Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Tapaa suosittu kryptopörssi Kraken

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tutustu Krakeniin, suosittuun kryptovaihtoon

Kraken on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista kryptopörsseistä. Pörssi, joka on pystynyt vastaanottamaan monia tapahtumia ja käyttäjiä korkean tietoturvansa, erilaisten kaupankäyntipalveluidensa ja pitkän historiansa ansiosta, tukee noin 80 kryptovaluuttaa. Cracking Exchangella on useita etuja ja haittoja. Tässä artikkelissa tutkimme Krakenin Ominaisuuksia ja rekisteröintiprosessia tällä kauppapaikalla.

Mikä on Kraken Exchange?

Kraken on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista kryptovaluuttapörsseistä, ja se on ollut olemassa vuodesta 2011 lähtien. Jesse Powell perusti pörssin. Asianmukaisesti Coinmmarkkinoida KansiTämän alustan isännöimän pääoman määrä on noin 1,3 miljardia dollaria.

Vaikka pääsy Krakenin valuutanvaihtopisteeseen Iranissa ei ole mahdollista kansainvälisten pakotteiden vuoksi, tämä kauppapaikka tarjoaa palvelujaan noin 200 maassa ympäri maailmaa. Pörssin pääkonttori sijaitsee San Franciscossa ja työllistää noin 250 henkilöä. Bitcoin (BTC) ja Light Coin (LTC) olivat ensimmäiset kryptovaluutat, jotka listattiin Kraken-pörssiin.

Kraken Exchangen edut

Cracken Exchange on yksi vanhimmista alustoista kryptovaluuttojen ostamiseen ja kryptosijoittamiseen. Vaikka Cracken ei ole ollut vahva kilpailija Binancelle tai CoinBaselle kaupankäyntivolyymien suhteen, se on yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista digitaalisen valuutan alustoista. Tämän vaihdon edut ovat:

Kohtuulliset palkat

Yksi käyttäjien ja sijoittajien suurimmista huolenaiheista on palkkioiden kustannukset. Useimmat pörssit yrittävät pitää kauppiaat ja käyttäjät tyytyväisinä asettamalla pienimmän mahdollisen maksun. Tämä aihe on erittäin tärkeä myös iranilaisille käyttäjille. Krakenin vaihtomaksut vaihtelevat 0–0,26 % tapahtumasta salasanojen, käyttäjätason ja tapahtuman tyypin mukaan.

Kraken on määrittänyt useita käyttäjätasoja. Mitä enemmän liiketoimia käyttäjällä on tai mitä enemmän hän tekee, sitä pienempi palkkio.

Osta fiat-valuutalla Krakenissa.

Jotkut pörssit eivät salli käyttäjien käyttää kansainvälisiä luottokortteja ja varat on siirrettävä pörssille muilta alustoilta, jotta sijoittaminen voidaan aloittaa. Kraken Exchange on mahdollistanut digitaalisten valuuttojen ostamisen luottokorteilla. Tämän avulla käyttäjät voivat helposti muuntaa fiat-valuuttansa (kansallinen valuutta) kryptovaluutoiksi.

Tukee laajaa valikoimaa kryptovaluuttoja

Cracken on yksi pörsseistä, joka tukee suhteellisen monia digitaalisia valuuttoja. Kauppiaat ja sijoittajat toimivat yleensä alustoilla, joilla on monia osto- ja myyntivaihtoehtoja.

Joka päivä näemme uusien kryptovaluuttojen kehittymisen. Monilla näistä digitaalisista valuutoista on valoisa tulevaisuus, joten monet ihmiset ovat kiinnostuneita sijoittamaan niihin. Pörsseissä on myös kovaa kilpailua kryptovaluuttojen listaamisessa. Sillä välin käyttäjien pääoman turvallisuus on säilytettävä. Tästä syystä ei ole järkevää listata sitä, kun Ramzarz on kehitetty. Tuettujen kryptovaluuttojen määrän tasapainottaminen, sijoittajien turvaaminen, suosittujen kryptovaluuttojen tukeminen sekä petosten ja väärinkäytösten estäminen ovat avaimia menestyksekkääseen vaihtoon, joka tyydyttää käyttäjiä.

Kehittyneet kaaviot ja työkalut

Cracken Exchange tarjoaa käyttäjille edistyneitä työkaluja ja kaavioita markkinatrendien analysoimiseksi. Lisäksi muut tämän pörssin ominaisuudet, kuten tapahtumahistorian näyttäminen kaaviossa ja selaimen ilmoitusten mahdollistaminen, auttavat käyttäjiä saavuttamaan parempia tuloksia ja parempaa kannattavuutta.

Ota mobiilisovellus käyttöön

Yksi Kraken-pörssin eduista on se, että se tarjoaa mobiilisovelluksen Android- ja iOS-versioissa. Näin käyttäjät, joilla on erilaisia ​​laitteita ja ehtoja, voivat rekisteröityä ja sijoittaa Kraken-alustaan. Krakenin kehitystiimi on kehittänyt useita erilaisia ​​sovelluksia tarjotakseen käyttäjille erilaisia ​​palveluita ja ominaisuuksia, jotka täyttävät kaikki kaupankäynti- ja sijoitustarpeet.

