Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Film School: The Psychology of Colors in Cinema Ilmaisee tunteita, tilanteita ja olosuhteita

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Film School: The Psychology of Colors in Cinema ilmaisee tunteita, tilanteita ja olosuhteita

Värien psykologia: Värit näyttävät olevan erittäin tärkeitä elokuvissa ja niillä on keskeinen paikka. Vaikka valaistus, valaistus ja sisustustekniikat vaativat ammatillista opiskelua ja kalliita laitteita, elokuvan värien psykologian ymmärtämiseksi tarvitsee vain käydä läpi loputtomat esimerkit eri elokuvissa.

Vaikka elokuvien värisävytys, värinkorjaus ja värien laatu näyttävät olevan erittäin erikoistuneita, elokuvan värien psykologia on yksinkertaisempaa ja mielenkiintoisempaa.

Elokuvateatterin värit auttavat näyttämään hahmojen tunnelman ja helpottavat tunnelman luomista kohtauksiin

Elokuvan värit ilmaisevat tunteita, tilanteita ja tilanteita. Värien psykologia on keskeistä pitkä- ja itsenäisissä elokuvissa. Silti värien käyttö elokuvassa yleensä auttaa katsojaa ymmärtämään paremmin elokuvan tarinaa ja hahmoja.

Jokaisella elokuvan värillä on omat positiiviset ja negatiiviset ominaisuutensa. Alla voit tutustua kunkin värin osittaiseen käyttöön elokuvissa [and, of course, TV series]. Värien psykologia

Punainen

Punainen on epäilemättä elokuvan tärkein väri. Tämä monipuolinen väri on laajalti hyväksytty useissa elokuvatyypeissä. Ehkä tärkein punaisen käyttö elokuvissa on vihan näyttäminen.

Mutta ohjaajat käyttävät myös tätä väriä ilmaisemaan intohimoa ja innostusta hahmojensa sydämissä. Rakkaus ja kiintymys ovat muita tunteita, jotka heijastuvat elokuvassa punaisella värillä.

Kun elokuvallisissa tarinoissa nähdään energiaa ja nopeutta, kuvat yleensä muuttuvat punaisiksi. Voimakkaat ja pahan näköiset hahmot pukeutuvat usein punaisiin vaatteisiin tai meikkiin, koska aggressio ja väkivalta näkyvät myös punaisen avulla.

Elokuvissa tulessa on joskus aavistus punaista, ja keskellä yötä kerrotut taistelut näytetään katsojalle yleensä samalla värillä.

Vaaran kuvaamista punaisella tulee kuitenkin pitää punaisen tärkeimpänä käyttötarkoituksena elokuvassa. Tämän värin voi tuntea yhä uudelleen monissa kauhuelokuvissa, koska punainen on pohjimmiltaan jännittävä väri, joka voi aistia vaaran, kun katsot sitä. Sanomattakin on selvää, että yleisön pelottelu on toinen punaisen käyttö elokuvissa.

Vaaleanpunainen

Pinkillä ei ole paljon käyttöä elokuvissa, mutta se näyttää erittäin vaikuttavalta ja tärkeältä joka kerta, kun se ilmestyy. Monet ohjaajat käyttävät vaaleanpunaista osoittaakseen hahmojen välisen suhteen viattomuuden. Tästä syystä ihmisen viattomuus näytetään elokuvassa tämän värin avulla. Terveys ja elinvoima ovat toinen merkki, jonka voi tuntea elokuvateatterissa vaaleanpunaisen värin ansiosta.

Rakkaus, kiintymys ja ystävyys näkyvät elokuvamaisissa kuvissa vaaleanpunaisen värin avulla, ja tämän värin ansiosta elokuvassa voi tuntea piilotetut viehätysvoimat.

Animaatioelokuvien leikkisät ja rakastettavat hahmot nähdään yleensä vaaleanpunaisina, ja herkät ja haluttavat esineet ovat samaa väriä seitsemännessä ruudussa. Naisellisuus on toinen tärkeä vaaleanpunaisen ominaisuus elokuvassa, joka on viime vuosina harventunut.

