Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Tarvitsetko ergonomisen hiiren? | Erityyppisten ergonomisten hiirten tuntemus – osa yksi

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tarvitsetko ergonomisen hiiren? | Erityyppisten ergonomisten hiirten tuntemus – osa yksi

Vastauksena on todettava, että käytetyt päälaitteet ja lisävarusteet voivat yleisesti ja pitkällä aikavälillä saada aikaan erittäin merkittäviä muutoksia, minkä vuoksi monet yritykset ovat aktiivisia laitteistojen ja ergonomisten komponenttien suunnittelussa ja kehittämisessä, käyttää tuhansia ja jopa miljoonia dollareita vuosittain tämän alan tutkimukseen ja kehitykseen.

Samaan aikaan hiirellä, johon käyttäjät kiinnittävät vähiten huomiota, voi olla suurin vaikutus, koska se hallitsee tietokonetta täysin ja tämä pieni hiiri pysyy käsissäsi tuntikausia päivän aikana.

Mikä on ergonominen hiiri?

Sana ergonomia yksinkertaisin sanoin korostaa mukavuutta ja tehokkuutta muiden asioiden, kuten kauneuden jne., edelle. Vaikka monet tuotteet ottavatkin ergonomian käsitteen huomioon lopputuotteen suunnittelussa ja toimituksessa, tätä ajatusta silmällä pitäen suunnitellut ja kehitetyt osat, laitteet, laitteet jne. ovat ottaneet useita askeleita eteenpäin ja luoneet ainutlaatuisia tuotteita.

Esimerkiksi tavallinen hiiri mahtuu mukavasti käteen ja antaa miellyttävän tunteen sitä käytettäessä. Lisäksi painikkeiden ja rullien asento voidaan valita helposti liikkuvaksi. Kaikkien tapausten lisäksi monet piilotetut tekijät vaikuttavat merkittävästi lopulliseen kokemukseen.

Vertailun ja ymmärtämisen lisäämiseksi ergonominen hiiri on suunniteltu kokonaan uudelleen alusta loppuun tällaisten vaurioiden todennäköisyyden vähentämiseksi, ja se on siirtynyt pois tavallisista esimerkeistä. Siksi käyttö joissakin luokissa on riippuvaista. Joskus tarvitaan jopa uudelleenkoulutusta hiiren kanssa työskentelemiseen! Nyt kun tiedämme sanan ergonomia merkityksen, tiedämme, että hiirellä, yhtenä PC-kotelon komponenteista, on tärkeä rooli tässä yhtälössä; Alla tutustutaan erityyppisten ergonomisten hiirten luokitukseen ja kunkin positiivisiin ja negatiivisiin kohtiin.

Vaakasuora ergonominen hiiri

Yleisin ergonomisten hiirten luokka, ns. vaakasuuntaiset hiiret, eroavat vain vähän vakiomalleista ja antavat käyttäjälle saman tunteen vaihtamiseen. Erityisiä ja joskus Monimutkaisia ​​kohtia ei vaadita; Sinun tarvitsee vain ostaa vaakasuora ergonominen hiiri markkinoilta ja käyttää sitä liittämällä se tietokoneeseen kuten järjestelmän nykyinen oletushiiri.

Vaakasuuntainen hiiri on tarkoitettu tarjoamaan käyttäjille ja kuluttajille paras mahdollinen tapa käyttää tietokonetta.

Kaikki osaavat käyttää ja työskennellä näiden hiirten kanssa, joten niiden jakaminen muiden perheenjäsenten kanssa ei ole iso juttu.

Lisäksi pelinopeuden puute on yksi tämän hiiriryhmän positiivisista piirteistä ja on tosiasia, että merkittävällä osalla ammattihiiristä ja olemassa olevista pelituotteista on myös horisontaalinen laskutusmuoto tai -muoto.

Nyt herää kysymys: Jos vakio- ja vaakahiiret ovat hyvin samankaltaisia, mitä hyötyä on ergonomisen tuotteen valmistelusta ja ostamisesta tällä alueella?

Vastauksena on sanottava, että vaakasuuntaisten ergonomisten hiirten muotoilu on sellainen, että niitä on helpompi pitää kädessä ja peukalon lepäämiseen on tuki.

Lisäksi näiden hiirten suunnittelu tehdään tyypillisesti yhdellä kädellä (usein oikealla). Siksi, jos kuulut vasenkätisten luokkaan, sinun tulee kiinnittää enemmän huomiota tähän kohtaan ostaessasi. Koska vakiohiiret ja vaakaergonomia ovat hyvin samankaltaisia ​​ja niillä on monia Ominaisuuksia, niillä on pienin etu ergonomian ja fyysisten vammojen ehkäisyn suhteen muihin olemassa oleviin luokkiin verrattuna.

Ranteen suuri liikerata on edelleen suuri haitta. Ranne on edelleen vaaka-asennossa, joten nämä tuotteet sopivat ihmisille, joilla on vaikeuksia asettaa tavallisia hiiriä käsiinsä. . Tämän luokan vaihtoehtoja ovat Logitecin MX Master 3- ja MX Master 2S -hiiret.