24 tunnin tuki

Digitaalisten valuuttojen maailma on täynnä epäselvyyttä ja monimutkaisuutta. Aloittelijoiden ja jopa kryptoammattilaisten on joskus neuvoteltava asiantuntijoiden kanssa kaupankäyntiongelmistaan. Krakenin 24 tunnin tuki rauhoittaa sijoittajia. Tiimi tutkii ongelmia ja kysymyksiä ja kommunikoi käyttäjän kanssa online-chatin kautta.

Omaisuuden turvallisuus Krakenissa

Yksi tärkeimmistä tekijöistä Kraken-pörssin suosion lisäämisessä on omaisuuden korkea turvallisuus. Tällä kaupankäyntialustalla 95 % varoista tallennetaan offline-tilaan. Tämä pörssi on saanut FinCEN-lisenssin. Kraken noudattaa myös korkeimpia pankki- ja lakistandardeja. Lisäksi tässä vaihdossa on mahdollista ottaa käyttöön kaksivaiheinen todennus (2FA).

Steam Ramzarz

Varma tapa ansaita rahaa on käyttää kryptovaluuttoja tai digitaalisia talletusvaluuttoja. Tikkumenetelmällä käyttäjä vuorotellen estää joitakin kryptovaluuttoja vaihtotilillä ja saa voittoa. Vaikka pihvipalkkio on pienempi kuin kaupasta saatava voitto, siihen liittyy paljon vähemmän riskejä ja se on hyvä ratkaisu monille ihmisille.

Steam Ramzarz

Marginaali- ja futuurikauppa

Marginaalikauppa on yksi digitaalisten valuuttojen tärkeimmistä markkinamahdollisuuksista. Vaikka nämä liiketoimet ovat riskialttiita, ne ovat tehneet monet ihmiset rikkaita nykyään. Kraken Exchange on luonut edellytykset tällaisille liiketoimille erilaisilla vipuvaikutuksilla. Tässä pörssissä kryptovaluutoilla voidaan käydä kauppaa lyhyen ja pitkän aikavälin positioissa.

Marginaalikaupan lisäksi pörssi tarjoaa futuurikauppaa Bitcoinille, Ethereumille, Light Coinille ja Ripplelle.

Cracking Exchangen haitat

Ehkä Kraken Exchangen suurin ongelma on työskentely sen käyttöliittymän kanssa. Krakenin käyttöliittymä on suhteellisen monimutkainen. Siksi aloittelijat ja kokemattomat käyttäjät voivat kohdata ongelmia ja haasteita. Toinen Kraken-pörssin kritiikki on tuen ja käyttäjien kysymysten ja huolenaiheiden käsittelyn nopeus. Vaikka tämän keskuksen tukijärjestelmä on aktiivinen 24 tuntia vuorokaudessa, pyyntöjen suuren määrän ja online-chat-prosessin hitauden vuoksi käyttäjät saattavat joutua odottamaan minuutteja tai tunteja vastausta.

Ilmoittautumiskoulutus Kraken-pörssissä

Ensimmäinen askel

Rekisteröityäksesi Krakeniin sinun tulee ensin käydä tällä vaihtosivustolla osoitteessa Kraken.com ja napsauta Luo tili -vaihtoehtoa. Valitettavasti iranilaisia ​​käyttäjiä on estetty pääsemästä tälle verkkosivustolle. Siksi sinun on käytettävä IP-muutospalveluita muodostaaksesi yhteyden Kraken-keskukseen.

Vaihe kaksi

Toisessa vaiheessa sinun on annettava perustiedot, kuten sähköpostiosoite, käyttäjätunnus ja salasana.

Vaihe kaksi

Vaihe kolme

Tietojen täyttämisen jälkeen lähetetään sähköposti, jossa on aktivointikoodi. Syötä koodi ja napsauta “Aktivoi tili” -vaihtoehtoa, jolloin pääset seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe kolme

Vaihe neljä

Tässä vaiheessa tilisi luodaan. On suositeltavaa ottaa kaksivaiheinen todennus käyttöön tilin avaamisen jälkeen. Tätä tarkoitusta varten voit siirtyä profiiliosion “Turvallisuus” -osioon ja napsauttaa sitten “2FA-asetus” -vaihtoehtoa.

mustekala

Vaihe viisi

“Aktivoi nyt” -vaihtoehdon napsauttaminen ottaa käyttöön kaksivaiheisen todennuksen.

mustekala

Viimeinen vaihe on rekisteröityminen Krakeniin.

Asenna sitten Google Authenticator -ohjelmisto matkapuhelimeesi ja skannaa QR-koodi Sovelluksessa. Koodisovellus kehottaa syöttämään sen tämän osan lopussa.

mustekala

On myös mahdollista ottaa käyttöön kaksivaiheinen todennus kryptovaluuttojen ostamiseen ja myymiseen tai varojen tallettamiseen ja nostamiseen.