Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Toinen askel kohti “kaiken Internetin” maailmaa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Toinen askel kohti “kaiken Internetin” maailmaa

Kaiken Internet: Vaikka viidennen sukupolven (5G) verkot laajenevat hitaasti, useiden teleyritysten insinöörit työskentelevät ahkerasti kuudennen sukupolven (6G) teknologian parissa.

Tämän uuden sukupolven matkaviestinnän odotetaan nopeuttavan tiedonvaihtoa 50 kertaa nopeammin kuin viidennen sukupolven verkot. Viidennen sukupolven verkoista verkon latenssin arvioidaan olevan kymmenen prosenttia, mikä lisää puheluiden laatua. Toisaalta tämä uusi standardi lisää Tiedonsiirron tarkkuutta.

Näiden ominaisuuksien yhdistelmä johtaa tulevaisuudessa “kaiken internetiksi” kutsutun ilmiön kasvuun. Tutkijat ovat havainneet, että tämä viestintätekniikan vaihe on haastavampi kuin alan aiemmat vaiheet. Se liittyy kuudennen sukupolven matkaviestinnän luonteeseen. Tällä tekniikalla signaalin kantama on lyhyt lähetyksen alentuneen tehon vuoksi.

Tästä syystä kaupallistamista on lykätty vuoteen 2025, vaikka monet Asiantuntijat uskovatkin, että tähän teknologiaan perustuvien tuotteiden myynti jatkuu vuoteen 2029 tai ehkä myöhemminkin.

Kuva 2 – Korealaiset ja saksalaiset tutkijat tekevät yhteistyötä kasvattaakseen kuudennen sukupolven signaalien kantaman 100 metriin.

Muutama kuukausi sitten ryhmä Samsung-yrityksiä saavutti uuden 15 metrin ennätyksen kuudennen sukupolven signaalien lähetyksessä. LG Group pystyi kuitenkin lähettämään ja vastaanottamaan puheluita kahdessa erittäin korkeassa rakennuksessa, joiden lähetysetäisyys oli sata metriä.

Aljin mukaan saksalaisen Fraunhofer Society -nimisen tutkimusorganisaation kanssa yhteistyössä kehitettyjen vahvistimien käyttö on avaintekijä tähän saavutukseen.

Tämä vahvistin voi tuottaa vakaita 15 dB signaaleja taajuusalueella 155 GHz – 175 GHz. Niissä on myös mukautuva keilanmuodostustekniikka, joka on välttämätöntä vastaanotinkanavien vaihtamisessa.

Lisäksi yllä olevassa testissä käytetään korkeatehoista antennikytkentää, jota tarvitaan signaalien yhdistämiseen ja niiden lähettämiseen kohdeantenniin.