Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Syitä sivujen seuraamatta jättämiseen

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Syitä sivujen seuraamisen lopettamiseen

Instagram ja sosiaaliset verkostot yleensä ovat luoneet meille kummallisen maailman. Toisaalta ne ovat helpottaneet kommunikointia, mutta toisaalta ne ovat tuoneet epäterveellistä hektistä tahtia elämäämme! Mutta halusimme tai et, kaikki yritykset tarvitsevat nykyään sosiaalisen median, erityisesti Instagramin, voimaa! Tämän päivän artikkelissa tästä aiheesta tarjoamme sinulle uuden tempun tai pikemminkin ratkaisun yhteen Instagramia ympäröivään ongelmaan, nimittäin syihin sivujen seuraamisen lopettamiseen.

Ennen kuin puhumme tempusta olla näkemättä seuraavat sivut, puhutaanpa itse Instagramista ja sen markkinoinnista. Koska Instagramin ja sen temppujen ongelmien lisäksi markkinoinnin itsensä oletetaan pelastavan yrityksesi.

1. Käytä yritystiliä

Kauppiastilillä voit käyttää Ominaisuuksia, joita et voi käyttää henkilökohtaisella tilillä, mukaan lukien:

Täydelliset sivun tehokkuustiedot (Insights)

 • Instagram-mainokset
 • Ostokset Instagramissa
 • Ensisijainen ja toissijainen postilaatikko
 • Profiilissa yhteystiedot ja yhteydenottopainike

2. Määrittele selkeästi tavoitteesi

Kaikki sosiaaliset verkostot ovat työkaluja. Et kuitenkaan voi käyttää näitä työkaluja tehokkaasti, jos et tiedä mitä haluat.

Mitkä seuraavista ovat lopulliset tavoitteesi:

 • Pitääkö yrityksesi olla verkossa?
 • Tiedätkö merkin?
 • Haluatko saada uusia vihjeitä?
 • Haluatko rekisteröidä tuotemerkkisi alasi johtajaksi?
 • Myytkö tuotteitasi suoraan Instagramin kautta?

Saatat jopa haluta yhdistää useita erilaisia ​​tuloksia. Jos et kuitenkaan tiedä, minne haluat Instagram-strategiasi johtavan, et todennäköisesti saavuta tavoitetta. Joten ennen kuin teet mitään, muista selventää tehtäväsi tavoitteella, jonka haluat Instagramissa.

3. Tunne yhteystietosi

Ennen kuin luot markkinointiohjelman Instagramissa, muista yrittää ymmärtää kontaktejasi ja heidän tarpeitaan tai toiveitaan!

Budjettisi ja markkinointiponnistelusi eivät jää hämärään! Joten sinun on tiedettävä markkinoiden kokosi, potentiaalisten asiakkaiden ikä ja tulevaisuudennäkymät eri tavoin.

4. Optimoi profiilisi

Onneksi, vaikka sinulla ei ole yli 150 sanaa Bio Instagramissa, sinulla on myös Instagram-profiilissasi vielä muutama kenttää esittelemään brändiäsi ja helpottamaan ihmisten löytämistä. Ja se sisältää:

 • Nimesi: 30 merkkiä
 • Käyttäjätunnuksesi: enintään 30 merkkiä
 • Luokka: Mihin kategoriaan yrityksesi kuuluu?
 • Verkkosivustosi: Klikattava URL-osoite joita voit muuttaa tai jättää useita linkkejä milloin tahansa.
 • Yhteystiedot: Kerro ihmisille, mistä he voivat löytää sinut.
 • Toimintakehotuspainikkeet: Anna ihmisille Instagramissa mahdollisuus ottaa sinuun yhteyttä välittömästi.

5. Valitse sopiva profiilikuva

Jos olet brändi, profiilikuvasi on oltava logo.

110 x 110 pikselin Instagram-profiilikuvasi näkyy halkaisijaltaan 110 pikselin ympyrässä. Se kuitenkin tallennetaan 320 x 320 pikselillä, joten sinun kannattaa ladata suuri tiedosto varmistaaksesi, että se näyttää hyvältä, kun Instagram muuttaa profiilikuvien ulkoasua.

Mitkä voisivat olla syyt siihen, ettet näe seuraajia Instagramissa?

