Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Twitter Bluen hinta nousi 20 dollariin; Vahvistetut käyttäjät voivat menettää tunnuksensa, jos he eivät ole tilattuja

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitter Blue -hinta nousi 20 dollariin; Vahvistetut käyttäjät voivat menettää tunnuksensa, jos he eivät ole tilattuja

Elon ei haaskannut aikaa ja teki dramaattisia muutoksia, kun hän otti Twitterin haltuunsa. Miljardöörin uusin tehtävä on muuttaa Twitter Blue, valinnainen Tilauspalvelu, joka maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa joistakin eksklusiivisista ominaisuuksista, 19,99 dollarin tilaukseksi, joka poistaa käyttäjien siniset valintamerkit, ellet tee tilausta.

Tämän uuden Twitter Blue -tilauksen sanotaan olevan eksklusiivisempi ja ottavan käyttöön maksullisen vahvistuksen alustalla Reuna Raportit. Vahvistetuilla käyttäjillä on 90 päivää aikaa rekisteröityä suunnitelman voimaantulon jälkeen, muuten he menettävät vahvistusmerkkinsä.

Ainoa pelastus, äänekäs Casey Newton, on tosiasia, että vahvistettujen käyttäjien tarvitsee vain maksaa vanha 4,99 dollarin tilaus säilyttääkseen asemansa. Mitä tulee projektin parissa työskenteleviin työntekijöihin, Muskin määräykset on saattaa projekti päätökseen 7. marraskuuta mennessä tai saada potkut.

Muskilla on aina ollut ongelma botti- ja väärennettyjen tilien sekä alustan tilintarkistuksen kanssa, josta tuli myöhemmin merkittävä este 44 miljardin dollarin sopimuksessa mikroblogialustan Ostamisesta.

Yhtiössä on jo käynnissä suuria muutoksia sen jälkeen, kun hän astui johtoon viime torstaina, mukaan lukien ylimmän johdon lomautukset ja jatkoirtisanomiset Teslan insinöörien avulla, jotka Musk toi mukanaan konsultteina. Irtisanomisten odotetaan alkavan muutaman päivän kuluttua, ja johtajat toimittavat jo luettelot lomautetuista.

Hän pyrkii myös Twitterin sisällönvalvontapolitiikkaan edistääkseen ilmaisunvapautta alustalla. Yhdessä twiitti Lauantaina Musk teki selväksi, että tulossa on uusi sisällönvalvontaneuvosto, jolla on hyvin erilaisia ​​näkemyksiä ja että suuria sisältöpäätöksiä tai tilien palautuksia ei tehdä ennen neuvoston muodostamista.

Uutisissa: Pankkitroijalaisia ​​asentavat haittaohjelmat saivat 130 000 Play Kaupan latausta