Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Tietoturvauhat, joista WhatsApp-käyttäjien tulisi tietää

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tietoturvauhat, joista WhatsApp-käyttäjien tulisi tietää

Käyttäjien tulisi tietää WhatsApp-tietoturvauhkista. WhatsAppia käyttävät ihmiset sanovat, että monet pitävät WhatsAppia turvallisena tai suojattuna.

Mutta mitä muuta sinun tarvitsee tietää? WhatsApp-suojaus? Se on esimerkiksi jakamiasi valokuvia WhatsApp turvallinen? Tämä artikkeli käsittelee tietoja, jotka sinun on tiedettävä WhatsApp-suojaus.

Onko WhatsApp turvallinen?

WhatsApp-suojaus on haaste. Whatsapp voi olla suosittu kohde huijareille ja hakkereille.

Määritä WhatsApp-valokuvien suojaus

Ensin puhutaan sanasta Turvallisuus. Siitä asti kun Turvallisuus on epämääräinen termi ja sillä on täysin erilaiset määritelmät eri ihmisille, oletetaanpa niin Turvallisuus tarkoittaa suojaa, jossa valokuvat, viestit ja muut tiedot ovat helposti kolmansien osapuolten saatavilla.

He eivät saa sinua kiinni, ovatko nämä ihmiset viereisessä huoneessasi vai ovatko hakkerit poissa näkyvistä.

Katsotaanpa tämä mielessä, kuinka turvallista se on Whatsapp On. Se tarkoittaa, kuinka kaukana tietosi ovat muiden silmistä.

Lopeta turvatoimenpiteet

Whatsapp sanoo, että se suojaa jatkuvasti tietojasi ja sisältöäsi uteliailta katseilta ja hakkereilta. Yhtiö ilmoittaa käyttävänsä tietoturvatoimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi.

Se lupaa myös, että viestit salataan WhatsappTämä tarkoittaa, että kaikki lähettämäsi tiedot on salattu luvattomalta käytöltä. Koska hyvällä salauksella hakkereilla on vaikeuksia päästä käsiksi tietoihisi ja he ovat paineen alaisena. Tämä on merkittävä ongelma.

Whatsapp Salaus: Whatsapp onko tällä hetkellä turvallisin pikaviestintä (onko niin)?

Siitä lähtien, kun Facebook osti WhatsAppin, se on joutunut tarkentamaan lähestymistapaansa turvallisuuteen ja yksityisyyteen ja ottamaan käyttöön uusia salausvaiheita.

Whatsapp suosittelee myös, että et käytä WiFi-yhteyttä tai suojaamattomia verkkoja viestien lähettämiseen, koska tämä antaisi kolmannen osapuolen hakkereille pääsyn tietoihisi. Käyttäjien on pidettävä mielessä, että useimmat hakkerit suoritetaan kolmannen osapuolen sovellusten kautta.

Pysähdymme sanoo, ettei se voi taata näitä lähettiläitä kaikilta tällaisilta loukkauksilta, mutta se voi ilmoittaa vastaanottajalle, jos näin tapahtuu. Nämä ovat olennaisia ​​sääntöjä tällaisille laajamittaisille sovelluksille.

Whatsapp väittää, ettei se tallenna viestejä – mukaan lukien valokuvasi – palvelimelleen. Tämä messenger tallentaa viestisi vain, kunnes se lähetetään vastaanottajalle. Jos viestin Vastaanottaja ei saa tiliottettasi 30 päivän kuluessa, viestit poistetaan.

Mitä huolenaiheita WhatsApp aiheuttaa?

Siitä huolimatta Whatsapp työskentelee jatkuvasti parantaakseen verkkoturvallisuutta. Muista kuitenkin, että hakkerihyökkäyksiä voi tapahtua. Hakkerit, jotka haluavat päästä käsiksi tietoihisi ja kuviisi, voivat löytää tapoja tehdä niin, ja useimmiten he tekevät niin, kun käytät turvattomia verkkoja, kuten lentokentän WiFi-verkkoa.

