Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Sisältö ei ole saatavilla Facebookissa: Pikakorjaus

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sisältö ei ole saatavilla Facebookissa: Pikakorjaus

Sosiaalisen median sivustot ovat valtava osa jokaisen elämää. Facebook on yksi niistä ja se on valtava alusta. Se auttaa ihmisiä pitämään yhteyttä ystäviinsa ja perheeseensä ja on paikka, jossa yritykset voivat menestyä. Ihmiset voivat myös jakaa siinä kaikenlaista sisältöä. Käyttäjät voivat kuitenkin kohdata “Sisältöä ei ole saatavilla” -ongelman, joka estää heitä katselemasta sisältöä.

Jos kohtaat Facebookissa sisällön puuttuessa -ongelman, tässä artikkelissa selitetään syyt ja joitain tapoja korjata se.

Mikä tämän ongelman aiheuttaa?

Useat yleiset syyt voivat aiheuttaa sen, että sisältö ei ole saatavilla Facebookissa.

  • Facebook-palvelin ei toimi.
  • Sisältö on poistettu.
  • Käyttäjä on muuttanut tietosuoja-asetuksia.
  • Käyttäjä on estänyt sinut.
  • Olet estänyt käyttäjän.
  • Käyttäjä on poistanut profiilinsa.

Miksi Chrome ei lataa Facebookia? Nopea ratkaisu

Miten ongelma voidaan korjata?

Tässä on muutamia tapoja, joiden avulla voit selvittää, mitä sisällölle tapahtui.

Tarkista palvelimen tila

Jos Facebookin palvelimet hajoavat, monet ominaisuudet eivät toimi, mukaan lukien viestien näyttäminen. Tarkista muut sosiaalisen median alustat, kuten Reddit, nähdäksesi, onko muilla käyttäjillä sama ongelma. Voit myös tarkistaa palvelimen tilan käyttämällä verkkosivustoja, kuten Downdetector. Jos palvelin kaatuu, et voi tehdä muuta kuin odottaa kärsivällisesti.

Sisältö on poistettu

Kun näet viestin “Tämä sisältö ei ole saatavilla”, se tarkoittaa usein, että sen lähettänyt henkilö poisti sen. Joskus Facebook itse poistaa sisältöä, jos se rikkoo sen sääntöjä. Facebook ottaa ilmoitetut viestit vakavasti. Jos viestistä ilmoitetaan ja sen todetaan rikkovan sääntöjä, se voidaan poistaa nopeasti.

Mitä sisältöä voidaan poistaa?

  • Kaikki, jossa on alastomuutta tai seksuaalista sisältöä.
  • Vihapuhe, uhkaukset tai hyökkäykset mitä tahansa henkilöä tai ryhmää vastaan.
  • Viestit, jotka kuvaavat itsensä vahingoittamista tai liiallista väkivaltaa.
  • Väärennetyt profiilit tai roskaposti.

Yksityisyysasetukset ovat muuttuneet

Viesti “Anteeksi, tämä sivu ei ole käytettävissä” tulee näkyviin, kun linkki, jota haluat tarkastella, poistetaan tai kun tietosuoja-asetuksia muutetaan. Joillakin Facebook-sivuilla on erityiset tietosuoja-asetukset, mikä tarkoittaa, että viesti saattaa näkyä vain tietyille yhteisöille, alueille tai ikäryhmille.

Jos et mahdu näihin luokkiin, saat virheilmoituksen, että sisältö ei ole saatavilla. Muita viestejä voi myös tulla näkyviin, kun katselet sisältöä Mukautetuilla tietosuoja-asetuksilla.

Miten perustan yrityksen Yhdysvalloissa? Opas ei-kansalaisille

Heidät estettiin

Yksi tärkeimmistä syistä Facebook-sisältöä ei ole saatavilla -virheeseen on sen julkaisijan esto. Valitettavasti et voi tehdä paljon tässä tapauksessa.

Varmista, onko sinut estetty tai onko käyttäjä poistanut tai deaktivoinut tilinsä, kysymällä ystävältäsi, näkeekö hän henkilön profiilin. Jos he voivat ja sinä et, sinut on luultavasti estetty.

Olet estänyt käyttäjän

Jos olet estänyt jonkun Facebookissa, et näe hänen viestejään. Saat virheilmoituksen, kun yrität tarkastella estämäsi henkilön viestiä. Jos haluat nähdä heidän viestinsä uudelleen, sinun on kumottava esto asetuksistasi.

Lue artikkelimme saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka voit tarkistaa, onko joku estänyt sinut Facebookissa

Käyttäjä on poistanut Facebook-profiilinsa

Ei ole harvinaista, että ihmiset poistavat Facebook-profiilinsa. Jos et näe viestiä ja saat “Anteeksi, tämä sivu ei ole käytettävissä” -viestin, viestin jakanut henkilö on saattanut poistaa profiilinsa käytöstä tai poistaa sen.

Voit tarkistaa tämän avaamalla profiilin URL-osoitteen uudessa välilehdessä. Jos näyttöön tulee Virheilmoitus, profiili on poissa. Viesti ei näy uudelleen ennen kuin profiili on palautettu.

Mistä näet, kuka seuraa Facebook-profiiliasi?