Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Tarkastellaan joitain esimerkkejä yksinkertaisesta liikegrafiikasta

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tutustu esimerkkeihin yksinkertaisista liikegrafiikoista

Yksinkertainen liikegrafiikka koostuu yhdestä tai useammasta kuvasta tai tekstistä, jotka näytetään peräkkäisissä kehyksissä animoituna videona. Tämä lyhyt animaatio on tehokkain tapa välittää tietoa ja viihdyttää yleisöä.

esittely

Useimmat ihmiset käyttävät yksinkertaista liikegrafiikkaa suunnitellessaan verkkosivustojaan esitelläkseen haluamansa konseptit yleisölle mahdollisimman lyhyessä ajassa. Liikegrafiikkaa käytetään laajalti myös brändäyksessä ja asiakkaiden houkuttelemisessa, ja näin markkinoijat voivat saavuttaa upeita tuloksia. Tämän artikkelin otsikkoluettelo on: Mitkä ovat yksinkertaisen liikegrafiikan ominaisuudet? Yksinkertainen liikegrafiikka lisäämällä erikoistehosteita, logoliikettä, yksinkertaisen liikegrafiikan luominen After Effectsillä, liikegrafiikan tarkastelu lumisena päivänä, yksinkertaisen liikegrafiikan tarkastelu aihemerkinnällä, tarkastelu Yksinkertaisen liikegrafiikan luominen Kine Master -Sovelluksella.

Tarvittavat taidot, jotka jokaisella liikesuunnittelijalla on

Käsikirjoitus ja tarinankerronta

Yleensä liikesuunnittelijat voivat toteuttaa luovia ideoitaan kirjoittamalla käsikirjoituksia. Liikkuvan grafiikan tuotantoon tarkoitettujen käsikirjoitusten kirjoittaminen eroaa tavallisten käsikirjoitusten kirjoittamisesta. Tällaisiin skripteihin tulisi lisätä animaatioon liittyviä elementtejä. Kirjoittajien tulee esimerkiksi kuvata tarkasti tarinan päähenkilöiden ja liikegrafiikkakohtausten erityispiirteet. Itse asiassa liikegraafisen käsikirjoituksen kirjoittaminen on mahdollisuus esittää tarkasti tarinan kulku ja sen päähenkilöiden ominaisuudet. Videon käsitteet ja tavoitteet ohjaavat tarinan hahmoja.

Parasta, mitä liikegrafiikkasuunnittelijat voivat tehdä, on määrittää animaation kehys ja rakenne. Ota sitten yleisö mukaan videon pääkonseptiin ja tarkoitukseen kuvailemalla hahmoja ja persoonallisuuksia. Käsikirjoituksen genre ja tyyli ovat myös erittäin tärkeitä. Yleensä fantasia, tieteiskirjallisuus ja lasten genret ovat parhaita vaihtoehtoja liikegrafiikan luomiseen. Joka tapauksessa käsikirjoittajien tulee kiinnittää huomiota tarinan eri elementteihin yhdistääkseen yleisön animaation sisältöön.

Kykyä työskennellä ryhmässä ja kommunikoida muiden kanssa

Ammattimaisten liikesuunnittelijoiden on tehtävä yhteistyötä muiden suunnittelijoiden kanssa. Viestintätaitojen avulla ihmiset voivat selittää ideoitaan ja saada palautetta muilta. Liikegraafiset suunnittelijat voivat kuitenkin työskennellä itsenäisesti ja vapaasti. Työryhmissä on kuitenkin monenlaisia ​​tehtäviä, kuten: Kuten typografian luominen, 2D- ja 3D-kuvien suunnittelu, animaatioiden muokkaaminen jne., joita liikegraafinen suunnittelija voi työstää.

Jos liikesuunnittelijat haluavat työskennellä yksinomaan animaatioiden tuotantoyrityksissä, heillä on oltava vahvat ihmissuhdetaidot toimiakseen tehokkaasti suurissa ryhmissä. Kommunikointi muiden kanssa ei ole välttämätöntä vain keskusteluissa asiakkaiden ja kollegoiden kanssa, vaan se voi myös vaikuttaa vuorovaikutukseen yleisön kanssa. LinkedIn-sivusto on hyödyllinen ja hyvä sosiaalinen verkosto ihmisille, jotka haluavat tutustua muihin liikegrafiikan suunnittelijoihin ja tekijöihin eri puolilla maailmaa ja kommunikoida heidän kanssaan.

