Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

TOEFL-kirjoituskysymysten tyypit ja esimerkkejä niiden vastauksista

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: TOEFL-kirjoituskysymysten tyypit ja esimerkkejä niiden vastauksista

TOEFL-kirjoitus. Tätä varten olemme koonneet esimerkin kustakin tämän artikkelin kirjoitustehtävästä TOEFL-testi ja aiomme tutkia nollasta sataan tapaa vastata tähän TOEFL-testin osaan.

Kuten tiedät, TOEFL Kirjoittaminen on tämän testin viimeinen osa, joka koostuu kahdentyyppisistä kysymyksistä: integroidusta kysymyksestä, joka on yhdistelmä lukemista ja kuuntelemista, ja itsenäisestä kysymyksestä, joka keskittyy yksilön kirjoitustaitoon. Kirjoittaminen millä tahansa kielellä on haaste, jopa omalla äidinkielelläsi. Tämä voi johtua useimpien TOEFL-kieltenopiskelijoiden ja -ehdokkaiden alhaisista kirjoituspisteistä.

Ensimmäinen TOEFL-kirjoitustehtävä

Ensimmäisessä tehtävässä sinun tulee ensin lukea teksti ja kuunnella tiedosto samasta aiheesta. Äänitiedostossa kuulemasi tiedot voivat kumota tai joskus täydentää tekstissä esitettyä väitettä. Älä huolehdi tärkeiden yksityiskohtien muistamisesta. Koska voit tehdä muistiinpanoja lukiessasi tekstiä ja kuunnellessasi äänitiedostoa.

Sinulla on kolme minuuttia aikaa lukea 200-220 sanan teksti. Sitten sinun tulee käyttää teksti- ja äänitiedostoista saamiasi tietoja. 20 minuutissa sinulla on aikaa kirjoittaa 150-225 sanan teksti. Kun kuuntelet äänitiedostoa, käytä äärimmäistä keskittymistä ja tarkkuutta, koska tiedostoa ei ole mahdollista kuunnella uudelleen.

Esimerkki TOEFL-kirjoitustehtävästä 1

Kuuntele äänitiedosto alta.

Kun olet kuunnellut yleisöä ja tehnyt muistiinpanoja, lue seuraava teksti 3 minuutissa.

Vietettyään 65 päivää merellä pyhiinvaeltajat saavuttivat Amerikan. Pyhiinvaeltajat perustivat 21. joulukuuta 1620 Plymouthin, kaupungin noin 55 mailia kaakkoon Bostonista, Massachusettsista, Uudesta Englannista. Vaikka heidän uuden elämänsä ensimmäiset päivät olivat täynnä toivoa ja lupauksia, ankara talvi osoittautui joillekin uudisasukkaille liikaa. Lähes puolet pyhiinvaeltajista kuoli sinä ensimmäisenä talvena, mutta ne, jotka selvisivät, työskentelivät kovasti ja menestyivät

Pyhiinvaeltajat perustivat myös oman hallituksensa laatimalla Mayflower Compactin, asiakirjan, jonka uskotaan olevan ensimmäinen kirjoitetun lain perusta Amerikassa. Tällä uudella hallituksella oli monia vaikutusvaltaisia ​​johtajia. John Alden, joka tuli Amerikkaan Mayflowerilla, allekirjoitti Mayflower Compactin ja toimi useissa julkisissa viroissa. William Bradford auttoi Plymouthin kaupungin perustamisessa ja toimi Plymouthin siirtokunnan kuvernöörinä yli 30 vuoden ajan. Miles Standish työskenteli poliittisena neuvonantajana ja oli myös Plymouth-yhteisön arvostettu jäsen.

Huomio:

Tämä artikkeli sisältää tärkeitä tietoja, kirjeitä ja faktoja, sillä on monipuolinen rakenne ja se voi mitata hyvin taitojasi. Ennen kuin katsot tämän TOEFL Kirjoittaa näyte Käytä 20 minuuttia tekstin kirjoittamiseen.

Harkitse esimerkkiä vastauksesta tähän kysymykseen:

Luennolla kerrotaan, että pyhiinvaeltajat menivät Amsterdamiin vuonna 1608 ja viettivät siellä muutaman vuoden. Vuonna 1617 he päättivät mennä Amerikkaan, mutta heillä ei ollut tarpeeksi rahaa tehdä niin. Tämä johtuu siitä, että monet heistä olivat köyhiä ja huonosti koulutettuja maanviljelijöitä. Joistakin erimielisyyksistä huolimatta he saivat lopulta rahoituksen tunnetulta Lontoon liikemieheltä Thomas Westonilta.

