Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Trendyscreen IPTV: Katso yli 20 000 suoraa TV-kanavaa hintaan 15 $/kk

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Trendyscreen IPTV: Katso yli 20 000 suoraa TV-kanavaa hintaan 15 $/kk

Trendyscreen IPTV on IPTV-palveluntarjoaja, joka tarjoaa seuraavat Yli 20 000 kanavaa Ja Tuhansia VOD-tiedostoja Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta, Kanadasta ja muista maista. Tämä IPTV-palveluntarjoaja ei tarjoa IPTV-soitinta. Sinun täytyy luottaa yhteen ulkoinen IPTV-soitin suoratoistaa tämän IPTV:n tarjoamaa sisältöä. Tämä sisältää myös IPTV:n PPV-kanavat yhtä hyvin kuin. Jos etsit luotettavaa IPTV-palveluntarjoajaa, jolla on laaja videokirjasto, Trendyscreen IPTV on paras valinta.

Tässä artikkelissa opit kirjautumaan sisään, asentamaan ja suoratoistamaan IPTV-sisältöä Trendyscreenistä eri laitteilla.

Trendyscreen IPTV:n ominaisuudet

Yli 20 000 tv-kanavaa Suoratoista videoita jopa 4K-laadulla Jäätymisenestotekniikka
EPG-tuki Sisältää PPV-sisältöä 7 päivän rahat takaisin -takuu
Yhteensopiva useiden laitteiden kanssa 24/7 asiakastuki 99,99 % käyttöaika

Trendikäs näyttö: kanavaluettelo

Tämän IPTV-palveluntarjoajan tarjoamat suositut kanavat on lueteltu alla.

ESPN MSNBC CNN
ABC TSN FOX UUTISET
Historia kanava CBS NICK
NBC BBC ELÄINTEN PLANETTA

Voinko testata Trendyscreeniä ilmaiseksi?

Joo. Tämä IPTV-palvelu tarjoaa ilmaisen kokeilujakson 30 päivän ajan. Kun olet rekisteröitynyt ilmaiseen kokeiluun, saat kirjautumistiedot sähköpostiosoitteeseesi 1-3 tunnin kuluessa.

Trendyscreen IPTV: Tilaussuunnitelmat

Trendyscreen IPTV:n suunnitelmat on lueteltu alla.

Suunnitelman hinta

1 kuukausi 15 dollaria
3 kuukautta 35 dollaria
6 kuukautta 65 dollaria
1 vuosi 95 dollaria
2 vuotta 165 dollaria
3 vuotta 235 dollaria
käyttöikä 365 dollaria

Kuinka rekisteröityä Trendyscreen IPTV:hen

#1. Avaa yksi nettiselain tietokoneellasi ja siirry kohtaan Trendikäs näytön IPTV Verkkosivusto.

#2. Paina sitä IPTV-liittymä yläreunassa näkyvä välilehti.

#3. Valitse omasi haluttu tilaus ja osui niihin Tilaa nyt Painike.

#4. Lyödä Pysy menossa seuraavalla sivulla, kun olet tarkistanut tilauksesi.

#5. Jos sinulla on yhtään Trendyscreen-tarjouskoodi, kirjoita se kenttään ja vahvista se. Napsauta sitten Tarkista Painike.

#6. Kirjoita henkilö- ja maksutietosi sopivaan kenttään ja valitse Tee tilaus Painike.

#7. Suorita maksuprosessi saadaksesi M3U-soittolistalinkin Xtream koodit tämän IPTV-palveluntarjoajan. Saat Kirjautumistiedot tämä IPTV sähköpostiisi.

Trendyscreen IPTV:n katsominen Android-puhelimella

Jos käytät Android-laitetta, voit käyttää XCIPTV-soitinta tämän IPTV-palveluntarjoajan suorien TV-kanavien ja VOD-lähetysten suoratoistoon. Voit asentaa sen XCIPTV-soitin siitä Lataa peli. Kun olet asentanut sovelluksen, käynnistä se ja lisää tämän IPTV:n M3U-linkki tai Xtream-koodit katsoaksesi sen sisältöä.

