Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Sovellukset, kuten Likee: 25 parasta Likee-vaihtoehtoa Androidille & iOS

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sovellukset, kuten Likee: 25 parasta Likee-vaihtoehtoa Androidille ja iOS:lle

Likee on loistava sovellus, jonka avulla voit jakaa lyhyitä videoita verkossa. Siinä on suuri ääni- ja musiikkikirjasto, ja siinä on jopa Music Magic -suodatin, joka käyttää tehosteita videoihin. Likeella on myös laaja kokoelma suodattimia, jotka antavat käyttäjille työkalut, joita he tarvitsevat nopeuttaakseen ja hidastaakseen materiaaliaan, yhdistää useita videoita yhdeksi leikeeksi ja myös leikata videoita.

Likeella on suuri yhteisö, jossa voit vaihtaa ajatuksia muiden YouTube-käyttäjien kanssa ja löytää uusia videoita. Parasta on, että voit jakaa videoita kaikilla sosiaalisen median tileilläsi.

Parhaat Likee-vaihtoehdot

Instagram on aivan liian lähellä Snapchatia. Siinä on samanlaisia ​​Ominaisuuksia, ja monet ihmiset, joilla on Snapchat puhelimessaan, voivat myös ladata sen. Instagramissa on lukuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä sosiaalisen median sovellusten Sveitsin armeijan veitsen. Voit käyttää sisäänrakennettuja kasvosuodattimia kuvien suodattamiseen ja myös jakamiseen verkossa.

Tiktok on kuin toinen Snapchat tekeillä. Sovellus on jo erittäin suosittu, ja siinä on upeita ominaisuuksia, joiden avulla voit luoda lyhyitä videoita. Käyttäjät voivat myös nauttia upeista ja hauskoista lyhyistä videoista Sovelluksessa. Siinä on monia ominaisuuksia, joiden avulla voit muokata videoita hienoilla äänillä ja musiikilla. Voit ladata sovelluksen helposti ja alkaa rakentaa seuraajiasi.

Snapchat on jo tehnyt kasvosuodattimesta suositun ja tätä Sweet Snapia voidaan käyttää juuri siihen. Sillä on yli 100 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. Sweep Snappin avulla voit helposti ottaa selfieitä ja kaunistaa niitä ainutlaatuisilla suodattimilla, tarroilla ja kauneustehosteilla.

B612 lisää kauneustehosteita ja suodattimia. Tällä sovelluksella voit ottaa valokuvia ja muuttaa niistä taideteoksia. Siinä on yli 1 500 ainutlaatuista tarraa, jotka käyttävät kasvojentunnistustekniikkaa. Joten voit muuttaa sen avulla kasvosi söpöiksi eläimiksi tai vääristää ne kaiken muotoisiksi ja kokoisiksi. Pelaa vain reaaliaikaisilla kauneustehosteilla, ja valittavana on monia suodattimia.

Wickr Me on toinen mukava sovellus, joka on samanlainen kuin Snapchat. Siinä on suojausominaisuuksia, etkä tarvitse puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta käyttääksesi sovellusta, eikä yhteystietojasi tallenneta sen palvelimille. Sen avulla käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa salattuja viestejä, valokuvia ja videoita. Voit muokata valokuviasi ja videoitasi suodattimilla, tarroilla ja graffiteilla.

Marco Polo on viestisovellus, joka tekee tekstiviesteistä ja videopuheluista helppoa ja hauskaa integroimalla sosiaalisia elementtejä tarjotakseen sinulle ja ystävillesi mitä haluat. Hyvä puoli tässä sovelluksessa on, että se ei myy käyttäjätietoja mainostarkoituksiin. Jos yksityisyytesi on sinulle tärkeä, kokeile tätä sovellusta. Marcon avulla voit lähettää videoviestejä, joita vastaanottaja voi katsoa myöhemmin.

