Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Parhaat elokuvasovellukset elokuvien suoratoistoon vuonna 2023

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat elokuvasovellukset elokuvien suoratoistoon vuonna 2023

Raskaan työpäivän jälkeen ihmiset tarvitsevat aina viihdettä kääntääkseen huomionsa pois työn aiheuttamasta stressistä. On todella vaikeaa käydä elokuvissa joka päivä. Sen sijaan voit ladata parhaat elokuvasovellukset Android-/Firestick-/Windows-/iOS-laitteeseesi ja katsella niitä kotona. Elokuvasovelluksia on monia. Jotkin sovellukset vaativat maksullisen tilauksen elokuvien suoratoistoon, kun taas toiset antavat sinun suoratoistaa elokuvia ilmaiseksi.

Vastuuvapauslauseke: Emme mainosta tekijänoikeudella suojatun sisällön katselua. Jotkin tässä mainitut sovellukset voivat suoratoistaa tekijänoikeudella suojattua sisältöä, ja näiden sovellusten katseleminen on rangaistavaa rikosta. Suurin osa tässä mainituista Sovelluksista on virallisesti saatavilla Play Kaupasta, App Storesta ja Microsoft Storesta, ja näiden sovellusten käyttö on laillista.

Parhaat elokuvasovellukset

Tässä on luettelo parhaista elokuvasovelluksista, jotka ovat saatavilla useimmille laitteille, kuten Android, iOS, Fire TV Stick, Windows ja monet muut:

 1. Sony Crackle
 2. TubiTV
 3. PopcornFlix
 4. Katsojat
 5. Snagfilmit
 6. Yidio
 7. Pluto TV
 8. Kodi
 9. Youtube
 10. Showbox

Sony Crackle

Se on yksi tunnetuimmista ja ilmaisimmista elokuvien suoratoistosovelluksista. Ne, jotka ovat lipun alla”Sony kuvia“Voidaan suoratoistaa ilmaiseksi tällä sovelluksella. Sovelluksen avulla voit suoratoistaa premium-TV-ohjelmia ja elokuvia vanhojen ja uusien hittien luettelosta. Saat kaikki nämä videot ja elokuvat ilmaiseksi ilman tilausta. Voit myös katsoa on-demand-videoita ilmaiseksi.

Sony Crackle -sovelluksen ominaisuudet

 • Sovelluksen avulla voit helposti suodattaa elokuvia/videoita genren mukaan.
 • Rekisteröidy ilmaiseksi ja saat tiedot viimeaikaisista aktiviteeteistasi. Videot toistetaan sinne, minne jätit ne.
 • Voit katsoa videon aiheesta “Katso myöhemmin“Mahdollisuus. Sovellus tallentaa sen ja tallentaa sen erilliseen kansioon.

Sony Cracklen saatavuus:

TubiTV

TubiTV on alusta, jolla voit katsella elokuvia ja videoita ilmaiseksi ilman tilausmaksuja tai luottokorttia. On tuhansia tunteja videosisältöä saatavilla bannereilla, kuten Paramount, MGM, Lionsgate, ja enemmän. Elokuvien lisäksi he tarjoavat myös ilmaisia ​​TV-ohjelmia, suoria TV-lähetyksiä ja on-demand-videoita. TubiTV on saatavilla lähes kaikissa laitteissa.

TubiTV:n ominaisuudet

 • HD-elokuvia ja TV-ohjelmia on saatavilla.
 • Täysin ilmainen kaikille elokuville ja on-demand-videoille.
 • Kirjanmerkkivaihtoehto käytettävissä. Voit lisätä suosikkivideosi ja -elokuvasi kirjanmerkkeihin myöhemmin katsottavaksi.
 • Elokuvia ja verkkosarjoja lisätään viikoittain, jotta asiakkaat pysyvät kiinnostuneina elokuvien sisällöstä.
 • Tukee Chromecastia ja usean laitteen synkronointia.

TubiTV:n saatavuus:

**TubiTV on saatavilla useimmilla suoratoistoalustoilla, mukaan lukien Android, iOS, Amazon Fire TV Stick, Roku, Apple TV, Xbox One, Sony, Chromecast, PlayStation, Samsung ja monet muut. Tässä ovat yleisimmin käytetyt linkit:

PopcornFlix

PopcornFlix on myös yksi parhaista elokuvasovelluksista elokuvien suoratoistoon ilmaiseksi. Se toimii alustana katsella upeita elokuvia ilmaiseksi. Saatavilla on erilaisia ​​elokuvatyyppejä, ja voit valita parhaan tyylilajin, josta pidät. Elokuvien lisäksi tämä alusta sisältää myös ainutlaatuisia Alkuperäinen web-sarja, dokumentteja, ulkomaisia ​​elokuvia ja paljon muuta käyttäjien viihdyttämiseksi. Kaikki tämän alustan videot ovat käyttäjilleen täysin ilmaisia.

Parhaat elokuvasovellukset ilmaisten elokuvien suoratoistoon

PopcornFlixin ominaisuudet

 • Ei liittymismaksuja.
 • Uusia elokuvia lisätään joka päivä.
 • Käyttäjät saavat katsoa niin monta elokuvia kuin mahdollista.

