Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Pinterest julkaisee Idea Pins -merkinnät kaikille YouTube-käyttäjille 8 maassa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pinterest julkaisee Idea Pins -merkinnät kaikille YouTube-käyttäjille 8 maassa

Pinterest on julkaissut Idea Pins, monisivuisen videomuodon, joka on kaikkien sisällöntuottajien saatavilla Australiassa, Itävallassa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa, Sveitsissä, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.Tänään se alkaa.

Idea Pins esiteltiin vuonna beeta syyskuussa 2020 pienelle kehittäjäryhmälle, ja yritys kutsuu sitä “tarinapinssien evoluutioksi”. Tämän ominaisuuden avulla sisällöntuottajat voivat julkaista jopa 20 sivua sisältöä, mukaan lukien tekijöiden ääni- ja videosisältöä sekä musiikkia Epidemic Soundista. Sisällöntuottajat voivat myös merkitä ihmisiä ja käyttää interaktiivisia elementtejä, kuten tarroja.

Kaikki ideanastat voidaan myös viedä Pinterestistä ja jakaa muille alustoille. Tekijät voivat myös käyttää tietosivuja lisätäkseen ohjeita, ainesosia tai reseptejä.

Aihetunnisteet helpottavat myös Idea Pinsin löytämistä auttamalla sisällöntuottajia tavoittamaan yleisön, jolla on samanlaisia ​​Kiinnostuksen kohteita. Jokainen yritystiliä omaava sisällöntuottaja käyttää ominaisuutta luodakseen interaktiivisempaa koko sivun sisältöä ja lisätäkseen sitoutumista sivuillaan.

”Idea Pinsin avulla luovilla henkilöillä on mahdollisuus jakaa intohimojaan sekä inspiroida ja kasvattaa yleisöään. Auttamalla ihmisiä Pinterestissä inspiroimaan luovuuteen, kokeilemaan uusia asioita, rakentamaan itseluottamusta ja olemaan oma itsensä, uskomme, että sisällöntuottajat todella auttavat tehtäväämme tarjota Inspiraatiota elämään, jota he rakastavat”, sanoi Even Sharp, yksi Chief Design and Creative Officerin perustajista. Pinterest.

Kaikki Pinterest-käyttäjät yllä mainituissa kahdeksassa maassa voivat käyttää seuraamiensa tekijöiden Idea Pins -pintoja kotisyötteensä yläosassa.

Idea Pins -merkit ovat saatavilla myös haussa, Tänään-välilehdellä ja luojaprofiilien yläosassa.

”Uskomme, että paras inspiraatio tulee ihmisiltä, ​​jotka saavat intohimonsa ja haluavat tuoda positiivisuutta ja luovuutta maailmaan. Luovuksista harrastajista kustantajiin Pinterest on paikka, jossa jokainen voi julkaista mahtavia ideoita ja löytää inspiroivaa sisältöä.”

Pinterest on myös päivittänyt alustan analytiikkaa, joka sisältää nyt mittareita uusille seuraajille ja profiilivierailuille, jotta sisällöntuottajat voivat saada käsityksen nykyisestä sivun sitoutumisesta ja luoda sopiva suunnitelma tulevia sisältöideoita varten. Sitoutumismittareita, kuten tallennuksia, kommentteja ja reaktioita, on myös helpompi käyttää.

Uutisissa: Githubin videon latausominaisuus on nyt kaikkien käyttäjien saatavilla