Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Parhaat ladattavat puhelinseurantasovellukset vuonna 2023

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat puhelinseurantasovellukset ladattavaksi vuonna 2023

On tärkeää, että suojelet perhettäsi aina. Aina ei kuitenkaan voi olla heidän lähellään. Tässä on Matkapuhelimen paikannus astu peliin. Puhelinseuranta on kätevä ohjelmisto, joka voidaan asentaa perheenjäsenen mobiililaitteeseen ja antaa sinulle pääsyn sijaintiin, puheluihin, viesteihin ja jopa sosiaaliseen mediaan. Vanhempana sinun vastuullasi on suojella lapsiasi kiusaamiselta ja huijareilta. Siksi on tärkeää, että sinulla on parhaat puhelinseurantasovellukset tämän tehtävän helpottamiseksi.

Valittavana on useita puhelinseurantasovelluksia, jotka vaihtelevat halvoista kalliisiin, ja kaikissa on erilaisia ​​Ominaisuuksia, jotka erottavat ne toisistaan. Olemme koonneet tämän luettelon parhaista matkapuhelinseurantasovelluksista, jotta perheesi pysyy turvassa ja vältytään kaikkien roskien etsimisestä.

Mitä tulee ottaa huomioon puhelinseurantaa valittaessa

Geolocation ja geoaidat

Maantieteellinen paikannus ja geoaidat käyttävät kohdelaitteen GPS-seurantaa. Maantieteellisen sijainnin avulla voit määrittää kohdepuhelimen tarkan sijainnin milloin tahansa. Tämä auttaa sinua pitämään silmällä lastesi liikkeitä. Geofencing käyttää sijaintitietoja ja lähettää sinulle ilmoituksen aina, kun kohde siirtyy määrittämäsi säteen ulkopuolelle.

Puhelun seuranta

Tämän ominaisuuden avulla voit varmistaa, että lapsesi eivät kommunikoi hämärien tai kyseenalaisten hahmojen kanssa. Puhelumonitorit pystyvät yleensä tallentamaan sekä saapuvat että lähtevät puhelut. Voit myös tallentaa kaikki kohdepuhelimella soitetut puhelut, vaikka kohdepuhelimen puheluloki poistetaan. Joidenkin puhelinseurantalaitteiden avulla voit siepata puheluita ja kuunnella niitä reaaliajassa. Voit myös etsiä kohdelaitteen puhelinmuistiosta.

Sosiaalisen median seuranta

Puhelinseurannan pitäisi pystyä seuraamaan sosiaalista mediaa ja pikaviestisovelluksia. Esimerkiksi puhelinseurantalaite uMobix tarjoaa pääsyn yli 30 sosiaalisen median ja pikaviestisovellukseen, mikä tekee siitä yhden parhaista Puhelimen seurantasovellukset WhatsAppilleFacebook, Instagram ja monet muut sosiaalisen median sovellukset.

selainhistoria

Käyttämällä lapsesi laitteen selaushistoriaa voit varmistaa, että hän ei käy verkkosivustoilla, joilla hänen ei pitäisi käydä. Lisäksi joidenkin puhelinseurantalaitteiden avulla voit rajoittaa pääsyä tietyille verkkosivustoille.

Parhaat puhelinseurantasovellukset

Puhelimen käyttötilastot

Hyvä puhelimen seurantasovellus antaa sinulle pääsyn näyttöaikaan ja muihin puhelimen käyttötietoihin kohdelaitteessasi. Tämä sisältää asennettujen sovellusten lukumäärän ja nimet sekä kunkin sovelluksen päivittäiseen käyttöön käytetyn ajan. Jonkin verran Puhelimen seurantasovellukset Niiden avulla voit jopa rajoittaa aikaa, jonka lapsesi voi käyttää yksittäisiin sovelluksiin. Voit myös rajoittaa aikaa, jonka he voivat viettää puhelimessa näillä seurantalaitteilla. Sen jälkeen puhelin ei enää toimi ennen kuin avaat sen.

Hinnoittelu

Vaikka tämä ei ole teknisesti ominaisuus, sinun ei pitäisi hankkia ylihintaista puhelinseurantaa. Sinun on tarkasteltava kaikkien harkitsemiesi puhelimen seurantasovellusten ominaisuuksia. Jotkin huippuluokan puhelinseurantalaitteiden ominaisuudet eivät ole hyödyllisiä sinulle. Suosittelemme, että etsit vaihtoehtoja, jotka jättävät pois joitakin lisäominaisuuksia, joita et tarvitse halvemmalla. Useimmat puhelinseurantalaitteet tarjoavat vähintään kaksi tasoa erilaisilla ominaisuuksilla ja hinnoilla, joista valita.

