Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Sony World Photography Awards -palkinnon voittajat on julkistettu avoimessa kategoriassa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sony World Photography Awards -palkinnon voittajat on julkistettu avoimessa kategoriassa

Maailman valokuvausjärjestö on julkistanut Sony World Photography Awards -palkinnon voittajat avoimessa kategoriassa. Toisin sanoen vuoden 2019 parhaat yksittäiset kuvat olivat tämän ajanjakson voittajia. Voidaan sanoa, että vuoden 2019 kilpailussa esitetyt ideat olivat uskomattomia.

Avoimen kilpailun listalta valittiin yli sata valokuvaajaa; Kuitenkin vain kymmenen valokuvaa pääsi lopulliselle voittajalistalle ja julistettiin voittajiksi. Voittajat kattavat monenlaisia ​​aiheita.

Kilpailussa oli voittajia Iggy Pop -konsertissa kuvasta viehättävään muotokuvaan kahdesta gepardista. Muut ideat, kuten voimakas protestivalokuva Kolumbiasta ja surullinen kuva kuolleesta kalasta muovipussissa, olivat kauden vaikutusvaltaisia ​​voittajia.

Vuonna 2007 Scott Gray perusti Maailman valokuvausjärjestön. Kilpailun tarkoituksena on nostaa valokuvauskeskustelun tasoa maailmanlaajuisesti järjestämällä näyttelyitä, palkintoja ja kilpailuja ympäri vuoden. Sony selittää tehtävänsä tukea valokuvaajia ympäri maailmaa, juhlia ja esitellä heidän töitään sekä edistää valokuvausympäristöä maailmanlaajuisesti.

World Photography Organization on maailmanlaajuinen valokuvausalusta, joka käynnistää vuosittain yli 50 maassa kampanjoita valokuvauksen parissa työskentelevien taiteilijoiden tukemiseksi.

Nämä toimet vaihtelevat kansainvälisistä näyttelykierroksista, verkkokilpailuista ja arvostetuista palkinnoista yhteisöprojekteihin ja taidenäyttelyihin. Sony sanoo: “Otamme vastaan ​​valokuvauksen sen kaikissa muodoissa ja olemme omistaneet taiteilijoiden ja valokuvaajien yhteisön mahdollisuuden menestyä.”

Joka vuosi World Photography Organization järjestää Sony Photography Festivalin tämän japanilaisen yrityksen taloudellisella tuella. Sony World Photo Awards on saatavilla neljässä eri kategoriassa:

 • Ammattilainen: Kaikkien “Ammattilainen” -kategorian osallistujien on oltava yli 18-vuotiaita ja lähetettävä vähintään viisi ja enintään kymmenen kuvaa tähän kilpailuun. Lisäksi kaikkiin lähetettyihin kuviin tulee liittää sarjakuvaus.
 • Avoin: Avoimen kategorian kilpailu on avoin kaikille ja osallistujat voivat osallistua arkkitehtuurin, kulttuurin, luovuuden, liikkeen, maiseman, elämäntavan, luonnon ja villieläinten, muotokuvan, arjen, esineiden, katukuvauksen ja matkailun aloille;
 • Nuoriso: Osallistuminen nuorisoluokkaan on avoin kaikille 12–19-vuotiaille valokuvaajille;
 • Opiskelija: Opiskelijaluokka sisältää kaikki valokuvausopiskelijat valituista Free World Photography Organizationin yliopistoista. Kaikkien hakijoiden on oltava 18–30-vuotiaita ja opiskelijoiden tulee lähettää viidestä kymmeneen kuvaa.

Kilpailuun osallistuminen on ilmaista, kunnes kaikki valitut työt on tehty. Lopuksi valitut palkitaan yhteensä kuusikymmentä tuhatta dollaria. Kaikki kymmenen voittajaa saavat uusimmat Sonyn digitaaliset kuvantamislaitteet ja kilpailevat Vuoden riippumattoman valokuvaajan tittelistä. Kaikki valitut teokset ovat esillä vuotuisessa Sony World Photography Awards -näyttelyssä, joka julkistetaan kesäkuussa.

Pysy kanssamme tämän artikkelin loppuun asti nähdäksesi kaikki kymmenen tämän turnauksen voittajaa. Jos haluat tietää lisää Sony World Photography Awardsista tai nähdä täydellisen luettelon kustakin kategoriasta, käy meillä World Photography -sivustolla.