Luento päättyi sanomalla, että 16. syyskuuta 1620 pyhiinvaeltajat nousivat suureen laivaan nimeltä Mayflower.

Lukuteksti korostaa, että pyhiinvaeltajat viettivät merellä 65 päivää ennen kuin saavuttivat Amerikkaan. He saapuivat lähelle Bostonia Massachusettsiin ja perustivat Plymouthin kaupungin 21. joulukuuta 1620.

Ensimmäisen talven aikana he kärsivät monia vaikeuksia ja monet heistä kuolivat. Selviytyneet työskentelivät kovasti ja perustivat oman hallituksensa kirjoittamalla Mayflower Compactin. Lukuteksti päättyy keskusteluun joistakin tärkeistä ihmisistä Plymouthissa. John Alden ja William Bradford olivat erittäin vaikutusvaltaisia ​​ja heillä oli ensimmäiset julkiset virat Plymouthissa. Miles Standish, poliittinen konsultti, oli myös tärkeä hahmo yhteisössä.

Toinen TOEFL-kirjoitustehtävä

Toisen kirjoitustehtävän tarkoituksena on tarkistaa kirjoituksesi laatu, noudattaa kielioppisääntöjä, tarkistaa tekstin tarkkuus ja johdonmukaisuus eikä arvioida tekstisi oikeellisuutta. Ja tämä tarkoittaa, että sanomasi voi olla täysin kuvitteellista ja kaukana totuudesta.

Tämän tehtävän pituuden tulee olla 300-350 sanaa ja sinulla on 30 minuuttia aikaa kirjoittaa se. On parempi asettaa aikasi niin, että tekstin kirjoittamisen jälkeen sinulla on vielä 5 minuuttia aikaa lukea tekstisi. Näin voit korjata mahdolliset virheet ja minimoida niiden määrän.

TOEFL:n toisen kirjoitustehtävän aihetyypit

Yleisin kirjoitustehtävän tyyppi (2) on samaa/eri mieltä-kysymys, jota kysytään noin 50 % ajasta. “Monivalinta” ja “parivalinta” esiintyvät kumpikin noin 20 % ajasta ja “hyvä idea” noin 10 % ajasta TOEFL-kirjoitustehtäväosiossa (2).

Tässä on joitain esimerkkejä kustakin näistä kysymyksistä. Pärjäät paljon paremmin, jos vastaat ensin itse kysymyksiin ja sitten luet ja tarkistat ne TOEFL Kirjoittaa näyte .

  1. Olla samaa mieltä, olla eri mieltä

Oletko samaa vai eri mieltä seuraavan väitteen kanssa? Kaiken kaikkiaan Internetin laajalla käytöllä on ollut enimmäkseen myönteisiä vaikutuksia elämään nykymaailmassa.

  1. Useita valintoja

Naapurit ovat ihmisiä, jotka asuvat lähellämme. Millaiset naapurit ovat mielestäsi parhaita?

Käytä vastauksessasi tarkkoja yksityiskohtia ja esimerkkejä.

  1. Parillinen valinta

Jotkut opiskelijat pitävät kursseista, joissa professorin ja opiskelijoiden välillä käydään usein keskusteluja ja joissa ei juuri ole luentoja. Toiset opiskelijat pitävät kursseista, joissa on paljon luentoja ja melkein ilman keskustelua. mitä pidät parempana? Käytä erityisiä syitä ja esimerkkejä vastauksesi tueksi.

  1. Hyvä idea

Yliopiston hallinto tarkistaa budjettiaan ja on päättänyt muuttaa rahoitusprioriteettiaan. Tämän seurauksena yliopisto käyttää nyt enemmän rahaa urheilu- ja urheilutiloihin kuin kampuksen kirjastoihin. Onko tämä mielestäsi hyvä idea? Miksi tai miksi ei? Käytä erityisiä syitä ja esimerkkejä näkemyksesi selittämiseen.

