Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Parhaat keskiaikaiset pelit The Crusadesista The Witcheriin

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat keskiaikaiset pelit The Crusadesista The Witcheriin

Ritarit loistavissa haarnisoissa, miekkataistelut, ratsuväen ja keihästaistelut, salaliitot ja taikausko; Kukapa ei pitäisi hyvästä keskiaikaisesta tarinasta? Suosittu videopelitarina, jossa usein sekoittuvat historialliset tapahtumat ainutlaatuisiin ja suosittuihin elementteihin, kuten örkkeihin, haltioihin, lohikäärmeisiin ja taikuuteen. Tietenkin muut teokset luottavat nyt historiallisiin faktoihin ja ottavat erilaisen lähestymistavan yleisön viihdyttämiseen.

Parhaita keskiaikaisia ​​pelejä ovat Crusades, Assassin’s Creed 1, The Witcher 3 ja A Plague Tale -sarja.

Parhaiden keskiaikaisten pelien luettelomme saa sinut piirittämään linnoja ja ryöstämään luostareita hetkessä. Monet teokset lupaavat arvokkaan kokemuksen keskiaikaisessa ympäristössä, mutta vain harvat onnistuvat. Halusitpa sitten viettää loppuelämäsi keskiaikaisena talonpojana tai vahvistaa hallintoasi Englannissa, löydät tästä artikkelista jotain makuusi sopivaa – Zoom Ji Rates Games.

15- Ken Follettin peli “The Pillars of the Earth”.

 • Valmistaja: Daedal-viihdettä
 • Julkaisuvuosi: 2017
 • Alustat: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC ja iOS

Ken Follettin The Pillars of the Earth on keskiaikainen osoita ja napsauta seikkailukokemus, joka jakaa Ken Follettin ylistetyn romaanin 21 lukuun ja esittelee pelaajille kolme jaksoa. Tämän pelin tapahtumat sijoittuvat 1100-luvun Englantiin, jossa sota ja köyhyys ovat vallannut koko maan. Tämä peli sijoittuu kuvitteelliseen Kingsbridge-nimiseen kaupunkiin, ja se seuraa eri hahmojen, mukaan lukien Flipin, luostarimunkin, seikkailuja.

Ken Follettin The Pillars of the Earth -peli on enemmän kuin pelkkä uusintakertomus romaanista Pillars of the Earth, vaan se esittelee pelaajille kirjan tarinan uudella tavalla. Tämä peli sisältää kolme pelattavaa hahmoa, mukaansatempaavan, interaktiivisen tarinan, jossa on mahdollisuus muuttaa hahmojen kohtaloa erilaisilla päätöksillä, yli 200 mallia 1100-luvun tunnelmalla sekä eeppisen ja sinfonisen ääniraidan, joka vangitsee sinua tuntikausia. näyttö.

14- Northgard peli

 • Kehittäjä: Shiro Games Studio
 • Julkaisuvuosi: 2017
 • Alustat: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC ja Android

Northgard on samanaikainen taistelustrategiakokemus, jossa pelaajat ottavat haltuunsa uutta aluetta tutkivan viikinkiryhmän. Tässä tilanteessa sinun on perustettava uusi asuinpaikka tälle alueelle ja taisteltava ihmisiä vastaan, jotka eivät ota sinua lämpimästi vastaan. Pelaajat voivat muodostaa yhteisöjä, antaa tehtäviä klaanin jäsenille, syventyä pelin tarinaan tai vierailla säännöllisesti päivitettävällä moninpelialueella.

Vaikka tämä peli oli yksi tietokoneen eksklusiivisista teoksista, sen voi nyt kokea PlayStation 4-, Xbox One-, Nintendo Switch- ja Android-alustoilla. Näiden versioiden uudelleen suunniteltu käyttöliittymä antaa pelaajille mahdollisuuden nauttia pelikokemuksesta ohjaimien avulla. Jos haluat kokea haastavan strategiapelin viihdyttävällä tarinalla keskiaikaisessa ympäristössä, Northgard voi viihdyttää sinua tuntikausia.