PopcornFlixin saatavuus:

**PopcornFlix on saatavilla Androidille, Apple TV:lle, iOS:lle, Rokulle, Fire TV Stickille, Xboxille ja monille muille. Tässä ovat yleisimmin käytetyt linkit:

Katsojat

Fanien suosikkisarjoista parhaaseen animeen Viewsterillä on tuntikausia sisältöä suoratoistona. Viewster sisältää myös ainutlaatuisia verkkosarjoja. Käyttäjät voivat myös ladata luovia videoitaan Viewsteriin. Luettelo sisältää dokumentteja, luettelon tieteiselokuvista, anime-ohjelmista, pelisarjoista ja paljon muuta. Viewster viihdyttää sinua varmasti.

Parhaat elokuvasovellukset ilmaisten elokuvien suoratoistoon

Viewsterin ominaisuudet

 • Rekisteröintiä ei ole. Voit aloittaa katsomisen heti.
 • Voit tilata eri kanavia ja saada päivityksiä latauksista.
 • Lisää videoita/elokuvia/sarjoja kohtaan “”Katso myöhemmin” mahdollisuus katsoa myöhemmin.
 • Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja näyttää äskettäin ladatut videot yläreunassa.

Viewsterin saatavuus:

**Viewster on saatavilla Androidille, Apple TV:lle, iOS:lle, Rokulle, Chromecastille, Xboxille ja monille muille. Tässä ovat yleisimmin käytetyt linkit:

Laite Lataa linkki
Android Play Kaupan linkki
iOS Sovelluskauppa

Snagfilmit

Snagfilms sisältää yli 5 000 elokuvaa, TV-ohjelmaa, alkuperäistä videosisältöä, dokumentteja, itsenäisiä elokuvia ja paljon muuta. Voit katsoa myös matkapuhelimella, tabletilla, kannettavalla tietokoneella, pöytäkoneella ja muilla suoratoistolaitteilla. Hanki uusia elokuvia ja on-demand-videoita ilmaiseksi joka kuukausi.

Parhaat elokuvasovellukset ilmaisten elokuvien suoratoistoon

Snagfilmin ominaisuudet

 • Ilmaiset täyspitkät elokuvat.
 • Eri elokuvatyylejä.
 • Se sisältää monia ulkomaisia ​​elokuvia.
 • Videot synkronoidaan kaikkien laitteidesi välillä

Snagfilmien saatavuus:

**Snagfilms on saatavilla matkapuhelimille, pöytätietokoneille, tableteille, OTT-laitteille, älytelevisioille ja muille. Tässä ovat yleisimmin käytetyt linkit:

Yidio

Yidio on yhden luukun palvelu useille alustan käyttäjille. Se yhdistää videoita, elokuvia ja sarjoja useilta alustoilta ja mahdollistaa suoratoiston yhdestä paikasta. Tämän sovelluksen avulla voit katsella sisältöä Netflixistä, HULUsta, Amazon Primesta ja monista muista. Se ei ole ilmainen versio, mutta saat 7 päivän ilmaisen kokeilujakson. Jos käytät useita alustoja ja maksat niistä yksitellen, Yidio voi olla parempi vaihtoehto.

Parhaat elokuvasovellukset ilmaisten elokuvien suoratoistoon

Yidion ominaisuudet

 • Tarkennettu hakuvaihtoehto on käytettävissä suodatusta ja elokuvien katselua varten.
 • Se suosittelee elokuvia toimintojesi perusteella.
 • Kerro Yidiolle, mitä haluat katsoa, ​​niin saat ilmoituksen, kun elokuva tai sarja on ladattu.

Yidion saatavuus:

**Yidio on saatavilla Androidille, iOS:lle, Kindlelle ja monille muille. Tässä ovat yleisimmin käytetyt linkit:

Pluto TV

Pluto TV on ilmainen internettelevisio, jossa on yli satoja suoria TV-kanavia ja tuhansia elokuvia. Ne eivät vaadi tilausmaksuja eivätkä luottokortteja. Voit helposti katsella ilmaisia ​​elokuvia, On Demand -videoita, trendaavia videoita, suoria TV-kanavia ilmaiseksi. Se toimii eri alustalla ja voit asentaa sen kaikille laitteillesi.

Parhaat elokuvasovellukset ilmaisten elokuvien suoratoistoon

Pluto TV:n ominaisuudet

 • Pluto TV on täysin ilmainen.
 • Se sisältää on-demand-videoita, tuhansia elokuvia, satoja TV-kanavia ja paljon muuta.
 • Sovellus on saatavilla 14 alustalle.

