Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Suorita Ethereumin kaivoskoulutus + esittele paras kaivosgrafiikka

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Suorita Ethereumin kaivoskoulutus + Johdatus parhaaseen kaivosgrafiikkaan

Ethereum Mining: Tämän verkoston valtavan suosion vuoksi monet ihmiset ovat liittyneet sen vähemmistöjirgaan. Tämä on yksi avoimen taitettavan lohkon mielenkiintoisista ominaisuuksista, koska kuka tahansa voi osallistua tapahtumien poimimiseen ja tarkistamiseen.

Ethereumin purkaminen, joka tehdään enimmäkseen näytönohjaimella, on ollut viime vuosina erittäin tuottoisaa tietokonenörttiä tai tietokonehullua. Tässä artikkelissa, joka on omistettu yksinomaan Ethereum-uuttokoulutukselle, olemme selittäneet kaiken, mitä sinun tulee tietää tästä toiminnasta yksinkertaisella tavalla ja ilman aiempaa tietoa. Jos ajattelet Ethereumin louhintaa kannattavana sijoituksena, lue tämä artikkeli loppuun.

Yleensä Ethereumin purkamiseksi sinun on suoritettava seuraava prosessi:

1. Tehokkaan laitteistojärjestelmän (uuttohiekka) valmistelu2. Ethereum-lompakon luominen uutetun Etherin vastaanottamiseksi3. Aloita suorittamalla kaivosohjelmisto ja liittymällä erotuspooliin

Ennen kuin aloitat Ethereumin louhintakoulutuksen, sinun on tiedettävä, että se on kuin sijoitus ja jokainen sijoitus on riskialtista. Siksi eetterin tai muun digitaalisen valuutan irrottaminen ei tarkoita laitteen sähköistämistä ja rikastumista. Monet tekijät, mukaan lukien Ether-hinnan sähkökustannukset, laitteistokustannukset, verkkomuutokset ja laitteiston aleneminen, vaikuttavat kaikki kaivostoiminnan kannattavuuteen.

Vaikka kaivostoiminnan aloittaminen saattaa tuntua yksinkertaiselta tehtävältä, tähän toimintaan liittyy monia teknisiä monimutkaisia ​​tekijöitä, jotka voivat joskus johtaa laitteistovioihin ja jopa tulipaloihin, jos niitä ei huomioida.

Siksi ennen kaivostoiminnan aloittamista on parempi tehdä hyvä tutkimus ja vastata kysymyksiisi ja epävarmuustekijöihin.

Ethereum-uuttohiekka

Kaivostoiminta vaatii tehokkaan laitteistojärjestelmän ja sähkön. Paperilla tämä toimii myös kotitietokoneiden tai kannettavien tietokoneiden kanssa; Mutta sillä ei ole taloudellista perustetta eikä se ole kustannustehokasta.

Nykyään suurin osa Ethereumin purkamisesta tehdään näytönohjaimella (GPU). Tietysti Ethereumille on myös erityinen uuttomoottori (ASIC); Mutta näytönohjain on edelleen eetterin uuton päälaitteisto.

Lue lisää ISIC-laitteista alta. Muut grafiikkakortit kuin Ethereum voivat poimia muita digitaalisia valuuttoja. Eräiden mahtavien digitaalisten valuuttojen, kuten Bitcoinin, Bitcoin Cachen ja LightQueenin, purkaminen voidaan kuitenkin tehdä vain ISIC-laitteella, ja purkaminen näytönohjaimen avulla ei ole kustannustehokasta.

Koska Ethereum-uutto tehdään suurelta osin näytönohjaimen avulla, tässä artikkelissa opetamme Ethereumin uuttamista näytönohjaimen avulla. Siitä huolimatta tutustumme myös ISIC-laitteilla tapahtuvaan poimimiseen.

