvitse asentaa.

Recuva

Toinen yksi parhaista Windowsin palautusohjelmista on Recuva. Olet luultavasti kuullut CCleaner-ohjelmistosta, jos tunnet tietokonesovellukset. Recuva on CCleanerin palautusohjelmisto, joka käyttää samaa houkuttelevaa suunnittelukieltä ja käyttöliittymää. Recuva voi palauttaa kadonneita kuvia, musiikkia, asiakirjoja, videoita, sähköposteja ja muita tiedostoja.

Ohjelmisto voi palauttaa kaiken uudelleenkirjoitettavan median, mukaan lukien muistikortit, ulkoiset kiintolevyt, USB-muistit jne., mikä parantaa niiden suorituskykyä. Tämän ohjelmiston avulla on myös mahdollista palauttaa tietoja vahingoittuneilta ja alustetuilta kiintolevyiltä. Deep scan -tilan avulla voit palauttaa kaikki poistetut tiedot korkeimmalla poistumisprosentilla.

Recuvalla on myös turvallisempi ja puhtaampi tila, jota voit käyttää, jos haluat poistaa tiedoston ilman pysyvän palautuksen mahdollisuutta. Näiden ominaisuuksien yhdistelmä on tehnyt tästä ohjelmistosta yhden parhaista tietokoneen palautusohjelmista.

O&O DiskImage

O&O DiskImage -ohjelmisto on myös yksi tietojen varmuuskopiointisovelluksista. Tämän ohjelmiston avulla voit varmuuskopioida kaikki tiedot yhdelle asemalle. Tässä ohjelmistossa on myös mahdollista varmuuskopioida Windows, jotta voit helposti palauttaa Windowsin ongelmatilanteissa. Valmistajan mukaan jos käytät SSD-asemaa, kadonneet tiedot palautetaan yhdellä napsautuksella ja muutamassa sekunnissa.

Tämä ohjelmisto varmuuskopioi helposti kaikentyyppiset tallennuslaitteet, mukaan lukien flash-muisti, kiintolevy ja muistikortti. On myös mahdollista varmuuskopioida kaikki tietokoneen tiedot yhdellä napsautuksella. Tämä ohjelmisto on yksi markkinoiden parhaista varmuuskopiointiohjelmistoista.

Diplomi

Tässä artikkelissa olemme ottaneet käyttöön parhaan tietokoneen palautus- ja varmuuskopiointiohjelmiston, ja nyt voit tarjota parhaan saatavilla olevan vaihtoehdon tarpeidesi mukaan. Voidaan sanoa, että on erittäin tärkeää, että järjestelmässä on palautusohjelmisto, koska kuten tiedät, mitä myöhemmin palautat kadonneet tiedot, sitä pienempi on palautumismahdollisuus.

Varmuuskopiointiohjelmisto voi myös auttaa suojaamaan tietojasi monissa tilanteissa, joten voit käyttää sitä, jos olet huolissasi tärkeiden tiedostojesi katoamisesta. Mitä ohjelmistoja käytät Windowsin palautukseen ja varmuuskopiointiin? Mikä on mielestäsi paras palautus- ja tietokoneen varmuuskopiointiohjelmisto?