Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Super Duolingo: Kuinka paljon se maksaa? Ja kaikkea muuta

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Super Duolingo: Kuinka paljon se maksaa? Ja kaikkea muuta

Duolingo on suosittu kieltenoppimisalusta Androidille, iOS:lle ja webille. Ostoskorissa on yli 30 kieltä, joten ne auttavat käyttäjiä kaikkialta maailmasta oppimaan kielen interaktiivisella käyttöliittymällään.

Vuonna 2022 Duolingo kehitti Super Duon Duo Plusin korvaajaksi. Super Duo tarjoaa yli 100 kielikurssia 41 eri kielellä. Heidän eloisat animaationsa ja hahmonsa rohkaisevat heitä avaamaan sovelluksen ja oppimaan.

Tässä artikkelissa puhumme Super Duosta ja kerromme sinulle lisää siitä, mitä se on, kuinka paljon se maksaa ja mitä hyötyä siitä on.

Super Duolingo on täysin uusi maksullinen tilaus tai uudet kasvot aiemmin kutsutulle Duo Plus -tuotteelle. Siinä on Duon maskotti pöllö, joka on maalattu täysin uusilla monivärisävyillä. Uusi Super Duo -pöllösi opastaa sinua yksilöllisten ja tehokkaiden oppituntien läpi. He suunnittelevat oppituntinsa tarpeidesi mukaan ja auttavat sinua hallitsemaan nopeasti minkä tahansa kielen.

Super Duo on ilmainen ensimmäiset kaksi viikkoa, ja voit peruuttaa milloin tahansa.

He ovat myös luoneet Super Family -paketin, jossa voit nauttia kaikista Super Duon eduista kuudella Super-tilillä. He väittävät, että heidän Super Duo -tilauksensa tarjoaa ilmaisia ​​kielitunteja miljoonille ihmisille ympäri maailmaa.

Se vaihtelee joissakin maissa, mutta hintaluokka on 6–10 dollaria kuukaudessa. Vuosittain se maksaa noin 79,99 dollaria.

Super Duon ilmaisen kokeilujakson avulla voit aloittaa oppimisen välittömästi ilman viiveitä. 12. päivänä sinulle ilmoitetaan, että kokeilujaksosi on päättymässä. Jos haluat peruuttaa, voit tehdä sen milloin tahansa 24 tuntia ennen 14. päivää, muuten tiliäsi veloitetaan. Lähettämällä kutsulinkkejä saat jopa viikon ilmaiseksi jokaisesta linkistäsi liittyneestä uudesta käyttäjästä.

Super Duolingo: Kuinka paljon se maksaa? Ja kaikkea muuta Super Duolingo: Kuinka paljon se maksaa? Ja kaikkea muuta

Kaikki Super Duo -tilaukset uusiutuvat itsestään, ellei niitä peruuteta. Super Duo -tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa. Jos olet käyttänyt Duolingoa ilmaiseksi jonkin aikaa, Super Duolingo -tilauksesi ei poista olemassa olevia sarjojasi tai tarjouksiasi.

Super Duolla on monia etuja tavalliseen tai ilmaiseen Duoon verrattuna. Näitä Ominaisuuksia ovat:

 • Kokemus ilman mainoksia
 • Rajattomasti sydämiä
 • Harjoittele kaikkia virheitäsi erityisesti suunniteltujen oppituntien avulla.
 • Rajoittamaton testiulos
 • Rajoittamattomia yrityksiä saavuttaa Legendaarinen taso, kun saavutat 1. sijan Diamond Leaguessa, Duon korkeimmalla tasolla, tuhlaamatta sydämiä.
 • Voit vaihtaa sovelluskuvakkeesi uuteen Duoon, joka on käytössä.
 • Kuukausittainen putkikorjaus, jos menetit sarjasi viimeisen 24 tunnin aikana.

Super Duolingolla ei ole rajoja mahdollisille virheille ja yksittäisille toistotunneille. On myös useita tietokilpailuja edistymisen seuraamiseksi. Sama koskee yritystiimejä, joissa on 10–1000 työntekijää.

Voit vierailla niissä verkkosivusto saadaksesi Super Duo -tilauksen. Luo uusi profiili, jos olet uusi käyttäjä, tai jatka nykyisellä tililläsi.

Duolla voit myös lahjoittaa yhden vuoden Super Duo -tilauksen sovelluksen kautta. Paina kellokuvaketta. Tässä on muutamia asioita, jotka sinun tulee tietää siitä:

 • Voit personoida lahjasi kirjoittamalla vastaanottajan nimen ja viestin hänelle.
 • Lahjat ovat kertamaksuja ja toimitetaan haluamanasi päivänä. Vastaanottaja ei kuitenkaan voi olla olemassa oleva Super Duo -käyttäjä.
 • Super Duolingo One Year Gift Pack ei ole saatavilla perhetilauksille.

Etkö saa Super Duo -tilausta?

Jos et löydä vaihtoehtoa, joka auttaisi sinua tilaamaan Super Duolingoa, se johtuu todennäköisesti siitä, että olet ilmoittautunut luokkahuoneeseen. Tarkista rekisteröintitilanne napsauttamalla tätä. Tällä hetkellä suorittamasi kurssin poistaminen auttaa sinua saamaan enemmän irti Super Duolingosta.