Pluto TV:n saatavuus:

**Pluto TV on saatavilla Androidille, iOS:lle, Apple TV:lle, Amazon Fire TV Stickille, Chromecastille, Playstation Consolelle ja monille muille. Tässä ovat yleisimmin käytetyt linkit:

Kodi

Kodi on avoimen lähdekoodin mediasoitin, joka hallitsee paikallista mediaasi ja toistaa myös online-elokuvia. Koska se on avoimen lähdekoodin mediasoitin, ihmiset ovat alkaneet kehittää lukuisia lisäosia. On olemassa monia virallisia lisäosia, jotka suoratoistavat laillista sisältöä ja laillisia suoria TV-lähetyksiä. Kun asennat kolmannen osapuolen lisäosan, sinulla on joskus mahdollisuus katsella premium-sisältöä ilmaiseksi. Mutta premium-sisällön katsominen ilmaiseksi on rikos.

Parhaat elokuvasovellukset ilmaisten elokuvien suoratoistoon

Kodin ominaisuudet

 • Paras paikallinen mediapäällikkö
 • Lähes tuhansia virallisia lisäosia saatavilla
 • Kodi on saatavilla useilla alustoilla
 • Voit asentaa parhaat Kodi-lisäosat mukauttaaksesi Kodi-sovellustasi

Kodin saatavuus:

Youtube

YouTube on maailmanlaajuisesti eniten käytetty sovellus. Striimaavia videoita on tonnia. Joskus viralliset kanavat lataavat elokuvansa katsottavaksi YouTubeen. Jos olet onnekas, saatat saada myös suosikkielokuvasi. Siellä on kanava nimeltä “Youtube elokuvia” monien paikallisten ja ulkomaisten elokuvien kanssa. Sinun on kuitenkin maksettava ja katsottava, kun katsot elokuvia YouTube-elokuvakanavan kautta.

Parhaat elokuvasovellukset ilmaisten elokuvien suoratoistoon

Youtuben toiminnot

 • Paras sovellus katsella videoita ja elokuvia ilmaiseksi.
 • Sovellus on saatavilla kaikille alustoille.
 • Voit siirtyä osoitteeseen www.youtube.com ja aloittaa katselun heti millä tahansa selaimella.

Youtuben saatavuus:

YouTube on saatavilla kaikilla alustoilla. Riippumatta siitä, mitä laitetta käytät, voit avata selaimen ja kirjoittaa URL-osoitteen www.youtube.com päästäksesi YouTubeen.

Showbox

Showbox on elokuvien suoratoistosovellus, joka suoratoistaa elokuvia ilmaiseksi. Se on yksi tunnetuimmista elokuvien suoratoistosovelluksista, ja monet käyttäjät käyttävät sitä. Kuten muutkin sivustot, voit suodattaa elokuvat genren mukaan. Showboxin käytössä on kuitenkin yksi haittapuoli: se sisältää piraattisisältöä, jonka suoratoisto voi johtaa tekijänoikeusrikkomuksiin.

Parhaat elokuvasovellukset ilmaisten elokuvien suoratoistoon

Showboxin ominaisuudet

 • Uusia elokuvia lisätään säännöllisesti
 • Käyttöliittymä on yksinkertainen

Showboxin käyttöä pidetään kuitenkin laittomana, koska elokuvaoperaattorit ovat tehneet laillisia valituksia Showboxia ja ihmisiä, jotka suoratoistavat videoita Showboxin kautta.

Showboxin saatavuus:

Showbox ei ole saatavilla virallisilla kanavilla, koska se suoratoistaa laitonta sisältöä. Siksi sinun tarvitsee vain asentaa Showbox muilta kolmansien osapuolien verkkosivustoilta. Showboxin tapaan on monia laittomia sovelluksia, jotka suoratoistavat uusia elokuvia. Joitakin näistä sovelluksista ovat Mobdro, Flipps, Cinema Apk, Cinema HD, PopcornTime ja paljon muuta.

Vastuuvapauslauseke: Emme aio mainostaa tai ehdottaa epävirallisia sovelluksia. Nämä ovat yleisimmin käytettyjä sovelluksia. Kolmannen osapuolen sovellusten käyttäminen voi myös vuotaa yksityisiä tietojasi. Voit asentaa VPN:n, jos haluat suojata tietosi ja IP-osoitteesi hakkereilta. Suosittelemme “ExpressVPN“, koska se on paras saatavilla oleva VPN nopealla yhteydellä.

Nämä ovat parhaita saatavilla olevia elokuvasovelluksia ilmaisten elokuvien suoratoistoon. Jokaisella on ainutlaatuisia Ominaisuuksia.

Paketoida

Jos aiot katsoa ilmaisia ​​elokuvia, yritä aina katsoa niitä laillisten sovellusten kautta. On monia laillisia elokuvasovelluksia, jotka suoratoistavat uusia elokuvia mainoksilla. He keräävät rahaa myymällä mainostilaa. Suurin osa yllä mainituista sovelluksista on peräisin laillisilta kanavilta ja voit katsoa elokuvan ilmaiseksi. Siksi et halua huolehtia tekijänoikeusongelmista.

Kiitos, että luit tämän viestin. Vieraile osoitteessa www.techfollows.com saadaksesi lisätietoja tekniikasta. Jos sinulta puuttuu joitain elokuvasovelluksia, lisää parhaat elokuvasovelluksesi alla olevaan kommenttiosaan.