Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Substack tuo takaisin RSS-lukijan

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Substack tuo takaisin RSS-lukijan

Substack on juuri julkistanut työpöydän RSS-asiakasvaihtoehtonsa – Substack Readerin webille. Readerin avulla käyttäjät voivat järjestää kaikki Substack-tilauksensa yhdelle sivulle, jota voidaan tarkastella kannettavalla Tietokoneella tai tietokoneella, ja integroida myös kolmannen osapuolen RSS-syötteitä, jotta käyttäjät voivat lukea syötteitä useista julkaisuista yhdestä paikasta.

Pöytäkoneen asiakas on melko samanlainen kuin Google Reader, joka suljettiin lähes kymmenen vuotta sitten. Siinä on samanlaiset pikakuvakkeet, mutta se lisää uusia ominaisuuksia, kuten pimeän tilan. Lukija on saatavilla myös muodossa iOS-sovellus Tämä julkaistiin aiemmin tänä vuonna, ja Android-käyttäjät voivat liittyä siihen Android-laitteiden odotuslista tulossa pian.

Koska verkkolukijan käyttöliittymä on kuitenkin mobiilikeskeinen, päätös lykätä Android-sovelluksen julkaisua saattoi olla tarkoituksellinen, jotta käyttäjät voivat käyttää ja testata verkkolukijaa ensin.

Viestit, jotka tuottavat eniten tilauksia postilaatikossa, asetetaan etusijalle. Käyttäjät voivat napsauttaa näitä viestejä avatakseen ja lukeakseen ne uudessa ikkunassa, ja he voivat myös tykätä tai tallentaa yksittäisiä viestejä itse syötteeseen.

Substack ei tee täällä mitään uraauurtavaa. Reader on samanlainen kuin kaikki aiemmin näkemiämme Google Reader -vaihtoehdot ja on ominaisuuksiltaan kilpailijoita jäljessä. Esimerkiksi kilpaileva syötteenlukusovellus Feedly tarjoaa paljon enemmän Ominaisuuksia ja joustavuutta, kun haluat luoda RSS-syötteen itse, ja tarjoaa jopa ominaisuuksia, kuten Evernote-integroinnin.

Se on kuitenkin melko rikas Substack-käyttäjille itselleen. Vaikka Substack selvästi mainostaa omaa sisältöään uudella syötteellä, häiriötekijöistä, kuten ponnahdusikkunoista, huolehditaan häiritsevän ilmaisen kokemuksen varmistamiseksi. Kadonneille käyttäjille ei ole ponnahdusikkunoita, automaattisesti toistettavia videoita tai ärsyttäviä widgetejä.

Uutisissa: Optus Hacker julkaisee 10 000 asiakkaan tiedot