Anno 1404 pelin jättimäinen laiva

13- Anno 1404 peli

 • Valmistaja: Ubisoft Mainz
 • Julkaisuvuosi: 2009
 • Alusta: PC

Anno 1404 on kaupunkirakennus- ja taloussimulaattori, joka keskittyy taloudelliseen kehitykseen sotilaallisten näkökohtien sijaan. Peli keskittyy liiketoimintaan; Siksi pelaajat viettävät suurimman osan ajastaan ​​kaupan infrastruktuurin Rakentamiseen, navigointireittien kartoittamiseen ja satamien perustamiseen vaurauden luomiseksi. Tässä pelissä kaupunki- ja yritysjohtaminen on haastavaa, mutta myös hauskaa. Vaikeustaso nousee ajan myötä, kun pelaajat hallitsevat erilaisia ​​mekaniikkoja.

Anno 1404 painottaa passiivista tuloa enemmän kuin muut Anno-versiot tarjoamalla mahdollisuuden suorittaa tilaukset automaattisesti satamissa. Tämä ominaisuus siirtää mikrotason ostamisen ja myymisen hallitsemattomille hahmoille, jolloin pelaajat voivat keskittyä kaupungin kehittämiseen ja rakentamiseen. Koska tämä peli sijoittuu keskiajalle, sinun ei tarvitse huolehtia sähköverkon optimoinnista kuten muissa sarjaversioissa.

Viattomien ihmisten verilöyly Chivalry 2:ssa

12- Chivalry 2 -peli

 • Valmistaja: Revitty banneristudio
 • Julkaisuvuosi: 2021
 • Alustat: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S ja PC

Chivalry 2 on väkivaltainen ja aggressiivinen moninpelikokemus, jossa on eeppisiä taisteluita keskiaikaisessa ympäristössä ja jossa pelaajat voivat osallistua 64 pelaajan kilpailuihin. Tämä peli kutsuu sinut veriseen juhlaan, kun heilautat miekkaasi räjäyttääksesi päät ja hajottaaksesi viholliset. Mutta mitä eroa on tällä pelillä ja muilla vastaavilla teoksilla? Pelaajat voivat erottaa vihollisten kädet ja jalat ja käyttää niitä aseina.

Chivalry 2:ta voidaan pitää luokkapohjaisena ampujana, joka sijoittuu pimeään aikakauteen, paitsi että se korvaa kiväärit ja pistoolit miekoilla ja silmuilla. Tässä hack and slash -toimintapelissä voit käyttää taistelukentällä erilaisia ​​taistelutyylejä ja monia teräviä aseita. Pelissä on useita moninpelitiloja erilaisilla pelitavoitteilla. Joka tapauksessa sinun on kaikissa tapauksissa eliminoitava viholliset annetussa ajassa käyttämällä käytettävissä olevia aseita.

Seikkailu pelissä Medieval Dynasty

11- Keskiaikainen dynastia -peli

 • Kehittäjä: Renderöi Cube Studio
 • Julkaisuvuosi: 2020
 • Alustat: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S ja PC

Keskiaikainen dynastia on enemmän kuin hiekkalaatikko selviytymispeli kuin teos, joka kuuluu tähän luetteloon. Peli sijoittaa pelaajat jonnekin kartalle satunnaisten tapahtumien kanssa löytääkseen ruokaa syötäväksi, vettä juotavaksi ja perusresursseja rakentaakseen selviytymiseen tarvittavia työkaluja. Peli keskittyy kaupungin rakennusmekaniikkaan, jonka avulla voit rakentaa taloja ja rakenteita houkutellaksesi erilaisia ​​ihmisiä kylään.

Pelissä “Medieval Dynasty” sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin luoda ja laajentaa kylää, ja sinulla on monia vaihtoehtoja rakentamiseen. Väestön kasvaessa odota lisää haasteita, mutta jotkut tehtävät voidaan delegoida ihmisille vastaamaan keskiaikaisen yhteiskunnan kasvaviin tarpeisiin. Tämä peli yhdistää taitavasti roolileikkejä, simulaatioita ja strategiaelementtejä luodakseen kiehtovan teoksen, joka viihdyttää sinua viikkoja.

Taisteluun väsynyt soturi Kingdom Come: Deliverancessa

10- Kingdom Come: Deliverance -peli

 • Kehittäjä: Warhorse Studio
 • Julkaisuvuosi: 2018
 • Alustat: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ja PC

Kingdom Come: Deliverance on historiallinen roolipelikokemus valtavassa maailmassa, joka vie pelaajat Böömin kuningaskuntaan vuonna 1403 jKr. Tässä pelissä sinun on päätettävä erilaisista ongelmista, joista jokainen johtaa erilaisiin tuloksiin. Tässä pelissä miekalla taisteleminen ei tarkoita vain vihollisten voittamista nappia painamalla; Se luo tunteen olevan todellisessa taistelussa, joka vaatii oppimisaikaa.