Jos haluat purkaa Ethereumin GPU:n avulla, sinun on otettava käyttöön “grafiikkakortin purkulaite”. Rig tarkoittaa laitteistopakettia. Itse asiassa näytönohjain on samanlainen kuin kotitietokoneen kotelo ja käyttää samaa laitteistoa, paitsi että siihen on asennettu suuri määrä näytönohjainkortteja.

Poistolaite, joka koostuu kuudesta näytönohjaimesta

Voit ostaa valmiita uuttojyviä tai koota osat itse ja koota ne kuten tavalliset tietokoneet.

Vaikka kaivostoiminnassa voidaan käyttää monia suuria ja pieniä laitteita ja komponentteja, kuljetinjärjestelmä sisältää epäilemättä seuraavat komponentit:

1. Tehokas näytönohjain

Ethereumin kaivoskoneen pääkomponentti on sen näytönohjain. Ethereumin purkamiseen tarvitset tehokkaan ja käytännöllisen näytönohjaimen. Vaikka purkaminen voidaan tehdä millä tahansa näytönohjaimella, poistaminen millä tahansa näytönohjaimella ei ole kovin kannattavaa ja taloudellista. Tietyt AMD- ja Nvidia-näytönohjainmallit soveltuvat kaivostöihin. On parempi valita malli, jota monet kaivostyöläiset käyttävät ja joka on jotenkin läpäissyt testin.

Ethereum-verkon muutosten ja DAG-tiedoston koon kasvun vuoksi joulukuusta 2020 (loppusyksystä 99) ei ole mahdollista purkaa Ethereumia 4 Gt:n tai sitä pienemmillä näytönohjaimilla. Paras vaihtoehto on käyttää 8 Gt:n näytönohjainta.

Tällä hetkellä tärkeimmät kaivostoiminnassa toimivat GPU:t ovat:

Parhaat AMD-näytönohjaimet kaivostoimintaan :

Parhaat Nvidian näytönohjaimet kaivostoimintaan :

Door Extraction Calculator Digital Exchange Site Voit laskea voittosi Ethereumin purkamisesta syöttämällä näytönohjainten kokonaistehot ja ottamalla huomioon virtalähteen virrankulutuksen ja maksetun sähkötariffin.

Digitaalinen valuutanpoistolaskin

Huomaa, että kunkin näytönohjaimen suorituskyky tai hajautusnopeus vaihtelee eri algoritmeissa. Esimerkiksi Ravencoin louhitaan KawPow-algoritmilla. RX580-näytönohjaimen hash-suorituskyky on noin 9,40 Mh/s KawPow-algoritmissa ja 23 Mh/s Ethash-algoritmissa. Ota tämä huomioon kannattavuutta laskeessasi. Jokaisen näytönohjaimen suorituskyky on kiinteä kullekin algoritmille, ellei kehittäjä tee algoritmiin muutoksia, jotka muuttavat hajautusnopeutta.

Grafiikkakortit tuottavat paljon lämpötiloja. Suorita siksi poisto viileässä, hyvin ilmastoidussa huoneessa, tarkista laitteesi lämpötila muutaman minuutin välein tai käytä lämpöhälytysjärjestelmiä.

Muista myös, että näytönohjainten virrankulutus on erittäin korkea, joten suuri osa wonista menee sähköön. Muista laskea sähkölaskusi ennen kaivostoiminnan aloittamista varmistaaksesi, että kaivostoiminta on kustannustehokasta.

2. Hio runko

alusta

Alusta on keino kiinnittää hiekkapaloja. Voit tehdä alustan valmiiksi tai valmistaa sen itse. Rungon tulee olla sellainen, että osat, erityisesti näytönohjaimet, on ruuvattu kunnolla kiinni eivätkä ole epätasapainossa. Tietysti myös muita laitteita voidaan käyttää alustana, vaikka sen ei välttämättä tarvitse olla täysin vakiorunko.

Rungossa on erittäin tärkeää, että osat istuvat tukevasti ja vakaasti sen päällä. Grafiikkakortteja ja SSD-levyjä ei saa ravistaa.