Arkkitehtiosaston voittaja

 • Valokuvaajan nimi: Rosaria Sabrina Pantano
 • Kuvan nimi: tunnegeometria

Valokuvaaja sanoo tämän kuvan kuvauksessa:

Ystäväryhmä ja minä palasimme Sisiliaan lomalle. Sillä välin vierailimme myös Fiumara d’Arte -museossa. Tässä Tusa-joen rannalla sijaitsevassa ulkoilmamuseossa on nykytaiteilijoiden veistoksia. Näihin teoksiin kuuluu Mauro Staciolin 38 Degrees Parallel. Pyramidi sijaitsee täsmälleen pisteessä, joka vastaa 38 asteen maantieteellisiä koordinaatteja.

Luovuuskategorian voittaja

 • Valokuvaajan nimi: Suxing Zhang
 • Kuvan nimi: solmu

Valokuvaaja sanoo tämän kuvan kuvauksessa:

Tämä on yksi kuvista kokoelmassani nimeltä “Hua”. Hua tarkoittaa kiinaksi kukkaa. Kukkia käytetään usein taiteessa elämän ja eroottisuuden vertauskuvana. Huan kokoelma tutkii kukkien ja naisten yhtäläisyyksiä ja yhteyksiä, erityisesti heidän haavoittuvuuttaan ja emotionaalista herkkyyttään. Tämä kokoelma muuntaa Ominaisuuksia, kuten rauhaa ja tunteita, kuten epävarmuutta, pelkoa, levottomuutta ja yksinäisyyttä abstrakteiksi ja taiteellisiksi muodoiksi. Solmumaalauksessa käytin valon ja tekstuurin yhdistelmää luodakseni vahvoja, tunteita vahvistavia kuvia. Tykkään käyttää töissäni symbolisia ja metaforisia yhdistelmiä. Toivon, että tämä painos saa katsojan yhdistämään mentaliteettinsa kuvan objektiivisuuteen ja johdattamaan heissä erilaisiin tulkintoihin, käsityksiin ja tunteisiin.

Kulttuuri-kategorian voittaja.

 • Valokuvaajan nimi: Antoine Welling
 • Kuvan nimi: Hahmo 5.28

Valokuvaaja sanoo tämän kuvan kuvauksessa:

Tämä kuva on otettu 17.4.2019. Kun Iggy Popsin konserttivieraat kutsuttiin tanssimaan hänen konserttiinsa Sydneyn oopperataloon Australiassa. Tämä kuva osoitti Australian yleisön lämpimästi tervetulleeksi taiteilijat, jotka matkustavat pitkiä matkoja päästäkseen heihin.

Kuvassa nainen ojentaa kätensä koskettaakseen Iggy Popia. Iggy Pop näyttää tietämättömältä naisen esiintymisestä ympärillään olevan väkijoukon paineen vuoksi. Yksi Iggyn avustajista, Joss (harmaassa ruudullisessa paidassa), yrittää tehdä tilaa Iggyn ympärille. Tämä kohtaus muistuttaa erästä Raamatun kohtaa: Hän ajatteli, että jos hän vain koskettaisi vaatteensa, hän parantuisi (Mark. 5, rivi 28). Tätä kuvaa on verrattu Caravaggion uskonnollisiin maalauksiin, jotka on maalattu chiaroscuro-tekniikalla. Tämä kuva levisi Sosiaalisessa mediassa ja sai 40 000 ihmistä, mukaan lukien Iggy Popin, erittäin onnelliseksi.

Iggy Pop, oikealla nimellä James Newell Osterberg Jr., on yhdysvaltalainen laulaja, lauluntekijä, muusikko ja näyttelijä. Vaikka Iggy Popia pidetään usein punk rockin keksijänä tai kummisetänä, hänen musiikkityylinsä on muuttunut hänen viiden vuosikymmenen uransa aikana, aina popista metalliin jazziin ja bluesiin. Pop oli paikallisen “Iguanas”-nimisen bluesbändin rumpali lukiossa, ja hänet tunnettiin lempinimellä “Iggy” noista vuosista lähtien.

Maisema-kategorian voittaja

 • Valokuvaajan nimi: Craig McGowan
 • Kuvan nimi: Jään heijastus

Valokuvaaja sanoo tämän kuvan kuvauksessa:

Koillis-Grönlannin kansallispuiston vuonon seinillä lepää yksittäinen jäävuori.

