Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Twitter esittelee Ticketed Spaces ja Super Follows -palvelun

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitter esittelee Ticketed Spaces ja Super Follows

Tiistaista alkaen Twitter alkaa hyväksyä hakemuksia uusiin Ticketed Spaces- ja Super Follows -ominaisuuksiin, joiden avulla sisällöntuottajat voivat ansaita rahaa. Twitter on työskennellyt lippupaikkojen parissa useita kuukausia ja on aiemmin kiusannut superseuraajia.

Ticketed Spaces -palvelun avulla sisällöntuottajat voivat veloittaa kertalipun Spacesistaan ​​– 1–999 dollaria. Super Follows -toiminnot toimivat kuten YouTube-kanavajäsenyydet, joissa ihmiset maksavat saadakseen lisää vuorovaikutusta ja sisältöä sisällöntuottajilta. Super Follow -jäsenyydet voit valita 2,99 dollarin, 4,99 dollarin tai 9,99 dollarin kuukaudessa.

Twitterin mukaan Sisällöntuottajat voivat nähdä jopa 97 % lipputilastaan ​​ja superseuraajien tuloistaan ​​sovelluksen sisäisen ostomaksun jälkeen. Tämä prosenttiosuus voi kuitenkin laskea riippuen maksujen käsittelijän veloittamista maksuista, mukaan lukien mahdolliset siirto- tai valuutanvaihtomaksut. Lisämaksuja voidaan periä myös sähköisistä lompakoista.

Lisäksi kun sisällöntuottaja on kerännyt yli 50 000 dollaria elinikäisiä tuloja Twitterin sisällöntuottajien kaupallistamistuotteista, mukaan lukien lippuautomaatit ja superseuraajat, heidän osuutensa putoaa 80 prosenttiin kokonaistuloista Twitterin leikkauksen jälkeen.

Vähimmäismaksuraja on 50 dollaria. Jos et noudata ehtoja, tulosi siirretään seuraavaan kuukauteen.

Uutisissa: Googlen adtech-liiketoiminta joutuu tarkastelun kohteeksi, kun EU käynnistää kartellitutkimuksen

Ticketed Spaces tarjoaa ainutlaatuisen äänikokemuksen Twitterissä niille, jotka ovat valmiita maksamaan. Kuten edellä mainittiin, järjestäjät voivat asettaa lippujen hinnat 1-999 dollarin välille.

Isännät voivat myös rajoittaa lipputilansa kokoa kutsumalla rajoitetun määrän ihmisiä. Voit myös lähettää push- tai sovelluksen sisäisiä ilmoituksia muistuttamaan osallistujia tai yksinkertaisesti jakaa Spacen tiedot aikajanalla houkutellaksesi suuremman yleisön.

Vain yli 18-vuotiaat käyttäjät, joilla on vähintään 1 000 seuraajaa ja jotka ovat isännöineet vähintään kolmea tilaa viimeisen 30 päivän aikana, voivat hakea.

Vaikka rekisteröinti on tällä hetkellä mahdollista vain Yhdysvalloissa, lippuja voi ostaa maailmanlaajuisesti.

Yritys työskentelee Stripen kanssa maksujen käsittelyssä. Isännät tarvitsevat myös Stripe-tilin.

Voit hakea paikkoja lipuilla täältä

Super Followsin avulla käyttäjät voivat ostaa “tilauksen” suosikki Twitter-tililleen vastineeksi sitoutumisesta tai twiiteistä. Periaatteessa maksat bonussisällöstä täällä. Ensimmäisessä testissä sisällöntuottajat voivat jakaa merkkejä superseuraajille korostaakseen tilauksiaan.

Twitter esittelee Ticketed Spaces ja Super Follows -palvelunTwitter esittelee Ticketed Spaces ja Super Follows -palvelun

Kuten Ticketed Spacesissa, hakijoiden on oltava vähintään 18-vuotiaita, heillä on oltava vähintään 10 000 seuraajaa ja he ovat twiitanneet vähintään 25 kertaa viimeisen 30 päivän aikana. Tällä hetkellä sovellukset on rajoitettu vain Yhdysvaltoihin.

Samat Taloudelliset luvut pätevät myös täällä. Tämä tarkoittaa, että Twitter vie 3 % tuloistasi sen jälkeen, kun Apple tai Google veloittaa omat maksunsa. Muista kuitenkin, että nämä luvut ovat sen jälkeen, kun Google ja Apple muuttivat sovelluksen sisäisiä tilausmaksuja.

Löydät lisätietoja Super Followsin hakemisesta täältä

Uutisissa: ProtonVPN julkaisee uuden täysin varustellun GUI Linux -sovelluksen