Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

PDF-muokkaus viidellä helpommalla menetelmällä (verkossa, ohjelmistolla ja puhelimitse)

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Muokkaa PDF-tiedostoa viidellä helpommalla menetelmällä (verkossa, ohjelmistolla ja puhelimitse)

Jos haluat tehdä muutoksia PDF-tiedostoihin, tarvitset muokkausohjelmiston tai käytät online-sivustoja tai sovellusta. Näillä työkaluilla voit helposti muokata PDF-dokumenttejasi. Tässä artikkelissa näytämme viisi helppoa tapaa, joita voit käyttää sekä Windowsille että puhelimille.

Tapa 1 SwifDoo-ohjelmiston avulla Windowsissa

Voit käyttää mitä tahansa ohjelmistoa, kuten Adobe Acrobatia (latauslinkki) tai InfixPro PDF Editoria (latauslinkki). Tässä artikkelissa esittelemme uudemman ohjelmiston; Vaikka muokkaukseen käyttämäsi ohjelmistolla ei ole väliä, niillä kaikilla on sama toiminto (olemme ottaneet käyttöön 7 parasta PDF-muokkausohjelmistoa Windowsissa täällä).

Riippumatta siitä, minkä luokan tai tyypin PDF se on, hyvä uutinen on, että on olemassa muita tapoja muokata PDF-tiedostoja Microsoft Officen ja Adobe Acrobatin lisäksi – SwifDoo PDF on hyvä valinta.

Vaikka SwifDoon kokonaiskoko on 12 Mt, se tarjoaa laajan valikoiman Ominaisuuksia, kuten huomautuksia, muokkausta ja tiedostojen muuntamista. Seuraavassa kuvataan PDF-tiedostojen muokkausprosessi.

A) Suorita SwifDoo PDF ja valitse “Muunna” SwifDoo-pääkonsolissa.

B) Vedä PDF-tiedosto paneeliin.

C) Napsauta “PDF to Word” -painiketta tai muuta muokattavaa muotoa (esim. Excel tai PowerPoint).

D) Säädä tiedostojen muunnosasetuksia tarpeidesi mukaan.

E) Napsauta “Aloita”-painiketta muuntaaksesi olemassa olevan tiedoston muokattavaan muotoon.

Kuten yllä olevasta kuvasta näet, alkuperäinen tiedostokoko on yli 50 Mt ja sitä voidaan tarkastella suurena tiedostona. Siksi muunnosprosessi voi kestää useita minuutteja. Tässä tapauksessa suosittelemme, että käytät asetukset suoraan PDF-tiedostoon – tämä on toinen tapa muokata PDF-tiedostoa – vaiheet ovat seuraavat:

A) Avaa SwifDoo PDF.

B) Napsauta “Muokkaa PDF” -vaihtoehtoa “Muokkaa”-välilehden alla.

C) Muokkaa tekstiä, joka sijoitetaan suorakulmion sisään. Alueita, jotka eivät ole suorakaiteen muotoisissa kehyksissä, ei voi muokata (voit muuttaa fonttia, kokoa ja väriä Muokkaa muotoa -sivulla).

D) Muista tallentaa kaikki PDF-tiedostoon tehdyt muutokset.

Tiedoston koosta ja muista tekijöistä riippumatta toinen tapa on helpoin muokata PDF-tiedostoa. Tarvitset vain ammattimaisen PDF-työkalun. SwifDoo PDF pystyy käsittelemään kaiken tämän ja paljon muuta. Kokeile sitä! Jokainen käyttäjä voi käyttää ilmaista 7 päivän versiota. Kaikki yleiset ominaisuudet löytyvät tästä 12 Mt:n ohjelmistosta, mukaan lukien muokkaus, kommentointi ja muuntaminen muiden ominaisuuksien ohella. Koska se ylitti kaikki odotukset, on aika ladata SwifDoo.

Tapa 2: Muokkaa PDF-tiedostoa Google Docsissa (ohjelmistoa ei tarvita)

Jos sinulla on Google-sähköpostitili (Gmail), voit helposti muokata PDF-tiedostoja parhaalla laadulla ja tarkkuudella. Ei vaadi ohjelmistoa:

Vaihe 1: Lataa PDF-tiedosto

Kirjaudu sisään Google Drive -tilillesi. Lataa PDF-tiedosto napsauttamalla latauskuvaketta.

Vaihe 2 – Avaa se Google Docsilla.

Napsauta ladattua PDF-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Avaa Sovelluksella > Google-dokumentit.

Vaihe 3 – Muokkaa PDF-tiedostoa Google Docsissa

Kun olet avannut PDF-tiedoston, voit muokata siinä olevaa tekstiä. Napsauta muokkauksen jälkeen Tiedosto > Lataa > PDF tallentaaksesi sen uudelleen PDF-tiedostona tietokoneellesi.

