Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Twitter lopettaa ilmaisen API-käytön; aikoo julkaista maksullisen version pian

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitter lopettaa ilmaisen API-käytön; aikoo julkaista maksullisen version pian

Kuva: Tada Images/Shuterstock.com

Twitter lopettaa ilmaisen pääsyn API-liittymäänsä 9. helmikuuta alkaen. Sekä vanha versio 1.1 että uudempi versio 2 poistetaan ja uusi, maksullinen API-versio otetaan käyttöön. Uuden API:n hintaa tai julkaisupäivää ei ole vielä julkistettu. Sen sijaan yritys ottaa käyttöön API:n “maksullisen perustason” kolmansien osapuolien sovellusten käyttöön.

Siirtyminen maksulliseen sovellusliittymään on viimeisin keino tuottaa tuloja yritykselle, kun Elon Musk pyrkii tekemään alustasta kannattavamman. Twitter oli äskettäin muuttanut API-ehtojaan vaikuttaen useisiin suosittuihin kolmannen osapuolen Twitter-sovelluksiin, kuten Tweetbotiin ja Twitterificiin, jotka suljettiin uusien sääntöjen vuoksi.

Näiden muuttuneiden olosuhteiden suorana seurauksena monet kolmannen osapuolen Twitter-asiakkaat ovat joko lopettaneet kehityksensä tai pysäyttäneet kehityksensä toistaiseksi. Monet Twitter-sovellusliittymää käyttävät kolmansien osapuolien sovellukset ovat uutuussovelluksia, jotka tarjoavat hauskoja ja hankalia Ominaisuuksia. Sovellusliittymän käyttö maksumuurin takana haittaa vakavasti näitä projekteja, joiden on joko suljettava tai siirrettävä kustannukset käyttäjille maksua vastaan.

Lisäksi tämä uusi ilmoitus voi vaikuttaa myös tutkijoihin ja opiskelijoihin, jotka käyttävät Twitter-sovellusliittymää esimerkiksi vihapuheen ja väärinkäytön aloilla. Lopuksi ilmaisen API:n tuen rajoittaminen tai lopettaminen voi myös estää yrityksiä pyrkimästä estämään väärän tiedon leviämistä Twitterissä.

Sen jälkeen kun Musk otti alustan haltuunsa, yritys on ottanut käyttöön uusia tapoja hallita sitä, kuinka käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa Twitterin kanssa ja kuinka paljon he maksavat. Twitter Blue -nimisen Sovelluksen käyttöliittymät ovat jo kalliimpia uuden johdon aikana. Musk yrittää myös aktiivisesti tehdä alustasta houkuttelevamman ja houkuttelevamman muuten kutistuvalle mainostajakunnalle.

Uutisissa: Samsung Galaxy Book3: hinta, tekniset tiedot, julkaisupäivä