Liikesuunnittelijan luovuus

Liikesuunnittelijoina ihmisten on keksittävä mahtavia ja luovia ideoita ja esitettävä ne parhaalla tavalla. Luovuuden avulla liikegrafiikkasuunnittelijat voivat luoda ainutlaatuisia videoita. Ihmisten psykologiaan ja yleisön ominaisuuksiin tutustuminen ovat kaksi tärkeää aihetta luovan liikegrafiikan luomisessa. Suunnitteluperiaatteiden, kuten väriteorian, ymmärtäminen antaa myös liikesuunnittelijalle mahdollisuuden näyttää houkuttelevampaa sisältöä. Esimerkiksi pelkkä kaavioiden ja taulukoiden esittäminen opetuksellisessa liikegrafiikassa ei kiinnitä katsojan huomiota. Tästä syystä on parempi käyttää typografiaa ja infografiikkaa sopivilla värityksillä luodaksesi suuremman vaikutuksen yleisöön. Yksi parhaista tavoista inspiroitua muiden ideoista ja lisätä luovuutta on saada yleisöltä ja jopa asiakkailta palautetta, joka voi vaikuttaa suunnittelijoiden visioon ja luovien videoiden esittämiseen.

Liikesuunnittelijan piirustustaidot

Yleisesti liikegrafiikkasuunnitteluun kuuluu äänen ja visuaalisten tehosteiden lisääminen. Tätä varten liikesuunnittelijoiden on käytettävä osaamistaan ​​graafisesta kuvasuunnittelusta ja tietokoneohjelmistoista. Joskus kuvat kommunikoivat nopeammin kuin lauseet ja ovat yksi parhaista tavoista välittää Monimutkaisia ​​käsitteitä. Kuvien suunnittelusta ja liikegrafiikasta kiinnostuneilla ihmisillä on oltava tarvittavat taiteelliset taidot luoda graafisia suunnitelmia. Verkkokurssien osallistuminen, henkilökohtainen koulutus, liikegrafiikkaa koskevien kirjojen lukeminen ja jopa portfolioiden julkaiseminen ovat kaikki tapoja, joilla ihmiset voivat parantaa grafiikkataitojaan. Tie menestykseen on pitkä ja tämän alan taitojen hankkiminen vaatii paljon harjoittelua ja toistoa.

Liikesuunnittelijan ajanhallintataidot

Liikegrafiikkaprojektien työmäärän vuoksi suunnittelijoiden on kyettävä suunnittelemaan ja toteuttamaan tehtäviä tietyn ajan sisällä. Jakamalla tehtävät pienempiin osiin, projektin eri prosessit valmistuvat nopeammin. (Trello) on loistava työkalu, joka voidaan asentaa kaikille alustoille, kuten Windowsille ja Androidille. Tässä ohjelmassa on lähes kaikki ajanhallintaan, suunnitteluun ja tehtävien jakamiseen tarvittavat ominaisuudet. Lisäksi ihmiset, jotka haluavat käyttää online-ohjelmia, voivat valita verkkosivuston (Toggl). Käyttöliittymä on erittäin yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen. Sivuston toiminnot ovat myös erittäin mielenkiintoisia ajanhallinnan ja suunnittelun kannalta.

Grafiikkaohjelmiston käytön tuntemus

Liikesuunnittelijoiden tulee olla vähintään grafiikkaohjelmistojen taitoja. Muiden ohjelmistojen tuntemus auttaa myös suunnittelijoita näyttämään ammattimaisempia videoita. Ohjelmistot liikegrafiikan maailmassa muuttuvat nopeasti, joten suunnittelijoiden on pysyttävä ajan tasalla tällä alalla julkaistuista uusimmista teknologioista. Adobe Photoshop, After Effects, Cinema 4D, Illustrator ja Adobe Premiere ovat sopivia ja laajalti käytettyjä ohjelmistoja liikegrafiikan luomiseen. Kaikki suunnittelijat käyttävät näitä graafisia työkaluja animaatioiden luomiseen. Ohjelmistot, kuten Cinema 4D ja 3D Max, tarjoavat tarvittavat ominaisuudet 3D-animaatioiden luomiseen.