Keltainen

Elokuvakoulu: Värien psykologia elokuvassa

Keltaisen värin käyttömahdollisuudet elokuvassa ovat lähes rajattomat. Tämä väri symboloi rauhaa ja onnea sekä hahmojen rationaalisuutta ja tietoa. Optimismi ja idealismi ovat muita persoonallisuuden piirteitä, jotka keltaisen värin ansiosta voi tuntea elokuvateatterissa. Elokuvassa hahmojen mielikuvituksen läpi virtaavat tarinat on yleensä kuvattu keltaisella teemalla.

Mutta keltaisen pääpiirre elokuvassa näyttää melkein ilmeiseltä; toivoa ja elämää. Koska aurinko tulee aina mieleen keltaisena, tämän värin esiintymiseen eri kohtauksissa liittyy aina toivon herättämistä ja elämän intohimon ja maun havainnointia. Kesä, vapautuminen ja lomat tuntuvat selvästi myös komedioissa, joissa keltainen hallitsee kohtauksia.

Keltaista ei tietenkään käytetä vain elokuvissa hyvien tunteiden luomiseen.

Käsikirjoituksessa, kun hahmot ovat tilanteessa, jossa he eivät ole kovin rehellisiä, kohtauksissa näkyy keltaista.

Monissa tapauksissa keltainen valo osuu pelkurien, petollisten ja mustasukkaisten hahmojen ruumiisiin, ja kohtauksessa, jossa ahneus ja uhkapeli nousevat tarinan pääteemaan, on myös keltainen väri läsnä. Tästä syystä petollisten ja petollisten hahmojen kasvojen valaistus tehdään yleensä keltaisella.

Niin oudolta kuin se kuulostaakin, keltainen voi myös merkitä vaaraa ja väkivaltaa. Monissa elokuvissa keltaisiin pukeutuneita hahmoja kuvataan stressaavissa ja jännittävissä kohtauksissa, ja ne ovat yleensä väkivaltaisia ​​ja hermostuneita.

Oranssi

Elokuvakoulu: Värien psykologia elokuvassa

Vaikka keltaista pidetään yhtenä elokuvan käytännöllisimmistä väreistä, oranssilla ei ole vaikutusta elokuvan väripsykologiaan ja sen sovellukset näyttävät olevan rajallisia. Huumori on yksi Orangen tärkeimmistä ominaisuuksista elokuvassa.

Tämän värin ansiosta myös energiaa ja lämpöä voi tuntea. Intohimo, eloisuus ja ketteryys näkyvät oranssissa elokuvateatterissa ja glamouria voi tuntea tämän värin avulla.

Oranssin värin ansiosta yksinäisyys, köyhyys, avuttomuus ja viha ovat muitakin elokuvan tilanteita.

Vihreä

Elokuvakoulu: Värien psykologia elokuvassa

Vihreä on väri, joka muistuttaa minua usein rauhallisesta ja ystävällisyydestä. Tästä syystä tämän värin käyttötarkoitukset elokuvateatterissa ovat kiinteitä ja tuskin muuttuvat. Elokuvan henkinen tunnelma on yleensä kuvattu vihreällä, mutta sinnikkyys, itsepäisyys ja itseluottamus ovat muita merkkejä, jotka näkyvät tämän värin ansiosta.

Luonto [especially apocalyptic nature, which is the result of years of plant domination] on vihreä, ja terveydellä ja menestyksellä on myös merkitys tässä värissä.

Kevät, vihreä, hedelmällisyys, elämä ja elinvoima ovat muita tilanteita ja tunteita, joita vihreän ansiosta edustaa. Nuoruutta ja dynaamisuutta voi nähdä myös vihreänä elokuvateatterissa.

Tuntemattomissa ympäristöissä on elokuvassa yleensä vihreä pohjasävy, ja tästä syystä myös kokemattomuus tästä väristä on järkevää. Kateus on ilmestynyt vihreänä myös elokuvateatteriin.