Niiden, jotka rakastavat meikkiä, ei pitäisi etsiä enää. Lumi on sovellus sinua varten. Sillä on yli 200 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa ja se antaa sinulle pääsyn tuhansiin tarroihin. Siinä on erilaisia ​​tehosteita, joiden avulla voit korostaa päiväsi erityisiä hetkiä. Lisäksi voit kokeilla uusia ulkoasuja erilaisilla meikkeillä ja luoda visuaalisesti houkuttelevia kuvia sisäänrakennetun työkalun avulla. Videonmuokkaustyökalu saa kaiken näyttämään houkuttelevammalta sosiaalisen median seuraajillesi.

Tämä on mukava sovellus, jota voit käyttää muokkaamiseen. Monet julkkikset käyttävät sovellusta, ja se johtuu siitä, että se on erittäin helppokäyttöinen. Voit tallentaa videosi ja sovellus tekee kaiken puolestasi. Trillerin videonmuokkaustyökalut myös leikkaavat ja leikkaavat videoita, lisäävät suodattimia tai a la Snapchat, piirrä videot päälle. Vaikka voit tehdä yhteistyötä ystäviesi kanssa käyttääksesi Trilleriä, se ei ole sosiaalisen median alusta, mutta voit jakaa videoitasi sosiaalisen median alustoillasi (Facebook, Instagram ja Twitter).

Byte on mukava sovellus Androidille ja iOS:lle. Vinen luojan kehittämä vaihtoehtoinen TikTok-sovellus antaa käyttäjille mahdollisuuden muokata ja jakaa lyhyitä, toistuvia videoita. Voit muokata sovelluksessa tallentamiasi videoita tai tallentaa 6 sekunnin videoita Byten kameralla. Byte antaa sinulle myös sisältösyötteen seuraamiltasi ihmisiltä ja syötteen, josta voit löytää uutta sisältöä, kuten TikTok.

10. Yhteenotto

Clash on Vinen entisen luojan Brendon McNerneyn ja digitaalisen markkinoinnin veteraani/USC-professori PJ Leimgruber kehittämä beta-videosovellus. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat luoda ja jakaa 21 sekunnin silmukoita videoita ympäristössä, joka näyttää suosittua sisältöä For-You-maisella sivustolla nimeltä Now Serving.

Tiktokin tapaan Clash korostaa osallistavaa yhteisöä ja osallistavia kehittäjiä. Se ei tarjoa kirjastoa kappaleita ja ääniä. Sinun on siis käytettävä omaa ääntäsi. Clash ei ehkä ole yhtä suosittu, mutta se on kasvanut voimakkaasti ja saavuttanut neljännesmiljoonan käyttäjän.

Clasin missiona on auttaa YouTuben käyttäjiä menestymään ja hankkimaan elantonsa kokopäiväisen sisällöntuotannon avulla. Se myös maksaa tekijöille ja aikoo ottaa käyttöön “DROPS”-nimisen järjestelmän, jonka avulla fanit voivat tukea ja palkita videoita ja sisällöntuottajia mikromäärillä. Clash on saatavilla Yhdysvalloissa ja Kanadassa sekä iOS:ssä, kun taas Android-versio on tulossa.

Funimate on toinen loistava sovellus, jonka avulla voit luoda videosilmukoita, lisätä helposti hidastettuja tehosteita, yhdistää useita videoita kokoelmaksi ja paljon muuta. Aivan kuten TikTok, siinä on valtava kirjasto musiikkia ja ääniä, joiden avulla voit luoda hauskoja huulten synkronointivideoita. Siinä on yli 20 videotehostetta, ja voit nopeasti lisätä tekstiä tai tarroja videoihisi. Funimaten avulla voit tehdä yhteistyötä ystävien kanssa valitsemalla kappaleen ja yhdistämällä videot yhdeksi leikeeksi.

