Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Sykkeen ja hengitystiheyden seuraaminen iPhonessa Google Fit -sovelluksella

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sykkeen ja hengitystiheyden seuraaminen iPhonessa Google Fit -sovelluksen avulla

Google Fit saa aika ajoin paljon uusia ominaisuuksia. Pixel-käyttäjille sovellus tarjoaa mahdollisuuden tarkistaa sykkeen helposti puhelimen kautta, ja nyt tämä ominaisuus on saatavilla myös iOS:lle. Joten nyt ne joilla ei ole Älykäs kannettava voivat käyttää sovellusta tarkistaakseen sykensä ja hengitystiheytensä iPhonessa. Tässä artikkelissa opastamme sinua seuraamaan sykettä iPhonessa Google Fit -sovelluksella.

Lue myös | 5 parasta iPhonen ominaisuutta terveelliseen elämäntapaan

Seuraa sykettä ja hengitystiheyttä iPhonessa

Huomaa, että kyky tarkistaa sykettä ja hengitystiheyttä ei ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla, joten sinun ei pitäisi nähdä tätä heti Puhelimessasi. Saat sen kuitenkin pian Google Fit -sovelluksen päivityksen kautta.

Vaiheet sykkeen seuraamiseksi iPhonessa

1. Avaa Google Fit -sovellus iPhonessasi.

2. Napauta kolmea vaakaviivaa alavalikosta. (Kolmas symboli alusta).

3. Valitse nyt “Vitals” seuraavan sivun luettelosta.

4. Napauta “Tarkista sykkeesi” -osiossa “Aloita”.

5. Noudata sitten näytön ohjeita ja jatka Napauttamalla “Seuraava”.

6. Nyt Google Fit pyytää lupaa kamerallesi. Napauta “Salli” ponnahdusikkunassa.

7. Kun kamerasi on auki Google Fitissä, aseta sormesi kameran linssiin ja pidä sitä paikallaan.

Näyttöön tulee viesti, joka ilmoittaa, että sykettä mitataan. Jos liikutat sormeasi tai jokin muu liike havaitaan, näet viestin. Pysy rauhallisena, niin sykkeesi mitataan. Voit sitten tallentaa tämän napauttamalla “Tallenna mittaus”.

Vaiheet hengitystaajuuden tarkistamiseksi iPhonessa

1 Avaa Google Fit -sovellus puhelimessasi.

2. Napauta uudelleen kolmea vaakaviivaa ja valitse “Vitals”.

3. Napauta nyt ”Ensimmäiset vaiheet” kohdassa Seuraa hengitystiheyttä.

4. Napauta Seuraava uudelleen, kun ohjeet tulevat näyttöön.

5. Nyt Google Fit alkaa mitata hengitystiheyttäsi seuraamalla nenäsi ja rintakehäsi liikkeitä. Varmista siis, että näyt kamerassa ohjeiden mukaisesti.

6. Sinun on asetettava itsesi kameraan ja pysyttävä paikallaan hengittäen normaalisti, muuten et saa vakaita lukemia.

Se siitä. Se näyttää hengitystiheytesi, kun se saavuttaa 100 %. Voit sitten tallentaa tietosi sovellukseen.

Kuinka se toimii?

Kun asetat sormesi iPhonen kameratunnistimen päälle, Google Fit seuraa sensoriin tulevaa valoa ja mittaa sykettä sormenpääsi verenkierron perusteella.

Vaihtoehtoisesti voit pitää sormenpäätäsi valonlähteen edessä. Google Fit voi sitten mitata sykettä uudelleen seuraamalla sormen värin muutoksia verenkierron perusteella.

Mitä tulee hengitystiheysominaisuuteen, se seuraa hengitystäsi puhelimen etukameran avulla, kun pidät sitä paikallaan edessäsi ja näet rintakehän alueen näytössä.

Sovellus kehottaa sinua pysymään paikallaan, jos hengitystä ei tunnisteta oikein. Sovellus havaitsee rintakehän hienovaraiset liikkeet hengityksen aikana ja mittaa hengitystiheyttäsi.

Näin voit mitata ja seurata sykkeesi ja hengitystiheytesi iPhonessa ilman älykelloa tai kuntoseurantalaitetta. Pysy kuulolla, jos haluat lisää tällaisia ​​teknisiä vinkkejä!