Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Parhaat sarjaanimaatiot

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat sarjaanimaatiot

Parhaat sarjaanimaatiot; 12 mallia lapsuutemme ja aikuisuutemme fantasiamaailmasta

Television tulon jälkeen animaatiot ja sarjakuvat ovat olleet tärkeä ja suosittu osa visuaalista maailmaa. Lapsuudessa näkemämme sarjakuvat tai myöhemmin aikuisille tehdyt sarjakuvat liittyivät vähitellen tärkeisiin sarjoihin ja niistä tuli osa populaarikulttuuria. Viime vuosikymmeninä olemme nähneet parhaita sarjaanimaatioita ja osa niistä on kerännyt paljon faneja. Alla keskustelemme tärkeimmistä ja parhaista sarjaanimaatioista.

Nämä sarjat sisältyvät tähän luetteloon käyttäjien ja kriitikkojen arvioiden sekä niiden laadun perusteella. Joten jos suosikkisarjasi animaatio ei sisälly tähän luetteloon, muista kirjoittaa meille Kommentteihin, vaikka se ei olisikaan kovin kuuluisa animaatio. Tämä luettelo ei ole tietyssä järjestyksessä, ja olemme yrittäneet koota parhaat. Seuraava kohta on, että animeja ei arvosteta tässä luettelossa ja yritämme tarkastella niitä erikseen.

Bojack Rider

Bojackin maailma saattaa tuntua oudolta meille ja monille muille ihmisille. Tämä animaatio on tehty aikuisille. Tämän sarjan hahmot ovat enimmäkseen eläimiä, joilla on ihmiskeho. Sen päähenkilö on hevonen, joka on joutunut eksistentiaalisiin kriiseihin (ihmisen olemassaolon filosofiaan ja ihmisten päämääriin, motiiveihin ja suhteisiin liittyvä eksistentiaalinen kriisi).

Tällä kauniilla hevosella on outo elämäntarina ja se kamppailee usein masennuksen, epäonnistumisen, riippuvuuden ja erilaisten ongelmien kanssa. Sarjassa on nyt kerroksia tummaa komediaa. Tämä sarja voi olla erittäin häiritsevä. Jos sinusta tuntuu, että katsot tuskallisia kohtauksia, suosittelemme katsomaan tämän sarjan paremmalla ajalla.

Lähetysvuodet 2014–2022 Tumma komedia-draama-animaatiogenreJokaisen jakson kesto on 25 IMDB pisteet 8,8

perheen kaveri

Tarina erittäin hauskasta ja oudosta perheestä Amerikassa, joka kohtaa oudon ongelman jokaisessa jaksossa ja hämmästyttää sinut. Perheeseen kuuluu isä, äiti, kaksi poikaa ja tytär sekä koira, joilla on myös naapureita ja ystäviä. Perheen pikkupoika, erittäin suosittu hahmo, on vielä vauva, mutta osaa puhua perheen koiran kanssa. Tämän kauniin animaatiosarjan luoja Seth McFarlane on sarjan seitsemän hahmon ääninäyttelijä. Tästä sarjasta on julkaistu tähän mennessä yli 20 tuotantokautta ja se on edelleen yksi suosituimmista omilla vitseillään ja huumorillaan.

Lähetysvuodet 1999 nykyhetkeenKomediaanimaatiogenreJokaisen jakson kesto on 22 minuuttiaIMDB-pisteet 8.2

Eteläpuisto

South Park luotiin vähiten tiloja ja heikointa animaatiota. Mutta ensimmäisen kauden jälkeen siitä tuli hitti, ja seuraavat kaudet julkaistiin enemmän Ominaisuuksia ja laadukkaampia animaatioita sisältävänä. Vaikka ongelmia on edelleen, tarina, huumori ja kerronta on yksi parhaista. Tarina kertoo joistakin opiskelijoista, jotka asuvat rauhallisessa kaupungissa, jossa ei ole erityistä viihdettä. Nämä opiskelijat ovat erittäin uteliaita ja luovat jännittäviä seikkailuja, jotka saavat sinut nauramaan ja innostumaan.

Lähetysvuodet 1997 nykyhetkeenKomediaanimaatiogenreJokaisen jakson kesto on 22 minuuttia8,70 IMDB-pisteet

HBO Max saa suoratoistooikeudet

Teinit Mutant Ninja Kilpikonnat

Teenage Mutant Ninja -kilpikonnat olivat tärkeä osa teini-ikäisen sukupolven elämää 80-luvun lopulta 90-luvulle. Jopa meille iranilaisille siitä tuli yksi ikimuistoisimmista jälkiäänityksen jälkeen.