Liikekategorian voittaja

 • Valokuvaajan nimi: Alec Kinah
 • Kuvan nimi: romahtaa

Valokuvaaja sanoo tämän kuvan kuvauksessa:

Englannin Shropshiressa sijaitsevan Iron Bridgen voimalaitoksen neljä 125 metriä korkeaa jäähdytystornia romahti vain 10 sekunnissa 6. joulukuuta 2019. Nämä neljä tornia olivat tämän alueen maamerkkejä 50 vuoden ajan; Ne kuitenkin purettiin osana alueen uudisrakentamista. Tornien tuhoamista oli suunniteltu pitkään. Koska nämä neljä tornia olivat kuitenkin lähellä jokea, rataa ja suojeltuja metsäalueita, myös niiden purkaminen oli tehtävä huolellisesti. Tämä kuva on otettu puutarhassani, joka on rinteessä tämän alueen edessä.

Luonto ja luonto -kategorian voittaja

 • Valokuvaajan nimi: Hessu Lee
 • Kuvan nimi: Tai Chi -kaavio

Valokuvaaja sanoo tämän kuvan kuvauksessa:

Nämä gepardit olivat syöneet antilooppeja (märehtijöitä) ja nuolleet veritahrat toistensa kasvoilta. Tämä harvinainen tilanne muistutti minua perinteisestä Tai Chi -kaaviosta. Tämä kuva on otettu Botswanassa tammikuussa 2019. Tai Chi -kaavio on ympyrä, joka on jaettu tasaisesti kaarevilla viivoilla. Tämän kaavion kaksi osaa ovat kahden kalan muotoisia, joten jotkut kutsuvat tätä kaaviota “Yin-Yang” kalaksi. Kaksi tasaisin välein yin-yang-kalaa muodostavat loputtoman Tai Chi -kaavion. Yin-kala edustaa yiniä ja pehmeyttä, ja yang-kala yangia ja kovuutta. “Sisään” kalanpyrstöalueelta pehmeys alkaa kasvaa, ja kun pehmeys saavuttaa maksiminsa, “Yang” kalanhäntä ilmestyy, ilmoittaen kovuuden alkamisesta.

Muotokuva-kategorian voittaja

 • Valokuvaajan nimi: Tom Oldham
 • Kuvan nimi: Musta Franciscus

Valokuvaaja sanoo tämän kuvan kuvauksessa:

MOJO-lehden valokuvaajat nauttivat harvinaisesta vapauden ja luottamuksen tasosta tyypillisesti lyhyissä tehtävissä. Näin voimme tallentaa kokemuksiamme erittäin merkittävien muusikoiden kanssa. Kuitenkin, kun kuvaamme kuuluisia laulajia, olemme usein tietoisia siitä, kuinka vaikeaa on tehdä se useita kertoja. Myönnän sen helposti ja pyysin Charlesia (alias Black Francis) näyttämään minulle kuvien luoman epätoivon tason. Hän keksi tämän sydäntäsärkevän asennon ja käytin hänen kuvaansa keskeisenä muotokuvana.

Elottomien esineiden voittaja

 • Valokuvaajan nimi: Jorge Renal
 • Kuvan nimi: muovinen valtameri

Valokuvaaja sanoo tämän kuvan kuvauksessa:

Valtameriimme päätyy vuosittain kahdeksan miljoonaa tonnia muovia. Tämä arvo vastaa jäteauton tyhjennystä veteen minuutissa. Tämä kuva symboloi protestini merten ja valtamerten saastumista vastaan. Valtameret ovat useiden voimien paineen alla, mukaan lukien ilmastonmuutoksen aiheuttama happamoituminen, liikakalastus ja korruptio, erityisesti ostoskassien, pullojen, lelujen, elintarvikepakkauksissa käytettävän muovin, kalastusvälineiden, tupakansuodattimien, aurinkolasien, kauhojen, jne. ja wc-istuimet. Ferengi ja muut jätteet ovat suuren paineen alla. Science-lehdessä julkaistun raportin mukaan 4,8–12,7 miljoonaa tonnia muovijätettä kaadetaan valtameriin vuosittain. Minun kielelläni (espanja) käytämme sanoja “Naturaleza Muerta” viittaamaan asetelmaan. On mielenkiintoista tietää, että tämä sana on käännetty “kuolleeksi luontoksi”.

