Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Samsung toimitti 53,9 prosenttia 5G-puhelimista vuonna 2023; Galaxy Tab S6 5G julkaistaan ​​vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Samsung toimitti 53,9 % 5G-puhelimista vuonna 2019; Galaxy Tab S6 5G julkaistaan ​​vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä

Samsung ilmoitti ilmoitti tänään, että se toimitti 6,7 miljoonaa Galaxy 5G -älypuhelinta vuonna 2019, mikä vastaa 53,9 % maailmanlaajuisista 5G-älypuhelinmarkkinoista. Viisi maailmanlaajuisesti saatavilla olevaa Samsung Galaxy 5G -tarjousta ovat Galaxy S10 5G, Note10 5G, Note10+ 5G, Galaxy A90 5G ja Galaxy Fold 5G.

Samsung on yksi maailman johtavista älypuhelinvalmistajista, joka kilpailee Huawein kaltaisten yritysten kanssa, jotka ovat myös kasvattaneet markkinaosuuttaan tasaisesti viimeisen viiden vuoden aikana. Mutta Samsung johtaa tällä hetkellä selvästi 5G-kilpailua, sillä tarjolla on enemmän laitteita kuin Kilpailijansa ja useita muita valmisteilla.

“Kuluttajat eivät malta odottaa 5G:n kokemista, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota monipuolisen valikoiman laitteita, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen 5G-kokemuksen”, sanoi Samsung Electronicsin IT- ja mobiiliviestintäosaston tutkimus- ja kehitysjohtaja TM Roh.

Vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä yhtiö tuo Koreassa markkinoille Galaxy Tab S6 5G:n, joka on maailman ensimmäinen 5G-tabletti.“Samsungille vuosi 2020 on Galaxy 5G:n vuosi, ja olemme innoissamme voidessamme tuoda 5G:n entistä useampaan laiteluokkaan ja tarjota ihmisille mobiilikokemuksia, joita he eivät koskaan uskoneet mahdollisiksi”, Roh lisäsi.

Toimitetut laitetiedot ovat peräisin Samsungin virallisista toimitustiedoista, ja 5G-älypuhelinten markkinaosuusprosentti perustuu Counterpoint Researchin kuukausittaiseen markkinapulssiin – Global Smartphone Shipments tammi-marraskuu 2019.

“5G-älypuhelimien osuus maailmanlaajuisesta älypuhelinmyynnistä oli 1 % vuonna 2019. Vuodesta 2020 tulee kuitenkin läpimurtovuosi, sillä 5G-älypuhelimien kasvu on 1 687 prosenttia, mikä nostaa osuutensa 18 prosenttiin maailmanlaajuisesta älypuhelinten kokonaismyynnistä”, sanoi Neil Shah, Counterpoint Researchin tutkimusjohtaja. “Kun horisontissa on valtavia 5G-kasvumahdollisuuksia, Samsungilla on erinomaiset mahdollisuudet hyötyä seuraavan Vuosikymmenen aikana investoimalla ja rakentamalla varhaisen johtoaseman ja vauhdin varaan.”

Uutisissa: Googlen motto on edennyt pitkälle “Don’t Be Evil”:stä: Entinen Googlen johtaja