Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Parhaat SEO-tekniikat!

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat SEO-tekniikat!

Yksi SEO-aloittelijoiden tärkeimmistä huolenaiheista SEO-opetuksessa on eri SEO-menetelmien tuntemus. Rehellisesti sanottuna, jos 50% taidoistamme tiivistyy SEO-tiedoissamme, loput 50% määritellään hallitukseksemme tuon tiedon toteuttamisessa ja toteuttamisessa. Työkaluja SEO-osaamisen toteuttamiseen ovat menetelmät, jotka tunnemme hakukoneoptimointitekniikoina.

Verkkosivuston optimointiin tekemiemme vaiheiden perusteella SEO:lle on erilaisia ​​luokkia, mutta kolme päämenetelmää ovat black hat SEO, white hat SEO ja grey hat SEO, jotka esittelemme tässä artikkelissa . Jos opit SEO-taitoja, suosittelemme, että luet tämän artikkelin loppuun. Koska tutustumme erilaisiin SEO-menetelmiin ja erityisesti hattutekniikoihin.

Tutustu nykyaikaisiin hakukoneoptimointitekniikoihin (voita, hanki).

Kuten aiemmin totesimme artikkelissa “Mikä on SEO”, SEO tai verkkosivuston optimointi hakukoneille on joukko toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan verkkosivuston suorituskykyä hakukonestandardien mukaisesti ja parantamaan yleisön käyttökokemusta. Tämä toimintosarja vastaa SEO-menetelmiä.

SEO-menetelmillä on erityinen jako sekä toteutustekniikoiden että toteutuksen suhteen, jonka esittelemme alla:

SEO menetelmät toteutuksen kannalta

Jos haluamme luokitella SEO-menetelmät niiden perusteiden ja toteutuksen mukaan, jotta voimme helposti suunnitella oppimistamme, ne jaetaan seuraaviin ryhmiin:

1. Sisäinen SEO

Sisäinen hakukoneoptimointi sisältää joukon toimia, jotka suoritetaan verkkosivustolla Parantaakseen sen sivujen sijoitusta Googlen hakutuloksissa ja muissa hakukoneissa. Avainsanatutkimus, semanttisen ytimen luominen verkkosivustolle ja sisäisten linkkien rakentaminen ovat sisäisen SEO:n tärkeimpiä osia, jotka auttavat lisäämään verkkosivuston indeksointinopeutta, orgaanista liikennettä ja bränditietoisuuttamme.

2. Ulkoinen SEO

Ulkoinen SEO on joukko ulkoisesti suoritettuja tekniikoita, joiden tavoitteena on optimoida hakukoneita varten. Ja ulkoisen linkin rakentaminen, sisältömarkkinointi, sosiaalisen brändäyksen käyttö, hakemistojen rekisteröinti, foorumi- ja ilmoitustaulumarkkinointi, mainosraportointi ja käänteiset linkit ovat ulkoisen SEO:n tärkeimpiä osia, jotka verkkosivujen sijoituksen parantamisen lisäksi houkuttelevat myös uusia käyttäjiä .

3. Tekninen SEO

Tekninen SEO on toinen osa SEO-toimintoja, joka auttaa optimoimaan verkkosivuston teknisesti ja teknisesti. Tekninen SEO käsittelee myös linkkien terveyttä, sivuston turvallisuutta, nopeuden parantamista, rakenteen ja koodin optimointia boteille, sivustomalleja, polkupolkulinkkejä, sivustokartta, tietorakenne ja sen reagointikyky.

4. Paikallinen hakukoneoptimointi

Paikallinen SEO on menetelmä, jonka tavoitteena on optimoida verkkosivustomme tietylle maantieteelliselle alueelle tai naapurustolle. Paikallisessa SEO:ssa valitsemme sanat, jotka sopivat paikallisiin lähteisiin ja joilla on mahdollisuus saada lisää liikennettä. Paikallisia SEO-toimenpiteitä ovat huomion kiinnittäminen sijainnin rekisteröintiin Google Mapsissa, paikallisen sisällön julkaiseminen, rekisteröityminen verkkohakemistoihin ja vastaavat.