Sininen

Elokuvakoulu: Värien psykologia elokuvassa

Sininen on myös yksi elokuvan käytännöllisimmistä ja houkuttelevimmista väreistä, mikä muistuttaa meitä uskosta ja hengellisyydestä. Tämä väri on aina ollut yksi elokuvan positiivisimmista väreistä ja symboloi siksi tyytyväisyyttä, Uskollisuutta, rauhaa ja tyyneyttä. Sinisellä valolla taustalle asetetut hahmot ovat yleensä henkisesti vakaampia ja heidän käyttäytymisensä on ilmeisen viatonta.

Tästä syystä harmonia, luottamuksen rakentaminen, totuus ja luottamus näkyvät myös elokuvateatterin sinisessä kehyksessä.

Kuten saattaa näyttää, konservatismi, poliittinen konsepti, esitetään myös sinisenä elokuvateatterissa.

Ehkä syy siihen, miksi turvallisuus, järjestys ja kauneus syntyvät elokuvateatterissa sinisen värin ansiosta, johtuu myös tämän värin yhteydestä konservatiivisiin ideoihin.

Luonnollisesti myös joukko luonnonilmiöitä, kuten vesi, kylmä, jää ja taivas, liitetään selvästi siniseen elokuvateatterissa.

Tämä väri on löytänyt kaksi erilaista käyttöä seitsemännessä taiteessa viime vuosina. Yksi niistä on teknologia; Kun science fiction -elokuvat saavuttivat uudet tasot 1980-luvulla, sininen oli erittäin tärkeä.

Viime vuosina tämä väri on edustanut myös elokuvahahmojen masennusta.

Violetti

Elokuvakoulu: Värien psykologia elokuvassa

Violetin värin ansiosta alastomuus, rakkaus, himo ja intohimo ovat elokuvan tärkeimpiä piirteitä. Vaikka tämä väri herättää nämä jännittävät ja hillittömät tunteet useimmissa kohtauksissa, violetilla on myös muita käyttötarkoituksia elokuvissa.

Monarkia ja aristokratia saapuvat elokuvateatteriin yleensä purppuranvärisin aihein, ja seremoniat ja juhlat ovat usein valaistuja tällä värillä.

Tietysti Lilalla on muitakin saavutuksia elokuvalle; Hengellisyydestä ja muutoksesta viisauteen ja valaistumiseen. Saattaa olla mielenkiintoista huomata, että monissa tapauksissa tämä väri voi viitata myös sortoon, tyranniaan ja tukehtumiseen.

Suru, suru, epätoivo ja suru ovat muita reaktioita, jotka ovat syntyneet elokuvissa violetin värin ansiosta. Aina kun tämä väri näkyy ruudulla, kannattaa toivoa, että myös katsomassasi elokuvassa näkyy merkki läheisyydestä ja herkkyydestä.

Ruskea

Elokuvakoulu: Värien psykologia elokuvassa

Kaikki, mikä liittyy maahan ja materialismiin, kuvataan elokuvassa ruskealla. Ei ole väliä, kuvaako ohjaaja vehnäpellon kauneutta vai janoisten ihmisten apokalyptistä tilannetta; Se, mitä maan päällä kerrotaan, liittyy ruskeaan. Tästä syystä elokuvateatterissa taloja ja niitä ympäröivää tilaa esitetään myös tällä värillä.

Tietenkin kahvilla, kuten kaikilla muillakin väreillä, on elokuvassa monia psykologisia tehtäviä. Tämä väri herättää luottamusta ja mukavuutta ja helppoutta.

Ruskean värinsä ansiosta kestävyys, vakaus, kovuus ja vaikeus ovat myös elokuvissa näkemiäsi Ominaisuuksia. Mutta tämän värin yleisin käyttö elokuvassa näyttää lähes itsestään selvältä; Yksinkertaisuus.

Missä tahansa kameramiehet haluavat näyttää toimintatilan yksinkertaisuuden ja mukavuuden, he käyttävät kuvassa ruskeaa.

Musta

Elokuvakoulu: Värien psykologia elokuvassa

Musta väri muistuttaa ensisijaisesti tarinan kaikkien elementtien neutraalisuutta. Sen jälkeen se voi myös osoittaa voimaa ja sukupuolta. Mustan värin ansiosta elokuvien muodollisuus ja tilan kuivuus näkyvät selvästi, ja tämän värin avulla näkyy eleganssi ja tarkkuus.

