Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Shopifyn Shop Pay tulee Facebookiin, Instagramiin ja Googleen

Huomaa: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Shopifyn Shop Pay tulee Facebookiin, Instagramiin ja Googleen

Shopifyn maksupalvelu Shop Pay tulee Facebookiin ja Instagramiin lähikuukausina ja Googlelle vuoden 2021 lopulla. Työkalu on miljoonan kauppiasyhteisön saatavilla molemmilla alustoilla, vaikka he eivät käyttäisi Shopifyn Verkkokauppaa.

Shop Pay lanseerattiin tämän vuoden helmikuun alussa Facebookissa ja Instagramissa myyville Shopify-kauppiaille ja toukokuussa Googlessa myyville Shopify-kauppiaille. Tämä ilmoitus laajentaa Shop Pay -kattavuutta Shopify-kauppiaiden ulkopuolelle.

Shopifyn mukaan Shop Paylla maksaminen on 70 % nopeampaa kuin perinteiset kassat, ja sen tulosprosentti on 1,72 kertaa korkeampi. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Shopify-tuote on saatavilla kauppiaille, jotka eivät käytä Shopifyta myymälöidensä hallintaan.

“Shop Pay on lanseerauksestaan ​​lähtien asettanut standardit kassakokemukselle ja mahdollistanut yli 24 miljardin dollarin tilaukset. Laajentuminen kaikkiin Facebookissa ja Googlessa myyviin kauppiaisiin on kriittinen askel maailmanluokan kassakokemuksen tarjoamisessa jokaiselle kuluttajalle, jokaiselle kauppiaalle, jokaiselle alustalle ja jokaiselle laitteelle”, sanoi Carl Rivera, Shop Payn tuotejohtaja.

Shop Pay tarjoaa kätevän tavan seurata ja hallita tilauksia ja ilmoittaa myös, että se korvaa 100 % kunkin tilauksen toimituspäästöistä.

Yhden napsautuksen kassatyökalu on kauppiaiden saatavilla Yhdysvalloissa.

Uutisissa: Twitter testaa ominaisuutta, jonka avulla ihmiset “ei mainita” itseään.