Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Photoshop-ohjelmiston tuntemus ja johdatus sen sovelluksiin ja historiaan

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Photoshop-ohjelmiston tuntemus ja johdatus sen sovelluksiin ja historiaan

Sanan “Photoshop” käyttäminen “editoinnin” sijaan osoittaa tämän ohjelmiston valtavan vaikutuksen elämäämme. Tässä artikkelissa haluan esitellä sinulle Photoshop-ohjelmiston yksityiskohtaisemmin, selittää sen mahdollisia käyttötarkoituksia ja kertoa lyhyen historian siitä.

Asianmukaisesti Wikipedia, “Photoshop on Adoben kehittämä grafiikkaprosessori, jota käytetään “kuvien” luomiseen, säveltämiseen, Muokkaamiseen, rekonstruoimiseen tai muuntamiseen. Tätä ohjelmistoa käytetään kuvien muokkaamiseen monilla ominaisuuksilla.

Oletetaan, että haluat muuttaa valokuvan yleistä väriä, kirjoittaa valokuvaan tekstiä tai retusoida muotokuvaa, ja… On tietysti selvää, että kaikki muut ohjelmistot (myös puhelinohjelmistot) tekevät tämän kaiken nykyään.

Mutta syy siihen, miksi kaikki viittaavat valokuvien muokkaamiseen ja muokkaamiseen Photoshopina, johtuu tämän ohjelmiston pitkäikäisyydestä.

Photoshopin lyhyt historia

Persialaisen Wikipedian mukaan: “Alunperin syntynyt Photoshop , Michigan, Glenn Knoll oli valokuvauksen professori, jolla oli oma pimeyshuone kotonaan. Tuolloin henkilökohtaisia ​​tietokoneita keksittiin uudelleen, ja Glenn oli innoissaan keksinnöstä. “Glenn Knollin lapsilla oli luova mieli kuin heidän isänsä, ja he pystyivät luomaan itselleen valoisan tulevaisuuden PC:n ja pimeän huoneen avulla.”

Vanhempi Photoshop-ohjelmistoympäristö

Vuonna 1988 he kehittivät Image Pro -ohjelmiston. Ohjelmiston valmistuttua John ehdotti sen kaupallistamista Thomasin kanssa. John työskenteli tuolloin Markkinoinnin parissa Piilaaksossa. Monet yritykset olivat innoissaan ohjelmastaan, mutta Barney Scan oli innostuneempi kuin muut.

Lopulta John ja Thomas tekivät sopimuksen Barney Scanin kanssa ohjelmiston myymisestä Photoshop-nimellä yhdessä yrityksen skannerien kanssa. “Vuonna 1988 John esikatseli ohjelmaa Adobella, ja tämä oli alku Adoben Photoshopin käyttöönotolle.”

Uusi Photoshop-ympäristö

Photoshop-ohjelmistosovellukset

Totuus on, että tätä sovellusohjelmistoa ei käytetä maassamme oikein. Ehkä Photoshopin pääasiallinen käyttötarkoitus on retusoida tai luoda hauskoja kuvia ihmisistä tai suunnitella julisteita (Iranissa). Mutta jos haluamme puhua tieteellisesti ja grafiikan alalla, meidän on sanottava: “Jokainen, joka tekee tietokonegrafiikkaa, tarvitsee jotenkin tämän ohjelmiston.”

Photoshop on työkalu kaikille, jotka työskentelevät kiinteän ja jopa animoidun grafiikan kanssa tietokoneessaan. Graafiset suunnittelijat, kirjojen ja aikakauslehtien kustantajat, painokoneet, mainosyritykset, verkkosivujen suunnittelijat, valokuvaajat, maalarit, ohjelmistosuunnittelijat, animaattorit Ja…. Tarvitset Photoshopin.

“Nykyisen teknologian aikakaudella Photoshop ei ole ohjelmisto, vaan teollisuus.”

Vaikka Photoshop oli alun perin suunniteltu paperille tulostettavien valokuvien muokkaamiseen, Photoshopia käytetään yhä useammin valokuvien luomiseen ja muokkaamiseen digitaalisessa muodossa (etenkin Internetissä käytettäväksi), koska se tarjoaa erilaisia ​​työkaluja. . Photoshopilla on myös vahva yhteys muihin Adoben ohjelmistoihin animaatioiden ja CD-levyjen muokkaamista ja luomista varten.

Photoshopin omassa muodossa olevat tiedostot voidaan viedä muihin ohjelmistoihin, kuten Adobe Imageryyn, Adobe Illustratoriin, Adobe Premiereen, Adobe After Effectsiin ja Adobe Encore DVD:hen, ja päinvastoin tuodaan Photoshopiin.

Esimerkiksi Photoshop CS (versio 9) tukee valikkojen ja painikkeiden luomista DVD-levyille (käytettiin myöhemmin Adobe Anchor DVD -ohjelmistossa).