Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Parhaat IOS-pelit (tammikuu 2023)!

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat IOS-pelit (tammikuu 2022)!

Pelit ovat lisääntymässä tänään uusissa puhelimissa, kuten iOS-peleissä, ja se on myös yksi tehokkaimmista pelipuhelimista iPhonelle. App Storessa on yli miljoona sovellusta iPhonelle, mutta iPhonen pelivaihtoehdot ovat lähes rajattomat. Mutta joidenkin parhaiden iPhone-pelien löytäminen ei ole aina helppoa. Kaikki Applen valtavan pelikirjaston sovellukset eivät ole rahasi ja aikasi arvoisia.

Onneksi olemme koonneet Heavenly-sovellukset, jotta voit nauttia parhaista iPhone-Sovelluksista. Jos kuitenkin etsit tavallista ottelupeliä, massiivista moninpeliä online-roolipeliä (MMORPG) tai battle royalea, voit katsoa luettelomme parhaista peleistä, jotka voit löytää iPhonellasi. Tarkista se ja pelit toimivat jopa iPadilla.

Useimpien näistä peleistä pitäisi toimia kaikissa käynnissä olevissa iPhoneissa iOS 15, mukaan lukien puhelimet iPhone 6S:ään asti. Mielestämme Apple Game Library -tilaajien, joilla on tarpeeksi blingiä jäsenhintansa perustelemiseksi, tulisi tutustua parhaisiin Apple Arcade -peleihin.

Genshin vaikutus

Keskustelut ovat ehkä laantuneet, mutta Genshin Impact on edelleen erittäin suosittu ja pelattavuus on loistava. Tämä sovellus haastaa sinut löytämään kadonneen sisaruksen Tivatin tuntemattomasta maailmasta. Mutta kun on vuoria kiivetä ja järviä uida ja liukua, on helppo mennä nopeasti. Valitse useista hahmoista, hyödynnä elementtien voima ja nauti upeista visuaalisista tehosteista.

Peli Everdale

Clash of Clans Orgillin tekijöiden mukaan se on vastalääke monien mobiilipohjaisten kaupunkirakentajien jatkuvalle riitelylle ja sodalle. Everdalen maailmassa taistelut kaupunkien välillä ovat kiellettyjä, joten voit rakentaa ja kehittää kaupunkiasi haluamallasi tavalla. Opeta kyläläisillesi uusia taitoja, rakenna talouttasi, käy kauppaa ympäröivien kylien kanssa ja hanki uusia ystäviä. Tämä peli on siisti kokemus, eikä se voi aiheuttaa stressiä, jota muut pelaajat haluavat tehdä veresi hyväksi.

Pelaa Beatstaria

Beat-rytmipelit ovat klassinen genre, ja olemme nähneet todella hyvän pelin pitkään aikaan. Beatstar on juuri sitä, ja se yhdistää huippumusiikkikappaleet yksinkertaiseen (mutta pakolliseen) pelattamiseen. Kun lohkot ovat näytön alapalkissa, kosketa niitä ja luo omat raidat. Laulajat alkavat avata uusia kappaleita ja haastaa ystävänsä päihittämään partituurinsa. Mutta pelaamalla enemmän, siitä tulee haastavampaa.

Rollercoaster Tycoon Touch

Klassinen PC- ja RollerCoaster Tycoon Touch -peli iPhonelle. Luo epärealistinen teemasi luonnossuunnittelulla, yhdistä jännittävät matkat muihin nähtävyyksiin ja rakenna ruoka- ja juomapisteitä. Vaihda teemaa pelatessasi. Tee luomuksestasi historian paras ja suurin aihe ja houkuttele lisää kävijöitä. Tämä peli on ilmainen, mutta sinun on ostettava joitakin tapahtumia.

The Wanderer: Post_Nuclear RPG

The Wanderer: Post-Nuclear RPG Toinen suosittu ydinjätteitä koskeva peli on rakkauskirje ympäristölle. Pelaa apokalyptisen jäännöksen ytimenä, vaeltelemalla roskien läpi ja keräämällä resursseja selviytyäksesi. Voit päättää, saada ystäviä ja vihollisia pelin aikana ja edetä haluamaasi suuntaan. Aina kun aloitat pelin, kartta on satunnainen ja sinulle annetaan koira. Kuka voisi sanoa ei?

Taru sormusten herrasta

pelata

Taru sormusten herrasta: Sota tapahtuu Tolkienin rakastamassa epätodellisessa maailmassa ja asettaa sinut keskelle ei mitään. Kilpaile muiden joukkueiden kanssa kehästä, palkkaa uusia komentajia ja jopa luo oma voimarengas. Kun rakennetaan joukkuetta ja suurta armeijaa, on etsittävä monia keskitietä. Tämä peli on täysin ilmainen, mutta sisältää pieniä tapahtumia.

Pelaa Pokemon Unitea

Pokémon-pelit vaikuttavat mobiilialustoille, ja Pokémon Unite on suuri syy. Tämä on 5:5 taistelukenttäpeli, jossa työskentelet tiimisi kanssa saadaksesi eniten pisteitä. Pidä Pokémonisi pukeutuneena tyylikkäästi Holowearilla ja suorita upeita uusia liikkeitä taistelussa. Tämä on monialustainen, joten voit pelata Switch- ja Android-soittimilla, ja jos sinulla on vähän rahaa, se ei maksa sinulle mitään.

Pelaa Tiny Island Survival

Selviytymispelit ovat yleensä samanlaisia ​​kuin klassiset pelit, mutta harvoin on mobiililaitteille suunniteltuja pelejä. Tiny Island Survival on yksi ruudulla olevista selviytymispeleistä. Saari on hyvin pieni ja ulottuu vain näytön yläreunasta alaosaan. Kaikesta tästä huolimatta tälle pienelle saarelle on kertynyt paljon ja sinulla on kaikki mitä tarvitset selviytyäksesi. On myös muutamia muita yllätyksiä, jotka ovat mahtavia lyhyinä Vuodenaikoina. Salaisuus, jonka sinun pitäisi löytää, voi säästää paljon aikaa.

Ydinlaskeuman turvasuoja

pelata

Tämä peli oli listallamme jonkin aikaa, mutta se oli niin hyvä, että meidän piti tuoda se takaisin. Toisin kuin monet aiemmin tarjotut Fallout-pelit, Fallout Shelter korvaa sinut aarteenmetsästäjällä, joka on kaukana todellisesta apokalypsista. On aika tutkia karuja maita, ja maahanmuuttajien elämä on se uhraus, jonka haluat tehdä. Kerää mitä on jäljellä ulkomaailmasta ja rakenna aarre, pidä asukkaasi turvassa (no, kuten odotatkin) ja tuo hitaasti joitain sivilisaation elementtejä takaisin laittomaan maahan