Kuningas Bohemin kuoltua hänen perilliset eivät pysty säilyttämään valtaistuinta, ja kuninkaan veli käyttää tätä epävakautta hyväkseen ottaakseen vallan. Kingdom Come -pelissä pelaajat hallitsevat Henryä, sepän poikaa, joka menettää perheensä Sigismundin palkkasoturiarmeijan hyökkäyksen jälkeen. Kun koston tuli palaa Henryn sydämessä, hänen on etsittävä perheensä murhaajaa ja palautettava valtaistuin sen lailliselle perilliselle.

Medieval II:n veriset taistelut: Total War

9- Medieval II: Total War -peli

 • Valmistaja: Luova kokoonpanoyritys
 • Julkaisuvuosi: 2006
 • Alustat: PC, Android ja iOS

Jos haluat kokea loistavat strategiatyöt ensimmäistä kertaa, Medieval II: Total War voi olla oikea valinta aloittaa. Peli tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän samanaikaista taktista taistelua ja loistavaa strategiaa, mutta se ei hukuta pelaajia liian monilla joukkovaihtoehdoilla. Joten aloittelijat viettävät enemmän aikaa panssaroitujen sotilaiden lähettämiseen taisteluun sen sijaan, että he yrittäisivät selvittää armeijan optimaalisen kokoonpanon.

Medieval II ei ehkä ole yhtä monimutkainen kuin muut Total War -pelit, mutta se ei tarkoita, että se on helppo hallita. Pelissä on aina erilaisia ​​asioita, joita on käsiteltävä samanaikaisesti, diplomaattisista neuvotteluista ja rajojen laajentamisesta sotilaiden koulutukseen ja resurssien tarjoamiseen. Vain yhden näistä laiminlyönnillä voi olla korjaamattomia vaikutuksia muihin näkökohtiin ja se voi aiheuttaa monia ongelmia valtakunnallesi.

Kuumien ja kylmien aseiden käyttö For Honor -pelissä

8 – For Honor -peli

 • Kehittäjä: Ubisoft Montreal
 • Julkaisuvuosi: 2017
 • Alustat: PlayStation 4, Xbox One ja PC

For Honor on hauska kolmannen persoonan kilpailukokemus, jossa yhdistyvät nopeus, taktinen taistelu ja joukkuepohjainen pelattavuus lähitaisteluihin, jossa keskiaikaiset soturit kohtaavat toisiaan vastaan. Pelaajat voivat hallita viikinkejä, ritareita, gladiaattoreita, ninjoja, merirosvoja, samuraita ja erilaisia ​​ryhmittymiä ja osallistua verisiin kahdenkeskisiin taisteluihin. Pelin painopiste on kirveiden, miekkojen ja muiden aseiden oikeassa käytössä.

Voittaaksesi For Honor -taistelut, sinun on kiinnitettävä huomiota hyökkäysten liikkeeseen ja ajoitukseen. Jos hyppäät taisteluihin hallitsematta pelin opetusohjelmia, kohtaat monia ongelmia. Jos et halua vaivautua Conquest- ja Point Defense -tiloihin, Four Honor tarjoaa muita jännittäviä menetelmiä, jotka keskittyvät pelaaja-pelaaja-kilpailuun. Tietenkään sinun ei pitäisi odottaa vakuuttavasi kilpailijoitasi painamalla näppäimiä peräkkäin.

Mount & Blade II: Bannerlordin jännittävät taistelut

7- Mount & Blade II: Bannerlord-peli

 • Valmistaja: TaleWorlds Entertainment
 • Julkaisuvuosi: 2022
 • Alustat: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S ja PC

Jos pidit Mount & Bladen ensimmäisen version kokemuksesta, sinun kannattaa antaa Mount & Blade II: Bannerlordille mahdollisuus. Tämä esiosa sijoittuu 210 vuotta ennen ensimmäisen osan tapahtumia kuvitteellisessa maassa nimeltä Calridia. Tämä esiosa tarjoaa faneille toisen roolipelistrategiakokemuksen keskiaikaisessa ympäristössä. Bannerlord parantaa kaikkia kokoelman ensimmäisen version Ominaisuuksia ja lisää monipuolisuutta lisäämällä uusia ominaisuuksia.