Hiekka runko

Esimerkki hiekkarungosta

3. Oikea virtalähde

Virtalähde

Ota tämä erittäin vakavasti osien vaurioitumisen välttämiseksi. Kotijärjestelmille 300-500 watin virtalähde voi riittää, mutta joihinkin näytönohjainkortteihin tarvitset virtaa tai tehokkaita virtalähteitä. Esimerkiksi kuusi keskitason grafiikkaa vaativat yli 1 200 watin tehon PlusGold-versiossa tai enemmän. Koska investointien määrä sekä näytönohjainten malli ja määrä voivat vaihdella, kannattaa olla varovainen ja kuulla kokeneita asiantuntijoita oikean tehon valinnassa soraa kerättäessä.

RAM.

4 – RAM

Purkaminen ei vaadi paljon RAM-muistia. Jos haluat tuntea olosi mukavaksi tehdä muita toimintoja tai työskennellä järjestelmässäsi kaivostoiminnan lisäksi, voit hankkia 8 tai 16 Gt RAM-muistia.

5. CPU

prosessori

Et tarvitse tehokasta suoritinta näytönohjainten purkamiseen. Emolevyn kanssa yhteensopiva vakiosuoritin riittää mille tahansa laitteistolle, jossa on kourallinen näytönohjainkortteja. Ohjelmiston käytön helpottamiseksi voit ottaa käyttöön suorittimia, joiden kapasiteetti on suurempi kuin vaaditaan. Sitten esimerkiksi Intel Skylake Pentium G4400 -sarjan prosessori on hyvä valinta kaivoskoneeseen.

kovaa

6. Tallennustila (SSD-asema)

Olisi parasta, jos sinulla on muistia käyttöjärjestelmän asentamista ja purkuohjelmiston suorittamista varten. Lisää nopeutta ja helpompaa käyttöä varten 120 Gt:n SSD-asema sopii; Mutta voit käyttää myös tavallisia kiintolevyjä.

Kabul

7. Tarvittavat kaapelit

Erilaisia ​​liitäntöjä hiekkaan tarvitaan sopivia kaapeleita, joita on saatavilla markkinoilla runsaasti. Näytönohjaimen liittämiseen emolevyyn tarvitaan PCI Express USB -kaapeleita.

8. Emolevy

emolevy

Lopuksi olisi parasta, jos sinulla olisi hyvä emolevy osien yhdistämiseen. Useiden näytönohjainkorttien liittämiseksi sinun on käytettävä emolevyä, jossa on suuri määrä PCI Express -paikkoja. ASUS B250 MINING EXPERT -emolevy on tällä hetkellä paras vaihtoehto kaivostyöläisille. Tämä emolevy tukee 19 näytönohjainta. Voit kuitenkin valita myös halvempia vaihtoehtoja tarpeidesi mukaan.

9. Kiinteä internet ja modeemi

modeemi

Poiminta ei vaadi suurta määrää Internetiä, mutta sen on oltava jatkuvasti vakaa ja keskeytymätön. Paras Internet-tyyppi poimia on ADSL- tai TD-LTE kiinteän verkon internet. Kaivosprosessi ei kuluta paljon Internet-tilavuutta, ja tyypillisen kaivostyöntekijän enimmäiskulutus ei saavuta 5 Gt kuukaudessa.

Käyttöjärjestelmän kokoaminen ja asennus

Kun sinulla on tarvitsemasi laitteisto, on aika koota komponentit emolevyn ja kotelon päälle. Tämä on melkein yhtä helppoa henkilölle, joka on jo koonnut tietokoneen; Jos sinulla ei kuitenkaan ole kokemusta, on Suositeltavaa tehdä se asiantuntijan avulla. YouTubessa on myös monia videoita, joita voit käyttää; Hae YouTubesta “Mining Rig Assembly”.

Voit käyttää Windowsia, Macia, Linuxia ja jopa kaivoskäyttöjärjestelmiä poimintaohjelmiston suorittamiseen. Aloittelijoille suosittelemme Windows 10:n asentamista. Koska laitteessasi ei todennäköisesti ole DVD-asemaa, voit asentaa Windowsin flash-muistin avulla. Sinun on myös asennettava vaadittujen näytönohjainten ja verkkokortin ajureiden uusin versio.