Lisäksi Adobe After Effects on tietokoneohjelmisto, jota liikesuunnittelijat käyttävät visuaalisten tehosteiden lisäämiseen videoihinsa. Mahdollisuus työskennellä tämän ohjelmiston kanssa antaa suunnittelijoille mahdollisuuden tarjota korkealaatuisia videoita. Adobe Illustrator -ohjelmiston avulla voit nopeasti luoda animoituja logoja ja muuta verkkosivuston suunnittelussa tarvittavaa liikegrafiikkaa. Tämä ohjelmisto nopeuttaa yksinkertaisten animaatioiden suunnittelua.

Useimmiten liikesuunnittelija esittelee lopullisen videonsa äänellä. Ääni, kuten kuvat ja teksti, voi auttaa katsojaa ymmärtämään paremmin videon aiheen. Musiikin kopiointi ja lisääminen tapahtuu videoliikegrafiikan tuotannon viimeisessä vaiheessa. Tietenkin liikesuunnittelijat kiinnittävät kuvakäsikirjoituksia suunnitellessaan huomiota myös liikegrafiikan ääniin ja niiden yhdistämiseen kuviin.

Mitkä ovat yksinkertaisen liikegrafiikan ominaisuudet?

Yksinkertaisen liikegraafisen suunnittelun tarkoitus on esittää ideoita ja käsitteitä, jotka ovat yleensä aikaa vieviä ja monimutkaisia ​​selittää. Vaikka Internetissä on paljon tylsää sisältöä, houkuttelevan ja laadukkaan liikegrafiikan luominen voi houkutella yleisön katsomaan videota. Liikegrafiikkavideot sisältävät vähintään yhden kuvan, ja suunnittelijat voivat lisätä lyhyitä ääniä. Tätä videosisältöä valmistettaessa äänen ja musiikin lisääminen saa yleisön ymmärtämään animaation kohdat paremmin.

Yksinkertaisen liikegrafiikan pääominaisuus on, että se korostaa vähintään yhtä kohtaa tai käsitettä. Useimmat liikegrafiikkavideot ovat lyhyitä, ja yleisö voi oppia erilaisia ​​aiheita lyhyessä ajassa. Logoliike on yksi yksinkertaisimmista liikegrafiikkatyypeistä, joka voi houkutella suuren yleisön ja pysyä katsojan muistissa mielenkiintoisilla äänillä. Logoliikkeet voivat tehdä yleisöön niin suuren vaikutuksen, että he muistavat tuotemerkin aina ja missä tahansa sen näkevät.

Yksinkertainen liikegrafiikkasuunnittelu lisäerikoistehosteilla

Cinema 4D:ssä, After Effectsissä, Adobe Premieressä, Illustratorissa jne. on erilaisia ​​erikoistehosteita sekä ohjelmistoja yksinkertaisen liikegrafiikan luomiseen. Nämä erikoistehosteet muuttavat kuvat kauniisti animaatioiksi ja näin voidaan luoda erittäin ammattimaisia ​​liikegrafiikkavideoita. Logo Motionille on myös monia valmiita liikekuvioita, joiden avulla voidaan luoda mielenkiintoisia ja viihdyttäviä animoituja logoja. Käsikirjoitus, jossa on tietty kehys, hahmojen suunnittelu ja animaatiomenetelmä, sopivat värit ja tasojen hallinta ovat tärkeitä huomioitavia seikkoja luotaessa liikegrafiikkaa ja käyttämällä erikoistehosteita.

Motion logo

Tiedämme, että yksinkertaisia ​​geometrisia muotoja, kuten logoja ja hattuja, voidaan näyttää lyhytliikegrafiikkana. Esimerkiksi melkein kaikki kaiken ikäiset tietävät animaatioyhtiö Disneyn kuuluisan logon. Tämä logo näkyy tämän yrityksen elokuvien, animaatioiden ja mainosten alussa. Aina kun yleisö näkee tämän logon, he muistavat Disneyn (Disney Company) ja ymmärtävät, että tämä yritys esittää animaatiota. Kaiken tyyppisiä logoja voidaan animoida eri tavoin. Yksinkertaisimmillaan suunnittelijat voivat lisätä logon houkuttelevuutta vaihtamalla sen väriä.

