Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Twitter esittelee DM-vastaukset; Ääni- ja videopuhelut tulossa pian

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitter esittelee DM-vastaukset; Ääni- ja videopuhelut tulossa pian

Kuva: Phil Pasquini / Shutterstock.com

Twitter-viestisi on tulossa paljon paremmaksi, kun alusta tarjoaa vihdoin tuen suorille viestivastauksille uuden emojivalikoiman ohella. Twitter pyrkii myös parantamaan Sovelluksen yleistä viestintäkokemusta parantamalla verkkotukea ja ottamalla käyttöön paremman esityksen mediaviestien vastauksissa. Omistaja Elon Musk ilmoitti, että video- ja äänipuheluille tulee pian tuki.

Muskin mukaan Twitterin DM-viestit voidaan myös salata, sillä salattujen DM-viestien v1.0 julkaisu on määrä tapahtua 11. toukokuuta. Vaikka hän ei ole kertonut, millaisen salauksen Twitterin suorat viestit saavat, hänen “partatestinsä” – se, että hän ei näe suoria viestejäsi “vaikka minulla olisi ase päässäni” – voi olla vihje loppu olkoon. Päittäin salaus.

Kuten kaiken Twitterissä sen jälkeen, kun Musk otti vallan, sen odotetaan Muskin omien sanojen mukaan “nopeasti kehittyvän”. Mitä tulee ääni- ja videopuheluihin, “Cheif Twit” ehdottaa, että voit käyttää käyttäjätunnustasi soittaaksesi kenelle tahansa alustalla. Tämä voi olla ongelmallista, koska jos roskapostipuheluita koskevia rajoituksia ei sovelleta, tilit, joilla on korkea seuraajamäärä, voivat päätyä painajaiseen.

Ei ole sanaakaan siitä, mitkä Twitter-sovellukset todella saavat nämä ominaisuudet, mutta odotamme, että Android- ja iOS-sovellukset tarjoavat ensimmäisinä Ominaisuuksia, kuten DM-vastaukset ja salauksen, minkä jälkeen tulevat työpöytäsovellukset ja lopuksi tämä verkkoselainkokemus. Elonin nopeiden muutosten vuoksi on kuitenkin mahdotonta sanoa varmuudella, mitä Twitterin jälkeen tapahtuu.

Musk on tehnyt Twitteriin melko merkittäviä muutoksia tehdäkseen alustasta kannattavamman, kalliimmasta Twitter Blue -tilauksesta viimeisimpään siirtoon, jonka mukaan mediaorganisaatiot voivat periä käyttäjiltä artikkelikohtaisia ​​maksuja. Toinen kysymys on, auttavatko Muskin muutokset Twitteriä vai eivät, mutta ne ovat tehneet Twitteristä hyvin erilaisen alustan kuin se ennen oli.

Uutisia: Final Cut Pro ja Logic Pro tulevat pian iPadiin