Mount & Blade II: Bannerlordissa sinun täytyy rakentaa armeija ja osallistua erilaisiin taisteluihin. Sisällissota uhkaa syttyä ja kuningaskunnat valmistautuvat kilpailuihin. Pelaajat luovat sankarinsa ja tutkivat maailmaa muodostamalla armeijan. Voit komentaa joukkojasi yksinpelikampanjassa tai kilpailla muiden online-moninpelaajien kanssa ja testata taitojasi.

King of Stronghold Crusader peli

6- Stronghold Crusader -peli

 • Valmistaja: Firefly Studio
 • Julkaisuvuosi: 2002
 • Alusta: PC

Stronghold Crusader -peliä pidetään yhtenä historian suosituimmista ja ikimuistoisimmista samanaikaisista strategiateoksista, ja monilla iranilaispelaajilla on monia muistoja dubatusta versiosta. Tässä pelissä vierailemme ristiretkien aikana ja taistelemme Saladinin ja Richard the Lionheartin kaltaisten hahmojen kanssa. Tässä pelissä pelaajien on hyökättävä vihollistensa kimppuun tarjoamalla resursseja, rakentamalla rakennuksia, kouluttamalla joukkoja ja saattamalla heidät polvilleen henkeäsalpaavaan taisteluun.

Stronghold Crusader tarjoaa faneille ainutlaatuisen strategiakokemuksen tarinakampanjaosion, jossa on erilaisia ​​tehtäviä, historiallisen osion, jossa on realistisia inspiraatioita taisteluita, ja avoimen osion kautta. Jokainen kuningas käyttää ainutlaatuisia komentostrategioita, jotka voidaan valita löytääkseen tavan voittaa ne. Peli Crusades on yksi teoksista, joita voidaan tarjota laajalle pelaajajoukolle.

Tapa vihollisia piilotetulla terällä Assassin's Creedissä

5- Assassin’s Creed -peli

 • Valmistaja: Ubisoft
 • Julkaisuvuosi: 2007
 • Alustat: PlayStation 3, Xbox 360 ja PC

Ensimmäinen versio Assassin’s Creed -pelistä, joka on saanut inspiraationsa ohjaamasta Kingdom of Heaven -elokuvasta Ridley Scottvie pelaajat Pyhään maahan kolmannen ristiretken aikana ja saa heidät hallitsemaan ammattimaista salamurhaajaa nimeltä Altair bin La Ahad. hän tekee. Tästä avoimen maailman stealth-pelistä tuli yksi historian myydyimmistä pelisarjoista, jonka tapahtumat tapahtuivat Masyafissa, Jerusalemissa, Acressa ja Damaskoksessa.

Assassin’s Creed -pelissä pelaajien on tehtävä sarja salamurhia Hashashin-ryhmän johtajan Muallemin käskystä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi sinun on mentävä “veljeskunnan” leirille Misyafin kaupunkiin ja löydettävä lahkon edustaja Pyhästä maasta, joka ilmoittaa sinulle tehtävän perustiedot. Vaikka tällä pelissä ei ole paljon sanottavaa nykypäivän graafisista peleistä, sitä kannattaa silti kokeilla dynaamisten, kiipeävien ympäristöjen ja historiallisen sisällön vuoksi.

Taistelun alku pelissä Age of Empires II

4- Age of Empires II -peli

 • Valmistaja: Ensemble-studio
 • Julkaisuvuosi: 1999
 • Alustat: PC ja PlayStation 2

Vaikka Age of Empires IV on yksi parhaista keskiaikaisista kokemuksista, tämä artikkeli käsittelee Age of Empires II:ta, jolla on vielä paljon sanottavaa jopa 23 vuotta julkaisunsa jälkeen. Age of Empires 2 on samanaikainen strategiakokemus, jonka avulla pelaajat voivat valloittaa kaupunkeja ja imperiumia, joissa on 13 sivilisaatiota kokea neljällä aikajaksolla: Dark Age, Feodal Age, Medieval ja Imperial Age.

Age of Empires II sisältää viisi tarinapohjaista kampanjaa, kolme yksinpelitilaa ja moninpeliosion. Pelaajien tavoitteena tässä pelissä on kerätä resursseja rakentaakseen kaupunkeja, muodostaakseen armeijoita ja voittaakseen vastustajia. Vuonna 2013 pelistä julkaistiin laajennettu versio nimeltä Age of Empires II: HD Edition, joka sisälsi peruspelin, Conquerors-laajennuspaketin ja uuden kampanjan. Myös Age of Empiren remasteroitu versio sai hyvän vastaanoton sen julkaisun jälkeen vuonna 2019.

