Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Twitter Bluen hinta on 8 dollaria kuukaudessa, ei 20 dollaria

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitter Bluen hinta on 8 dollaria kuukaudessa, ei 20 dollaria

Twitterin uusin “Twitter Complaint Hotline Operator” on jälleen muuttanut Twitter Blue -tilauksen hintaa, jonka odotettiin nousevan 4,99 dollarista kuukaudessa 19,99 dollariin kuukaudessa. Musk on päättänyt myydä Bluen nyt 8 dollarin kuukausihintaan.

Muskin mukaan uutta hintaa muutetaan myös maakohtaisesti ostovoimapariteetin mukaan. Myös Twitter Blue on muuttunut, ja etusija on annettu vastauksille, maininnoille ja hauille. Kuitenkin pääsy mainoksittomiin Artikkeleihin, joka on melko hyödyllinen Twitter Blue -ominaisuus, poistettiin tilauksesta tiistaina Muskin alla.

Uusi Twitter-omistaja määräsi sunnuntaina Twitterin työntekijöitä nostamaan Twitter Bluen tilaushinnan 19,99 dollariin. Mitä tulee projektin parissa työskenteleviin työntekijöihin, Muskin määräyksenä oli saada projekti päätökseen 7. marraskuuta mennessä tai saada potkut.

Uusi tilaus on myös vaatimus kaikille, jotka haluavat pitää vahvistusmerkkinsä Twitterissä. Kuitenkin, kuten Casey Newton huomautti hänen raporttinsa, tilauskustannusten odotetaan pysyvän 4,99 dollaria kaikille jo vahvistetuille tileille. Vahvistetuilla käyttäjillä on 90 päivää aikaa rekisteröityä suunnitelman voimaantulon jälkeen, muuten he menettävät vahvistusmerkkinsä.

Syynä tähän hinnannousuun ja sitä myöhempään laskuun näyttää olevan Twitterin käyttäjien, varsinkin todennettujen, raivo. Stephen Kingin twiittiin, jossa tuomittiin hinnankorotus, Musk vastasi sanomalla, että heidän oli maksettava laskut jotenkin ja ehdotti uutta hintaa 8 dollaria. Hän lisäsi, että hän selittää muutoksen syitä pidemmässä muodossa ennen sen toteuttamista.

Ei ole mikään uutinen, että Muskilla on ongelmia botien ja peikkotilien kanssa alustalla. Tämä oli loppujen lopuksi tärkein syy, miksi hän yritti päästä eroon kiistanalaisesta 44 miljardin dollarin sopimuksestaan ​​ostaakseen alustan. Musk uskoo, että tämä on ainoa tapa “päihittää peikot ja botit”, kun hän aikoo uudistaa alustan todennusjärjestelmän ja sisällön valvontakäytännöt kokonaan.

Vaikka maksullinen vahvistus alustalla helpottaa väärennettyjen tilien tai huijareiden esiintymistä muina ihmisinä, Musk toivoo, että tämä muutos “lisää rikosten kustannuksia”. Twitterillä on vahvistettuja tilejä, koska vahvistetut tilit poistetaan, jos ne osallistuvat roskapostiin tai huijauksiin. Jos vahvistettu tili kuitenkin hylkää maksun ja menettää vahvistustilansa, ei ole olemassa vahvistettua tiliä, joka osoittaisi väärään vahvistettuun tiliin.

Uutisissa: Google Play Kaupasta löytyi 4 haitallista Sovellusta, yli miljoona latausta