Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Tarkastellaan Coati- ja Panda-algoritmien keskeistä eroa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Coati- ja Panda-algoritmien välisen keskeisen eron tutkiminen

Tässä artikkelissa keskustelemme Coati- ja Panda-algoritmien eroista. Perustamisesta lähtien GoogleTämä hakukone on aina yrittänyt vastata käyttäjilleen parhaalla mahdollisella tavalla käyttämällä useita algoritmeja. Google ei toimi yhdellä algoritmilla, vaan usealla algoritmilla. Ymmärtämällä käyttäjien uudet tarpeet ja vaatimukset, kehitetään uusi malli täydentämään aiempien algoritmien suorituskykyä. Coati-algoritmi on yksi niistä algoritmeista, jotka on suunniteltu täydentämään Panda-algoritmin toiminto. Liity kanssamme keskustelemaan erosta Coati-algoritmin ja Panda-algoritmin välillä:

Ero Coati-algoritmin ja Panda-algoritmin välillä suorituskyvyn näkökulmasta

Jotta voimme keskustella Coati- ja Panda-algoritmien välisistä eroista, meidän on ensin tiedettävä, mitä vaatimuksia kukin näistä algoritmeista on suunniteltu ratkaisemaan. Google kehittää algoritmejaan käyttäjien uusien tarpeiden ja vaatimusten perusteella. Panda-algoritmi syntyi, kun Google luokitteli hakutulokset laadun perusteella. Tässä tapauksessa käyttäjät voivat saada laadukkaampaa sisältöä hakutuloksissa. Panda-algoritmilla oli aluksi valtava rooli käyttäjien tyytyväisyydessä.

Esimerkiksi avainsanoja etsiessään käyttäjät eivät joutuneet näkemään sisältöä merkityksettömien tulosten yläosassa, vaan sisältö oli täynnä avainsanoja, joita he etsivät. Panda-algoritmi rankaisee päällekkäistä sisältöä. Siksi parhaita tuloksia etsivien käyttäjien piti mennä töihin ja tilata sisällöntuottajat itse. Panda oli erittäin herkkä kopioinnille ja tunnisti nopeasti kopioidun sisällön ja määräsi sakkoja. Panda pystyi auttamaan Googlea mittaamaan sisällön laatua, mutta käyttäjät odottavat Googlelta enemmän joka päivä. Joten Google päätti korjata Pandan puutteet. Coati-algoritmi kirjoitettiin auttamaan Googlea mittaamaan yhä paremmin. Tämän seurauksena Coati-algoritmin ja Panda-algoritmin eroa tarkasteltaessa voidaan sanoa, että Coati-algoritmi mittaa laatua tarkemmin ja sillä voisi olla parempi laatuluokitus.

Ero on nimeämisessä!

Coati-algoritmin ja Panda-algoritmin välisen eron tarkistamiseksi voit myös tarkastella eroa kahden eläimen välillä, joiden mukaan nämä kaksi algoritmia on nimetty. Ensinnäkin sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, että molemmat eläimet ovat mustia ja valkoisia. Panda on täysin mustavalkoinen, mutta takki on samanlainen eläin, joka ei ole vain mustavalkoinen, vaan jolla on myös erivärinen runko eikä se ole kaksivärinen. Tämä nimikkeistö haluaa tuoda esiin eron, että Pandan mukaan sisältökategorioita on kaksi: musta ja valkoinen, mikä tarkoittaa hyvää tai kaksinkertaista.

Samaan aikaan Coati-algoritmi luokittelee ne valkoisista mustiin. Tämä algoritmi voi myös tehdä sisällön harmaaksi mustavalkoisen sijaan, kuten Panda. Kuten voit arvata tämän algoritmin nimestä, Panda-algoritmi on hidas. Samalla Coati-algoritmi on ketterä ja nopea.

Ero Coati-algoritmin ja Panda-algoritmin välillä rohkaisun ja rangaistuksen suhteen

Jos haluamme puhua Coati- ja Panda-algoritmien eroista, meidän on puhuttava Googlen lähestymistavasta edistämiseen ja rangaistukseen. Googlella oli tapana luokitella sisältöä Panda-algoritmilla. Hyvä sisältö sai näkyä Googlen tuloksissa. Mustaksi katsotusta ja huonolaatuisesta sisällöstä rangaistiin. Siksi Panda-algoritmin tulos oli mustavalkoinen. Sisältö on joko poistettu tai lisätty hakutuloksiin. Coati-algoritmi käyttää pikemminkin rohkaisevaa kuin rankaisevaa lähestymistapaa. Kun korkealaatuinen sisältö luokitellaan tällä algoritmilla, se laskeutuu tulosten kärkeen. Huonolaatuinen sisältö sijoittuu alemmaksi, eikä sillä ole mahdollisuutta sijoittua tulosten kärkeen.

Coati-algoritmi on käyttäjälähtöisempi!

Coati-algoritmin ja Panda-algoritmin eroa tarkasteltaessa on tärkeää pitää mielessä, että Google on aina pyrkinyt keskittymään käyttäjien tyytyväisyyteen. Päivittäin Googlen algoritmeja on parannettu käyttäjien tyytyväisyyden lisäämiseksi. Näitä kahta algoritmia verrattaessa on syytä korostaa, että Coati-algoritmi keskittyy enemmän käyttäjätyytyväisyyteen ja huomioi sisällön laadun. Voidaan siis sanoa, että Coati-algoritmi, jota on täydennetty Google-hakukonetta tukevalla Pandast-algoritmilla, kiinnittää enemmän huomiota käyttäjätyytyväisyyteen.

