Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Suosituimmat sähköpostipalveluntarjoajat

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Suosituimmat sähköpostipalveluntarjoajat

Mikä on sähköposti?

Sähköpostipalvelu tai sähköposti on tapa lähettää kirjeitä Internetin kautta. Sähköposti on lyhenne sanoista sähköposti. Mitä sähköposti tarkoittaa?? Sana posti tarkoittaa sähköpostia. Sähköposti tarkoittaa sähköpostia, joka käännetään sähköpostiksi ja sähköpostiksi.

Sähköpostilla voit lähettää mitä tahansa viestejä eri teksti-, ääni- ja videomuodoissa. Sähköpostien vastaanottamiseksi sinun on käytettävä sähköpostipalveluntarjoajien palveluita.

Sähköpostilla lähetettävän sisällön määrä on rajoitettu. Voit lisätä haluamasi tiedostot ja lähettää ne sähköpostin liitteinä. Jos haluat lukea saapuvia sähköposteja, voit myös tarkastella kaikkia sähköposteja siirtymällä Saapuneet-paneeliin tai samaan Saapuneet-kansioon.

Roy Tomlinson lähetti ensimmäistä kertaa Internetin kautta sähköpostin, jossa käytettiin Etsin-logoa (@) ja jossa oli vastaanottajan nimi.

Mihin sähköpostia käytetään?

Mitä sähköpostilla voi tehdä? Yleensä voit käyttää sähköpostia kaikkeen kirjeenvaihtoon ja viesteihin. Useimmille ihmisille sähköposti on hyödyllinen tapa kommunikoida yksilöiden tai pienten ystävä- tai työtovereiden kanssa. Sähköpostipalveluiden avulla käyttäjät voivat helposti lähettää ja vastaanottaa asiakirjoja, kuvia, linkkejä ja muita tiedostoja. Lisäksi se tarjoaa käyttäjille joustavuuden kommunikoida muiden kanssa eri aikoina.

Lisäksi useat yritykset ja organisaatiot voivat käyttää sähköpostipalveluntarjoajia välittämään tietoja suurelle määrälle työntekijöitä, asiakkaita ja muita. Sähköpostia käytetään ensisijaisesti uutiskirjeissä, joissa tilaajat saavat tiettyä ja mainostettua sisältöä yritykseltä. Sähköpostimarkkinointikampanjoihin kuuluu mainoksen tai mainoksen lähettäminen kohderyhmälle.

Voimme ottaa yhteyttä keneen tahansa maailmassa muutamassa sekunnissa sähköpostitse. Kaikki paperilla tapahtuva kirjeenvaihto tapahtuu nyt sähköpostin kautta nopeammin ja nopeammin.

Nykyään voit käyttää erilaisia ​​sähköpostipalveluntarjoajia. Käyttämällä näitä palveluita viestisi tallentuu nopeasti, mikä säästää aikaa ja rahaa. Mitä sähköpostilla voi tehdä? Jotkut sähköpostin tärkeimmistä käyttötavoista ovat seuraavat:

 • Kaiken kirjeenvaihdon toteuttaminen eri yritysten ja organisaatioiden välillä
 • Ihmiset kommunikoivat keskenään
 • Kirjeenvaihto professorien kanssa, mm. B. Erilaisten tehtävien ja pyyntöjen lähettäminen
 • Sähköpostin käyttäminen markkinointiin ja sähköpostimarkkinointiin (mitä sähköpostimarkkinointi on)?
 • Julkisten palveluiden ja alustojen, kuten Googlen, Instagramin ja ‌Palvelut, käyttö

Mistä tiedämme, mikä sähköpostimme on?

Jos sinulla on jo sähköpostitili, joskus unohdat ajan myötä sähköpostiosoitteesi tai et tiedä, onko sinulla tili sähköpostipalveluissasi. Saat selville ja saada sähköpostiosoitteesi siirtymällä kirjautumissivulle tai sähköpostipalvelimen kirjautumissivulle ja valitsemalla “Unohtunut sähköposti”. Tässä vaiheessa voit syöttää jo antamasi yhteysnumeron tai tarvittaessa korvaavan sähköpostiosoitteen. Tälle tuotteelle on lähetetty vahvistuskoodi, joka syötettynä näyttää sähköpostiosoitteesi.

Mikä on sähköpostiosoite?

Osoite tai sähköpostiosoite on yksilöllinen tunniste, joka annetaan tilin ensimmäisenä luoneelle henkilölle tai sähköpostin tarjoajalle. Tätä osoitetta käytetään henkilöiden tunnistamiseen ja sitä voidaan käyttää sähköpostien lähettämiseen tai vastaanottamiseen.