Lomotif tarjoaa joitain samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin TikTok. Sen avulla voit leikata videoita, muokata niitä sovelluksessa, lisätä hidastettua liikettä ja paljon muuta. Sovelluksessa on suuri musiikki- ja tehostekirjasto, tarroja, hymiöitä ja kauneussuodattimia. Voit myös tehdä yhteistyötä ystäviesi kanssa luodaksesi videoita sovelluksessa. Lomotifilla on myös syntymäpäivä- ja uusivuosi-ominaisuudet, jotka auttavat sinua parantamaan profiiliasi tilaisuutta varten.

Cheez on myös suosittu vloggaus-, muodin- ja komediaalusta. Hyvä asia on, että voit ansaita palkintoja, kun videosi saavat tykkäyksiä, jakoja ja kommentteja. Voit myös ansaita palkintoja katsomalla videoita ja jättämällä kommentteja. Siinä on videonmuokkaustyökalut, joissa on kaikki mitä tarvitset videoiden leikkaamiseen, tehosteiden, tarrojen ja suodattimien lisäämiseen. Yksi hyvä puoli Cheezissä on, että voit osallistua haasteisiin, kilpailla muita käyttäjiä vastaan, julkaista aiheita tai jopa osallistua tanssiin.

14. Dubsmash

Kun Musical.ly julkaistiin, Dubsmash oli menettänyt osan kiiltostaan, mutta se oli asennettu jo yli 100 miljoonaa kertaa. Kyllä, Dubsmash keskittyy viihdyttäviin ja mukaansatempaaviin huulten synkronointivideoihin. Kuten TikTok, Dubsmashissa on myös suuri äänikirjasto, joka sisältää lainauksia televisiosta ja elokuvista. Voit jopa lisätä videoihisi tarroja ja tekstiä luodaksesi entistä parempia ja kiinnostavampia musiikkivideoita.

Sovellukset näyttävät myös videoita samanlaisissa luokissa kuin Snapchat ja TikTok, ja niissä on uutissyöte-osio, jossa voit seurata mitä tahansa sinua kiinnostavaa kanavaa, ja “Ystävät”-osio, jossa voit katsella videoita ihmisiltä, ​​joista pidät. Lisäksi sovelluksen avulla voit lähettää videoita Dubsmash-syötteeseen ja tallentaa videoita kameran rullaan tai jakaa ne sosiaalisessa mediassa.

15. Vigo-video

Vigo Video on mobiilisovellus, jonka avulla voit muokata videoita. Sovellus on samanlainen kuin Tiktok siinä mielessä, että käyttäjät voivat jakaa jopa 15 sekunnin pituisia videoita. Tämä on helppo tapa päästä asiaan, jos haluat esitellä ruoanlaittotaitojasi, laulu-, tanssi- tai kauneustaitojasi. Sovellus on varustettu lukuisilla suodattimilla, mukaan lukien kauneussuodattimet, jotka voivat auttaa poistamaan epäpuhtauksia, tasoittamaan ihon sävyä ja paljon muuta.

KWAI on toinen lyhyt video-sosiaalinen sovellus, joka tarjoaa sisältöä eri luokkiin, kuten huulten synkronointi, bloggaaminen, kauneus, komedia, kepposet, magia ja tanssi. Sovellus palkitsee myös sisällöntuottajia. Tämä tarkoittaa, että mitä enemmän sinulla on seuraajia, sitä enemmän sinua palkitaan. Motivoidakseen sisällöntuottajia KWAI isännöi säännöllisesti kilpailuja ja haasteita sisällöntuottajille, joihin he voivat osallistua, jolloin heidän on helppo pysyä ajan tasalla virustrendeistä. Peli on samanlainen kuin Instagram ja Snapchat, joissa voit jakaa tarinoita jopa 48 tunnin ajan.

Ilotulitus sisältää samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin TikTok, mutta keskittyy enemmän laadukkaiden videoiden luomiseen kuin seuraajien hankkimiseen. Vaikka sinulla ei olisi suurta seuraajaa, sovellus voi silti tehdä sinusta kuuluisan. Siinä on videonmuokkaustyökalut, joilla voit leikata, rajata, lisätä taustamusiikkia ja muokata videoitasi.

