Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Tiedätkö mitä SEO-osaaminen on?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tiedätkö mitä SEO-tieto on?

Kaupungissa jakamillasi julisteilla ja mainostiloilla ei ole nykyään enää paljon merkitystä. Nykyään jotkut yritykset tienaavat miljoonia dollareita pelkästään Google-hakukoneelta saamastaan ​​liikenteestä! Ja mitä tietoa SEOsta on tullut suosittu termi Googlessa? SEO-osaaminen on tärkeä aihe, jota tutkimme tässä artikkelissa ja kerromme, miksi se on tärkeää.

Mitä SEO-taidot ovat?

Kuten lyhyesti mainittiin, SEO on yksi tärkeimmistä nykyaikaisista markkinointimenetelmistä nykymaailmassa. Sinun on tiedettävä, mitä SEO-osaaminen on ja sovellettava sitä nykyisessä liiketoiminnassasi.

Yleisesti ottaen vastaus kysymykseen, mitä SEO-tieto on, on, että SEO tarkoittaa sivun optimointia hakukoneille tai puhekielessä SEO tarkoittaa hakukoneiden kiinnostusta verkkosivustoasi tai sosiaalisia verkostojasi kohtaan!

Nykyään kaikista ongelmistaan ​​ja tarpeistaan ​​​​huolimatta ensimmäinen asia, jota ihmiset ajattelevat, on Google-hakukone. Joten sinun pitäisi pystyä kuvittelemaan, että jos pidät verkkosivustostasi tai olet hakutuloksissa joidenkin ensimmäisten sanojen kohdalla, mitä hyötyä ansaitsemisesta on? Se on sinun tehtäväsi!!

Siksi SEO on niin tärkeä. Olet tehnyt itsellesi ja yrityksellesi valtavan palveluksen hankkimalla SEO-tietoa.

SEO sovellukset

SEO-tietoutta koskevan kysymyksen jälkeen haluamme tuoda tämän teknisen tiedon lähemmäs sinua ja siksi yrittää esitellä SEO-sovelluksia. Pystyäkseen vastaamaan kysymykseen, mitä SEO-tieto on.

Luettelo SEO:n käyttötavoista tai eduista:

1. SEO lisää orgaanista liikennettä ja laadukasta verkkosivuston liikennettä

Orgaaninen liikenne, joka lisää verkkosivustosi liikennettä, on valtava SEO:n etu. SEO on hyvin kohdennettua ja asiakkaiden tarpeisiin suuntautunutta. Tehokas SEO-strategia auttaa paljastamaan verkkosivusi tuotettasi tai palveluasi tarvitsevalle yleisölle osuvien hakujen avulla.

Koska käyttäjät etsivät jo sitä, mitä sinulla on tarjottavana, orgaaninen liikenne ohjaa laadukasta liikennettä verkkosivustollesi yrittämättä houkutella tai suostutella vierailijaa (lue asiakas).

Mitä SEO-osaaminen on ja mitä sovelluksia on olemassa? Suuri tieto, johon pitäisi kiinnittää enemmän huomiota?

2. SEO tarjoaa merkittävän sijoitetun pääoman tuoton

Digitaalisen Markkinoinnin menetelmiä ja tekniikoita arvioitaessa ROI on ellei tärkein prioriteetti, niin ainakin suurimman osan ajasta. Vaikka hakukoneoptimoinnin tulokset voivat olla hyvin aikaa vieviä, korkealaatuinen strategia tarjoaa viime kädessä merkittävän ROI:n brändinomistajille.

Hakukoneiden sijoitukset hakukoneissa tarjoavat sijoitetun pääoman tuottoprosentin lähes 14,6 %, mikä on noin 12 % enemmän kuin perinteinen markkinointi – vaikka sivustosi sijoittuu kahden, kolmen tai neljän Google-sivun alareunaan tai sillä ei ole sijoitusta ollenkaan. , sinulla ei todennäköisesti ole vierailijoita hakukoneista. Toisaalta Googlen ensimmäisellä sivulla näkyvät verkkosivustot saavat 33 % kaikesta käyttäjien hakuliikenteestä. Hakukonenäkyvyys liittyy suoraan ja on osaltaan kasvattanut verkkosivustosi liikennettä ja myyntiä ROI Yksi tärkeimmistä SEO-etuista monille yrityksille eri toimialoilla.

