Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Podia Review: Onko tämä verkkokurssialusta oikea sinulle?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Podia Review: Onko tämä verkkokurssialusta oikea sinulle?

Jos olet markkinoija, yrittäjä tai digitaalinen sisällöntuottaja, tiedät, että verkkokurssien myyminen voi olla loistava tapa rakentaa liiketoimintaasi ja laajentaa taitojasi. Koska kurssialustoja on kuitenkin niin monia, voi olla vaikeaa valita sinulle sopivaa. Tässä artikkelissa tarkastelemme Podiaa, suosittua verkkokurssialustaa, nähdäksemme, onko se oikea ratkaisu ja sisältääkö kaikki työkalut, joita sinä ja yrityksesi tarvitset menestyäkseen.

Mikä on Podia?

Podia on all-in-one-alusta, joka auttaa käyttäjiä aloittamaan, laajentamaan ja kasvattamaan verkkoliiketoimintaansa. Tämän yhden luukun avulla käyttäjät voivat luoda ja myydä digitaalisia latauksia, jäsenyyksiä ja kursseja ilman verkkosivustoa tai monimutkaisia ​​sovelluksia. Käyttäjät voivat myös hyödyntää Podian sisäänrakennettuja markkinointityökaluja, kuten yhteydenottolomakkeita ja automaattisia sähköpostikampanjoita tavoittaakseen enemmän asiakkaita.

Podian avulla voit helposti ottaa yhteyttä asiakkaisiin samalla kun rakennat menestyvää verkkokauppaa – murehtimatta koodaus- tai isännöintimaksuista – intuitiivisen kojelaudan ansiosta, jonka avulla voit hallita liiketoimintaasi täydellisesti.

On myös kumppaniohjelma, jonka avulla muut voivat mainostaa ja myydä kurssejasi omilla verkkosivustoillaan. Tämä tarkoittaa, että voit tavoittaa enemmän potentiaalisia asiakkaita ilman lisäponnistuksia. Kehittyneen analytiikan avulla voidaan myös seurata kunkin myymäsi kurssin suorituskykyä ja tehdä parannuksia tarvittaessa.

Kenen pitäisi harkita Podian käyttöä?

Podia on ihanteellinen kaikille, jotka haluavat perustaa oman verkkokurssiyrityksen. Sen käyttämisestä verkkokurssien ja digitaalisten tuotteiden luomiseen ja myymiseen on lukuisia etuja. Yksinkertaiset työkalut helpottavat aloittamista, ja kattavat ominaisuudet, kuten automaattiset sähköpostit, live-webinaarit ja mukautetut verkkotunnukset, tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja myynnin lisäämiseen ja opiskelijoiden houkuttelemiseen.

Voit myös käyttää suosittuja maksuprosessoreita, kuten Stripe tai PayPal, ja saada välittömiä ilmoituksia kaikista tapahtumista. Podian hyödylliset analytiikkaominaisuudet antavat selkeän kuvan siitä, kuinka asiakkaasi ovat vuorovaikutuksessa sisältösi kanssa. Tämä voi olla korvaamatonta, kun päätät, kuinka kehittää liiketoimintaasi edelleen.

Hinnoittelu

Podian hinnoittelumallit ovat melko yksinkertaisia. Täältä löydät yleiskatsauksen heidän tarjouksistaan ​​ja niihin kuuluvista palveluista:

Ilmainen suunnitelma

 • Koko sivusto
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Chat-tuki
 • Yhteisö
 • 1 lataus
 • 1 valmennustuote
 • Suunnittelukurssit
 • Webinaarin luonnokset

Muuttajat – 33 dollaria/kk

 • Ei transaktiomaksuja
 • Koko sivusto
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Chat-tuki
 • Yhteisö
 • Rajoittamaton lataus
 • Rajoittamaton valmennus
 • Rajoittamaton määrä kursseja
 • Webinaarin luonnokset

Shaker – 75 dollaria/kk

 • Ei transaktiomaksuja
 • Koko sivusto
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Chat-tuki
 • Yhteisö
 • Rajoittamaton lataus
 • Rajoittamaton valmennus
 • Rajoittamaton määrä kursseja
 • Rajoittamaton webinaareja
 • Jäsenjärjestöt

Maanjäristys 166 dollaria/kk

 • Ei transaktiomaksuja
 • Koko sivusto
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Chat-tuki
 • Yhteisö
 • Rajoittamaton lataus
 • Rajoittamaton valmennus
 • Rajoittamaton määrä kursseja
 • Rajoittamaton webinaareja
 • Jäsenjärjestöt
 • Ensisijainen tuki

Avainominaisuudet

Tässä on yleiskatsaus joistakin Podian tärkeimmistä ominaisuuksista.

