Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Ratkaisu on nähtävissä kokonaisuudessaan Instagram Exploressa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ratkaisu näkyy kokonaisuudessaan Instagram Exploressa

Instagram, tämä erittäin suosittu sosiaalinen verkosto, ei tarvitse esittelyä, ja melkein kaikki tietävät siitä! Mutta useimmilla yrityksillä, jotka käsittelevät markkinointia ja markkinointia Instagramissa tai jopa useimmilla henkilökohtaisilla sivuilla, on vain yksi pyyntö: päästä Instagram Exploreriin! (Artikkelimme aiheena on myös ratkaisu, joka näkyy Instagram Explorerissa).

Rekisteröityminen Instagram Explore -palveluun tarkoittaa, että Instagram on osoittanut kiinnostusta sinua kohtaan ja saanut sinut tuntemaan, että ansaitset tulla nähdyksi enemmän. Kaikista tileistä, joiden viestit näkyvät Exploressa, tulee suositumpi ja ne lisäävät myyntiä tai sitoutumista.

Huomautus: Instagram Explore on osa tätä ohjelmistoa, joka on ainutlaatuinen kaikille ja tarjoaa julkaisuja jokaisen sellaisen henkilön makuun, joka on jo älykkäästi tunnistanut Instagramin.

Ratkaisu näkyy Instagram Explorerissa

Jos olet yrityksen omistaja tai haluat jostain syystä tulla suositummaksi Instagramissa, tarjoamamme Visible in Instagram Explore -ratkaisu on sinua varten.

Mutta ensin vastataan kysymykseen: miksi haluat tutkia asiaa ja mikä on perimmäinen tavoitteesi?

Miksi haluat olla Explorerissa?

Kysymyksen pitäisi olla: Miksi et halua olla Explorerissa? Pääsyy Exploreen osallistumiseen on tehdä sisällöstäsi helpommin saavutettavissa ja näkyvämpi tutkiessasi.

Kun olet Explorerissa, saat seuraavat edut:

Sisältöäsi jaetaan useammin.

Sisältösi saa enemmän tallennusta, tykkäyksiä ja kommentteja.

Kun sisältösi sisältää toimintakehotuksen, saat enemmän tuloksia (enemmän asiakkaita!)

Jos sisältösi on houkuttelevaa, houkuttelet lisää seuraajia.

Katsotaanpa nyt strategioita, joita voit nähdä Instagram Explorerissa.

Kuusi tapaa tulla nähdyksi Instagram Explorerissa

1. Jaa kiinnostavaa sisältöä

Ei ole aina helppoa olla loistava ja jakaa erittäin hyödyllistä sisältöä! Mutta sinun tulee aina varmistaa, että jaat sisältöä, josta tiedät, että tietty yleisösi nauttii ja johon se liittyy! Jos haluat päästä Exploreriin, Vuorovaikutus on paras tapa. Selaa aiempia valokuvia ja videoita nähdäksesi, mikä sai eniten kiinnostusta syötteessäsi. Oliko se valokuva? Video? Annoitko vinkkejä tai temppuja? Näyttikö postaus siistiltä? Oliko se jotain realistista vai tuliko se tietystä ryhmästä? Anna yleisöllesi mitä he haluavat, hanki tarvitsemasi vuorovaikutus ja odota, että se näkyy Explorerissa.

2. Kokeile keloja

Rails on nuoremman sukupolven suosittu Instagram-ominaisuus, joka luo luovasti lyhyitä (15 sekunnin) videoita erilaisilla tehosteilla, joihin monet voivat osallistua. Jos haluat tutkia, sinun on rakennettava keloja!

3. Lähetä viesti, kun seuraajasi ovat verkossa

Instagramin algoritmi korostaa ajankohtaisuutta ja nopeaa vuorovaikutusta postauksen yhteydessä. Siksi varmista, että julkaiset, kun seuraajasi ovat aktiivisia.

4. Käytä aiheeseen liittyviä hashtageja

Yksi tärkeimmistä vaihtoehdoista, joita voit tutkia, on ihmisten geotag-merkintä ja sisältösi hashtag. Useimmiten käyttäjät käyttävät Explorea etsiäkseen hashtageja, sijainteja ja tilejä. Yksi Instagramin parhaista ominaisuuksista tällä hetkellä on, että voit seurata tiettyä hashtagia välittömästi. Tätä hashtagia seuraavat ihmiset voivat aina nähdä sisältösi, jos valitset hashtagit hyvin.

Henkilötunnisteet antavat sinulle myös mahdollisuuden tavoittaa uusia yleisöjä. Viestisi näkyy käyttäjäsivulla Tagged-välilehden alla. Joten jos merkitset ravintolan, myymälän tai jotain muuta, kuka tahansa tällaisia ​​tuotteita etsivä näkee sisältösi.

Mitä enemmän pääsyä ja vuorovaikutusta viestilläsi on, sitä todennäköisemmin ne sijoittuvat Instagram Explorerissa. hashtagit, Geotagsja henkilötunnisteet auttavat sinua tavoittamaan uusia ihmisiä ja lisäämään sitoutumista.

5. Kiinnitä huomiota oivalluksiin

Kuten edellä mainittiin, katso, mistä sisällöstäsi yleisösi piti ja miten se tehdään parhaiten. Tarkistamalla analyysisi! Ymmärrätkö miltä polun jatkon pitäisi näyttää? Esimerkiksi, jos tietyntyyppinen sisältö on enemmän vuorovaikutuksessa sen tietyn ulkoasun kanssa, mitä sinä sitten odotat?! Julkaise tämäntyyppistä sisältöä useammin. Kun teet haun Insightsista, näet, millä postauksilla on eniten kattavuutta, vaikutusta ja sitoutumista. Ja kiinnitä huomiota näihin näennäisesti pieniin kohtiin.

Voit tarkistaa, onko sisältösi päässyt Exploreen menemällä tiettyyn Instagram-julkaisuun ja napsauttamalla “View Insights”. Tämä osio kertoo sinulle, kuinka paljon pääsyä ja vuorovaikutusta sinulla oli Explorerin kautta. Jos se on sinulle liikaa, luo enemmän ja enemmän sisältöä, joka on samanlainen kuin Explorerissa.

6. Instagram Explore -mainokset

Uusin tapa tulla nähdyksi Instagram Exploressa on käyttää rahaa mainoksiin, jotta sisältösi näkyy mahdollisimman monen käyttäjän edessä. Ja jos haluat olla Explorerissa, voit tehdä sen helposti Instagramin avulla ostamalla mainoksen Explorerissa.

Nyt minun on huomautettava, että nämä mainokset eivät ohjaa sinua suoraan Feed Explore -verkostoon, vaan sijoittavat sinut valokuvien ja videoiden indeksointisyötteeseen, jotka tulevat näkyviin, kun joku napsauttaa viestiä.

Instagram Exploren käytön aloittaminen voi olla haastavaa, mutta se ei ole mahdotonta. Varmista, että tarkistat näkemyksesi, luot sisältöä, johon yleisösi sitoutuu, ja käytä osuvia tunnisteita, jotta löydät yhä enemmän käyttäjien silmissä.

Jos olet käynyt Exploressa aiemmin, haluaisimme tietää, mitä olet tehnyt osallistuaksesi. Kerro meillekin! Ja yritä säilyttää sama trendi.