Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Parhaat ja uusimmat online-tavat vähentää videon äänenvoimakkuutta laadun heikkenemättä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat ja uusimmat online-tavat videon äänenvoimakkuuden vähentämiseen laadun heikkenemättä

Monien työkalujen ja verkkosivustojen tehtävänä on vähentää videon määrää laadusta tinkimättä. Monet niistä eivät ole ilmaisia ​​tai niillä on rajoituksia tai niiden pakkaus ei ole hyvälaatuista. Tässä Artikkelissa esitellään kaksi tämän alueen parasta verkkosivustoa.

1 – Online UniConverter -verkkosivusto

Online-UniConverter-työkalulla voit muuntaa suosikki MP3-, MP4-, MOVja muita laadukkaita tiedostoja. Käsitellyssä tiedostossa ei ole vesileimaa ja käsittelyprosessi on nopeaa ja helppoa. Voit lisätä tiedostoja tietokoneeltasi ohjelmaan ja muuttaa tiedostojen kokoa muuttamalla niiden resoluutiota ja tulostuskokoa. Voit myös muuttaa tulostetiedostomuotoa tuettujen muotojen mukaan. Napsauta vasemmalla olevaa “Vedä ja pudota”- tai “Osuma” -vaihtoehtoa ja valitse videosi.

2- VideoSmaller (suositeltu menetelmämme)

Videos Smaller -työkalulla voit pakata videotiedostosi helposti. Se tukee MP4-, MOV-, AVI- ja MPEG-videomuotoja pakkausta varten, ja tiedostojen enimmäiskoon on oltava 500 Mt. ZIP-tiedostoja voidaan helposti jakaa Internetin kautta ja tallentaa viemättä suurta tallennustilaa. Parhaan laadun varmistamiseksi on Mahdollisuus pienentää pakkaustasoa (mitä vähemmän puristettu, sitä parempi laatu). Videon aikaa voidaan myös lyhentää tiedoston koon pienentämiseksi. On myös toinen vaihtoehto äänen poistamiseen videotiedostosta, joka voi luoda äänettömän videon. Valitse videosi Selaa-osiosta ja napsauta sitten Pakkaa video -painiketta. The!