Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Tallennustietojen käsittely: Akut sähkövaraston sijaan

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tallennustietojen käsittely: Akut virransäästön sijaan

Sähkön varastointi: Vaikka uusiutuvat energialähteet voivat tuottaa osan tästä sähköstä tietyin väliajoin, kuten yöllä, kun aurinkoa ei voida käyttää, uusiutuvan energian ratkaisu rajoittuu akkuihin.

Esittelemällä idean tietoparistoista tutkijat ovat ehdottaneet vastausta tähän haasteeseen, jota tarkastelemme tämän numeron Mobile World -osiossa. Viittaan myös uuteen menetelmään koronariskialueiden Ennustamiseen.

Yksi haasteista uusiutuva energia on se, että luonnonvaroja, kuten aurinko tai tuuli, ei ole aina saatavilla. Toisin kuin fossiiliset polttoaineet Sähköntuotanto ei perustu uusiutuviin energialähteisiin ja on keskeytetty tuntikausia päivässä.

Yksi tapa vastata tällaisiin haasteisiin on käyttää akkuja sähkön tuottamiseen. Vaikka akkujen valmistustekniikka on kasvanut merkittävästi viime vuosina, on edelleen mahdotonta varastoida akkuihin suuria määriä energiaa.

Etelä-Kalifornian yliopiston tutkijat ovat ehdottaneet “tietoparistoja” tämän ongelman ratkaisemiseksi.

Ideana on käsitellä tietoja aikavälein, jotka eivät rajoitu sähköntuotantoon ennustamalla datakeskusten työkuormia ja tallentamalla näiden prosessien tulokset myöhempää käyttöä varten.

Koska tietojen tallennus on paljon helpompaa kuin SähkövarastoTämä olisi optimaalinen tapa hyödyntää uusiutuvia luonnonvaroja paremmin.

Esimerkiksi sen sijaan, että varastoisimme aurinkopaneelin tuottaman energian akkuun datakeskuksen yökäyttöä varten, voimme suorittaa nämä prosessit ennustamalla laskelmia, joita datakeskus tarvitsee, kun virta on päällä.

Sitä tuotetaan. Tässä tapauksessa datakeskus voi tallentaa nämä tiedot myöhempää käyttöä varten. Tätä laskelman määrää voidaan verrata palapeliin, koska jokainen pala on osa palapeliä. Tärkeintä on, että käytännössä suuri osa laskennallisesta vaivasta on ennustettavissa.

Kuva 1 – Tutkijat ovat kehittäneet idean tietoparistoista uusiutuvien energialähteiden jatkuvaan käyttöön.

Esimerkiksi useimmat laskelmat voidaan ennustaa ilman datakeskuksen käsittelyä. Lisäksi merkittävä osa laskentatuloksista voidaan käyttää erilaisissa Sovelluksissa. Tässä tapauksessa päällekkäisten tehtävien poistaminen voi saavuttaa lisäsäästöjä virrankulutuksessa, eikä meidän tarvitse toistaa laskelmia joka kerta.