Esimerkki TOEFL-kirjoitustehtävästä II:

Ensimmäinen esimerkki tehtävän 2 kirjoittamisesta:

1. Useimmat ihmiset ovat yhtä mieltä siitä, että moderni teknologia vaikuttaa yhteiskuntaan monin tavoin. Mielestäni pääsy Internetiin on valtava etu sekä yksilöille että koko yhteisölle. Ajattelen näin kahdesta syystä, joita tutkin seuraavassa esseessä.

Ensinnäkin online-tutkintaraportointi auttaa paljastamaan poliittisen korruption ja ylläpitämään poliitikkojen rehellisyyttä. Aiemmin oli vain rajallinen määrä uutispisteitä, joilla oli usein läheiset siteet vaikutusvaltaisiin poliitikkoihin. Siksi he olivat erittäin haluttomia arvostelemaan häntä.

Nykyään Internetissä on kuitenkin monia riippumattomia julkaisuja, jotka ovat valmiita paljastamaan poliittiset väärinkäytökset. Esimerkiksi verkkolehti julkaisi äskettäin artikkelin, joka paljasti, että kotikaupunkini pormestari oli ottanut vastaan ​​lahjuksen kiinteistökehittäjältä.

Raportti oli niin yksityiskohtainen ja hyvin tutkittu, ettei kaupunginjohtajalla ollut muuta vaihtoehtoa kuin erota.

Vaikka todisteita ei ollut vaikea löytää, vain tämä riippumaton Verkkosivusto halusi kirjoittaa siitä.

Toiseksi ihmiset ovat entistä motivoituneempia osallistumaan politiikkaan, koska he voivat vapaasti vaihtaa ajatuksia verkossa. Maissa ympäri maailmaa ihmiset käyttävät sosiaalisia verkostoja ideoidensa ja mielipiteidensä jakamiseen. Aiemmin ihmiset saattoivat luulla olevansa yksin uskomuksissaan, mutta nykyään he ymmärtävät, että muut jakavat ajatuksensa.

Oma kokemukseni osoittaa tämän käsityksen. Opiskelijana sain tietää, että kotini lähellä oleva kaupunginpuisto aiotaan purkaa valtavan parkkipaikan tilalle. Tämä häiritsi minua kovasti, koska pidin vapaa-ajan viettämisestä puistossa.

Aluksi ajattelin, että yksilönä en voinut tehdä mitään tämän estämiseksi.

Liityin kuitenkin myöhemmin Facebook-ryhmään, joka vastusti suunnitelmaa.

Kun ryhmän jäsenet saivat tietää, kuinka moni kaupungissa rakasti puistoa, kokoontuimme iloisesti yhteen ja protestoimme innostuneesti kaupungintalon edessä, kunnes äänemme kuului.

Olen vakuuttunut siitä, että tapaamisemme tällä sosiaalisen verkostoitumisen alustalla antoi meille rohkeutta suojella puistoamme aktiivisesti.

Yhteenvetona uskon vakaasti, että Internetillä on myönteinen vaikutus elämäämme. Koska verkkojournalismi vahvistaa demokratiamme ja sosiaaliset verkostot rohkaisevat ihmisiä mukaan paikallispolitiikkaan. (411 sanaa)

Toinen esimerkki tehtävän 2 kirjoittamisesta:

2. Naapurustomme ihmiset voivat varmasti vaikuttaa elämäämme, vaikka emme olisikaan vuorovaikutuksessa heidän kanssaan päivittäin. Mielestäni on erittäin tärkeää, että naapurit tukevat hyvin. Seuraavassa esseessä tutkin syitä, miksi tunnen näin.

Ensinnäkin elämämme on täynnä odottamattomia hätätilanteita, ja naapurustossamme olevat avuliaat ihmiset auttavat todennäköisesti meitä niiden sattuessa.

Usein lähimmät ihmiset ovat ainoita, jotka voivat tarjota olennaista apua, kun jokin menee pahasti pieleen. Esimerkiksi perheeni koki suuren talopalon useita vuosia sitten. Se oli traumaattinen kokemus, joka tapahtui keskellä yötä ja johti siihen, että menetimme monia henkilökohtaisia ​​omaisuuksiamme.

Kukaan ei loukkaantunut, mutta saimme äärimmäisen henkisen trauman. Vahinkoja kuitenkin pienennettiin myötätuntoisen naapurin nopealla väliintulolla, joka soitti välittömästi palokunnan nähdessään mitä oli tapahtumassa ja joka tarjosi meille myös puhtaat vaatteet, ruokaa ja yöpymispaikan.