Tietoturvaloukkaus voi tapahtua myös viestin lähettämisen jälkeen. Valokuvaasi voidaan tarkastella tai jakaa, jos valokuviesi vastaanottaja avaa puhelimesi vahingossa muiden nähtäväksi.

Kuinka saada lisää turvallisuutta WhatsAppissa?

Sille ei voi mitään Whatsapp. Jos Whatsapp sanoo, että verkko on turvallinen, sinun on luotettava WhatsAppiin. Voit kuitenkin suojata WhatsApp-kuvasi tekemällä muutamia yksinkertaisia ​​asioita.

Käytä ensin tuntemiasi verkkoja tai, jos olet epävarma, käytä VPN-palvelinta.

Lukitse puhelimesi. Lukitse puhelimesi ja suojaa se uteliailta katseilta. Älä tee siitä helppoa hakkereille.

Pysy kaukana huijareista. Jos näet epäilyttävän viestin, älä napsauta tai vastaa. Whatsapp sanoo, että se ei koskaan ota sinuun yhteyttä, joten älä seuraa linkkejä, jotka tarjoavat ilmaista sisältöä. Vältä näitä viestejä kokonaan.

Piilota profiilisi. Käänne Kuvahaku Googlessa on loistava työkalu kaikille, jotka etsivät lisätietoja valokuvasta. Jos profiilikuva on kuva sinusta, kuka tahansa, joka haluaa tietää, missä profiilikuvaasi on käytetty, voi helposti tehdä niin ja saada lisätietoja sinusta. Siksi piilota profiilisi, jotta kukaan ei näe sitä kääntyy takaisin profiilikuvasi.

Varmista, että yksityiset kuvasi pysyvät yksityisinä.

Viimeinen ja tärkein seikka ei ole unohtaa mielipidettäsi Whatsapp Valokuvat puhelimesi valokuva-albumissa. Whatsapp antaa puhelimelle mahdollisuuden tallentaa ladattuja ja vastaanotettuja kuvia tähän sovellukseen. Jos lähetät valokuvan tämän vaihtoehdon ollessa käytössä, kuva näkyy puhelimesi valokuva-albumissa ja voit helposti käyttää sitä.

Voit poistaa tämän toiminnon käytöstä kohdassa WhatsApp-sovellus. Avaa sovellus ja siirry kaikkien Android-keskustelujen pääikkunaan.

Napauta sitten kolmea pystysuoraa pistettä oikeassa kulmassa ja siirry kohtaan Asetukset.

Napauta nyt Tietojen ja tallennustilan käyttö.

Automaattisen medialatauksen alla näet kolme vaihtoehtoa: Kun käytät mobiilidataa, Yhdistetään Wi-Fi-verkkoon ja Kun verkkovierailu. Napauta kutakin poistaaksesi automaattisen latauksen käytöstä.

iOS:ssä voit poistaa automaattisen lataamisen käytöstä sovelluksen asetusvalikosta. Avaa WhatsApp ja siirry kohtaan Asetukset. Napauta Tietojen ja tallennustilan käyttö. Valitse valikosta “Lataa media automaattisesti”. Käytä “Ei koskaan” -vaihtoehtoa valokuville, videoille, asiakirjoille ja äänelle. Tämä estää jaettujen kuvien ja muiden tiedostojen tallentamisen puhelimesi valokuvavirtaan.

Priorisoi tietoturva WhatsAppissa

WhatsApp on suurin riski, kun sitä käytetään Wi-Fi:n ja muiden turvattomien verkkojen kanssa. Valokuvat, puhelinnumerot ja lisätiedot ovat helposti hakkereiden saatavilla, jotka haluavat hyödyntää tietojasi. Jos joku haluaa saada kuvasi ja tietosi, hän voi luultavasti tehdä sen toimintasi perusteella, ei WhatsApp-verkkosi perusteella.

Voit kuitenkin ryhtyä toimenpiteisiin lisätäksesi tämän sanansaattajan turvallisuutta niin paljon kuin mahdollista. Ole tarkka sen suhteen, kenelle lähetät kuvat. Ole varovainen lähettämiesi kuvien tyypin suhteen. Ja mikä tärkeintä, seuraa näitä vinkkejä nauttiaksesi verkkoturvallisuudesta.