Nykyään muovijätettä on löydetty eri elinympäristöistä syvästä merestä Jäämeren jäähän. Joillakin alueilla vesivirrat ovat keränneet muoviesineitä ja muuta jätettä ja muuttaneet niistä jättimäisiä, pyöriviä roskakasoja. Jotkut näistä roskista johtavat merinisäkkäiden, kalojen tai lintujen kuolemaan tai takertumiseen. Tätä ongelmaa ei ratkaista näiden muoviesineiden hajoaminen; Tämä johtuu siitä, että noin 90 % niiden kemikaaleista pysyy ympäristössä satoja vuosia.

Katuvalokuvauskategorian voittaja

 • Valokuvaajan nimi: Santiago Mesa
 • Kuvan nimi: Kolumbian vastarinta

Valokuvaaja sanoo tämän kuvan kuvauksessa:

Latinalaisessa Amerikassa on viime vuosina järjestetty lukuisia mielenosoituksia. Levottomuuksien syyt vaihtelevat ehdotetusta polttoainetukien lopettamisesta Ecuadorissa metron hintojen nousuun Chilessä, epätasa-arvon tunteeseen ja julkisten mahdollisuuksien puutteeseen Kolumbiassa. Tässä valokuvassa Medellinissä, Luoteis-Kolumbiassa, työläiset ja katukauppiaat osallistuivat marssiin, kun Medellínin mellakan vastainen ryhmä hajoitti heidät.

21. marraskuuta 2019 alkaneessa mielenosoitussarjassa sadat tuhannet Kolumbian kansalaiset osoittivat mieltään Kolumbian rauhanprosessin tukemiseksi ja nykyistä hallitusta vastaan. Tämä oli rauhanomainen mielenosoitus; Useat väkivaltaiset mielenosoitukset johtivat kuitenkin öisiin mielenosoituksiin Calissa (kaupungissa) ja Bogotássa. Tämä mielenosoitus on yksi suurimmista Kolumbiassa viime vuosina järjestetyistä joukkomielenosoituksista.

Matkailu-kategorian voittaja

 • Valokuvaajan nimi: Adrian Guerin
 • Kuvan nimi: Ajamassa tavarajunalla aavikon halki

Valokuvaaja sanoo tämän kuvan kuvauksessa:

Mauritanian rautamalmijuna on 2,5 kilometrin pituinen ja yksi maailman pisimmistä junista. Tämä juna kulkee yli 700 kilometrin matkan Noidabu-rannikkokaupungista Zorat-Saharan autiomaahan. Zouératissa junassa on yli 200 vaunua täynnä kiviä ennen kuin se aloittaa pitkän matkansa takaisin Nouadhibouhun. Nousin tähän junaan heinäkuussa 2019. Matkan ensimmäisellä osuudella tajusin, että jotta voisin kuvata koko junan pituuden, minun on seisottava kivillä ja kiivettävä takavaunuun, jotta minulla olisi täysi näkymä ja aurinko takanani. Valitettavasti tämä oli mahdollista vasta kolmannen päivän aamuna. Tuolloin halusin todella ottaa tämän kuvan.

Mauritanian Train du Desert -rautatie otettiin käyttöön vuonna 1963. Tämä juna lähtee päivittäin Noidabon satamasta Atlantin rannikolla ja kulkee rautamalmikaivoksille Zuratissa maan luoteisosassa. Tämä kiistanalaisen Saharan alueen rajalla tapahtuva matka kestää noin 20 tuntia ja kattaa yhteensä 704 kilometriä. Juna on lähes kaksi kilometriä pitkä ja koostuu 3 tai 4 dieselveturista, henkilöautosta ja 200-210 tavaravaunusta.

Juna kuljettaa myös matkustajia Saharan syrjäisiltä paikkakunnilta, mikä eliminoi ikävän ja epämiellyttävän noin 500 kilometrin tiematkan, johon sisältyy pitkä kiertotie pääkaupungin ohittamiseksi. Mauritania, Nocturne. Monet mauritanialaiset nousevat mieluummin ruuhkaisiin ja ahtaisiin juniin toisen luokan vaunuissa tai tavaravaunuissa ja saavuttavat määränpäähänsä ilmaiseksi ja lyhyemmässä ajassa.

Tämä kuva on otettu seisoessani varpaillani kalliovuorella yrittäen pysyä rauhallisena junan liukuessa puolelta toiselle.