Toiseksi nykypäivän kiireisessä yhteiskunnassa perheen perustaminen on paljon helpompaa, jos naapurimme ovat valmiita auttamaan. Odottamattomien katastrofien lisäksi joudumme nykyään usein käsittelemään suunnittelemattomia ammattilaispyyntöjä. Oma kokemukseni osoittaa tämän Todellisuuden. Viisi vuotta sitten asuin vaimoni ja kahden poikani kanssa asunnossamme Tokiossa.

Vaimoni oli töissä ja minä kotona hoitamassa lapsia.

Yhtäkkiä sain pomoltani puhelun ja pyysi minua ajamaan kaupungin halki pitämään esittelyn yhdelle uudelle yritysasiakkaallemme.

Aluksi panikoin, koska tiesin, etten voinut ottaa lapsia mukaani; Soitin kuitenkin naapurille ja kysyin, pitäiskö hän häntä silmällä loppuillan. Hän suostui helposti, jotta voisin tavata asiakkaat. Jos hän ei olisi ollut niin tukena,

Yhteenvetona uskon vahvasti, että tukevien ihmisten lähellä asuminen on uskomattoman hyödyllistä. Koska tällaiset ihmiset voivat auttaa meitä selviytymään odottamattomista elämäntilanteista ja helpottamaan perhe- ja ammatillisten velvoitteiden selviytymistä.

Kolmas esimerkki kirjoitustehtävästä 2:

3. Jokaisella opiskelijalla on oma mieltymys oppimistyylinsä ja siksi kaikkia on mahdotonta mukauttaa. Mielestäni parhaat kurssit ovat ne, joissa on paljon keskustelua.

Ajattelen näin kahdesta syystä, joita tutkin seuraavassa esseessä.

Ensinnäkin kurssit, joissa meillä on mahdollisuus puhua, auttavat kehittämään älyllisiä kykyjämme. Sen sijaan tunnit, joissa opettaja puhuu suurimman osan, ovat hyvin passiivisia eivätkä auta meitä kehittymään akateemisesti. Tämä edellyttää yleensä sellaisten tosiasioiden ja yksityiskohtien ulkoa ottamista, jotka eivät auta meitä pitkällä aikavälillä.

Esimerkiksi, kävin äskettäin valtiotieteen kurssilla, joka muutti tapaani nähdä maailmaa. Kiivaat keskustelut luokassa saivat minut miettimään, mistä poliittiset uskomukseni ovat peräisin ja olivatko ne edes oikein.

Minun piti kuunnella muiden mielipiteitä, joten olin avoimempi ihminen tunnin jälkeen.

En usko, että olisin kehittynyt niin paljon pelkästään luentoja kuuntelemalla. Tämä esimerkki osoittaa, kuinka arvokkaita älylliset keskustelut voivat olla.

Toiseksi kurssit, joihin liittyy paljon vuorovaikutusta, voivat auttaa opiskelijoita kehittämään taitoja, joita tarvitaan hyvin ryhmätyöskentelyyn. Monet ensimmäisen vuoden opiskelijat tulevat yliopistoon hyvin ujoina eivätkä pysty kommunikoimaan hyvin. Keskustelemalla muiden opiskelijoiden kanssa opiskelijat oppivat kommunikoimaan tehokkaasti, ja he voivat hyödyntää tätä taitoa menestyäkseen tulevalla urallaan. Vanhemman veljeni kokemus osoittaa tämän olevan totta.

Kun hän aloitti opiskelun, hän oli hyvin sisäänpäinkääntynyt ihminen eikä nauttinut työskentelystä muiden kanssa.

Osallistuttuaan neljä vuotta keskusteluihin, keskusteluihin ja esityksiin kursseilla hänestä tuli kuitenkin erittäin itsevarma puhuja.

Tämän seurauksena hän aloitti uransa valmistumisen jälkeen, ja hän suoriutui ryhmätyöstään erinomaisesti ja kollegoiden ja esimiesten mielestä hän oli luonnollinen johtaja.

Hänet ylennettiin nopeasti ja hän nousi yrityksensä riveissä. Osallistumatta keskusteluihin professorien ja opiskelutovereiden kanssa hän ei olisi kehittänyt taitoja, joita tarvitaan menestyäkseen tällä tavalla.