Kun olet valmistellut laitteiston ja asentanut käyttöjärjestelmän, sinun on luotava Ethereum-lompakko vastaanottaaksesi puretun eetterin.

Luo Ethereum-lompakko

Ethereum-lompakon luominen ja sen osoitteen saaminen on yksinkertaista. Suositulle digitaaliselle valuutalle Ethereumille on monia lompakoita, joita voit käyttää haluamallasi tavalla.

Ethereum-lompakkoa voidaan pitää pankkitilinäsi Ethereumin vastaanottamista, tallentamista ja lähettämistä varten.

Tietenkin Ethereum-ohjelmistolompakot ovat täysin ilmaisia ​​ja ne voidaan asentaa helposti matkapuhelimiin (Android ja iOS) tai PC-tietokoneisiin (Windows, Linux ja Mac). Jotkut lompakot ovat myös kannettavia ja niitä voidaan hallita verkkoselaimilla (esim. Chrome). Laitteistolompakot ovat turvallisempia, fyysisesti saatavilla ja ne on ostettava.

Luota Waltiin Walt Trustin logo

Voit aloittaa Trust Wallet -ohjelmistolla. Trust Walt, jolla on eniten asennuksia lompakoista, on vain mobiilikäyttöinen.

Alla oleva taulukko näyttää myös joidenkin parhaiden Ethereum-lompakoiden nimet:

Sukunimi

Tyyppi

Lataa/käyttölinkki

Mayroatin lompakko ohjelmisto Pääsy
Metamorfinen lompakko Selainohjelmisto/laajennukset ladata
Walt Trust lompakko Ohjelmisto / mobiili ladata
Ledger lompakko Laitteisto Fyysinen – tulee ostaa hyvämaineisista liikkeistä
Aarre lompakko Laitteisto Fyysinen – tulee ostaa hyvämaineisista liikkeistä.
Älä unohda, että blockchainin ja digitaalisten valuuttojen maailmassa jokainen on yksin vastuussa omista varoistaan.

Siksi on tärkeää varmuuskopioida lompakkosi varojen palauttamiseksi, jos lompakon salasana katoaa tai laite, johon sovellus on asennettu, kaatuu. Tähän mennessä pääsy miljoonien dollarien pääomaan on menetetty yksinkertaisesti yksinkertaisen turvallisuuden vuoksi.

Lompakot esittävät käyttäjälle usein 12 tai 24 englanninkielisen sanan joukon, jotka sinun tulee kirjoittaa turvalliseen paikkaan ollaksesi varma. Tällä tavalla käyttäjä pääsee helposti käsiksi omaisuuteensa missä tahansa muussa lompakossa näillä sanoilla.

Liity poistoaltaaseen ja aloita

Täydellinen atriuminpoistokoulutus + Johdatus parhaisiin kaivostoiminnan grafiikkakortteihin uutto säiliö; Kaikki työskentelevät yhdessä eetterin uuttamiseksi.

Ethereum-laitteiden ja lompakon valmistelun jälkeen päästään nyt koulutuksen tärkeimpään osaan, joka on alkamassa.

Ethereumin tai minkä tahansa muun digitaalisen valuutan purkamiseksi tarvitset Extraction Pool Joinin.

Yksinkertaisesti sanottuna kaivosallas on virtuaalinen paikka (esim. Verkkosivusto), jossa kaivostyöntekijät keräävät laitteistonsa tehoa ja kaikki yrittävät poimia sen. Tällä menetelmällä jokainen kaivostyöntekijä tai kaivostyöntekijä hyötyy laskentatehostaan ​​riippuen.

