Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Parhaat ilmaiset web-hosting-sivustot

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat ilmaiset Web Hosting -sivustot

Nykyään useat yritykset tarjoavat hosting-palveluita. Nykyään jotkut hosting-yritykset tarjoavat ilmaista isännöintiä esimerkiksi mainontaan, lisäpalveluihin jne. Ilmaisella isännöinnillä voidaan suunnitella pilottisivusto, jota käytetään ensisijaisesti opiskelijaprojekteihin ja portfolioihin. Voit myös käyttää useita eri isäntiä verkkosivuston tiedostojen arkistointiin. Ilmaisen isännöinnin kielteisiä puolia ovat rajoitettu kaistanleveys, isännässä vaadittu pieni tila sen ilmaisuuden vuoksi ja vastauskeskuksen puuttuminen isännöintitapauksessa. Ne ovat kuitenkin edelleen hyvä valinta tämäntyyppisiin tapauksiin. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat ilmaiset isännät.

Paras ilmainen hosting

Koska ammattimaisten verkkosivustojen on käytettävä sopivaa, turvallista, luotettavaa ja laadukasta isäntäkonetta, heidän on maksettava siitä. Mutta tavallisille käyttäjille ja edullisille ja ei-ammattimaisille sivustoille. Tässä artikkelissa on esimerkkejä parhaista ilmaisista isännistä.

Ennen kuin aloitamme, katsotaanpa joitain ilmaisen hosting-palvelun etuja ja haittoja ja katsotaan, tarvitseeko meidän käyttää ilmaista isännöintiä.

Mitkä ovat ilmaisen hosting-palvelun edut ja haitat?

Ainoa etu, joka näillä isännillä voi olla, on tilapäisen työn käyttö, joka tehdään yleensä opiskelijatyöhön ja projekteihin; Muuten tämän tyyppisten isäntien käyttö ei ole ollenkaan käytännöllistä ja oikein sivustolle, joka on ollut aktiivinen vuosia.

Helppo hallinta aloitteleville käyttäjille

Sen lisäksi, että sivustonhallintataitojen tarve kasvaa, isäntien kanssa työskentely, FTP-työkalut ja muut kohteet eivät ole saatavilla localhostissa. Siksi tarvitsemme isäntiä, jotka vaativat kuukausi- tai vuosimaksun ostamisen.

Jos et kuitenkaan halua maksaa, on suositeltavaa opetella isännöintihallinta Hostingin avulla ollaksesi perehtynyt isännöinnin kaikkiin osiin.

Paranna ohjelmointitaitojasi ja verkkosivustojen luomista

Useimmat ihmiset, jotka jo tuntevat ohjelmoinnin ja verkkosivustojen hallinnan, ovat saavuttaneet tämän pisteen käyttämällä näitä ilmaisia ​​isäntiä. Jos esimerkiksi aiot kirjoittaa ohjelman, tarvitset isäntiä, joita voit testata helposti ja ilmaiseksi. Käytä ilmaisia ​​isäntiä projektisi testaamiseen.

Parhaan ilmaisen hosting-palvelun käyttäminen ensimmäisenä askeleena voi parantaa ohjelmointi- ja verkkotaitojasi ja auttaa sinua paljon.

Saat hyvää palautetta pienellä pääomalla.

Ilmaista isännöintiä käyttävät ihmiset on jaettu useisiin luokkiin. Ensimmäiseen luokkaan kuuluvat ihmiset, jotka suunnittelevat verkkosivuston ja testaavat suunniteltua verkkosivustoa ilmaiseksi ja käyttävät ilmaista isännöintiä verkkosivuston alkuvaiheessa. Lopulta suunnittelun valmistuttua he luovuttavat sen ammattimaiselle isännälle.

Toinen ryhmä ovat projektiohjelmointiin ja -suunnitteluun osallistuvat ihmiset, jotka tarvitsevat isäntiä projektin testaamiseen ja ohjelman suorittamiseen. Näin voit käyttää ilmaista isännöintiä ja helposti kysyä kavereiltasi suunnitellusta projektista.

Jos kuulut johonkin yllä olevista luokista, muista käyttää parasta ilmaista isännöintiä.

Pakotetun ja ärsyttävän mainonnan esiintyminen

Useimmat ilmaiset hosting-yritykset tarjoavat kuitenkin ominaisuuksiaan ilmaiseksi. He käyttävät kuitenkin erilaisia ​​​​menetelmiä kulujensa tasapainottamiseksi ja tulojen saamiseksi. Yksi näistä tavoista on näyttää pakollisia mainoksia verkkosivuston eri osissa.