Verkkosivuston rakentaja

Podia sisältää yksinkertaisen verkkosivustojen rakennustyökalun verkkokaupan luomiseen. Yhteisösi, kurssisi ja digitaaliset tuotteesi ovat kaikki omalla verkkosivustollasi. Asiakkaat voivat ostaa tuotteita suoraan verkkosivustoltasi ja käyttää niitä kirjautumalla jäsenalueellesi. Voit vaihtaa mobiili-, tabletti- ja tietokonenäkymän välillä nähdäksesi, miten kukin sivu näkyy erikokoisilla näytöillä. Kaikki sivut ovat täysin responsiivisia.

Vaikka verkkosivustojen rakennustyökalu on helppokäyttöinen ja loistava aloittelijoille, se ei ole kovin joustava. Lisäksi sinulla ei ole niin paljon hallintaa siihen kuin WordPressin tai muiden sisällönhallintajärjestelmien tai erikoistuneiden verkkosivustojen rakentajien, kuten Squarespacen, kanssa.

Online-kurssien rakentaja

Podian tarjoama verkkokurssien rakentaja on yksi sen merkittävimmistä ominaisuuksista. Näin voit luoda koko eLearning-kurssin. Oppitunteja ja osioita käytetään kurssien järjestämiseen. Voit ensin lisätä osioita antaaksesi kurssille yleisen rakenteen, ennen kuin lisäät oppitunteja lisätäksesi varsinaisen kurssimateriaalin.

Oppitunnit voivat sisältää tekstiä, videoita, äänitiedostoja, upotuksia ja muun tyyppistä multimediasisältöä. Lisäksi voit sisällyttää valmennusistuntoja erillisinä oppitunteina kuhunkin osioon.

Monivalintatestien lisäksi Podia ei tarjoa muita arvioita. Tämä voi olla ongelma, jos haluat myydä edistyneemmän kurssin syventävien kokeiden kanssa. Podia-alusta on kuitenkin erittäin helppokäyttöinen, joten voit aloittaa verkkokurssiliiketoimintasi vähällä vaivalla.

Kumppanuusohjelma

Podiassa on myös sisäänrakennettu affiliate-markkinointijärjestelmä. Affiliate-markkinointi on loistava tapa tehdä tämä

Lisää myytävien digitaalisten tuotteiden määrää kuluttamatta omaisuuksia mainontaan.

Ohjelmaan liittymisen jälkeen tytäryhtiöt voivat alkaa mainostaa affiliate-linkkejään ansaitakseen palkkioita. Kumppaniyritysten hallintapaneelin avulla voit seurata tytäryhtiöidesi tuottamia myyntiä, tuloja, napsautuksia ja tuloksia.

yhteisöjä

Podian yhteisöominaisuus on toinen sen suurimmista myyntivalteista. Se voi auttaa sinua rakentamaan kukoistavan verkkoyhteisön digitaalisille tuotteillesi ja luomaan tasaisen tulovirran.

Podian avulla voit luoda verkkofoorumia muistuttavan yhteisötilan. Täällä sinä ja jäsenesi voitte lähettää, kommentoida ja keskustella. Voit järjestää postauksia eri aihekohtaisissa keskustelufoorumeissa yhteisössäsi lisäämällä aiheita.

Webinaarit

Pääsy Zoom- ja YouTube Live -webinaariin voidaan myydä Podian kautta. Voit myös tarjota niitä ilmaisena lyijymagneettina sähköpostilistaasi kasvattamiseen.

Jos haluat, että asiakkaasi pääsevät käsiksi tallenteisiin myös tapahtuman päätyttyä, sinulla on myös mahdollisuus liittää mukaan uusintavideo, joka on aika siisti ominaisuus. Osallistumisprosentin lisäämiseksi voit myös määrittää muistutussähköpostit lähetettäväksi asiakkaille ennen tapahtumaa.

Sähköpostimarkkinointi

Podian sähköpostimarkkinoinnin ominaisuudet ovat melko vankat. Voit lähettää sähköpostilähetyksiä, luoda automaattisia kampanjoita ja seurata kaikkia tärkeitä mittareita, joita on seurattava, kuten: B. Avausprosentit, napsautussuhteet, poistumisprosentit ja tilausten peruutukset. Voit seurata myyntimittareita. Podia on yksi verkkokurssialustoista, jotka tarjoavat tämän ominaisuuden.

Integraatiot

Podia tarjoaa natiiviintegraatioita useisiin kolmannen osapuolen järjestelmiin, kuten sähköpostipalveluntarjoajiin, analytiikkaalustoihin, ajoitustyökaluihin, mainosalustoihin, aloitussivujen rakentajiin ja asiakassuhdehallintajärjestelmiin.