Yhteenvetona uskon vahvasti, että professorien ja opiskelijoiden väliseen keskusteluun keskittyvät kurssit ovat parempia kuin ne, joissa professori puhuu. Tämä johtuu siitä, että nämä kurssit auttavat opiskelijoita kehittymään akateemisesti ja tarjoavat opiskelijoille taitoja, joita he tarvitsevat menestyäkseen tulevaisuudessa. (411 sanaa)

Neljäs esimerkki kirjoitustehtävästä 2:

4. Yliopistojohtajien on suuri haaste päättää rahansa käyttämisestä. Itse olen sitä mieltä, että yliopistojen pitäisi osoittaa enemmän rahoitusta yleisurheilulle kuin kirjastoille. Ajattelen näin kahdesta syystä, joita tutkin seuraavassa esseessä.

Ensinnäkin useimmat yliopistot tarjoavat identtisiä akateemisia ohjelmia ja voivat erottua joukosta vain urheilujoukkueidensa suosiolla. Nykyään Yhdysvalloissa on satoja yliopistoja, jotka ovat lähes täysin vaihdettavissa keskenään, kun taas vain muutamia Ivy Leaguen kouluja pidetään keskiarvon yläpuolella.

Se voi tuntua hieman mielivaltaiselta, mutta urheilujoukkue voi auttaa koulua erottumaan joukosta ja houkuttelemaan uusia opiskelijoita. Esimerkiksi serkkuni on erittäin keskiverto opiskelija.

Kun hän valmistui lukiosta muutama vuosi sitten, hän valitsi California State Collegen yksinkertaisesti siksi, että hän rakastaa koripalloa ja koulu on tunnettu menestyksestään kentällä.

Joillekin ihmisille tämä saattaa tuntua pinnalliselta, mutta hänelle se oli erittäin tärkeää.

Lisäksi viimeaikaisten tutkimusten mukaan hän ei ole ainoa opiskelija, joka on päättänyt käydä koulua tästä syystä. On selvää, että korkeakoulu on ansainnut uskollisuutensa urheiluohjelmalleen osoittamallaan huolella ja huomiolla.

Toiseksi urheilu on erittäin kannattavaa ja hyvä tulonlähde nykypäivän vaikeina taloudellisina aikoina. Koulut eri puolilla maata kohtaavat rahoituskriisin, mutta ne eivät ole vielä rakentaneet akateemisia tiloja ja asuinhuoneita uusille opiskelijoille.

Yliopistourheilu on maassani valtavaa bisnestä ja monilla aloilla jopa suositumpaa kuin ammattiurheilu. Siksi urheilujoukkueet voivat tuottaa rahaa kouluilleen yrityssponsoroinnin, lipunmyynnin, lisenssi- ja lähetyssopimusten kautta. Nämä voitot voidaan sitten käyttää akateemisten laitosten, mukaan lukien kirjastojen, rahoittamiseen.

Esimerkiksi kouluni rakensi äskettäin huippumodernin biologian laboratorion suositun jalkapallojoukkueen ansaitsemilla rahoilla.

Ilman näitä tuloja rakentamista ei olisi rahoitettu.

Yhteenvetona uskon vahvasti, että korkeakoulujen tulisi tarjota enemmän resursseja urheilujoukkueilleen kuin kirjastoilleen. Tämä johtuu siitä, että urheilu auttaa yliopistoja erottumaan joukosta nykypäivän ruuhkaisilla koulumarkkinoilla, ja niiden tuottamat voitot voidaan käyttää muiden ohjelmien rahoittamiseen. (400 sanaa)

TOEFL-kirjoitusnäyte

Kirjoittaminen, kuten muutkin TOEFL-testin osat, on taito, joka voidaan oppia vain harjoittelemalla ja toistamalla. Olet varmaan kuullut sen: ” Jos Sinä haluaa kalligrafiksi / kirjoittaa ja kirjoittaa ja kirjoittaa.” Tämä sanonta pätee ehdottomasti täällä. Jos etsit kirjoitustaitoja, parasta on harjoitella kirjoittamista.

Harkinnassa TOEFL Kirjoittaa Näyte, Kirjoita arvostelu jonain päivänä ja jatka tätä harjoitusta jatkuvasti. Onnea

Sisällysluettelo