Joskus verkkosivustolla näytettävät mainokset ovat liian laajoja ja tekevät verkkosivustostasi täydellisen mainossivuston. Siksi tämä johtaa siihen, että vähemmän käyttäjiä houkuttelee verkkosivusto ja jopa saa käyttäjät poistumaan verkkosivustolta.

Erittäin alhainen turvallisuus

Yksi laadukkaan isännän tärkeimmistä ja tärkeimmistä ominaisuuksista on korkea turvallisuus. Useimmat ilmaiset isännöintiyritykset jättävät huomioimatta tämän erittäin tärkeän tekijän, koska isännöintiturvallisuuden varmistaminen vaatii erikoisohjelmiston ja oikean konfiguroinnin.

Useimmissa hosting-ohjelmistoissa on maksettu tili, josta hosting-yritysten on maksettava jatkuvasti. Tästä syystä ilmaiset isännät eivät käytä tällaisia ​​ohjelmistoja. Siksi niillä ei ole korkeaa turvallisuutta ja verkkosivustosi voidaan helposti hakkeroida.

Erittäin huono käyttöaika ja hallinnan puute

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi maksulliset hosting-yritykset ovat niin suosittuja, on niiden korkea saatavuus. Päälläoloaika tarkoittaa, että sivusto on aina käyttäjien saatavilla päivän aikana. Ilmaiset isännät voivat epäonnistua useita kertoja päivän aikana. Ilmaiset isännät eivät voi tyydyttää sinua hosting-valvonnan ja saatavuuden puutteen vuoksi.

Erittäin huonot ohjelmisto- ja laitteistoresurssit

Kuten aiemmin mainitsin, web-hosting-yrityksellä on oltava hyvä palvelin, erittäin vahva tuki, se täytyy maksaa isännöintiohjelmiston lisensseistä ja mikä tärkeintä, tarjota parasta asiakaspalvelua, jotta se voi tarjota korkealaatuisen ja turvallisen ympäristön. Siksi hosting-yritysten on toimitettava mainitut kohteet.

Kun hosting-yritykset eivät voi maksaa laadukkaasta isännöinnistä, niiden on rajoitettava käyttäjien pääsyä kaikkiin resursseihin tulojen saamiseksi. Saatat ihmetellä, miksi yritys tarjoaa ilmaisen isännöinnin hinnalla millä hyvänsä. Näillä yrityksillä on monia tapoja tuottaa tuloja. Tapoja ansaita rahaa mainostamalla isännöintiä, tarjoamalla sopivaa ilmaista isännöintiä ja vakuuttamalla asiakas ostamaan kaupallista isännöintiä, myymällä korkealaatuisia palveluita ilmaisen hosting-asiakkaille ja muita tapoja tuottaa tuloja.

Rajoitetut tilat

Ilmaisen isännöinnin ominaisuudet ovat rajalliset. Esimerkiksi tallennustila, kaistanleveys tai varmuuskopiointi on alhainen näillä isännillä, tai sinulla ei ehkä ole pääsyä varmuuskopiointiominaisuuteen.

Toisaalta jotkut asiat, kuten PHP-versiot, SSL-suojaussertifikaatit tai erilaisten aliverkkotunnusten rakentaminen, ovat perusteltuja rajoituksin.

Hyvän tuen puute

Jotkut ilmaiset isännät eivät tarjoa tukea ollenkaan. Jos näin on, vastaaminen voi kestää viikkoja. Koska niin kauan kuin myyntiä ei ole, ei ole vastuuta käyttäjien tuesta ja ohjeista.

Parhaat ilmaiset isännät

Byte isäntä

Byte-isäntäyritys osoitteessa https://byet.host on brittiläinen yritys, joka tarjoaa ilmaisen isännöinnin teemansa mainostamiseksi. Tämän yrityksen tärkeimpiä etuja ovat rajoittamaton levytilan käyttö, 100 Gt:n kaistanleveys, SQL-tietokanta ja rajoittamaton verkkoalueyhteys.

Ilmainen hosting

Yritys tarjoaa asiakkailleen ilmaiset hosting-laitteet ja 10 Gt tallennustilaa osoitteessa https://www.freehosting.com. Toinen etu on kuukausittainen 250 Gt:n kaistanleveys ja SQL-tietokantani. Tilaajalla on enintään 1 sähköposti yhdistettynä sivustoon. Muita etuja ovat C-paneelin ohjauspaneeli ja mahdollisuus tukea FTP-tiedostonhallintaa.

