Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Suora hallinta automaattisesti Instagramissa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Suora hallinta automaattisesti Instagramissa

Yksi kaupallisten sivustojen haasteista on päivittäin toistuvat kysymykset Instagramin suorassa osiossa tai suorissa viesteissä.

Kysymyksiä, kuten “Herra, mikä on tämän tuotteen hinta?” Onko sinulla edustajaa…? Lähetätkö minnekään…? Voinko maksaa toimituksen jälkeen?

Näistä kysymyksistä on kymmeniä esimerkkejä. Jos sinulla on yrityksen Instagram-sivu, joudut käsittelemään sitä päivittäin ja olet väsynyt vastaamaan siihen jatkuvasti.

Aiemmin muut ryhmät ovat tehneet epävirallista yhteistyötä ja ehdottaneet ratkaisuja tämän ongelman ratkaisemiseksi. Nämä menetelmät johtivat työkalujen, kuten Instagram-tervetulobotin, Automaattisen suoraohjelman ja muiden järjestelmänvalvojien ja sivujen omistajien toimintaa helpottavien palvelujen kehittämiseen.

Instagramin julkaisemissa uusissa päivityksissä Instagram on ottanut virallisten työkalujen poistamisen vakavasti. Yritystileille on otettu käyttöön useita erittäin hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla he saavat kaiken irti Direct-osiosta.

Esittelemme työkalut automaattisten viestien lähettämiseen Instagramissa

Tässä opetusohjelmassa esittelimme neljä työkalua viestien hallintaan ja automaattisten viestien lähettämiseen Instagramissa:

  1. Tervetuloviesti tai tervetuloviesti Directissä
  2. Usein kysytyt kysymykset, joita jotkut tunnetaan nimellä “Instagram Automatic Direct”.
  3. Tallennetut vastaukset, jotka jotkut pitävät pikavastauksina tai pikavastauksina Instagram Directissä.
  4. Esittelyssä Instagram Welcome Bot

Tärkeä muistiinpanoHuomautus: Esitellyt työkalut ovat aktiivisia vain yritystilillä tai Instagram-luojalla.

On huomattava, että jokaisella neljästä esitetystä työkalusta on erilainen suorituskyky, jota käsittelemme yksityiskohtaisesti alla.