Tämä osoite on yksilöllinen jokaiselle henkilölle ja on samanlainen kuin muut osoitteet. [email protected] Se on esimerkiksi sähköpostiosoite, jonka saat Gmail-palvelusta. Sinulla on oltava tämä osoite, jos haluat lähettää sähköpostia kenellekään.

Kuinka tunnistan sähköpostiosoitteen verkkosivustolta? Voit tunnistaa sähköpostiosoitteen sen sisältämästä @-merkistä.

Sähköposti

Sähköpostin eri osien esittely

Useat palveluntarjoajat tarjoavat sähköpostipalveluita, joiden avulla voit luoda sähköpostin ja käyttää sitä erilaisiin toimintoihin. Esimerkiksi yksi tehokkaimmista ja suosituimmista sähköpostipalveluista käyttäjien keskuudessa on Googlen tarjoama Gmail-palvelu.

Sillä ei ole väliä mitä sähköpostipalvelinta käytät. Kaikki sähköpostit sisältävät lähes samat osiot, jotka sinun tulee tuntea sähköpostien kanssa työskennellessäsi. Alla on sähköpostin tärkeimmät osat.

Mitkä ovat sähköpostin eri osat?

 1. Sähköpostin lähettäjä: Tässä osiossa kerrotaan, kuka sähköpostin on saanut.
 2. Sähköpostin vastaanottaja: Huomaa, että voit kirjoittaa yhden tai useamman sähköpostin vastaanottaja- tai sähköpostin vastaanottaja -kohtaan. Tämä osio on merkitty “To” tai “To”.
 3. C.C.C sähkopostilla? Tätä osiota käytetään, kun haluat lähettää sähköpostin useisiin eri osoitteisiin. Tietenkään nämä ihmiset eivät voi olla erilaisia ​​kuin toistensa yleisö.
 4. Piilokopio sähkopostilla? Tämä osio on sama kuin “cc”, paitsi että muiden vastaanottajien sähköpostiosoitteita ei näytetä. Lähetät sähköposteja useille ihmisille, mutta et halua heidän saavan ilmoitusta, kun muut saavat sähköposteja.
 5. Mikä on sähköpostin aihe? Sähköpostin luomiseksi sinun on annettava sähköpostin otsikko tai aihe. Tämä auttaa sähköpostin vastaanottajaa tai vastaanottajia saamaan tietoa sähköpostin aiheesta yhdellä silmäyksellä.
 6. Sähköposti teksti: Tähän osioon voit kirjoittaa sähköpostiosoitteesi.
 7. Liitteet: Jos sähköpostisi sisältää muun tiedoston kuin tekstiä, esim. Jos sinulla on multimediatiedostoja tai Word- ja Excel-tiedostoja, voit liittää ne sähköpostiin tässä osiossa.
 8. Mikä on postilokero? Postilaatikko tai postilaatikko on alue, jossa sähköpostit näytetään.

Missä sähköpostin postilaatikko on?

Inbox tulee sanoista Inbox. Kaikki osoitteeseesi lähetetyt sähköpostit sijaitsevat tässä osiossa eri sähköpostipalvelimilla, joilla voit hallita saapuvia viestejäsi.

Missä on postilaatikko tai postilaatikko? Jos haluat tarkastella tätä osiota, pääset siihen helposti sähköpostin vieressä olevasta työkalupalkista. Tämä on yleensä yksi tärkeimmistä osista sähköpostin alussa.

Missä sähköpostin postilaatikko on?

Sähköpostipalvelintyypit

SMTP-palvelin sähköpostissa

Aina kun lähetät sähköpostin, sähköpostiohjelmasi on yhteydessä SMTP-palvelimeen sähköpostin lähettämiseksi. SMTP-palvelimesi voi olla yhteydessä muihin SMTP-palvelimiin sähköpostin toimittamiseksi.

POP3- ja IMAP-palvelimet

Yksinkertaisimmassa POP3-toteutuksen tapauksessa palvelin hallitsee tekstitiedostojen kokoelmaa, kukin sähköpostitiliä varten. Kun viesti saapuu, POP3-palvelin liittää viestin vain vastaanottajatiedoston loppuun.

Kun tarkistat sähköpostisi, asiakkaasi kommunikoi POP3-palvelimen kanssa portin 110 kautta. POP3-palvelin vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan. Kun kirjaudut sisään, POP3 avaa tekstitiedostosi ja antaa sinun käyttää sitä.