5. Sisällön hakukoneoptimointi

Sisällön SEO tarkoittaa toimenpiteitä, jotka toisaalta valmistelevat sivustomme sisältöä ymmärtämään paremmin Googlea luonteeltaan ja käsitteeltään ja toisaalta ovat hyödyllisiä ja käytännöllisiä käyttäjälle ja vastaavat hänen kysymykseensä paras mahdollinen tapa. Esimerkiksi oikeiden otsikoiden valitseminen, otsikoiden noudattaminen, avainsanatiheyden huomioiminen, oikeiden avainsanojen valinta, sisällön pituus ja vastaavat.

6. Kuvien ja videoiden hakukoneoptimointi

Kuvat ja videot ovat tärkeä osa sivujemme sisältöä. Kuvien ja videoiden optimointi ja SEO-standardien noudattaminen auttavat saavuttamaan paremman sijainnin Googlen hakutuloksissa. Kuvien ja videoiden SEO ei vain vaikuta verkkosivuston nopeuteen, vaan myös parantaa sisältömme laatua ja varmistaa, että näymme kuvahakutuloksissa.

7. Negatiivinen SEO

Negatiivinen SEO on yksi SEO-menetelmistä, jota käytetään haitallisiin Tarkoituksiin ja kilpailijan moraalittomaan eliminointiin, toisin kuin muut menetelmät. Tämän menetelmän tekniikat ovat jonkin verran samanlaisia ​​​​kuin Black SEO, paitsi että niitä käytetään kilpailijoita vastaan.

SEO menetelmät toteutustekniikan kannalta

Nyt kun tunnemme SEO-menetelmät toteutuksen suhteen, on aika esitellä seuraavat menetelmät. Jos haluamme esitellä SEO-menetelmiä ammattitasolla ja suoritustekniikoiden suhteen, se sisältää seuraavat kolme luokkaa:

 1. Valkoinen hattu SEO

Täysin laillisia ja Googlen sääntöjä ja määräyksiä noudattavia menetelmiä kutsutaan white hat SEO:ksi.

 1. Black Hat SEO

Toisin kuin valkoinen SEO, se on Googlen sääntöjen ja määräysten vastaista, ja sillä pyritään vain sijoittumaan korkeammalle ja saavuttamaan ensimmäinen sivu. Sitä kutsutaan black hat SEO:ksi.

 1. Grey Hat SEO

Grey Hat SEO:lla on valtava vaikutus verkkosivustojen sijoituksen parantamiseen. Tämä menetelmä on sama kuin All Black SEO, mutta näyttää samanlaiselta kuin White Hat SEO; Jotta siitä ei jää jälkiä.

Jos haluamme oppia SEO-tekniikoita ammattimaisesti ja ammattimaisesti, meidän on ensin tunnettava nämä kolme menetelmää. Pysy siis kanssamme. Esitelläkseni niitä hieman tarkemmin.

valkoinen hattu SEO; Opas Google-moguliksi tulemiseen

Google-algoritmien tiukan rakenteen ja lähestymistavan vuoksi SEO-asiantuntijoiden ja verkkoyritysten omistajien odotetaan käyttävän laillisia menetelmiä. Tapoja kasvattaa ja parantaa sivustomme sijoitusta ilman pienintäkään riskiä. Itse asiassa ensimmäinen askel onnistuneen SEO-strategian kehittämisessä tulisi olla laillisten SEO-tekniikoiden käyttö. Näitä laillisia menetelmiä, jotka noudattavat tarkasti Googlen määrittelemiä SEO-periaatteita, kutsutaan nimellä White Hat SEO. Web-sivustot, jotka käyttävät white hat SEO:ta ja toimivat hyvässä uskossa; Heitä pidetään Googleina, ja he kasvavat ja kehittyvät todennäköisemmin. Jos haluat lisätietoja, suosittelemme lukemaan artikkelin Valkoinen hattu SEO .

