Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Twitter alkaa poistaa vahvistettuja valintamerkkejä tileiltä, ​​jotka kieltäytyvät maksamasta

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitter alkaa poistaa vahvistettuja valintamerkkejä tileiltä, ​​jotka kieltäytyvät maksamasta

Kuva: Tada Images/Shuterstock.com

Suurimpien tiedotusvälineiden, kuten… New Yorkin ajat Ja sisäpiiriläinen Sen lisäksi, että LeBron Jamesin ja William Shatnerin kaltaiset julkkikset kieltäytyivät maksamasta pahamaineisesta sinisestä vahvistetusta merkistä Twitterissä, alusta on päivittänyt tunnuksen kuvauksen niin, että vanhemmat vahvistetut tilit eivät ole enää erotettavissa Twitter Blue -vahvistetuista tileistä.

Twitter ilmoitti aiemmin poistavansa sinisen Valintamerkin vanhemmista vahvistetuista tileistä 1. huhtikuuta alkaen. Merkin säilyttämisen hinta oli joko Twitter Blue -tilaus yksityishenkilöille, joka maksoi 8 tai 11 dollaria riippuen siitä, mistä ostit sen, tai 1 000 dollaria kuukaudessa yrityksille. Nyt poistetussa twiitissä Musk sanoi, että näille tileille ilmoitettaisiin muutama viikko etukäteen, mutta näin ei näytä olevan ainakaan tilien osalta. New Yorkin ajat, Myymälä on menettänyt kultaisen punkkinsa huhtikuun 2. päivän jälkeen.

Samaan aikaan alusta tekee vaikeaksi erottaa vanhoja vahvistettuja käyttäjiä niistä, jotka saivat sinisen tunnuksensa maksamalla Twitter Blue -tilauksesta. Aiemmin tunnuksen kuvauksessa ilmoitettiin, kuka maksoi Twitter Bluesta, sanomalla: “Tämä tili on vahvistettu, koska se on tilattu Twitter Blue -palveluun”, ja vanhojen vahvistettujen tilien kohdalla oli lisätty “Tämä on vanha vahvistettu tili”. Se voi olla merkittävä tai ei.”

Nämä kuvaukset on nyt yhdistetty seuraavasti: “Tämä tili on vahvistettu, koska se on tilattu Twitter Blue -palveluun tai on vanhempi vahvistettu tili.” Tämä on pieni muutos, mutta sillä on merkittävä vaikutus alustaan. Sen jälkeen vahvistetut käyttäjät ovat selventäneet, etteivät he ole maksaneet Twitter Bluesta, ja monet heistä lisäsivät, etteivät koskaan maksa.

Uutisissa: Voiko ChatGPT vaarantaa 300 miljoonaa työpaikkaa?

Tee Twitteristä kannattavaa, yksi rasti kerrallaan

Muskin viimeaikainen pyrkimys saada mahdollisimman monta Twitterin käyttäjää tilaamaan Twitter Blue on osa hänen strategiaansa tehdä Twitteristä kannattava. Twitter Blue -ohjelma oli jo alkanut kivisesti, ja se vastusti 8 dollarin kohonnutta hintaa, joka nostettiin edelleen 11 dollariin, jotta otettaisiin huomioon tilaajien Applen ja Googlen verot Käytä alustoja ja joudut kuljettamaan niitä.

Mainostulojen laskeessa ja miljardeja dollareita velkaa, maksettu Twitter-tilaus antaa kuuluisan sinisen tunnuksen kaikille, jotka haluavat ostaa Twitter Blue -tilauksen. Siirto on ristiriidassa Muskin väitteiden kanssa tehdä Twitteristä “Internetin luotetuin paikka”, koska nyt on paljon vaikeampaa erottaa oikeita tilejä pilailijoista, jotka ovat sen sijaan päättäneet maksaa tunnuksesta, mikä on nähty jo alkuaikoina. ohjelman esittely. Lisäksi hämmentävä kuvaus tarkoittaa, että tilit, joissa on vahvistetut valintamerkit, eivät myöskään ole Turvallisesti luotettavia.

Lopuksi askel vastaan New Yorkin ajat näyttää myös olevan jonkin verran henkilökohtaisesti motivoitunutta. Siihen aikaan, kun… New Yorkin ajat menetti varmennetun valintamerkkinsä, Musk twiittasi että heidän “propagandansa ei ole edes kiinnostavaa” ja mielenkiintoisia kommentteja siitä, miten se Vain’ Twitter-syötteen ulkonäkö.

Riippumatta muuton taustalla olevasta motivaatiosta, jää nähtäväksi, tuoko sinisen merkin verottaminen merkittäviä tuloja Twitterille. Tekijän raportin mukaan Tieto sillä oli vain 180 000 yhdysvaltalaista tilaajaa kaksi kuukautta julkaisun jälkeen. Sama koskee aitousongelmaa, jonka Twitterin muuttaminen maksulliseksi peliksi aiheuttaa.

Uutisissa: vuotaneet “Vulcan Files” paljastavat Putinin kybersotasuunnitelmat