Amician yritys suojella pikkuveljeään elokuvassa A Plague Tale: Innocence

3- Plague Tale -pelikokoelma

 • Valmistaja: Asobo Studio
 • Julkaisuvuosi: vuoden 2019 ensimmäinen painos ja vuoden 2022 toinen painos
 • Alustat: PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch ja PC

Yksi kaikkien aikojen parhaista varkaista toimintaseikkailupeleistä, A Plague Tale kertoo koskettavan tarinan sisarusparista keskiaikaisessa Ranskassa. Tämän sarjan ensimmäisessä versiossa Amicia ja Hugo pakenevat ruton koettelemasta kodistaan ​​aloittaakseen paremman elämän. He kohtaavat inkvisition sotilaita ja tartunnan saaneita rottia. Toisessa versiossa he yrittävät löytää parannuskeinoa Hugon verisairauksiin Etelä-Ranskassa.

Monet A Plague Tale: Innocence ja Requiem -elokuvan vaiheet painottavat voimakkaasti varkautta väkivaltaisten yhteenottojen välttämiseksi. Tässä sarjassa on rakennusjärjestelmä, jolla voit luoda erilaisia ​​vempaimia, joten sinulla on vähemmän vaikeuksia kohdata vihollisia. Jos etsit teoksia, joissa on houkutteleva pelattavuus, koukuttavia pulmia, unohtumaton musiikki ja järkyttäviä tarinatapahtumia, sinun ei pidä missata tämän sarjan pelien kokemusta.

Armeijan valmistelu taisteluun pelissä Crusader Kings III

2 – Crusader Kings III -peli

 • Valmistaja: Paradox Interactive
 • Julkaisuvuosi: 2020
 • Alustat: PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S ja PC

Crusader Kings III on Paradox Interactiven lippulaivasarjan kolmas osa ja yksi kaikkien aikojen parhaista strategiapeleistä. Tässä keskiaikaisessa pelissä pelaajat alkavat valloittaa viereisiä valtakuntia monin eri tavoin, petoksesta ja temppuista väkivaltaan, kun he ovat valinneet hallitsijan. Tämä peli tarjoaa pelaajille suuren toimintavapauden lisäämällä roolipelielementtejä, jotka mahdollistavat ainutlaatuisten skenaarioiden luomisen.

Crusader Kings 3:ssa pelaajien kohtaamien tapahtumien ja päätösten kirjo on niin suuri, että jokaista pelikierrosta pidetään täysin uutena kokemuksena, ja tämä kohta lisää merkittävästi pelin uudelleenpelaamisen arvoa. Vaikka Crusader Kings III:n oppiminen vie paljon aikaa, varsinkin aloittelijoilta, tämä peli antaa sinulle hieman kärsivällisyyttä noudattaen nautinnollisen historiallisen strategiakokemuksen, jota et unohda pitkään aikaan.

Geraltin voitto demonisista olennoista The Witcher 3: Wild Hunt -pelissä

1- The Witcher 3: Wild Hunt -peli

 • Valmistaja: CD-projekti Red Studio
 • Julkaisuvuosi: 2015
 • Alustat: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch ja PC

On mahdotonta luetella parhaita pelejä, varsinkin keskiaikaisia, mainitsematta CD Projekt Redin The Witcher 3: Wild Hunt -peliä. Vaikka tämän roolipelin tapahtumat sijoittuvat slaavilaiseen mytologiaan perustuvassa fantasiamaailmassa, sen keskiaikaista tunnelmaa ei voida sivuuttaa. The Witcherin kolmannessa osassa pelaaja ottaa haltuunsa hirviönmetsästäjän nimeltä Geralt of Rivia, kun hän etsii täyttymystä äärettömän epävakaalla ja vaarallisella mantereella.

Witcher 3 on kiehtova seikkailu, joka sijoittuu maailmaan, joka on täynnä ihmeitä ja jonka avulla pelaajat voivat elää hirviön tappavan mutantin sijasta. Kiinnostavan tarinansa, rikkaasti yksityiskohtaisen maailmansa ja rikkaiden karakterisointiensa ansiosta tämä peli tarjoaa faneille ainutlaatuisen roolipelikokemuksen, joka esittelee videopelitaiteen huippua. Jos pidit tämän pelin taustasta, älä unohda toista versiota, jossa on sama keskiaikainen tunnelma.