Ongelmia PDF-tiedostojen muokkaamisessa Google-dokumenteissa:

 • Et ehkä voi avata kaikkia PDF-tiedostoja Google-dokumenttien avulla.
 • Et muokkaa alkuperäistä PDF-tiedostoa Google Docsissa. Google Docs tunnistaa PDF-tiedostosi tekstin ja kopioi sen. Joten muokkaat tekstiä erillisenä versiona.
 • PDF-tiedostomuotoja ja kuvia ei tallenneta.
 • Jotkin muokkausominaisuudet, kuten sivujen lisääminen, sivujen poistaminen ja muut, eivät ole käytettävissä Google-dokumenteissa, ja ne tukevat vain tekstin muokkausta.
 • Vaatii vakaan Internet-yhteyden.

Tapa 3: Kuinka käyttää verkkosivustoa

1- Smallpdf (ilmainen pilvipohjainen PDF-editori)

Edut

 • Tarjoa tehokas työkalusarja
 • Pilvipohjainen
 • Varustettu PDF-Word-muuntimella

Haitat

 • Rajoitettu kokeiluversio (sopii vain poikkileikkauspainoksiin)

Tämä PDF-muokkaustyökalu tarjoaa sinulle yksinkertaisen käyttöliittymän teksti- ja kuvasisällön lisäämiseen PDF-tiedostoihisi. Alustan avulla voit myös lisätä sähköisiä allekirjoituksia sekä lisätä kommentteja ja korostuksia aiemmin tallennettuihin tietoihin.

Smallpdf sisältää monia muita PDF-muokkaustyökaluja. Editorin lisäksi on olemassa useita vaihtoehtoja PDF-tiedostojen muuntamiseen helpommin muokattaviin muotoihin, kuten Word- ja Powerpoint-tiedostoihin. Voit myös säästää tilaa yhdistämällä erilliset PDF-asiakirjat yhdeksi tiedostoksi.

Mutta parasta Smallpdf:ssä on, että se on pilvipohjainen alusta. Toisin sanoen voit käyttää sitä miltä tahansa tuetulta laitteelta käymällä Smallpdf-sivustolla ja vetämällä ja pudottamalla PDF-tiedoston selaimeesi.

2- Sejda (Toinen upea verkkosivusto tekstin muokkaamiseen PDF-muodossa sisäänrakennetulla OCR)

Edut

 • Optinen hahmon tunnistus
 • Tekstin muokkaus
 • Jaa ja pura sivut

Haitat

 • Kokoa ei voi muuttaa

Sejda-sivusto on ilmainen online-PDF-muokkaustyökalu yksinkertaisella käyttöliittymällä. Voit helposti käyttää monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten: Käytä esimerkiksi leimoja merkitsemään asiakirjoja “vanhentuneiksi” tai “vahvistetuiksi”.

Useimmille käyttäjille tärkein syy Sejdan käyttöön on kuitenkin se, että sen mukana tulee kevyt merkintunnistus (OCR). Jos alkuperäinen PDF-dokumenttisi on valokopio, tämä verkkosivusto tunnistaa tekstin ja antaa sinun muokata sitä. Sen avulla voit myös muokata tekstiä ja muuntaa sen fonteiksi, joita ei ole vielä ladattu tietokoneellesi.

Kuten Smallpdf, voit käyttää tätä käyttöjärjestelmää erillisten PDF-tiedostojen yhdistämiseen tai jakamiseen.

Tapa 4: Kuinka asentaa puhelinsovellus

1-OfficeSuite-sovellus: Ilmainen Office + PDF-editori

Jos haluat muokata PDF-tiedostoja Androidilla, voit ladata tämän sovelluksen Google Playsta. PDF-tiedostojen muokkaamisen lisäksi se tukee myös Office-dokumenttien katselua ja muokkaamista. Tietenkin sinun tulee huomioida, että PDF-muokkausmahdollisuudet ovat rajalliset, mutta se riittää nopeaan muokkaamiseen.

2. Xodo PDF -sovellus

Xodo PDF on yksi suosituimmista Android-laitteiden PDF-editoreista, jotka ovat saatavilla Google Playssa. Sen lisäksi, että se on hyvä ohjelma PDF-tiedostojen muokkaamiseen Androidissa, sillä on myös muita mielenkiintoisia ominaisuuksia, joita ei voida sivuuttaa.

Voit esimerkiksi merkitä PDF-tiedostoja, lisätä PDF-allekirjoituksen allekirjoituksellasi, mukauttaa PDF-fontteja, lisätä uutta tekstiä, korostaa, alleviivata ja paljon muuta. Tätä sovellusta on helppo käyttää, koska se näyttää, kuinka voit muokata PDF-tiedostoja Androidilla. Muokkauksen jälkeen voit tallentaa ja jakaa sähköpostitse ja muilla vaihtoehdoilla.

Tapa 5: Wordin käyttäminen (helpoin tapa)

Jos järjestelmääsi on asennettu Microsoft Word -ohjelmisto, voit käyttää sitä PDF-tiedostojen muokkaamiseen. Avaa PDF Wordissa ja aloita muokkaaminen:

 • Avaa Word ja napsauta vasemmassa yläkulmassa Tiedosto ja napsauta sitten Avaa
 • Word muuntaa PDF-tiedoston automaattisesti muokattavaksi tiedostoksi
 • Tee tarvittavat muutokset ja valitse tällä kertaa “Tiedosto”-osiosta “Tallenna nimellä”. Valitse avautuvassa ikkunassa avattavasta valikosta tallennettava PDF-muoto. Yhtä helppoa!