Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Rubicon IPTV Review: Suoratoista yli 11 000 TV-kanavaa hintaan 59,99 dollaria

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Rubicon IPTV Review: Suoratoista yli 11 000 TV-kanavaa hintaan 59,99 dollaria

Rubicon IPTV on yksi huippuluokan IPTV-palveluista, joka tarjoaa enemmän kuin 11 000 tv-kanavaa Ja 46 000 VOD:ta edullisella vuosisuunnitelmalla. Rubicon-palvelun avulla voit suoratoistaa suoria TV-kanavia Ultra HD -laadulla. Parasta Rubicon IPTV:ssä on, että se päivittää uusia TV-kanavia, elokuvia ja TV-ohjelmia joka viikko. Tämä IPTV sisältää suoria TV-kanavia eri maista ympäri maailmaa. Koska tämä IPTV tarjoaa M3U-yhteyden ja Xtream Codes APIvoit lisätä sen mihin tahansa ulkoiseen IPTV-soittimeen päästäksesi sen sisältöön laitteessasi.

Rubicon IPTV:n tärkeimmät ominaisuudet

IPTV-palveluntarjoajan Rubiconin keskeiset ominaisuudet on korostettu alla olevassa taulukossa.

Usean laitteen tuki Jäätymisenestojärjestelmä 7 päivän rahat takaisin -takuu
M3U:n URL-osoite Välitön asiakastuki Ilmaiset kanavat ja säännölliset VOD-päivitykset
Yli 46 000 VOD:ta PPV-tapahtumat Live seuranta

Tarjoaako Rubicon IPTV ilmaisen kokeilun?

On valitettavaa, että tämä IPTV-palvelu ei tarjoa asiakkailleen ilmaista kokeiluversiota. Sen sijaan voit käyttää 7 päivän rahat takaisin -vaihtoehtoa saadaksesi tilauskulut takaisin, jos et ole tyytyväinen palveluun.

Tilaussuunnitelmat

Rubicon IPTV ei tarjoa kuukausittaisia ​​tilauksia. Sen sijaan se tarjoaa vain vuosisuunnitelman ja siitä maksetaan 59,99 dollaria.

Kuinka kirjautua Rubicon IPTV:hen

#1. Avaa tämä Rubicon IPTV Verkkosivusto (rubicon-iptv.com/) mistä tahansa selaimesta.

#2. Vieritä alas ja napsauta Tilaa nyt -painiketta IPTV PREMIUM Kartta.

#3. Paina sitä LAITE Haluat käyttää Rubicon-palvelua, syötä sitten muut vaihtoehdot ja napsauta TUTUSTU NYT.

#4. Syötä seuraavassa näytössä maksutietosi oikein.

#5. Kun maksu on suoritettu, saat kirjautumistietosi sekä Xtream-koodit ja M3U URL-osoitteesi rekisteröidyn sähköpostitunnuksesi kautta.

Rubicon IPTV: Luettelo suosituista kanavista

Amerikka Eurooppa Arabia Aasia Afrikka Australia

HBO VTM HD DUBAI ONE EETV HD AFRIKA TV1 9GEM
NBC TVI HD RANSKA 24 PRIVE HD Gabon yksi 9GO
MTV ATV HD AM SUDAN SPORT IBC TAMIL KTN RUOKAVERKOSTO
KETTU LIV MECCA TV SONY SIX HD ORTM SBS-RUOKAT
NHL REN TV PALESTINA TV THAI PBS HD DIGITAALINEN MUSTA MUSIIKKI SKY RACING

Rubicon IPTV:n katsominen Android-puhelimella / iPhonella

Kun olet vastaanottanut tilauksen, saat a Xtream koodi. Lataa nyt Android-puhelimeesi tai iOS-laitteeseen IPTV Smarter Pro Hakemus osoitteesta Lataa peli tai Sovelluskauppa. Asennuksen jälkeen käynnistä se ja kirjoita se Xtream koodit tämän IPTV-palveluntarjoajan tarjoama. Katso nyt suosikki-TV-kanaviasi kämmenlaitteellasi.

IPTV Smarter Pro

Kuinka saada Rubicon IPTV Firestick / Fire TV: hen

Virtaan Rubicon Tarvitset sellaisen sisällön tallentamiseen Firestickiin IPTV-soitin. Saadaksesi soittimen, sinun on asennettava lataussovellus Firestickiin. Lataa sitten APK sivulta IPTV-soitin Fire TV:ssäsi Downloader. Suosittelemme asentamaan sen IPTV Smarter Pro Player suoratoistaa Rubicon IPTV -sisältöä Fire TV:ssä tai Firestickissä.

Rubicon IPTV:n suoratoisto PC-/Mac-tietokoneella

Rubicon tarjoaa sen M3U URL Voit suoratoistaa sisältöä VLC mediasoitin suoratoistaaksesi tämän IPTV:n kanavia. Toimenpide on melko yksinkertainen, lataa vain VLC sovellus Windows PC:ssä tai Macissa. Katso sitten alla oleva yksirivinen opas lisätäksesi Rubicon TV:n M3U-soittolistalinkin.

Avata VLC mediasoitin → Napauta media → Osuma Avaa Verkkovirta → Valitse verkkoon → Lisää Linkki M3U-soittolistaan → Osuma pelata.

VLC mediasoitin

Kuinka katsoa Rubicon IPTV:tä Smart TV:ssä

Smart TV on yksi tärkeimmistä alustoista, jolla suurin osa yleisöstä haluaisi käyttää IPTV-sisältöä. Näin sanottuna Älykäs IPTV Player on yksi parhaista Sovelluksista tämän IPTV:n tarjoaman sisällön katseluun. Muista kuitenkin, että Smart IPTV on kertaluonteinen maksullinen palvelu. Voit ladata soitinsovelluksen Smart TV:hen App Storesta. Kun olet asentanut soittimen, lisää M3U-linkki televisioosi seuraavan oppaan avulla.

    Älykäs IPTV

Onko Rubicon IPTV laillista?

Rehellisesti sanottuna kaikki IPTV-palvelut eivät ole laillisia. Tämä johtuu siitä, että ne tarjoavat tekijänoikeudella suojattuja VOD-tiedostoja ja suoria TV-kanavia ilman asianmukaista lisenssiä. Käyttäjien on oltava tietoisia tästä kaikesta ennen tilauksen ostamista. Jos olet kuitenkin valmis käyttämään tätä IPTV:tä riskeistä huolimatta, on aina suositeltavaa käyttää sitä VPN. Koska VPN piilottaa IP-osoitteesi ja peittää henkilöllisyytesi, se antaa sinulle lisäsuojaa yksityisyytesi kannalta. NordVPN ja Express VPN ovat parhaat verkossa saatavilla olevat VPN:t.

Arvostelumme Rubicon IPTV:lle

Tällä IPTV:llä on monia positiivisia ja negatiivisia puolia. Mutta sen positiivinen puoli saa yksinkertaisesti negatiivisen puolen katoamaan. Kahden kuukauden kovan kokemuksen jälkeen Rubicon-palvelusta ihastelimme sen tarjoamien kanavien määrää tässä edullisessa hintaluokassa ja kanavan moitteetonta suoratoiston laatua. Sen sijaan olemme todella pettyneitä asiakastukeen ja toistuviin palvelinkatkoihin. Arvioimme kaikki nämä näkökohdat huomioon ottaen 3,1/5 Rubiconin tarjoajalle.

Sisällysluettelo