Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Scroll sulkee kaupan, kun se siirtää mainoksettoman kokemuksen Twitter Blue -palveluun

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Scroll sulkee myymälän, kun mainokseton kokemus siirtyy Twitter Blue -palveluun

Twitterin toukokuussa hankkima mainokseton Tilauspalvelu Scroll lopetetaan seuraavan 30 päivän kuluessa, kertoo yhtiön tilaajille lähettämä sähköposti. Twitter integroi vieritysominaisuudet maksulliseen Twitter Blue -tilaukseensa.

Scrollilla on tällä hetkellä tilauspalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat selata useita satoja verkkosivustoja ilman mainoksia 5 dollarilla kuukaudessa. Scroll keskeytti uudet kirjautumiset hankinnan yhteydessä, kun tiimi ilmoitti työskentelevänsä Twitterin kanssa integroidakseen sen palvelun Twitterin tilaussuunnitelmiin ja laajentaakseen myös julkaisijaverkostoaan.

Scrollin mainoksettoman selauspalvelun integrointi Twitter Blue -tilaukseen laajentaa maksulliseen tilaukseen sisältyvien ominaisuuksien luetteloa, mukaan lukien Undo Tweet, Bookmarks Folder ja Reading Mode. Lisäksi tilaajat voivat käyttää mukautettuja aloitusnäytön sovelluskuvakkeita, Twitter-sovelluksen väriteemoja ja asiakastukea.

Vaikka Scroll veloitti jokaiselta tilaajalta 5 dollaria kuukaudessa, josta 70 % meni sen julkaisijaverkostoon, Twitter Blue -tilaus Lanseerattiin Australiassa ja Kanadassa hintaan 4,49 dollaria ja 3,49 dollaria. Tilauksen odotetaan tulevan markkinoille Yhdysvalloissa ja muissa maissa lähikuukausina. Tilaushinta on 2,99 dollaria Yhdysvalloissa.

Twitter ei ole vielä ilmoittanut, muuttuvatko tilauskustannukset. Jos ne kuitenkin pysyvät ennallaan, julkaisijaverkostolla voi olla negatiivinen vaikutus heidän odotettuihin tuloihinsa, ellei Twitter maksa omasta pussistaan.

Kun Twitter pyrkii integroimaan palvelun ja lopettamaan Scrollin seuraavien viikkojen aikana, on todennäköistä, että Twitter Blue otetaan käyttöön useammissa maissa. Jos ei, jotkut Scroll-tilaajat saattavat joutua odottamaan, kunnes he voivat nauttia uudelleen mainoksettomasta selauskokemuksesta.

Uutisia: Google päivittää Mapsin, Searchin, Travelin ja Nestin kestävän kehityksen mahdollistamiseksi