Luo yksinkertaista liikegrafiikkaa After Effectillä

Luodaksesi yksinkertaista liikegrafiikkaa After Effects -ohjelmistossa, napsauta Uusi sävellys -vaihtoehtoa. Voit muuttaa taustaväriä avoimen ikkunan Sävellysasetukset-osiossa. Suunnittele seuraavaksi graafinen kuva tai lisää haluamasi kuva napsauttamalla Tuo tiedosto -vaihtoehtoa. Sijoittamalla kuvan sivun viimeiseen osaan (Comp1) voit asettaa kuvan liikkeen ajan ja tyypin. Toisin sanoen, valitse Muunna (Comp1) -osiossa ja napsauta sijaintia muuttaaksesi kuvan sijaintia peräkkäisinä sekunneina. Valitse esimerkiksi 2 sekuntia aikajanalta ja siirrä kuvaa vasemmalta oikealle. Tässä vaiheessa kuvan animaatio on valmis ja voit lisätä haluamasi tekstin liikegrafiikkavideoon valitsemalla sivun yläreunasta T-vaihtoehdon.

Snow Day Motion Graphics Review

Voit lisätä kuvaan lumisadetta käyttämällä After Effects -ohjelmiston erikoistehosteita (tehosteita). On myös mahdollista muuttaa kuvien valoa ja väriä päivä- ja yötilojen luomiseksi. Aloita työskentely syöttämällä haluamasi kuva After Effects -ohjelmistoon. Jos haluat lisätä lumisateeseen liittyviä erikoistehosteita, etsi Lumisade-vaihtoehto Tehosteet-osiosta ja sijoita se kuvaan. Lumisateen erikoistehosteasetukset näkyvät ohjelmiston vasemmalla puolella. Tämän avulla voit nähdä lumisateen ominaisuudet, kuten: Voit helposti muuttaa lumihiutaleiden kokoa, sateen nopeutta, tuulen nopeutta jne.

Jos haluat vaihtaa kuvan värin ja valon päivätilasta yötilaan, sinun on valittava “Käyrät”-erikoistehoste “Effect”-osiosta. Muuttamalla käyrän asetuksia voit näyttää päivä- ja yötilat kuvassa. Voit tehdä tämän luomalla päivätilan asettamalla kuvan valon himmeäksi ja kirkkaaksi ja muuttamalla sitten aikajanan muutamaksi sekunniksi. Tässäkin voit täyttää ja tummentaa kuvan kirkkautta ja väriä käyräasetuksissa. Voit nyt katsoa ja tallentaa Snow Day Motion Graphics -videosi.

Katsaus yksinkertaiseen liikegrafiikkaan merkinnästä

Korostamiseen tai rastittamiseen liittyvää liikegrafiikkaa voidaan käyttää verkkosivujen suunnittelussa tai luotaessa muita lyhyitä animaatioita. Suunnittele tätä varten ympyrä ja valitse kuva jossakin liikegrafiikkaohjelmistosta tai käytä näistä muodoista valmiita kuvia. Animoidaksesi kuvia, valitse 4 sekuntia Kuva ja aika -osiossa (aikajana), lähennä ympyrää ja korosta kuvat. Aseta videon kesto uudelleen 8 sekuntiin ja muuta ympyrän väriä ja valintamerkkiä. Jätä sen jälkeen kehys 12 sekuntiin ja palauta kuvat alkuperäiseen kokoonsa. Nyt viimeinen liikegrafiikkavideo on valmis ja sitä voi katsella. Voit suunnitella tämän yksinkertaisen liikegrafiikkavideon millä tahansa käytettävissä olevalla grafiikkaohjelmistolla.

Yleiskatsaus yksinkertaisen liikegrafiikan luomiseen Kine Master -sovelluksella

Suunnittele yksinkertainen liikegrafiikka avaamalla Kine Master -sovellus matkapuhelimellasi ja valitsemalla +-vaihtoehto. Liikegrafiikkavideon kehyskoko tulee määrittää vaihtoehdoista (1:1), (16:9) ja (9:16). Koko (1:1) sopii Instagram-sivuille, kun taas koko (9:16) valitaan usein YouTube- tai TV-ohjelmiin. Aseta näytön alaosassa viimeisen videon aika ja muuta taustaväriä. Teksti-vaihtoehdon avulla voit kirjoittaa haluamasi tekstin, ja Media-osiossa on myös vaihtoehtoja kuvien ja videoiden lisäämiseen. Tekstin ja kuvien näyttöjärjestys määräytyy kunkin liikegrafiikkakerroksen sijainnin mukaan Aikajana-osiossa. Kun olet lisännyt äänen “Audio”-osion kautta, yksinkertaisen liikegrafiikan luominen on valmis ja lopullinen video tallennetaan valitsemalla “Vie” -vaihtoehto.