Yleisesti ottaen se, että tiedät, mitä SEO-tieto on ja mitä se tekee, voi tehdä sinusta rikkaan!

3. SEO parantaa uskottavuuttasi ja luottamusta yritykseesi

Googlen ensimmäiselle sivulle laskeutuminen lisää uskottavuuttasi potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa. Google luokittelee verkkosivustot kymmenien paikan päällä ja sen ulkopuolella olevien signaalien perusteella, kuten luodun sisällön, sivuston nopeuden ja kyvyn toimia mobiililaitteiden kanssa (näkeekö sivusto hyvin mobiililaitteilla?!). Vaikka useimmat asiakkaat eivät luultavasti välitä näistä signaaleista tai kommentoi niitä, käyttäjät odottavat Googlen tarjoavan ensin osuvaa ja arvokasta sisältöä. Useimmat ihmiset luottavat algoritmiin implisiittisesti, ja 75 % käyttäjistä ei saa uudelleenohjausta Googlen tulossivulle.

Luottamus rakentuu hakukoneiden vahvuudelle ja laadukkaalle tuotteelle tai palvelulle, joka vahvistaa brändin uskottavuutta kävijöiden keskuudessa.

SEO-tiedon tietäminen voi myös auttaa sinua rakentamaan vahvan brändin.

4. SEO-mainonta 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa

Pyrkimykset arvioida SEO ei lopu edes virka-ajan jälkeen. Sisältö, kuten maksettu mainonta (PPC), ei katoa, kun mainosbudjetti on käytetty loppuun. SEO-sijoitukset mainostavat verkkosivustoasi seitsemänä päivänä viikossa, 24 tuntia vuorokaudessa ja hyötyvät (vähintään) 60 000 hausta sekunnissa Googlessa. Hakukoneoptimointi on jälleen ainutlaatuinen, koska sen avulla yrityksesi voi mainostaa käyttäjien tekeessä hakuja – sen sijaan, että se olisi kaupunkien mainostaulu, joka sinun on koottava kuukauden kuluttua!

5. SEO kohdistaa koko myyntisuppilon

SEO-lähtöinen sisältömarkkinointi sisältää erilaista sisältöä, joka kohdistuu jokaiseen myyntisuppilon vaiheeseen. Vaikka suppilon kärkeä (tietoisuus) tai keskiosaa (kiinnostussukupolvi) käsittelevä blogikirjoitus ei välttämättä ole asiakkaita herättävä, tällainen sisältö luo uskollisuutta ja bränditietoisuutta – Ominaisuuksia, jotka johtavat siihen, että se houkuttelee asiakkaita.

Nämä ovat vain joitain SEO:n eduista, ja on paljon muutakin, jotta ymmärrät SEO:n oppimisen tärkeyden. Ei ole tylsää selittää näitä tapauksia tässä artikkelissa. Tämän lisäksi käsittelemme niitä vain lyhyesti.

  • SEO sopii kaikille kohdemarkkinoillasi oleville ihmisille
  • Se parantaa käyttökokemustasi
  • SEO varmistaa napsautusmainosten onnistumisen
  • Se on pitkän aikavälin markkinointistrategia
  • SEO on pakollinen tieto- ja hakumaailmassa!

Loppuhuomautukset

SEO on yksi tärkeimmistä digitaalisen markkinoinnin menetelmistä ja tämä menetelmä tulee jatkossakin olemaan suosittu ja vahva! SEO-osaaminen on todella tärkeää, ja uskomme, että jokaisen yrityksen omistajan pitäisi tietää tästä suositusta ja rakkaudellisesta tiedosta.