Nykypäivän valtavan kaivostilan koon vuoksi mahdollisuutesi saada voittoa kaivostoiminnasta ovat pienet, ellet liity kaivospooliin. Voidaan sanoa, että kaivostyöntekijät ympäri maailmaa antavat laitteistonsa laskentatehoa kaivospoolille, ja kaivospooli kilpailee muiden poolien kanssa pienten kaivostyöläisten puolesta löytääkseen lohkoyhtälön.

Voit käyttää monia Ethereum-uuttoaltaita. Tämä linkki on niistä paras. Jokainen kaivospooli voi vaihdella käsittelytehon, maksun ja palvelun laadun mukaan. Tämän artikkelin päivityksestä lähtien (vuoden 2021 puolivälissä) kolme Ethermine-uuttoallasta, 2fpool ja SparkPool, ovat parhaita Ethereumin uuttoaltaita.

Täällä opetetaan uuttomenetelmää Ethermine poolissa, mutta muihin uuttoaltaisiin yhdistäminen tapahtuu lähes samalla tavalla.

Prosessi uuttotyön aloittamiseksi Etherminessa on seuraava:

  • Lataa purkuohjelmisto (tässä PhoenixMiner-opetusohjelmassa)
  • Muokkaa ohjelmiston asetustiedostoa
  • Suorita ohjelmisto ja aloita purkaminen

Olisi hyödyllistä, jos sinulla olisi kaivosohjelmisto muodostaaksesi yhteyden purkualtaaseen.

Voit muodostaa yhteyden Ethermine-uuttoaltaaseen millä tahansa seuraavista ohjelmistoista:
  • Claymore Miner: Lataa
  • Ethminer: Lataa
  • PhoenixMiner: Lataa

Tässä opetusohjelmassa esittelemme PhoenixMiner-ohjelmiston. Phoenix Miner -uuttoohjelmisto on yksi parhaista Ethereum-uuttoohjelmistoista näytönohjaimen kanssa. Tämä ohjelmisto tukee sekä AMD- että Nvidia-näytönohjainkortteja. Muista lukea kehitystiimin ohjeet lataussivulta ennen ohjelmiston käynnistämistä.

Kun olet ladannut ohjelmiston, pura se, napsauta hiiren kakkospainikkeella start_miner.BAT-tiedostoa ohjelmistokansiossa ja valitse Muokkaa. Muokkaa sitten tämän tiedoston alaosaa ja anna tarvittavat asetukset.

Suorita Atrium Mining -koulutus

Ilmaisua “pool-” tulee edeltää purkupoolipalvelin. Kun suoritat poimintatoimia Iranissa, on parempi käyttää Ethermine poolin aasialaista palvelinosoitetta, joka on seuraava:

asia1.ethermine.org:4444

Sinun on myös määritettävä toinen palvelin ennen pool2-lauseketta, jotta voit suorittaa purkutoiminnon toisella palvelimella, jos ensimmäinen palvelin epäonnistuu. Suosittelemme, että valitset eurooppalaisen palvelimen toiselle palvelimelle: eu1.ethermine.org:4444.

Ennen lausetta “-wal” sinun on määritettävä Ethereum-lompakkosi osoite, jotta voit siirtää poistobonuksen siihen. Jätä loput ennalleen ja tallenna tiedosto samassa lepakkomuodossa.

Poimintaprosessi alkaa nyt suorittamalla tallennettu bat-tiedosto.

Jos sinulla on ongelmia ohjelman käytössä, voit löytää ratkaisun pienellä tutkimuksella. YouTubessa on myös monia videoita kaivosohjelmistojen käyttämisestä.

Ethereum Migration to Proof of Inventory; Kaivostoiminnan loppu?

Ennalta määrätyn suunnitelman mukaan Ethereumin on tarkoitus lopettaa louhinta lopullisesti ja sen sijaan käsitellä tapahtumat vaihtoehtoisella menetelmällä, jota kutsutaan “kaivostoiminnaksi”. Todiste varastosta» Vahvistetaan. Tämän päivityksen käyttöönoton tarkkaa ajankohtaa ei tietenkään tiedetä ja voidaan sanoa, että se on vasta vuoden 2021 lopussa.