Tarina neljästä kilpikonnasta, joilla on erityisiä taistelukykyjä, jotka koulutetaan hiiren valvonnassa ja joiden on taisteltava roistoja vastaan. Teenage Mutant Ninja Turtlesin tarina kertoo supersankarista ja näiden taisteluiden ohella sen erityinen huumori- ja tarinankerrontamalli on yksi parhaista.

Lähetysvuodet 1987–1996 Scifi-animaatiogenre – komediaJokaisen jakson kesto on 22IMDB pisteet 8,2

Scooby Doo! Mystery Incorporated

Ensinnäkin on sanottava, että Scooby-Doon alkuperäisversiossa on hidas ja joskus toistuva tarina. Vanha sarjakuvaversio ei kestänyt kauan, mutta vuosina 2010–2013 luotu versio sisälsi mielenkiintoisempia yksityiskohtia ja tarinoita, ja siitä tuli nopeasti erittäin suosittu. Tarina teini-ikäisistä, jotka lähtevät salaperäisiin seikkailuihin kaupungissa Scooby-Doo-nimisen koiran kanssa vihreässä pakettiautossa. Näissä tarinoissa voi olla fantasiamuoto tai ne voivat olla täysin todellisia jokapäiväisessä elämässä, ja se on yksi sarjan viehätyksistä.

Lähetysvuodet 2010–2013 Seikkailuanimaatiogenre – tieteiskirjallisuus – komediaJokaisen jakson kesto on 23 minuuttiaIMDB-pisteet 8.1

Paavo Pesusieni

Jos luulet, että “SpongeBob SquarePants” on tarkoitettu vain lapsille, olet erittäin väärässä. Paavo Pesusieni on Nickelodeonin mestariteos ja hänen tarinansa sijoittuu veden alle. Missä kaunis sieni, jolla on lumoava ja kiinnostava luonne, asuu eläinten keskellä meren alla. Hänellä on ystäviä ja hän työskentelee ravintolassa. Hänen pääerikoisuutensa on erikoishampurilaisten, ns. hummerihampurilaisten, valmistus. Mutta on muitakin erikoisuuksia, jotka sinun pitäisi nähdä itse. Paavo on yksi maailman parhaista animaatiosarjoista, josta on tehty useita elokuvia ja uusintoja, mutta yksikään niistä ei ollut yhtä houkutteleva kuin alkuperäinen versio.

Vaikka Paavo Pesusienien luoja Stephen Hillenberg on kuollut, sarja jatkuu ja pystyy edelleen viihdyttämään yleisöä absurdeilla ja joskus jopa typerillä tarinoillaan.

Lähetysvuodet 1999 nykyhetkeenKomedia-perheanimaatiolajiJokaisen jakson kesto on 23 minuuttiaIMDB-pisteet 8.2

Daria

Älykäs ja kyyninen tyttö elää teini-iässä aikuisten keskuudessa ja yrittää ymmärtää heidän maailmaansa, mutta kaikki näyttää hänestä typerältä ja epämiellyttävältä. Joka kerta kun hän kohtaa tapahtumia, jotka muuttavat hänen käsitystään hänen elinympäristöstään, päähenkilö muodostuu vähitellen näissä seikkailuissa. Tämän animaatiosarjan hahmot ovat erilaisia ​​ja perheestä ystäviin, jokainen on erityinen.

Lähetysvuodet 1997–2002Komedia-draama-animaatiolajiJokaisen jakson kesto on 30 minuuttiaIMDB-pisteet 8.1

Futurama

Utopiasta ja dystopiasta on monia elokuvia ja sarjoja. Tässä sarjassa astumme tulevaisuuteen, joka on hyvin samanlainen kuin nykyhetki, mutta outoja tekniikoita on tullut tähän maailmaan. Itse asiassa päähenkilö herää joskus vuonna 3000 ja kohtaa robotteja ja avaruusolentoja, ja tarina jatkuu tässä muodossa. Jos olet kiinnostunut rinnakkaisista maailmoista, supersankarimaailmoista ja outoista hahmoista, tämä sarja ilahduttaa sinua.