Rikkaus ja aristokratia ovat muita mustan värin ilmentymiä elokuvassa. Tästä huolimatta hahmojen pelkoa ja nimettömyyttä tulisi pitää tämän värin pääasiallisena käyttönä elokuvissa.

Elokuvassa surua, turhautumista, masennusta ja murtumia kutsutaan myös mustaksi.

Yleensä musta on yksi negatiivisimmista ja turhauttavimmista väreistä, joka auttaa kuvaajia välittämään katsojalle elokuviensa surun, vihan, katumuksen ja turhautumisen tunteen. Elokuvan väripsykologian avainväri.

Valkoinen

Elokuvakoulu: Värien psykologia elokuvassa

Niin masentavalta ja masentavalta kuin musta saattaakin tuntua, valkoinen on väri, joka tuo toivoa, elämää ja elinvoimaa. Siksi useimmat tämän värin toiminnot elokuvassa tulevat positiivisista ominaisuuksista; Rakkaus, kunnioitus, puhtaus, kiintymys, yksinkertaisuus, ystävyys, ystävällisyys, ystävällisyys, puhtaus, seesteisyys, rauha ja nöyryys ovat tärkeimpiä ominaisuuksia, jotka voidaan tuntea elokuvassa valkoisen värin ansiosta.

Vaikka talvi ja lumisade nähdään valkoisissa elokuvissa, avioliitto, joka on yksi keväisimpiä tapahtumia jokaisen ihmisen elämässä, on aina kuvattu valkoisissa ja vastaavissa valoissa elokuvateatterissa.

Mielenkiintoista on, että lapsettomuus tai hahmojen seksuaaliset ja emotionaaliset kiintymykset yhdistetään yleensä myös valkoiseen elokuvissa.

Tarinasta tulee vieläkin yllättävämpi, kun katsot Itä-Aasialaisia ​​elokuvia ja huomaat, että valkoinen liitetään yleensä kuolemaan ja ihmiselämän loppumiseen!

On sanomattakin selvää, että sairaalahuoneet on usein kuvattu elokuvissa valkoisena valaistuna. Valkoinen on elokuvan väripsykologiassa miellyttävä ja tärkeä väri, joka voi joskus tarkoittaa viattomuutta, nuoruutta ja kauneutta.

Hopea

Elokuvakoulu: Värien psykologia elokuvassa

Tämä väri liittyy kiehtovasti nykypäivän ihmismaailman monimutkaisimpiin käsitteisiin. Siksi sen käyttö elokuvissa, vaikka se näyttää rajoitetulta, on hyväksyttävää. Hopea on ensisijaisesti väri, joka tuo katsojan teknologiaan, kaupungistumiseen, teolliseen vallankumoukseen, nykyaikaisuuteen ja uuteen maailmaan.

Sitten se on kiiltävä väri, joka näyttää tekniikan korkeimmat esimerkit hyvin. Koska värillinen hopea näyttää modernilta, se voi myös muistuttaa käsikirjoituksen lumoavia ilmiöitä.

Kultainen

Elokuvakoulu: Värien psykologia elokuvassa

Kulta on yksi niistä väreistä, joita käytetään harvoin elokuvissa, mutta jonka harvat käyttötavat vaikuttavat erittäin ristiriitaisilta. Tätä väriä, kuten sen merkitys viittaa, käytetään usein arvokkaiden esineiden tunnistamiseen.

Kultaisen värin ansiosta rikkaus, kuninkaallinen elämä ja ylellisyys ovat muita symboleja, jotka tulevat katsojan mieleen.

Vaikka vaurautta ja vaurautta kuvataan yleensä kullalla elokuvissa, tässä värissä on myös muita piirteitä.

Kehitysmaat [and countries with a sultry climate] ne esitetään yleensä Hollywoodin katsojille kultaisissa elokuvissa. Ehkä kulta edustaa vain rikkautta ja köyhyyttä elokuvissa.