“Ethereum 2.0 (ETH 2.0) on Ethereum Roadmapissa pitkään suunnitellun suuren Ethereum-päivityksen nimi.” Tämän päivityksen mukaan Ethereum ottaa käyttöön proof-of-stack-algoritmin paremman skaalautuvuuden saavuttamiseksi (nopeammat ja halvemmat tapahtumat) Käytä proof-of-work-algoritmin sijaan.

Varastotodistus on toinen tapa vahvistaa tapahtumia ja luoda uusia lohkoja kiinalaiselle lohkolle.

Tämä algoritmi edellyttää, että ihmiset ostavat eetteriä ja jakavat sen verkkoon lompakossa osallistuakseen tapahtuman validointiin ja lohkon luomiseen.

Tämän avulla he voivat tarkistaa tapahtumat ja vastaanottaa uusia digitaalisia valuuttayksiköitä (Ethereum). Ja tällä tavalla osallistujat perivät maksun verkkotapahtumista.

Tämä eliminoi tarpeen ostaa kalliita laitteita verkkoon osallistumista varten. Parantaa varaston skaalautuvuutta (tapahtumien nopeus ja provisio).

Ethereum Zero 2.0 -vaihe otettiin käyttöön vuonna 2020.

Tämän vaiheen aikana Ethereum-varaston vahvistus otetaan käyttöön, mutta louhinta jatkuu. Ensimmäisessä vaiheessa Ethereum-lohkoketju on tarkoitettu esittelemään pieniä omistuksia ja lopettamaan kaivostoiminta kokonaan. Tulosten mukaan ensimmäinen vaihe ei ole vielä tiedossa, mutta toteutus näyttää tapahtuvan vasta tämän vuoden lopussa.

Voidaan siis sanoa, että Ethereumin louhintaa voidaan jatkaa ainakin vuoden 2021 loppuun asti. Katso täydellinen johdatus Ethereum 2.0:aan artikkelista “Ethereum 2.0; Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää suuresta Ethereum-päivityksestä” Katso.

Ethereumin louhinnan päätyttyä kaivostyöntekijät liittyvät todennäköisesti muihin ketjuihin: Classic Ethereum, Bitcoin Gold ja muut digitaaliset valuutat, jotka voidaan poimia näytönohjaimen avulla.

ASIC-laitteet Ethereumille?

Vielä noin kolme vuotta sitten vain näytönohjaimet käyttivät kykyä purkaa Ethereumia halvalla. Näytönohjaimet on mahdollista poimia useimmilta ihmisiltä, ​​etenkin ihmisiltä, ​​jotka ovat intohimoisia teknologiaan, koska näytönohjainta käytetään nykyään grafiikkaohjelmistojen pelaamiseen ja käyttämiseen. Tämä johtaa siihen, että Ethereum-verkko on suurelta osin hajautettu, mutta näytönohjaimet eivät ole tehokkaita.

Sana ASIC tarkoittaa “sovelluskohtaista integroitua piiriä”. Toisin sanoen ISIC-siru on suunniteltu tiettyyn tarkoitukseen tai käyttöön. Tästä syystä ISIC-koodia voidaan käyttää mille tahansa laitteelle; Mutta tänään näemme tämän idean enemmän kaivoslautoissa.

Vuoden 2018 alussa Bitmain, suurin kaivoslaitteiden valmistaja, lanseerasi Antminer E3:n Ethereumille.

Noin 180 MHz:n hash-teholla ja 800 watin virrankulutuksella laite esiteltiin virallisesti ensimmäisenä Ethereum-kaivostyönä. Muut yritykset toivat sitten ISIC-laitteen markkinoille.

Antminer E3 laite

Innosilicon on toinen ISIC-laitevalmistaja, joka jatkaa uusien Ethash-algoritmien poimintalaitteiden markkinointia.

