Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Telegram tekee yhteistyötä Fragmentin kanssa poistaakseen SIM-vaatimuksen uusilta rekisteröitymiltä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Telegram tekee yhteistyötä Fragmentin kanssa poistaakseen SIM-vaatimuksen uusilta rekisteröitymiltä

Telegram on tehnyt yhteistyötä Fragmentin kanssa poistaakseen SIM-vaatimukset uusilta rekisteröitymiltä. Fragmentin avulla käyttäjät voivat luoda “lohkoketjulla toimivan” anonyymin numeron käytettäväksi Telegramin kanssa. SIM-kortin tapaan numero on yksityinen ja yksinomainen käyttäjälle.

SIM-korttivaatimuksen poistamisen lisäksi niitä on useita uusia turvaominaisuuksia lisätään myös sovellukseen. Tunnettu pikaviestien automaattisen poistamisen ajastin voi nyt toimia myös maailmanlaajuisesti, eli voit poistaa kaikki keskustelusi tietyn ajan kuluttua.

Kun ominaisuus on käytössä, globaali ajastin koskee oletusarvoisesti kaikkia uusia keskusteluja (riippumatta siitä, kuka ne aloittaa). Käyttäjillä on kuitenkin mahdollisuus sisällyttää ajastimeen vanhempia keskusteluja. Lisäksi pienemmissä ryhmäkeskusteluissa Automaattisen poiston ajastimen voi nyt käynnistää kuka tahansa jäsen, joka voi vaihtaa ryhmän nimeä ja kuvaa.

Tietoturvaan ja yksityisyyteen liittyvien päivitysten lisäksi Topics saa myös 2.0-päivityksen, joka lajittelee aiheet useisiin säikeisiin. Käyttäjät saavat nyt kahden sarakkeen tilan, joka erottaa aiheet keskusteluista, mikä tarjoaa paljon yksinkertaisemman käyttöliittymän suuremmille ryhmäkeskusteluille.

Mukana on myös uusi “Aggressive Anti-Spam” -suodatin, joka ei luota kolmannen osapuolen vaihtoehtoihin roskapostin estämiseen ja siitä ilmoittamiseen. Sen sijaan Telegramin uusi roskapostin estoalgoritmi voi torjua enemmän roskapostiviestejä ryhmäkeskusteluissa, joissa on yli 200 jäsentä, ja järjestelmänvalvojat voivat ilmoittaa vääristä tuloksista.

Lanseerattuaan Premiumin tämän vuoden kesäkuussa, Telegramin perustaja ja toimitusjohtaja Pavel Durov ilmoitti tiistaina, että palvelu oli saavuttanut yli miljoona tilaajaa kuuden kuukauden aikana.

Palvelu Lanseerattiin vakavalla yrityksellä ansaita rahaa alustalla, ja se tarjoaa useita lisäominaisuuksia, mukaan lukien mahdollisuuden lähettää jopa 4 Gt:n tiedostoja ja nopeampia latauksia. Tilaukset alkavat 5 dollarista Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa, kun taas muilla markkinoilla, kuten Intiassa, hinnat ovat alhaisemmat 2,2 dollarista.

Uutisissa: Galaxy S22 hakkeroitiin kahdesti Pwn2Own-hakkerointikilpailussa