Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Salattu viestisovellus Wickr Me suljetaan vuonna 2023

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Salattu viestisovellus Wickr Me lopetetaan vuonna 2023

Salattu viestintäsovellus Wickr, jonka Amazon Web Services (AWS) osti heinäkuussa 2021, sulkee kuluttajille suunnatun viestintäsovelluksensa 31. joulukuuta 2023. Wickr Me ei enää hyväksy uusien käyttäjien rekisteröintejä 31. joulukuuta 2022 jälkeen.

Sulkeminen koskee vain Wickr Me:tä, aiemmin maksettua salattua viestisovellusta, joka tuli saataville ilmaiseksi sen hankinnan jälkeen. Amazon on myös alkanut integroida Sovelluksen liiketoimintatarjontaansa, eikä tämä muutos vaikuta yrityssovelluksiin – AWS Wickriin ja Wickr Enterpriseen.

Jatkossa Wickr keskittyy liiketoimintakeskeisiin Tuotteisiinsa, mukaan lukien AWS Wickr ja Wickr Enterprise, jotka auttavat suojaamaan yritys- ja julkisen sektorin asiakkaiden dataa ja viestintää.

AWS Wickr tukee tietojen säilytysvaatimuksia ja tarjoaa samalla päästä päähän salatun, suojatun viestintälinjan yritysasiakkailleen. Yhtiö kehittää myös suojattua ominaisuutta, jonka avulla yritykset ja julkisen sektorin asiakkaat voivat kommunikoida verkon ulkopuolisten ihmisten kanssa.

Tämä ei vaikuta AWS Wickriin ja Wickr Enterpriseen

“Ymmärrämme asiakkaidemme tarpeen ylläpitää suojattua viestintää arkaluontoisille tiedoille, ja teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa vastataksemme heidän tarpeisiinsa AWS Wickrin avulla”, yhtiö ilmoitti perjantaina. “AWS Wickr auttaa yritys- ja julkisen sektorin asiakkaita vastaamaan kehittyviin uhkiin ja säädöksiin yhdistämällä tietoturva- ja hallintaominaisuudet, jotka on suunniteltu suojaamaan arkaluonteista viestintää, valvomaan tiedonhallintakäytäntöjä ja säilyttämään tietoja tarpeen mukaan.”

Lähikuukausina nykyiset Wickr Me -asiakkaat saavat lisätietoja sovellustietojensa suojaamisesta. Voit myös käyttää muita suojattuja viestintäsovelluksia, kuten Signaalia.

Uutisissa: Haitalliset JS-tiedostot levittävät QBot-haittaohjelmia, jotka käyttävät hyväkseen Windows 0-Dayta