White Hat SEO-tekniikat

 1. Valitse avainsanat viisaasti
 2. Sisäinen ja ulkoinen laillinen linkitys
 3. Rich Snippet -optimointi
 4. Investoi laadukkaan sisällön tuottamiseen
 5. Optimoi verkkosivuston latausnopeus
 6. Optimoi verkkosivuston kuvien ja videoiden koko
 7. Sivujen optimointi mobiililaitteille ja tableteille tai responsiivinen verkkosivustosuunnittelu
 8. Tarkista vioittuneet tai rikkinäiset linkit
 9. Päivitä vanha sisältö
 10. Käytä lyhyitä ja luettavia sivujen URL-osoitteita

Black Hat SEO; Pääsy kielletty, uhkaamme sakon!

Seuraava menetelmä on musta hattu SEO; Toisin kuin white hat SEO, tämä menetelmä on täysin Googlen sääntöjen ja määräysten vastainen, ja sitä käytetään vain parantamaan verkkosivuston sijoitusta ja saavuttamaan Googlen ensimmäinen sivu. Tämän menetelmän tarkoituksena on huijata Google-algoritmeja nopeuttamaan sijoitusprosessia. Itse asiassa black hat SEO käyttää kyseenalaista taktiikkaa parantaakseen verkkosivustomme sijoitusta. Näiden menetelmien jatkuva käyttö voi kuitenkin johtaa siihen, että verkkosivusto poistetaan pysyvästi SERP-tuloksista sen sijaan, että sitä parannettaisiin. Jos haluat lisätietoja, suosittelemme lukemaan artikkelin Black Hat SEO .

Black Hat SEO-tekniikat

 1. Ylioptimointi
 2. Avainsanojen täyttäminen
 3. Osta virheellisiä käänteisiä linkkejä
 4. Napsauta tai pure tai harhaanjohtavaa sisältöä
 5. Yksityinen blogiverkko tai PBN
 6. Julkaise päällekkäinen sisältö
 7. Negatiivinen hakukoneoptimointi tai tarkoituksellinen kilpailevien verkkosivustojen sijoituksen alentaminen
 8. Linkkien vaihto muiden sivustojen kanssa

Harmaa hattu SEO; Underground SEO-tekniikat

Harmaa SEO on valkoisen ja mustan SEO-menetelmien yhdistelmä, joka toimii kuin lyhyt maanalainen polku. Mutta miksi maanalainen reitti? Selityksessä meidän on sanottava, että jos haluamme työskennellä vain white hat SEO: n parissa, meidän on käytettävä paljon aikaa päästäksemme Googlen ensimmäiselle sivulle; Ehkä vuosia! Jos haluamme osallistua Black SEO -menetelmiin, Google rankaisee meidät todennäköisesti lyhyen ajan kuluttua ja eliminoi meidät kilpailusta.

Harmaahattutekniikoiden etuna on, että voimme auttaa sinua saavuttamaan hyvät sijoitukset lyhyessä ajassa alhaisilla kustannuksilla ja pienellä riskillä. Useimmat Googlen ensimmäisillä sivuilla näkemistämme verkkosivustoista ovat tulleet tähän johtopäätökseen käyttämällä harmaahattutekniikoita. Lisätietoa varten suosittelemme lukemista harmaahattu SEO Artikla.

Grey Hat SEO-tekniikat

 1. Hanki kelvollisia käänteisiä linkkejä hyvämaineisille verkkosivustoille
 2. Käytä mainosraportointia verkkosivustoilla, joilla on aiheeseen liittyvää sisältöä
 3. Sisällytä linkkejä uutissivustojen sähköposteihin
 4. Käytä pääavainsanaa sisällön otsikoissa

Diplomi

Tässä artikkelissa hakukoneille tarkoitetuista verkkosivustojen optimointimenetelmistä kerroimme, että lähestymistapamme perusteella hakukoneoptimoinnilla on useita luokkia, mutta kolme päämenetelmää ovat musta hattu, valkoinen hattu ja harmaa. Hattu SEO on SEO-asiantuntijoiden tarvitsema hallita. Näiden menetelmien oppiminen ei ole ollenkaan vaikeaa, kunhan saamme peruskoulutuksen alusta asti.

Sisällysluettelo