Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Rocket IPTV Review: Katso yli 20 000 kanavaa ja VOD:ta hintaan 5,99 €

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Rocket IPTV Review: Katso yli 20 000 kanavaa ja VOD:ta hintaan 5,99 €

Rocket IPTV on premium-palvelu, joka tarjoaa enemmän kuin 20 000 suoraa tv-kanavaa Ja Tilaussisältöä korkealaatuisina. Tämä IPTV tarjoaa vain yhden M3U URL-linkki rekisteröinnin jälkeen. Voit käyttää tätä M3U URL-linkkiä missä tahansa IPTV-soitin päästäksesi tämän IPTV-palvelun videokirjastoon. Tämä IPTV päivittää säännöllisesti elokuvia ja TV-ohjelmia. Se sisältää myös lapsille suunnattuja kanavia. Jos etsit helppokäyttöistä IPTV-palvelua, Rocket IPTV on paras valinta.

Rocket IPTV: Ominaisuudet ja kohokohdat

Yli 20 000 TV-kanavaa ja VOD:ta Tuki ulkoisille pelaajille 24/7 asiakastuki
Välitön aktivointi Yhteensopivuus useiden laitteiden kanssa Jäätymisenestotekniikka
Palautustakuu Suoratoista jopa 4K-laatua EPG-tuki

Rocket IPTV: kanavaluettelo

Jotkut tämän IPTV-palvelun tarjoamista suosituista kanavista on lueteltu alla.

ABC BLOOMBERG TAISTELUVERKKO
CBS E4 CBS Sports
Kettu Kettu bisnes Fox Sports
Gully BBC Historia kanava
ITV RT NEWS HD GLOBAALINEN HALIFAX

Voinko kokeilla Rocket IPTV:tä ilmaiseksi?

Rocket-palvelu ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota. Jotta voit suoratoistaa tämän IPTV:n sisältöä, sinun on tilattava alla mainittu premium-sopimus.

Suunnitelmat ja hinnat

Rocket-palvelusuunnitelmat ja hinnat on lueteltu alla.

Kesto hinta

1 kuukausi 5,99 €
3 kuukautta 18,99 €
6 kuukautta 34,99 €
1 vuosi 64,99 €

Kuinka rekisteröityä Rocket IPTV:hen

#1. Käytä tietokoneesi selaimessa Raketti IPTV verkkosivusto.

#2. Vieritä alas kohtaan Hinnoittelu -osio ja valitse suunnitelma.

#3. Lyö siihen Vastaanottaa -painike tulee näkyviin suunnitelman alle.

#4. Anna hänelle Henkilötiedot ja maksutiedot seuraavalla sivulla.

#5. Napsauta sitten Tarkastaa ja suorita maksuprosessi loppuun seuraamalla näytön ohjeita.

#6. Kun olet valmis, saat M3U URL-osoitteen ja muut Kirjautumistiedot Rocket-palvelusta sähköpostiisi.

Kuinka katsella Rocket IPTV:tä Android-puhelimella

Asenna ensin IPTV-soitin Android-laitteellesi. Yksi Android-tablettien suosituimmista IPTV-soittimista on GSE Smart IPTV. Tämä sovellus ei ole tällä hetkellä saatavilla Play Kaupasta. Joten sinun on ladattava sivulta GSE-sovelluksen APK-tiedosto. Asennuksen jälkeen käynnistä soitin ja lisää se M3U linkki Rocketin Sovelluksessa tarjoama palvelu tv-kanavien ja tilaussisällön katseluun.

Rocket IPTV:n suoratoisto iPhonessa/iPadissa

Ota tämä Smarters Player Lite Sovellus iOS-laitteellesi osoitteesta Sovelluskauppa. Avaa sitten soitin ja täytä se Linkki M3U-soittolistoihin Tämä IPTV-palveluntarjoaja voi katsoa yli 20 000 suoraa TV-kanavaa ja VOD:ta iPhonellasi tai iPadillasi.

Smarters Player Lite

Kuinka saada Rocket IPTV Firestickiin

Voit suoratoistaa Rocket-palvelun tarjoamaa sisältöä Firestickissä asentamalla GSE Smart IPTV -soittimen. Voit ladata tämän IPTV-soittimen Firestickiin Downloader-sovelluksen avulla. Asennuksen jälkeen avaa sovellus ja lisää se M3U linkki tästä IPTV:stä elokuvien ja TV-sarjojen katseluun.

Kuinka katsella Rocket IPTV:tä Windows PC/Macissa

Voit katsella tämän IPTV:n sisältöä Windowsissa tai Macissa vierailemalla suosituilla IPTV-verkkosoittimilla, kuten Web IPTV-soitin tai IPTV Smarters Web Player selaimesta. Vieraillessasi verkkosivustolla liitä tämä M3U URL-linkki Rocket-palvelusta ja aloita haluamasi live-TV-kanavien suoratoisto tietokoneellasi.

Rocket IPTV:n suoratoisto Smart TV:ssä

Älykäs IPTV

Älykäs IPTV on paras IPTV-soitin Smart TV:lle ja yhteensopiva kaikkien TV-merkkien kanssa. Kun olet asentanut soittimen, lisää M3U linkki Rocket-palveluntarjoajalta sovelluksessa nähdäksesi sisällön. Smart TV:lle on saatavilla lukemattomia IPTV-soittimia. Jos et löydä Smart IPTV -soitinta App Storesta, lue seuraavat oppaat ja asenna paras IPTV-soitin.

Onko Rocket IPTV laillista?

Tämä IPTV ei ole laillinen, koska suurin osa tämän palvelun tarjoamista kanavista ja VOD:ista on tekijänoikeudella suojattuja. Siksi on erittäin Suositeltavaa käyttää a VPN Suoratoistaessasi tämän IPTV-palvelun tarjoamia suoria TV-kanavia ja on-demand-palveluita. Internetissä on saatavilla lukemattomia ilmaisia ​​ja maksullisia VPN-verkkoja. Paremman salauksen varmistamiseksi on suositeltavaa asentaa ja käyttää premium-VPN-palveluita. Yksi markkinoiden parhaista VPN:istä on NordVPN.

NordVPN

Arvostelumme Rocket IPTV:lle

Rocket Service on luotettava IPTV-palveluntarjoaja, jolla on yli 35 000 aktiivista päivittäistä asiakasta. Olemme käyttäneet tätä IPTV-palvelua yli kuukauden. Tämän IPTV-palvelun VOD-lista on hyvä ja tarjoaa uusimmat elokuvat. Asiakastukitiimi on erittäin reagoiva ja saat nopeat vastaukset kysymyksiisi. Joskus video puskuroituu, kun suoratoistaa suoria TV-kanavia korkealaatuisina. Tämä IPTV olisi ollut parempi, jos se lisäisi enemmän kanavia eri maista maailmanlaajuisesti. Arvioimme kaikki näkökohdat huomioon ottaen 3,7/5 tälle IPTV-palveluntarjoajalle. Jos tarvitset ilmaisen IPTV-palveluntarjoajan, voit tarkistaa Pastebin IPTV:n ja GT IPTV:n.