IMAP-palvelin sähköpostissa

Kuten näet, POP3-protokolla on hyvin yksinkertainen. Tämän protokollan avulla voit tallentaa sarjan lajiteltuja viestejä tekstitiedostona palvelimelle. Asiakkaasi (esim. Outlook Express) muodostaa yhteyden POP3-palvelimeen ja kopioi viestit POP3-tekstitiedostoista tietokoneellesi. Tämä on koko palvelu, jonka POP3 tarjoaa meille.

Monet käyttäjät haluavat muutakin kuin vain sähköpostinsa; He odottavat sähköpostinsa pysyvän palvelimella. Sähköpostin pääsy eri tietokoneilta on tärkein syy siihen, että sähköposti jää palvelimelle. POP3:lla sähköpostisi pysyvät samalla tietokoneella, jolle ne tallensit, etkä pääse käsiksi sähköposteihin esimerkiksi pöytäkoneelta ja kannettavalta tietokoneelta.

POP3- ja IMAP-palvelimet

IMAP (Internet Mail Access Protocol) on monimutkaisempi protokolla, joka ratkaisee tämän ongelman. IMAP-protokolla pitää sähköpostisi palvelimella. Voit luoda kansioita palvelimelle ja järjestää sähköpostisi niihin.

Kun etsimme sähköpostia, se tapahtuu palvelimella, ei tietokoneellasi. Tämän menetelmän avulla voit käyttää sähköpostia miltä tahansa tietokoneelta ja voit käyttää viestejä kaikissa kansioissasi riippumatta siitä, mitä tietokonetta käytät.

Mitä sähköpostin jonossa oleminen tarkoittaa?

Joskus yrität lähettää sähköpostia, mutta palvelin ei pysty toimittamaan sähköpostia määränpäähän useista syistä. Tämä pitää sähköpostipalveluntarjoajasi jonossa ja yrittää lähettää sähköpostin uudelleen muutaman minuutin välein. Tietyn ajan kuluttua (palvelimen asettamat ajat) se poistaa sen jonosta ja näyttää viestin, että se ei onnistunut.

Joissakin tapauksissa sähköpostisi asetetaan jonoon, jos annettu sähköpostiosoite on virheellinen, liitetiedoston koko on suuri tai jos useita sähköposteja on asetettu lähetettäväksi ja lähetetään peräkkäin. Olla.

Liitteet sähköpostissa

Kuinka voin palauttaa poistetut sähköpostit?

Kun saat sähköpostin, voit poistaa sen valitsemalla ”Poista” eri vaihtoehdoista. Kun tämä sähköposti on poistettu, se siirretään sähköpostisi roskakoriin. Kaikki poistetut sähköpostit pysyvät tässä osiossa 30 päivää. (Googlen sähköpostipalvelussa) Tämän ajan jälkeen sähköpostit poistetaan pysyvästi.

Jos huomaat, että olet vahingossa poistanut sähköpostin, siirry roskakoriin, etsi sähköposti ja siirrä se takaisin Saapuneet-kansioon valitsemalla Siirrä.

Ota huomioon sähköpostipalvelua valittaessa

 • Luotettavuus: Tämä tekijä on erityisen tärkeä, jos valitset sähköisen palvelun ammattikäyttöön. Koska saatat joutua lähettämään sähköpostia asiakkaillesi usein, saatat haluta sähköpostipalvelusi olevan aktiivinen koko ajan. Siksi sähköpostipalvelun luotettavuuden varmistaminen.
 • Lisäominaisuudet: Harkitsemasi yrityksen tyypistä riippuen lisäominaisuudet, kuten sähköpostien soittaminen, tehtävien ajoittaminen sähköpostitse, automaattivastaajat, mallit jne. voivat olla erittäin hyödyllisiä. Valitse siksi sähköposti, jonka avulla voit käyttää tällaisia ​​lisätoimintoja.
 • Roskapostisuodatin: roskaposti Sähköpostia pidetään ärsyttävimpänä asiana sähköpostipalveluissa, etenkin ilmaisten sähköpostipalvelujen tarjoajien. Siksi roskapostia suodattaessasi varmista, että sähköpostipalvelut ovat tehokkaita.
 • Turvallisuus: Koska sähköpostitilit ovat aina murtautuvien kyberrikollisten listan kärjessä, turvatoimilla on tärkeä rooli sähköpostipalvelussa. Opi siksi sähköpostipalveluun integroiduista tietoturvatyökaluista ja -tekniikoista.
 • Käyttäjäystävällisyys: Kun yrityksesi kasvaa, saatat työllistää enemmän ihmisiä organisaatiossasi ja joudut ehkä luomaan lisää sähköpostitilejä. Yritä siksi valita sähköpostipalvelu, joka on helppokäyttöinen ja jolla on hyvä käyttöliittymä.