Asiakaspalvelu

Podian avulla on helppoa luoda ja hallita yrityksesi online-näkyvyyttä. Yksinkertaisen ja selkeän prosessin tekee mahdolliseksi käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka ei vaadi juuri lainkaan teknistä tietämystä. Ja jos jäät jumiin, Podia-tiimi tarjoaa aina mielellään kattavaa asiakastukea. Chatboteista reaaliaikaisiin tukipuheluihin ne varmistavat, että saat tarvitsemasi avun ja varmistavat sujuvan käyttökokemuksen heidän alustansa käyttäessä.

Podia kilpailua vastaan

Podia on loistava vaihtoehto kaikille, jotka haluavat aloittaa online-yrityksen. On kuitenkin aina suositeltavaa tarkistaa muut saatavilla olevat alustat ennen kuin teet lopullisen päätöksen rekisteröityä. Tässä on vain muutamia Podia-vaihtoehtoja, joita sinun tulee tarkastella tarkasti.

Opetettava

Teachable on alan johtava verkkokurssialustojen valmistaja. Sillä on monia yhtäläisyyksiä Podian kanssa tuotteen laajuuden ja kustannusten suhteen. Jäsenyyksien osalta Podia erottuu kuitenkin joukosta. Teachablella voit niputtaa kursseja vain osana jäsenyyttä. Sitä vastoin Podia tarjoaa enemmän joustavuutta sallimalla yksittäisten viestien luomisen.

Mitä tulee kurssien luomiseen, Teachablella on paljon enemmän tarjottavaa. Kurssin luoja, arvostetut testit, kurssin noudattaminen, sertifiointi ja analytiikka ovat muokattavissa Teachablessa. Heidän maksetut tilauksensa alkavat 39 dollarista kuukaudessa.

Kajabi

Kajabi on yksi laajimmin käytetyistä verkkokoulutuksen alustoista. Se on all-in-one-alusta, joten voit käyttää sitä kaikkeen, mukaan lukien verkkosivustosi, blogisi, markkinointisuppilot, sähköpostimarkkinointi jne. Hinnaltaan Kajabi on paljon kalliimpi kuin Podia Basic -suunnitelma maksaa 149 dollaria kuukaudessa.

Toisin kuin Podia, Kajabin hinnoittelu ei sovi kaikille asiakkaille, etenkään uusille asiakkaille. Niille, jotka etsivät kokonaisvaltaista ratkaisua, joka ylittää kurssisuunnittelun ja -toimituksen, se on epäilemättä hyvä ratkaisu.

Mietteliäs

on omistettu verkkokurssialusta, joka auttaa sinua kasvattamaan tietoon perustuvaa verkkoliiketoimintaasi. sisältää joukon tehokkaita työkaluja, joiden avulla voit luoda poikkeuksellisia verkko-oppimismateriaaleja, kuten tietokilpailuja ja tehtäviä, suoria oppitunteja, muokattavia oppimismalleja ja paljon muuta.

Se ohittaa Podian verkkosivustokehityksen suhteen. Thinkificin avulla voit luoda täysin varustetun verkkosivuston, koska siinä on kirjasto verkkosivustojen teemoista ja tehokkaampi sivunrakennus. Mutta mitä tulee myynti- ja markkinointityökaluihin, Podia on selvästi ylivoimainen.

Thinkificin perussuunnitelma maksaa 49 dollaria kuukaudessa, kun taas Pro-suunnitelma maksaa 99 dollaria kuukaudessa.

Haitat

Saatat olla rajoitettu yksilöllisten mallien mukauttamisessa. Vaikka Podia tarjoaa lukuisia malleja ja suunnitteluelementtejä, mukautusvaihtoehdot saattavat puuttua muihin alustoihin verrattuna.

Podian tarjoama verkkosivustojen rakentaja ei vastaa omistautuneista verkkosivustojen rakentajista, ja siitä puuttuu joitain huippuluokan Ominaisuuksia, kuten live-tapahtumien asiakastuki, pilvituonti ja sähköpostin automaation työnkulku. Se ei myöskään tarjoa ominaisuuksia fyysisten tuotteiden myyntiin.

Lopuksi, Podialla ei ole mobiilisovellusta, joka voisi pelotella potentiaalisia käyttäjiä, jotka ovat jatkuvasti liikkeellä.

Diplomi

Podia on kaiken kaikkiaan loistava alusta niille, jotka etsivät helppokäyttöistä järjestelmää, jonka avulla he voivat luoda ja myydä kursseja tai perustaa jäsensivuston. Se erottuu kilpailijoista, koska se on niin helppokäyttöinen ja koska asiakastuki varmistaa käyttäjille positiivisen kokemuksen.

Vaikka siitä puuttuisi joitain ominaisuuksia verrattuna siihen, mitä erillinen työkalu voi tarjota, kaikki eivät tarvitse näitä ominaisuuksia. Joillekin on parempi, että kaikki on yhdellä alustalla, kuten Podialla, mikä tekee asioista paljon helpompaa.