Kuinka suoratoistaa Trendyscreen IPTV:tä iPhonessa/iPadissa

Sinun täytyy käyttää sitä Smarters Player Lite nähdäksesi tämän IPTV-palveluntarjoajan sisällön. iPhone- ja iPad-käyttäjät voivat asentaa tämän sovelluksen kautta Sovelluskauppa. Asennuksen jälkeen avaa se ja lisää tarvittavat kohteet Kirjautumistiedot tämä IPTV suorien TV-kanavien ja tilaussisällön suoratoistoon.

Smarters Player Lite

Trendyscreen IPTV:n hankkiminen Windows PC/Macissa

Käynnistä selain tietokoneellasi ja siirry kohtaan Web IPTV-soitin verkkosivusto. Syötä se M3U linkki / Trendyscreen-palvelu laatikossa ja napauta sitä Huom. Suoratoista haluamasi suorat TV-kanavat Windows PC:llä tai Macilla.

Kuinka katsoa Trendyscreen IPTV:tä Smart TV:ssä

Älytelevisio Käyttäjien on asennettava Smart IPTV Player katsellakseen tämän IPTV-palvelun tarjoamaa sisältöä. Voit ladata Älykäs IPTV-soitin siitä Sovelluskauppa älytelevisiossasi. Kun olet asentanut soittimen, käynnistä sovellus ja lisää tämän IPTV:n M3U-linkki seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Kuinka suoratoistaa Trendyscreen IPTV:tä Firestickissä

Firestick- tai Fire TV -käyttäjät voivat asentaa GSE Smart IPTV -sovelluksen suoratoistaakseen Trendyscreenin tarjoamaa sisältöä. Voit ladata tämän sivulta GSE Smart IPTV -soitin Firestickin lataussovelluksen avulla. Kun olet ladannut soittimen sivulta, käynnistä se ja lisää se Kirjautumistiedot tämän IPTV-palveluntarjoajan televisiokanavien ja VOD-sisällön suoratoistoon.

GSE Smart IPTV

Onko Trendyscreen IPTV laillista?

Ei. Tämä IPTV ei ole laillinen. Joissakin maissa tekijänoikeudella suojatun sisällön suoratoisto on laitonta. Jos suoratoistat Trendyscreen-palvelun tarjoamaa tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat kohdata juridisia ongelmia. Jotta voit välttää tällaiset ongelmat ja suoratoistaa sisältöä Turvallisesti, sinun on määritettävä VPN laitteellasi ja käytettävä sitä. Suosittelemme, että käytät NordVPN:ää saadaksesi paremman salauksen ja suoratoistaaksesi sisältöä nimettömästi.

NordVPN

Luokituksemme Trendyscreen IPTV:lle

Olemme käyttäneet Trendyscreen-palvelua yli kolmen kuukauden ajan, emmekä ole havainneet laatuongelmia suorien TV-kanavien ja VOD-sisällön suoratoistossa. Kuten verkkosivustolla mainittiin, sivustoja on yli 20 000. Muun muassa jotkut suorat TV-kanavat eivät toimi ja näyttävät vain mustan näytön. Tästä IPTV:stä puuttuu uusien elokuvien ja TV-sarjojen päivitys. Toinen tämän IPTV:n suuri haitta on, että joskus M3U-URL- tai Xtream-koodit eivät toimi soittimessa. Teimme arvioinnin ottamalla huomioon kaikki tekijät 3,2/5 tälle IPTV-palveluntarjoajalle.

Jos et ole tyytyväinen tähän IPTV:hen, voit kokeilla muita IPTV-palveluntarjoajia, kuten IPTV Romania, SLTV IPTV tai Star IPTV.