Kaikki mitä sinun tulee tietää panostamisesta Binancessa

1-OutLook

OutLook, esittäjä Microsoft, tunnettiin aiemmin nimellä Hotmail. Voidaan sanoa, että OutLook-palvelu on päivitetty versio aiemmasta Microsoftin tarjoamasta palvelusta, nimittäin Hotmailista. Tämä palvelu on yksi suosituimmista palveluista yritys- ja hallintoorganisaatioissa, ohittaen Yahoon suositun palvelun vuonna 2016. Tämä palvelu on suosittu yritysten ja organisaatioiden keskuudessa muita palveluita paremman hallinnan ansiosta. Päästäksesi kaikkiin tämän palvelun ominaisuuksiin, voit tietysti tehdä tilauksen.

näkymätnäkymät

Tämän palvelun Ominaisuuksia ovat:

 • Organisaation turvallisuus
 • Tämän palvelun avulla voit syöttää päiväsuunnitelmasi näiden sähköpostipalveluntarjoajien kalenteriin ja luoda päivä- tai kuukausisuunnitelman.
 • Näet helposti sähköpostin lähettäneiden henkilöiden tiedot napsauttamalla heidän nimeään.

2 – Protoni lähettää

Proton Mail on suojattu avoimen lähdekoodin palvelu, jonka CERN-tutkimuskeskus tarjoaa vuonna 2014 MIT-tutkijoiden avustuksella. Lisäksi tämän palvelun tietojen salauskäytännöt ovat käyttäjäystävällisiä ja salaavat lähetetyt tiedot ennen kuin ne saapuvat Proton-sähköpostipalvelimille, mikä kaksinkertaistaa turvallisuuden.

Poroton viestiProton posti

Tämän palvelun ominaisuuksia ovat:

 • Älä kysy henkilökohtaisia ​​tietoja tilin luomisen yhteydessä
 • Voit käyttää tiliäsi miltä tahansa laitteelta ilman tämän palvelun ohjelmiston asentamista.
 • Lähetä ja vastaanota sähköposteja korkeimmalla suojauksella.

3 – iCloud lähettää

Tämä palvelu on pohjimmiltaan pilvitallennustila, jonka Applen kehitys- ja tutkimustiimi esitteli vuonna 2011. Tämä palvelu luodaan oletuksena kaikille käyttäjille, jotka käyttävät Apple-merkkisiä laitteita luodessaan Apple ID:tä. Vuonna 2012 julkaistujen tilastojen mukaan tämä palvelu osoittaa, että sen palvelua käyttää 125 miljoonaa ihmistä. Tietenkin tämän palvelun tallennus- ja tallennustila on rajallinen ja tilaa on ostettava lisää.

iCloud MailiCloud Mail

Tämän palvelun ominaisuuksia ovat:

 • Salli IMAP-käyttö
 • Etsii automaattisesti uudet sähköpostit ja lajittelee ne.
 • Pilvitallennustilan ansiosta voit käyttää sähköpostisi tietoja milloin tahansa.

4- HubSpot

MIT Research Center lanseerasi HubSpotin vuonna 2006. Palvelulla on poikkeuksellinen sovellus digitaalisessa markkinoinnissa ja suurin osa sen kohdeyleisöstä on digitaalisen markkinoinnin harrastajia.

Sähköpostin tarjoajaHubSpot

Tämän palvelun ominaisuuksia ovat:

 • Tämän palvelun avulla voit lähettää sähköpostisi haluamallasi tavalla.
 • Lähetä erittäin turvallisia sähköposteja
 • Yksinkertainen ja viehättävä ympäristö

5- AOL-sähköposti

Artikkelin jatkossa Esittelyssä parhaat iranilaiset ja ulkomaiset sähköpostipalveluntarjoajat vuonna 2021, esittelemme AOL Mailin, yhden tämän alueen vanhimmista palveluista. Tämä palvelu lanseerattiin vuonna 1993, ja se voi houkutella monia käyttäjiä. Mielenkiintoista on, että tämä palvelu on 40 vuotta vanhempi kuin Yahoo ja kymmenen vuotta vanhempi kuin suosittu Gmail-palvelu. Ajan ja uusien palvelujen syntymisen vuoksi tämä suosittu palvelu kuitenkin unohtui osittain. Tämän palvelun iän vuoksi sen mielenkiintoisia ominaisuuksia ei kuitenkaan pidä jättää huomiotta.