000Webhost

Http://000webhost.com Jokaiselle tilaajalle varattu tallennustila on 1,5 Gt. Kuukausittainen 100 Gt:n kaistanleveys ja kahden erillisen SQL-tietokannan olemassaolo sekä kyky tukea viittä verkkotunnusta ja viittä sähköpostia ovat tehneet siitä ilmaisen, toimivan isännän. Toinen etu on mainonnan puuttuminen.

Hostinger

Https://www.hostinger.com on ilmainen isäntä, jossa on 2 Gt tallennustilaa, 100 Gt kuukausittainen kaistanleveys ja C-paneelin ohjauspaneeli. Yksi mielenkiintoisista ominaisuuksista on verkkotunnusten rajoittamaton liitettävyys. Tämä ilmainen isäntä tukee enintään yhtä sähköpostia.

5GB ilmainen

Https://www.5gbfree.com Kuten tiedämme tämän ilmaisen hosting-yrityksen nimestä, se tarjoaa tilaajilleen 5 Gt tallennustilaa 20 Gt kaistanleveydellä. Muita etuja ovat kolmen erillisen MySQL-tietokannan tarjoaminen ja tuki FTP-tiedostonhaltijoille. Siihen voidaan liittää enintään yksi kantama.

Ilmainen verkkosivupalvelu

Ilmainen verkkosivustopalvelu, jonka osoite on www.freewebsite-service.com, on yksi Ison-Britannian parhaista ilmaisista isännistä. Yritys on tarjonnut ilmaisen isännöinnin mainostaakseen kauniita mallejaan. Tämä yritys tarjoaa ilmaisen sivuston rakentajan erittäin hyvillä ominaisuuksilla. Suosittelen käyttämään näitä ilmaisia ​​isäntiä.

Ilmaiset ulkoiset isännöintiominaisuudet. Ilmainen verkkosivupalvelu

 • Tarjoa rajoittamaton web-hosting-tallennustila
 • Sen kaistanleveys on 100 Gt
 • Siinä on MySQL-tietokanta
 • Rajoittamaton verkkotunnusyhteys
 • Tarjoa ilmaisia ​​malleja verkkosivustojen suunnitteluun
 • Ilmainen ammattimainen verkkosivustojen rakentaja

Loputtomasti ilmainen

Täysin ilmainen web-hosting rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys.

Rajoittamaton ilmainen isännöinti yli kahdeksan vuoden ajan. Katso, miksi yli 350 000 ihmistä valitsee InfinityFreen verkkosivustonsa isännöimiseksi.

InfinityFree tarjoaa ilmaisen isännöinnin, koska uskomme, että kaikilla pitäisi olla pääsy Internetiin. Riippumatta siitä, kuka olet, missä olet tai mikä budjettisi on, uskomme, että sinulla pitäisi olla verkkosivusto.

Ilmaiset Infinityfree-isännöintiominaisuudet

 • Rajoittamaton säilytystila
 • Kaistanleveys
 • Tietokantojen lukumäärä
 • Verkkotunnusten lukumäärä
 • HTTPS: käytössä

Useimmissa sen ominaisuuksissa on tyylikäs ja ikuisesti ajankohtainen paneeli, ja se oli paras käyttämistäni ilmaisista ulkoisista isännistä, mutta siinä ei ole C-paneelia ja se käyttää Vista-paneelia.

Googie-isäntä

Uskomme, että jokainen ansaitsee upean verkkosivuston. Googiehost tarjoaa sinulle ilmaisen isännöinnin, verkkosivuston, sähköpostin, tuen ja paljon muuta saadaksesi verkkosivustosi toimimaan.

Googie Host on ilmainen isännöintipalvelu, joka on perustettu Intiassa jo jonkin aikaa.

Laatu on suhteellisen hyvä, ja sen avulla voit tarjota ilmaisen isännöinnin ja käynnistää verkkosivustosi. Tämä isännöinti tarjoaa tilaajilleen ilmaisen CPanel-, SSL- ja Anti-Didas Cloud Flaren, ja se on erittäin suositeltavaa.

Ilmaiset isännöintiominaisuudet Googie Hostilta

 • Yksi gigatavu tallennustilaa
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Kaksi sähköpostitiliä ja 2 FTP-tiliä
 • Automaattinen asennusohjelma, ilmainen SSL- ja SEO-työkalu

Freehostingnoads

Freehostingnoads kuvaa ilmaista isännöintiä ilman pakollista mainontaa. Täysin ilmainen web-hosting sisältää PHP:n, MySQL:n, sähköpostin, ilmaisen verkkotunnuksen isännöinnin, ohjauspaneelin ja monia muita Ominaisuuksia verkkosivustollesi.