Lähetysvuodet 1999–2023Komedia-seikkailuanimaatiogenreJokaisen jakson kesto on 22 minuuttiaIMDB-pisteet 8,5

Simpsonit

On mahdotonta olla sisällyttämättä nimeä “Simpsonit” parhaiden animaatiosarjojen luetteloon. Animaatiomaailman pitäisi alkaa Simpsoneista. Ensimmäiset 9 kautta olivat ainutlaatuisia ja sen jälkeen se loisti hyvin ja voitti useita palkintoja. Homer Simpson on yksi television historian parhaista hahmoista ja sarjan ja erityisesti Homerin itsensä ainutlaatuinen huumori on niin erityinen, että siitä näkee vieläkin keskeneräisiä kopioita. Tarina perheestä, jossa on keltainen ja keskiluokkainen amerikkalainen elämäntapa, joka kohtaa joka kerta erityistilanteita ja luo kauniita hetkiä.

Lähetysvuodet 1989 nykyhetkeenKomediaanimaatiogenreJokaisen jakson kesto on 22 minuuttiaIMDB-pisteet 8,7

Bugs Bunny

Iranissa kopioitu “Bunny Rabbit” on humoristinen animaatiosarja nuorille, joka saa sinut rakastumaan tähän suloiseen kaniini. Tarina kanista, joka elää eläin- ja ihmismaailmassa ja kohtaa metsästäjiä, yksinkertaisia ​​ihmisiä ja erikoistilanteita ja yrittää löytää niihin omia ratkaisuja. Tämä sarjakuva on osa mahtavaa Looney Tunes -sarjaa ja siitä tuli yksi suosituimmista joulusarjakuvista sen aikana.

Lähetysvuodet 1985-1986 Komedia, koko perheen animaatiolajiJokaisen jakson kesto on 45 minuuttia

IMDB-pisteet 8,7

Rick ja Morty

Rick and Morty on moderni animaatioelokuva, joka kertoo tarinoita nerokkaasta isoisästä, teini-ikäisestä ja tavallisesta perheestä. Mutta mikään hänen maailmassaan ei ole normaalia. Uppoudut tulevaisuuden ja menneisyyden tilanteisiin ja koet jännittäviä seikkailuja. Rick and Mortyssa mikään ei ole korjattu ja melkein mikä tahansa outo ja mahdoton on mahdollista tässä sarjassa. Jotkut sen osista ovat erittäin jännittäviä ja sisältävät uusia ideoita, jotka varmasti innostavat sinua.

Lähetysvuodet 2013 esilleScifi-animaatiogenre – seikkailu – komediaJokaisen jakson kesto on 23 minuuttiaIMDB-pisteet 9.1

Arcana

Uusi sarjaanimaatio, joka on pikkuhiljaa kasvattamassa suosiota animaatiomaailman ystävien keskuudessa ja jolla on uusia ideoita. Tämän animaation tarina juontaa juurensa League of Legendsin päähenkilöihin.

Se alkaa hahmojen lapsuudesta ja he oppivat hitaasti elämään Piltoverin ja Zaunin kaduilla. Kaupungit, joissa on utopistisia ja dystooppisia teknisiä mahdollisuuksia ja joissa hahmojen tarina tapahtuu. Se on julkaistu vuodesta 2021, ja siitä tuli yksi vuoden 2022 parhaista animaatiosarjoista.

Tämän kiehtovan sarjan fanit odottavat kärsimättömänä uusia vuodenakoja ja jaksoja.

Lue lisää: Parhaat Disney-elokuvat 2021 lähetysvuodet tähän mennessä SeikkailuanimaatiogenreJokaisen jakson kesto on 41 minuuttiaIMDB pisteet 9.0

Mikä on mielestäsi maailman paras animaatiosarja?

Yritimme tarkistaa parhaiden animaatiosarjojen luettelon niiden tuloksen ja tuotantolaadun mukaan. Mutta tietysti on edelleen vaihtoehtoja, joita emme ole sisällyttäneet tähän luetteloon. Täydennä tämä lista ja kerro meille kommenteissa, mitkä ovat mielestäsi parhaita ja erityisimpiä. Kerro minulle, mistä animaatioista pidät eniten, jotta useammat ihmiset näkevät ne.

Mikä on maailman paras animaatiosarja?

Simpsonit ovat edelleen kaikkien listojen paras ja ykkönen.

Mikä on vuoden 2022 paras sarjaanimaatio?

Arcane on vuoden 2022 paras animaatiosarja.

Eroaako anime animaatiosta?

Kyllä, anime on pääosin johdettu mangasta, ja kerrontyyli ja jopa sen kuvaus eroaa tavallisesta animaatiosta.

Sisällysluettelo