Sähköpostin tarjoajaAOL sähköposti

Tämän palvelun ominaisuuksia ovat:

 • Kyky hallita ja suunnitella palvelukalenterin sisällä
 • Rajoittamaton säilytystila
 • Mukauta saapuvien sähköpostien luettelo
 • Kyky muokata työarkkia
 • Luo tili helpoimmalla tavalla
 • Korkea turvallisuus ja vahva tietojen salaus

6-GMX

Vaikka tämä palvelu on jokseenkin anonyymi ja sillä on vain 11 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää, nämä tilastot osoittavat sen suosion. Tämä palvelu on toiminut vuodesta 1997 ja on edelleen erittäin suosittu käyttäjien keskuudessa.

Sähköpostin tarjoajaGMX

Tämän palvelun ominaisuuksia ovat:

 • Rajoittamaton säilytystila
 • Kyky hallita ja integroida sähköposteja
 • Mahdollisuus lähettää tiedostoja jopa 50 MB

7- Yandex

Jatkaksemme parhaiden sähköpostipalvelimien esittelyä, voimme myös ottaa käyttöön venäläisen yrityksen Yandex-palvelun. Tätä palvelua pidetään yhtenä turvallisimmista sähköpostipalveluista, ja on myös huomattava, että tämä palvelu on yksi Venäjän suurimmista sähköpostipalveluista.

Sähköpostin tarjoajaYandex

Tämän palvelun ominaisuuksia ovat:

 • Mahdollisuus asettaa aika sähköpostien lähettämiseen
 • Tarkista kaikki sähköpostit virusten ja uhkien varalta
 • Korkea suoja roskapostia vastaan

8.- Lycos

Alla esittelemme parhaat sähköpostipalvelimet yhdelle tunnetuista turvallisimmista palveluista. Palvelu lanseerattiin vuonna 1995 ja siitä tuli nopeasti yksi suosituimmista sähköpostipalveluista. Tämä on verkkopohjainen palvelu, joka suojaa sinua vaarallisilta sähköposteilta.

Sähköpostin tarjoajaLycos

Tämän palvelun ominaisuuksia ovat:

 • Täydellinen suoja roskapostia vastaan
 • Mahdollisuus määrittää oletusviesti, joka lähetetään vastaanottamiisi sähköposteihin
 • Tallennustilaa on 3 Gt

9- Mihanin posti

Mihan Mill -palvelu on yksi Iranin vanhimmista ja suosituimmista ilmaisista sähköpostipalveluista, ja sillä on yli 600 000 sähköpostiosoitetta.

Sähköpostin tarjoajaMihan sähköposti

Tässä palvelussa on 1 Gt tallennustilaa, jota voidaan käyttää postilaatikkona. Tämä palvelu on yhteensopiva myös sähköpostinhallintaohjelmistojen, kuten Microsoftin OUTLOOK-ohjelmiston, kanssa.

Tämän palvelun ominaisuuksia ovat:

 • Yksi Gt ilmaista tallennustilaa (600 Mt sähköpostille ja 400 Mt verkkotilalle)
 • Mahdollisuus tarkistaa sähköpostit ohjelmiston, kuten Outlookin, kautta
 • Mahdollisuus olla useita sähköpostiosoitteita yhdelle käyttäjälle

Diplomi:

Sähköpostipalveluntarjoajia on monenlaisia. Tämä artikkeli esitteli parhaat iranilaiset ja ulkomaiset sähköpostipalvelimet vuonna 2021. Kaikki esittämämme sähköpostipalvelimet ovat laatuaan parhaita, koska niillä on erilaisia ​​ja ainutlaatuisia ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Kun valitset sähköpostipalvelinta, kiinnitä huomiota myös sen suojaustyökaluihin. Kuten monet aktiiviset laitteet, kuten modeemit, jotka hakkerit tekevät kompromisseja, sähköpostitilit ovat aina kyberrikollisten luettelon kärjessä. Joten aseta turvallisuus etusijalle. Kun luot tilin kullekin näistä sähköpostipalvelimista, haluan huomauttaa, että voit helposti luoda tilisi älypuhelimesta, kannettavasta tietokoneesta ja tietokoneesta syöttämällä tiedot ja Noudattamalla yksinkertaisia ​​​​ohjeita. Kiitos, että pysyt kanssamme artikkelin loppuun asti. Toivon, että tämä artikkeli oli hyödyllinen sinulle