Freehostingnoadsin ilmaiset hosting-ominaisuudet

 • Yksi gigatavu tallennustilaa
 • Isännöitävissä oleva verkkotunnus
 • Viisi gigatavua kuukausittaista dataliikennettä
 • Kolme aliverkkotunnusta
 • Tietokannan numero, sähköpostitilin numero ja FTP-tilinumero

Profreehost

 • Rajoittamaton säilytystila
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • 99,9 % käyttöaika

Tämän verkkosivuston kuvauksessa todetaan, että ilmainen ammattimainen web-hosting on ilmainen rajoittamattomalla tallennustilalla ja rajoittamattomalla kaistanleveydellä.

Emme koskaan pyydä sinua maksamaan isännöintipalveluistamme. Vakaan verkkosivuston hankkiminen ei ole koskaan ollut halvempaa. Oletko valmis määrittämään supernopean verkkosi?

Pro Free Host on hosting-verkkopalvelu, jonka tavoitteena on tarjota jäsenilleen ilmaisia ​​palvelimia ja työkaluja henkilökohtaiseen ja kaupalliseen käyttöön.

Hyperphp

Ilmaiselle isännöintisivustolle hyperPHP tarjoaa hyviä päivityksiä nopeuden ja tilastojen suhteen. GTMetrix TTFB:n arviointi ja lataus olivat tyydyttäviä, eikä WordPress-sivustollani tapahtunut yhtään kaatumista testausjakson aikana.

 • Ilmaiset Hyperphp-hosting-ominaisuudet:
 • 1 Gt tallennustilaa
 • Rajoittamaton kuukausittainen kaistanleveys
 • Vista paneeli
 • Tuki: Kyllä

Palkintotila

Asiakkaiden houkuttelemiseksi käynnistetty verkkosivusto tarjoaa ilmaisen isännöinnin rajoitetuilla ominaisuuksilla ja antaa sinun luoda sille ilmaisen verkkosivuston. Valitettavasti ilmaista sivuston rakentajaa ei ole, ja voit käyttää sitä ilmaiseksi vain yhden vuoden.

 • Tallennustila: 1GB
 • Kaistanleveys: 5GB
 • Tietokanta ja sähköposti: yksi numero

Zoho-sivustot

Tämä sivusto on yksi parhaista ulkomaisista ilmaisen isännöinnin tarjoajista. Yrityksen ilmainen sähköpostipalvelu on yksi parhaista ilmaisista esimerkeistä. Ei ole huono tietää, että tämän verkkosivuston nimi on erittäin pätevä ilmaisen ja rajoittamattoman isännöinnin alalla. Yksi tämän palvelun eduista on rajoittamaton kaistanleveys mainoksettomalla alueella.

Tällä verkkosivustolla voit luoda ilmaisen verkkotunnuksen, hosting- ja sähköpostipalvelut samanaikaisesti. Voit myös saada tukea alan asiantuntijoilta sähköpostitse.

x10 hosting

Yksi verkkosivustoista, joka on juuri alkanut toimia tällä alueella, on x10hosting. Täydellisiä tietoja tämän palvelun maksuttomista käyttömääristä ei ole lueteltu verkkosivustolla, mutta se toimii iskulauseella “Pilvi ja rajoittamaton hosting”.

FreeHostia

Tämä yritys on toinen ilmainen isännöintipalveluntarjoaja, jolla on paljon rajoituksia, ja sinulla on sen kanssa suuria tilaongelmia. Voit käyttää sitä pienenä.

Tämän hosting-palvelun koko on hyvin pieni, ja itse asiassa sen tarjoama tila ei välttämättä sovi sinulle ollenkaan. Voit käyttää jopa 250 Mt tallennustilaa. Sinulla ei voi olla edes pienimpiä projekteja, itse asiassa voit testata sen vain yksinkertaisella WordPress-sivustolla, jossa on rajoitettu määrä laajennuksia.

Näiden isäntien hallintapaneeli ei ole suora järjestelmänvalvoja tai C-paneeli, ja itse asiassa voit hallita tätä isännöintiä Elefante-paneelista, mikä voi myös olla ongelma sinulle, jos et ole kovin hyvä isäntien hallinnassa.

Yleensä tämä hosting-yritys toimii paljon huonommin kuin muut hosting-yritykset, eikä se voi saada ääntäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Suosittelemme, että valitset muita ilmaisia ​​hosting-yrityksiä saadaksesi parempia palveluita ja laatua ilman turvallisuusongelmia.