ISIC-laitteet ovat monta kertaa tehokkaampia kuin näytönohjaimet ja tarjoavat nopean sijoitetun pääoman tuoton halvemmalla kuin irrotuslaite. Esimerkiksi tämän artikkelin päivityksestä lähtien Innosilicon A10 Pro+ voi tuottaa yli 50 dollaria päivässä myyntiä.

On myös helppo asentaa ISIC-laitteita, esim. B. ADSL-modeemin asetukset. Sinun tarvitsee vain käynnistää kone ja syöttää poimintavarannon tiedot tämän koneen ohjelmistoon. Nykyään digitaaliset valuutat, kuten Bitcoin, Bitcoin Cash ja Light Coin, poimitaan vain ISIC-laitteella.

ISIC-laitteiden vaara

Vaikka Ethereumin louhinta ISIC:llä on erittäin kannattavaa ja takaisinmaksuaika lyhyt, emme saa unohtaa algoritmien muutosten ja päivitysten riskiä Ethereum-verkossa. Ethereumin kehittäjät hylkäävät ISIC-laitteet.

Tärkeimmät syyt tähän ristiriitaan ovat yksinkertaisin sanoin:

  • Grafiikkakorttien haltijat eivät voi enää hyötyä ISIC-laitteiden syntymisestä ja luopua Ethereum-verkon tuesta ja ylläpidosta.
  • ISIC-koodien käyttö asettaa hash-nopeudet ja verkon prosessointitehon varakkaan vähemmistön käsiin. Grafiikkakortilla on kuitenkin myös muita käyttötarkoituksia ja se jakaa poiminta.
  • Hajauttaminen, minkä tahansa digitaalisen valuutan tärkein periaate, on uhattuna. ISIC:ien avulla suuri joukko kaivostyöläisiä voi vaarantaa verkon muuttumattomuuden ja toimia verkon kohteita vastaan.

Kun ISIC-laitteet tulivat markkinoille, Ethereumin kaivostyöläiset kohtasivat kaksi suurta riskiä:

1. Kaivostyöntekijöille, jotka suorittavat poiminta näytönohjaimella, ISIC on suuri riski, koska ISIC:ien massiivisen käyttöönoton myötä poimintavirtaan verkon kovuus kasvaa, eikä näytönohjauksella ole enää hyötyä.

2. Toisaalta tämä riski koskee niitä, jotka aikovat poimia ISIC:n avulla, koska Ethereumin pääkehittäjät vastustavat voimakkaasti ISIC:n pääsyä tähän tietovirtaan ja vastustavat jyrkästi ISIC:itä.

Siksi Ethereumin algoritmin muutos ei todennäköisesti tee ISIC-laitteita käyttökelvottomiksi, vaikka Ethereumin ISIC-laitteet ovatkin toimineet erittäin hyvin toistaiseksi, eivätkä kehittäjät ole käsitelleet niitä.

Ethereum Extraction – usein kysytyt kysymykset

Onko Ethereumin louhinta edelleen kannattavaa vuonna 2021?

Lyhyt vastaus tähän kysymykseen on “kyllä”; Ei kuitenkaan pidä unohtaa, että yleinen vastaus on suhteellinen ja kysymys siitä, onko Ethereumin louhinta kannattavaa vai ei, voi muuttua milloin tahansa ja kaikissa olosuhteissa.

Monet tekijät, mukaan lukien eetterin hinta ja sähkön hinta, vaikuttavat suoraan tämän toiminnan kannattavuuteen. Syöttämällä näytönohjainten kokonaislaskentateho ja sähkökustannukset erotuslaskuriin, voit nopeasti laskea tämän toiminnan kannattavuuden.

Onko mahdollista purkaa Ethereum kannettavalla tai kotitietokoneella?

Paperilla kyllä; Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että tämä ei ole taloudellista ja voi vahingoittaa kannettavaa tietokonettasi tai kotitietokonettasi.

Voiko Ethereumia purkaa matkapuhelimella?

Ei, se ei ole kannattavaa, ja melkein mikä tahansa ohjelmisto, joka esittää tällaisen väitteen, on huijaus.

Sisällysluettelo