SEO mittaa näihin kahteen algoritmiin!

Coati-algoritmin ja Panda-algoritmin välisen eron ymmärtäminen auttaa sinua suunnittelemaan erilaisia ​​SEO-toimintoja. Ennen Panda-algoritmin käyttöönottoa monet sisällöntuottajat keskittyivät enemmän avainsanojen tiheyteen parantaakseen SEO-asemaansa. Tänä aikana robottien käyttö sisällön kopioimiseen eri verkkosivustoilta oli yleistä. Voidaan sanoa, että ennen Panda-algoritmia tärkein SEO-toiminto voisi olla jatkuva sisällöntuotanto suurella avainsanatiheydellä.

Panda-algoritmin käyttöönoton myötä kopiointityö poistui SEO-käytännöistä. Tämä algoritmi oli erittäin herkkä päällekkäiselle sisällölle. Tällä tavalla SEO-käytännöt muuttuivat käyttäjäkeskeisiksi, ja sisällöntuottajat pyrkivät tuottamaan sisältöä käyttäjille hakukoneiden sijaan. Huonolaatuiseen sisältöön johtavien avainsanojen liiallisella käytöllä ei ole enää sijaa SEO-käytännöissä.

Tarve tutkia käyttäjiä Coati-algoritmin ja Panda-algoritmin välisen eron perusteella

Yksi tärkeimmistä toimenpiteistä, joka teki eron Coati-algoritmin ja Panda-algoritmin välillä, on tarve tarkistaa käyttäjien mielipiteet. Jotta voit tuottaa hyödyllistä sisältöä ja saavuttaa hyvän SEO-aseman Coati-algoritmin perusteella, sinun on keskityttävä käyttäjiin ja punnittava heidän mielipiteitään. Toimintasi arvioimiseksi on parempi tutkia käyttäjiä ymmärtääksesi paremmin heidän tarpeitaan. Kommenttisi vastaavat Googlen kommentteja Coati-algoritmin perusteella. Joten jos haluat muuttaa toimintojasi ja arvioita tämän uuden algoritmin perusteella, keskity käyttäjiin ja tutki heitä. Epäilemättä kaikki muut uudet algoritmit, jotka on otettu käyttöön tai otetaan käyttöön tulevaisuudessa, ovat käyttäjälähtöisiä.

Coati-algoritmi Googlessa ja sakko päällekkäisestä sisällöstä

Yksi suurimmista eroista Pandan ja Coati-algoritmien välillä Googlessa on rangaistus tai rohkaisu. Panda-algoritmi sai sen näkymään hakutuloksissa tarkistamalla sisällön, jos sitä ei pidetty päällekkäisenä. Jos sisältö kuitenkin arvioitiin toistuvaksi ja huonolaatuiseksi Panda-algoritmin mukaan, siitä rangaistiin. Samalla Coatin algoritmi mahdollistaa ei-toistuvan ja laadukkaan sisällön priorisoinnin hakutuloksissa. Huonolaatuisemmalla sisällöllä on alhaisempi prioriteetti tuloksissa, ja päällekkäinen ja huonolaatuinen sisältö poistetaan hakutulosluettelosta. Voidaan sanoa, että Panda-algoritmin Suorituskyvyn perustana on rangaistus, kun taas Coati-algoritmin suorituskyvyn perustana on hyvän ja laadukkaan sisällön edistäminen.

Coati-algoritmi Googlessa ja hakutulosten käyttäjäsuuntautumisen parantaminen

Googlen Coati-algoritmi on samanlainen kuin muut viimeaikaiset Googlen algoritmit. Se on suunniteltu auttamaan Googlea ymmärtämään ja vastaamaan paremmin käyttäjien tarpeisiin ja vaatimuksiin. SEO-asiantuntijat korostavat aina, että saadaksesi Googlen huomion ja luottamuksen sinun on tuotettava sisältöä käyttäjille. Oletetaan, että haluat tuottaa sisältöä ottamatta huomioon käyttäjien tarpeita ja toiveita ja vain algoritmien mukaan ja vain hakukoneille. Tässä tapauksessa et koskaan ole Googlen hakutulosten kärjessä.

Joten jos haluat olla hakutulosten kärjessä, tunnista ja tunnista käyttäjäsi ja kohdeyleisösi Huolellisesti. Yritä sitten luoda käytännöllistä ja hyödyllistä sisältöä heidän toiveidensa ja tarpeidensa perusteella. Tuottamalla jatkuvasti hyvää ja laadukasta sisältöä huomaat, että Google on tunnustanut sinut hyvänä sisällöntuottajana ja luottanut sinuun. Näin päädyt hakutulosten kärkeen.

Tietenkin sinun on suunniteltava säilyttää tämä asema ja Googlen luottamus ja tuottaa hyödyllistä sisältöä pitkällä aikavälillä ja jatkuvasti. Tutkimukset osoittavat, että mitä erikoisempaa olet ja mitä erikoisempaa ja laadukkaampaa sisältöä tuot käyttäjille tietyillä toiminta-alueilla, sitä paremmin menestyt.

Sisällysluettelo