Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Tämä henkilö ei ole tavoitettavissa Messengerissä: Explained

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tämä henkilö ei ole tavoitettavissa Messengerissä: Selitetty

Messenger on Facebookin sisäinen tekstiviestisovellus, joka on ollut käytössä jo jonkin aikaa. Vaikka Facebook on käyttänyt paljon aikaa ja vaivaa Sovelluksen kehittämiseen, se saattaa silti hämmentää joitain.

Tässä artikkelissa keskustelemme “Tämä henkilö ei ole saatavilla Messengerissä” -virheestä ja joistakin Mahdollisista ratkaisuista.

Lue myös: Miksi Facebook ei toimi? 7 korjausta

Useimmissa tapauksissa, jos näet tämän virheilmoituksen, on todennäköistä, että toinen henkilö on estänyt sinut Messengerissä. On kuitenkin myös muita syitä, miksi tämä ongelma voi ilmetä.

  • Käyttäjä poisti kannen: Jos toinen henkilö poisti keskustelun (tahallisesti tai vahingossa), et ehkä voi tavoittaa häntä.
  • Käyttäjätili on poistettu käytöstä: Toinen melko yleinen syy: Jos henkilö, jonka kanssa puhut, deaktivoi tilinsä, näet tämän virheilmoituksen.
  • Estit henkilön: Ehkä yrität vain lähettää viestin jollekulle, jonka olet estänyt. Kumoa henkilön esto jatkaaksesi keskustelua.

Lue myös: Mitä tapahtuu, jos estät jonkun Messengerissä?

Rehellisesti sanottuna, jos toinen henkilö estää sinut, et voi tehdä siinä tilanteessa paljon. Voit kuitenkin tarkistaa, estääkö joku sinua Facebookissa vai ei käytä tätä opasta.

Jos näin ei kuitenkaan ole, tässä on joitain asioita, joita voit kokeilla.

Yritä lähettää viestipyyntö

Yksi tapa tavoittaa haluamasi henkilö on mennä hänen Facebook-profiilinsa ja lähettää viestipyyntö. Jos henkilö on samaa mieltä, voit aloittaa keskustelun uudelleen.

Tarkista estoluettelosi

Seuraavaksi sinun tulee tarkistaa estoluettelostasi, ettet ole vahingossa estänyt henkilöä, johon haluat ottaa yhteyttä.

  • Avaa Facebook-sovellus ja napauta hampurilaiskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  • Vieritä alas ja napauta Asetukset ja tietosuoja. Näpäytä asetukset pysy menossa.
  • Vieritä ja napauta esto alla Yksityisyys.
  • Tarkista, onko henkilö tässä luettelossa. Jos on, napauta Avata Napsauta painiketta avataksesi sen lukituksen.

Lue myös: Kuinka lopettaa jonkun seuraaminen Facebookissa?

Sisällysluettelo