Firework tarjoaa myös viikoittaisia ​​videohaasteita upein palkinnoin. Joten jos seuraat uusimpia virustrendejä ja luot korkealaatuisia videoita, sinulla on mahdollisuus voittaa rahapalkinto.

VideoShown avulla käyttäjät voivat tallentaa ja muokata jopa minuutin pituisia videoita. Sovelluksessa on tarjolla runsaasti musiikkivaihtoehtoja sekä miljoonia videoita muilta YouTuberilta inspiroimaan sinua. Vaikka jotkin ominaisuudet eivät ole verrattavissa Tiktokiin, sen avulla käyttäjät voivat muokata videoita jaettavaksi sosiaalisessa mediassa.

Video Starin avulla voit luoda viihdyttäviä ja mukaansatempaavia musiikkivideoita käyttämällä laajaa suosittujen kappaleiden kirjastoa. Voit jopa lisätä hidastettuja tehosteita, toistaa koko videon taaksepäin ja lisätä muita hienoja tehosteita. Yksi sen hyvistä ominaisuuksista on, että siinä on joitain tehosteita, jotka tekevät TikTokista niin tehokkaan, kuten vihreä näyttö, kloonaus ja paljon muuta.

MuStar on mukava Snapchat-vaihtoehto, jota sinun pitäisi kokeilla. Sillä on suuri kokoelma kappaleita. Videotehoste on samanlainen, ja siinä on kaunis käyttöliittymä, joka helpottaa videoiden löytämistä ja sen ominaisuuksien käyttöä.

YouTube ei ole varsinainen videoiden luontisovellus, mutta se on luova lähde kyseisen sisällön kuluttajille. YouTubessa on paljon TikTok-, Vine- ja Snapchat-kokoelmavideoita, jotta katsojat voivat tutustua uusimpiin trendeihin. Kehittäjät voivat ansaita rahaa sovelluksella mainoksilla.

22. Chingari: Intian paras

Chingari on uusi intialainen vaihtoehto Snapchatille. Sovellus on täysin ilmainen ja antaa käyttäjille mahdollisuuden katsella tai ladata lyhyitä videoita alustalle. Sovelluksen hyvä puoli on, että se on saatavilla useilla kielillä, mukaan lukien englanti, hindi, bangla, gujarati, marathi, kannada, panjabi, malajalam, tamili ja telugu.

23. Hyppynaru

Et tarvitse editointikokemusta Jumpropelle. Sen avulla voit luoda ammattimaisia ​​ja houkuttelevia reseptejä, kauneusopetuksia ja kuntoilurutiineja. Voit myös jakaa videoita useilla alustoilla, mukaan lukien syntymässä oleva sosiaalinen alusta. Vaikka hyppynarussa ei ole erikoistehosteita, se on helppokäyttöinen.

Facebook on lyhyiden videoiden kuningas. Voit myös käyttää sitä videoiden lataamiseen ja jakamiseen. Facebookissa on videosisältöosio, jossa voit helposti hallita sisältöäsi. Ensin voit luoda oman sivusi. Jos sinulla on paljon seuraajia, voit ansaita enemmän rahaa alustalla.

Zoomerang ei ole oikeastaan ​​​​alusta videon katseluun, vaan yksi parhaista lyhyiden videoiden muokkausohjelmista Instagramille, TikTokille, Facebookille ja muille. Siinä on hienoja temppuja ja tehosteita. Siinä on yli 100 tehostetta, ja siinä on mainokseton muokkausvaihtoehto ja joitain lisäominaisuuksia.

Täällä on paras Snapchat-vaihtoehto. Joten jos et pidä Snapchatista, voit valita yhden tai jopa kaksi sovellusta tästä luettelosta ja kokeilla sitä.