Yksi tärkeimmistä syistä sivujen jäämiseen on se, että useilla Instagram-tileillä on sama profiilikuva mutta eri käyttäjätunnukset. Tämä tarkoittaa, että olet jotenkin sekoittanut Instagramin ja todistat yhtä tämän sovelluksen virheistä! (Ehkä Instagram on ratkaissut tämän ongelman, kun luet tämän artikkelin).

Seuraa siksi alla olevia ohjeita nähdäksesi, jatkuuko ongelma!

Päivitä Instagram

Kun olet poistanut Instagramin, etsi Googlesta “vanha versio Instagramista”, lataa Instagramin uusin versio ja asenna se sitten puhelimeesi. Tämän jälkeen sinun on kirjauduttava sisään tilillesi. Tarkista nyt, onko ongelma ratkaistu ja näetkö seuraajasi ja seuraajasi heidän luetteloissaan vai et!

Poista ohjelman asennus ja asenna se uudelleen

Jos huomaat, että sovelluksen päivittäminen ei auta, yritä poistaa sovellus ja asentaa se uudelleen. Sinun on kirjauduttava sisään uudelleen nähdäksesi, onko ongelma ratkaistu.

Varmista, että et ole kirjautunut sisään toisella tilillä! (Joskus tämä tapahtuu häiriötekijöiden vuoksi)

Joillakin Instagram-käyttäjillä on useampi kuin yksi Instagram-tili, ja joskus he unohtavat olevansa toisella tilillä. Joten ennen kuin olet huolissasi seuraajiesi tai seuraajien katoamisesta, suosittelemme tarkistamaan Instagram-käyttäjänimesi varmistaaksesi, että olet Instagram-tililläsi. Tämä ongelma ilmenee, kun useilla Instagram-tileillä on sama profiilikuva mutta eri käyttäjänimet.

Jätä Instagram rauhaan muutamaksi tunniksi.

Yritä ottaa yhteyttä Instagram-yritykseesi! (Instagram-ohjekeskus)

Huomautus: Jos pieni määrä seuraamistasi ihmisistä katoaa yhtäkkiä, he todennäköisesti poistuvat Instagramista ikuisesti ja poistavat tilinsä.

Jos et näe seuraajiesi tai seuraajiesi luetteloa, kokeile kaikkia yllä olevia vaiheita.

Jos haluat piilottaa tietoisesti seuraamiesi henkilöiden luettelon, on sanottava, että valitettavasti Instagram ei tällä hetkellä mahdollista tätä! Ja se ei toimi!

Älä murehdi liikaa virheistä, puuttuvista sivuista tai muusta vastaavasta! Instagram ei ole sovellus, joka kestää epäonnistumisen tai jolla on ratkaisematon ongelma.

On tärkeää, että käytät Instagramia hyvin liiketoiminnassasi.

Mitä vaikutuksia sillä on liiketoimintaamme, jos emme näe seuraamiamme sivuja?

Instagramissa on satoja ja satoja ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka auttavat yritystäsi kasvamaan! Ei tarvitse huijata ja käyttää outoja menetelmiä! Ja on jopa osoitettu, että sivustot, jotka ostavat väärennettyjä, tykkäävät tai katselevat seuraajia, rankaisee ikuisesti Instagram-algoritmit, eikä niiden ole tarkoitus auttaa kyseistä yritystä!

Seuraavien sivujen näkemättä jättäminen, seuraajien piilottaminen jne. ovat turhia asioita! Sen sijaan sinun on luotava kohdeyhteisösi haluamaa sisältöä, luotava optimoitu profiili, oltava vuorovaikutuksessa, katsottava livenä ja luotava videoita, mainostettava, löydettävä tapa tutkia, analysoida jne. tavoittaaksesi tuhansia Instagram-seuraajia. Saavuta Todellisuus.

Loppuhuomautukset

Varmista, ettet näe seuraavia sivuja!

Nykymaailmassamme Instagramista on tullut sosiaalisten verkostojen palvelija. Nykyään tuhannet yritykset ovat aktiivisia Instagramissa, ja saatat yllättyä, kun tiedät, että ne ansaitsevat yli 6 miljoonan dollarin kokopäivätuloa Instagramista!

Instagram ei ehkä ole itsenäinen verkkosivusto, mutta siinä on ominaisuuksia, jotka ovat jopa verkkosivustoa hyödyllisempiä yrityksellesi.

Tässä artikkelissa yritimme kertoa sinulle seuraavista sivuista, jotka eivät näytä ongelmaa, ja muista Instagram-temppuista. Toivomme, että tämä artikkeli oli hyödyllinen sinulle.

Sisällysluettelo