Parhaat puhelinseurantasovellukset

Helpompi asennus

Riippumatta siitä, kuinka monta ominaisuutta puhelinseurantalaitteella on, ne ovat kaikki hyödyttömiä, jos et voi asentaa sitä kohdelaitteellesi. Jotkut puhelinseurantalaitteet tarjoavat asiakastukipalveluita, jotka auttavat sinua asentamaan puhelinseurantasovelluksen. Sinun on myös harkittava puhelimen seurantasovelluksen yhteensopivuutta laitteen kanssa, jota haluat seurata. Vaikka useimmissa puhelinseurantaohjelmissa on sovelluksia kaikille tärkeimmille alustoille, jotkin seurantalaitteet voidaan asentaa vain tiettyyn käyttöjärjestelmään. Varmista ennen päätöksen tekemistä, että puhelinseurantaa tuetaan laitteessa, jota haluat seurata.

Parhaat puhelinseurantalaitteet, joista valita

uMobix

Tämä puhelinseurantalaite valitsee kaikki ruudut, jotka tekevät erinomaisen puhelimen seurantasovelluksen. Asennus kohdelaitteeseen kestää vain muutaman minuutin. Saatavilla on myös vaiheittaiset asennusohjeet sen varmistamiseksi, että myös ei-tekniset henkilöt voivat suorittaa asennuksen. uMobix antaa sinulle pääsyn kohdelaitteen puhelulokiin ja puhelinmuistioon.

Voit jopa lisätä ja poistaa yhteystietoja puhelinluettelosta. Voit myös seurata tekstiviestejä ja sovellus tallentaa kaikki poistetut puhelut ja tekstiviestit. Tämä auttaa sinua selvittämään asioita, joita lapsesi haluavat piilottaa sinulta. Tämän sovelluksen seurannan kauneus on, että se seuraa äänettömästi.

Tämä tarkoittaa, että kohdelaitteen käyttäjä ei tiedä, että häntä seurataan. uMobixissa on myös geopaikannus- ja geoaitausominaisuudet. Tämä sovellus on saatavana alkaen 29,99 dollarista kuukaudessa. Kuukausihinta kuitenkin laskee Huomattavasti, jos valitset neljännesvuosittaisen tai vuositilauksen.

FlexiSpy

FlexiSpy on yksi ensimmäisistä kehitetyistä vakoilusovelluksista. Vaikka se ei tarkoita ensimmäistä, FlexiSpy on loistava puhelimen seurantasovellus. FlexiSpyssä on lukuisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tästä tulee kuitenkin korkea hinta. Flexispy on huomattavasti kalliimpi kuin muut alan kilpailijat. FlexiSpy voi tallentaa sekä puheluita että videopuheluita. FlexiSpy on yhteensopiva useiden laitteiden käyttöjärjestelmien kanssa. Android, iOS ja tuntemattomat käyttöjärjestelmät, kuten Symbian OS ja Blackberry, voivat käyttää FlexiSpyä. Siinä on myös keylogger-ominaisuus, jonka avulla voit seurata kaikkia puhelimella suoritettuja toimintoja. FlexiSpy voi havaita ja varoittaa, kun tiettyjä sanoja kirjoitetaan kohdepuhelimen näppäimistöllä. FlexiSpy antaa sinun lähettää joitakin etäohjeita kohdelaitteeseen, jotta voit sammuttaa tai käynnistää laitteen uudelleen etänä. Sovelluksen kehittynyt versio, jossa on kaikki ominaisuudet käytössä, maksaa sinulle 199 dollaria 3 kuukauden tilauksesta.

KidsGuard Pro

KidsGuard Prolla voit seurata kohdelaitteesi kaikkia puheluita, sosiaalisen median tilejä ja selaustietoja. Niitä voidaan käyttää pitämään lapsesi turvassa sekä puhelimessa että sen ulkopuolella. Mukana oleva GPS-seuranta antaa sinulle lastensi reaaliaikaiset sijaintitiedot, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että lapsesi ovat oikeassa paikassa. Se voi myös auttaa sinua ryhtymään tarvittaviin toimiin välittömästi, jos löydät ne väärästä paikasta. Voit myös ottaa kuvakaappauksen etänä saadaksesi kuvan siitä, mitä lapsesi tekee puhelimessa milloin tahansa. KidsGuard Pro antaa sinulle pääsyn kohdelaitteen kameraan, jotta voit varmistaa, että lapsesi ovat turvallisessa ympäristössä. KidsGuard Pro, kuten uMobix Phone Tracker, alkaa 29,95 dollarista yhden kuukauden perussuunnitelmasta.

Diplomi

Vaikka puhelinseurantaohjelmia on ladattavissa ilmaiseksi, ne eivät tarjoa riittävää luotettavuutta. Et todellakaan halua säästää perheesi turvallisuudesta, minkä vuoksi sinun kannattaa hankkia premium-puhelinseurantalaitteet.

Riippumatta siitä, minkä puhelimen seurantalaitteen valitset, saatavilla olevien ominaisuuksien ja tilaushinnan välillä tulee olla tasapaino. The Matkapuhelimen seurantasovellus Paras mielestämme tämä on uMobix-puhelinseuranta. Pitkäaikaisen tilauksen ostaminen on hyvä tapa alentaa puhelinseurannan kustannuksia entisestään.

Sisällysluettelo